James Milner ve Hocası Arasındaki Yaş Farkı

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,522
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Konudan bağımsız olarak ben Milner'ın yeteri kadar övüldüğünü düşünmüyorum. Ben kendimi bildim bileli Premier Lig'de top oynuyor bu adam ve bunu da gayet istikrarlı bir şekilde yapıyor, çok iyi geçirdiği sezonlar da var ayrıca. Her şeyiyle takdire şayan bir kariyer gerçekten.

ECH

british master
Konular
253
Beğeni sayısı
2,069
PG Nakit
935
RPG Karakteri
Carlito
Konudan bağımsız olarak ben Milner'ın yeteri kadar övüldüğünü düşünmüyorum. Ben kendimi bildim bileli Premier Lig'de top oynuyor bu adam ve bunu da gayet istikrarlı bir şekilde yapıyor, çok iyi geçirdiği sezonlar da var ayrıca. Her şeyiyle takdire şayan bir kariyer gerçekten.
23 sezon... Yorumsuz.

Hellraiser

STONE COLD SAID SO!
Konular
75
Beğeni sayısı
1,323
PG Nakit
610
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
RPG Karakteri
VACANT

Ek olarak bu yaşına rağmen kariyeri boyunca en etkili performansı ve en uzun süre aldığı dönem Liverpool'da kralın.

Baroš

🦁
Konular
134
Beğeni sayısı
652
PG Nakit
1,445
Favori Güreşçi
CM Punk
Görev adamı tabirinin tam karşılığıdır kendisi. Abartmıyorum dünya üzerindeki her takımda böyle oyunculara ihtiyaç vardır. Kloop topçusu diyince aklıma gelen ilk topçulardandır.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi