Süper Lig 2. Hafta | Beşiktaş - Antalyaspor


Nasıl Sonuçlanır?

  • Beşiktaş

    Oy: 1 100.0%
  • Beraberlik

    Oy: 0 0.0%
  • Antalyaspor

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    1
  • Anket kapatılmış .

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,166
Mesajlar
15,852
Beğeni sayısı
4,040
PG Nakit
3,280
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Ligin şu ana kadarki seyir zevki en yüksek maçı oldu bilhassa ilk 45 dakikası ile. Tabii Antalyaspor'un hasbelkader bulduğu erken golün çok büyük etkisi oldu. Beşiktaş'ın böyle bir gole verdiği reaksiyonu çok beğendim, bizim futbolcularımızın önce Süper Kupa finalini bir daha; sonrasında bu maçı izlemesini tavsiye ediyorum. Geçen sene şampiyon olan takıma bunu önermek çok daha acı ya... neyse konudan sapmayalım. Beşiktaş'ın hala savunma bakımından ciddi zaafiyetleri var, savunma yerleşiminde ve build-up'ta hiçbir sorun yok sıkıntı tamamen bireysel yetenekte. Herkes Beşiktaş'ın sol stopere ihtiyaç duyduğunu düşünüyor ama bence kesinlikle sol bek alması lazım Beşiktaş'ın. Sol stoperde Emirhan Topçu'ya güvenilmesi gerektiğini düşünüyorum, eğer Gio Hoca da as 11'de tercihini bu yönde kullanırsa sezon boyunca neden bu görüşte olduğum anlaşılacaktır.
 

Nature Boy

𝔞𝔠𝔢 𝔰𝔱𝔢𝔢𝔩
Katılım
2 Tem 2023
Konular
157
Mesajlar
6,984
Beğeni sayısı
2,212
PG Nakit
990
1
Herkes Beşiktaş'ın sol stopere ihtiyaç duyduğunu düşünüyor ama bence kesinlikle sol bek alması lazım Beşiktaş'ın. Sol stoperde Emirhan Topçu'ya güvenilmesi gerektiğini düşünüyorum, eğer Gio Hoca da as 11'de tercihini bu yönde kullanırsa sezon boyunca neden bu görüşte olduğum anlaşılacaktır.
Topçu'nun yedeği kim olacak? Öyle ya da böyle birisine ihtiyaç var sol stoperde. Hocanın asimetrik oyun kurgusunda Masuaku sol bekte iyi iş yapıyor hazırlık maçlarından beri. Onu yedekleyecek birisi yeter diye düşünüyorum şahsen. Bir de Paulistaya yedek lazım.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: