Dominik Mysterio Babasıyla Uğraşıyor

GBB

👑
Konular
42
Beğeni sayısı
1,738
PG Nakit
370
Rhea ve Damian'a yancı geldi. Korktuğum şey başıma gelecek gibi. @Beast Incarnate
Tam WWE’nin yapacağı mallık. Rey’in her random olaya gelmesi zaten iğrenç ama derdim bu değil. Derdim olaydaki tutarsızlık. Oğlunu zaten kendinden ayıran ve böyle olmasını sağlayan ikili Rhea ve Priest ve şimdi gidip Rey’in onlarla ittifak kurup oğluna karşı olması dünyanın en angut hamlesi olur sanırım.

agaoglu23

belair
Konular
24
Beğeni sayısı
743
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Tam WWE’nin yapacağı mallık. Rey’in her random olaya gelmesi zaten iğrenç ama derdim bu değil. Derdim olaydaki tutarsızlık. Oğlunu zaten kendinden ayıran ve böyle olmasını sağlayan ikili Rhea ve Priest ve şimdi gidip Rey’in onlarla ittifak kurup oğluna karşı olması dünyanın en angut hamlesi olur sanırım.
Sanırım falan değil abi direkt öyle de bayılıyor WWE Rey vs Dominik izletmeye, ha Rey olmasa da Damian ve Rhea'nın yanına biri lazım, bu net.

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
682
Beğeni sayısı
802
PG Nakit
1,305
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Sanırım falan değil abi direkt öyle de bayılıyor WWE Rey vs Dominik izletmeye, ha Rey olmasa da Damian ve Rhea'nın yanına biri lazım, bu net.
Carlito'yu da ihanet ettirirler Damian, Rey, Carlito & Rhea vs. Finn, Dominik, McDonagh & Liv.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: