James Milner ve Hocası Arasındaki Yaş Farkı

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,042
Beğeni sayısı
4,450
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Konudan bağımsız olarak ben Milner'ın yeteri kadar övüldüğünü düşünmüyorum. Ben kendimi bildim bileli Premier Lig'de top oynuyor bu adam ve bunu da gayet istikrarlı bir şekilde yapıyor, çok iyi geçirdiği sezonlar da var ayrıca. Her şeyiyle takdire şayan bir kariyer gerçekten.

Caliph

british master
Konular
229
Beğeni sayısı
1,477
PG Nakit
795
RPG Karakteri
Carlito
Konudan bağımsız olarak ben Milner'ın yeteri kadar övüldüğünü düşünmüyorum. Ben kendimi bildim bileli Premier Lig'de top oynuyor bu adam ve bunu da gayet istikrarlı bir şekilde yapıyor, çok iyi geçirdiği sezonlar da var ayrıca. Her şeyiyle takdire şayan bir kariyer gerçekten.
23 sezon... Yorumsuz.

Hellraiser

HOUSE OF BLACK
Konular
51
Beğeni sayısı
718
PG Nakit
460
RPG Karakteri
House of Black
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage

Ek olarak bu yaşına rağmen kariyeri boyunca en etkili performansı ve en uzun süre aldığı dönem Liverpool'da kralın.

Baroš

unsettling differences
Konular
123
Beğeni sayısı
538
PG Nakit
1,545
Favori Güreşçi
CM Punk
Görev adamı tabirinin tam karşılığıdır kendisi. Abartmıyorum dünya üzerindeki her takımda böyle oyunculara ihtiyaç vardır. Kloop topçusu diyince aklıma gelen ilk topçulardandır.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: