Oba Femi: Paris’teki sizler harikasınız. Bütün gece burada durup beni yüceltmenizi izlemek isterdim, ama halletmemiz gereken işler var. Biliyorum, biliyorum, ama hadi işimize bakalım. Tamam, tamam, tamam. Konuşmamız gereken çok şey var, biliyorsunuz. Paul Heyman ve ben pek çok konuda aynı fikirde değiliz, ama ikimizin de paylaştığı bir görüş var, o da Paul Heyman'ın tahminlere inanmadığı, spoilerlara inandığıdır. Ben de öyle, bu yüzden bu gece Paris'teki sizlere küçük bir spoiler vereceğim. O da, bu King Of The Ring Turnuvası'ndaki her bir adamı tek tek alt edeceğim, sonuncusuna kadar, ve sonuncusuyla Night Of Champions'da teke tek karşılaşacağım. Kim olursa olsun, cesurca savaşacak, ama ne yazık ki yolculuğu orada sona erecek, çünkü onu da yok edeceğim.
Ve bunu başardığımda, yeni Ring Kralı olarak tahtta bana ait olan yeri alacağım. Bu bir tahmin değil, bir spoiler. Ve o tacı alacağım, çünkü bildiğiniz gibi, hükümdarınızın hükümdar olabilmesi için bir taç gerekir, değil mi? Ve 2026, kupaları toplama yılı, ama henüz toplamadığım bir kupa var, o da Brock Lesnar'ın kafası. Çünkü skor 1-1, ama o ortalarda yok. Geri geliyor, ödeşiyor ve ortadan kayboluyor. Ve bunu mümkün olan en alçakça şekilde yapıyor. Hile yapıyor, arkadan vuruyor, ben bakmıyorken saldırıyor ve Paul Heyman'ın onun “Big Bad Beast”inde neyi ortaya çıkardığımı anlatmasını dinlemek zorunda kalıyorum, ama son üç haftadır gördüğüm tek şey bir “Big Bad Bitch”. Yani, Brock, sonsuza kadar uzak kalamazsın, seni gördüğümde hesabımızı kapatacağım.
Dominik Mysterio: Oba, sen kimseye hükmetmiyorsun. Bak, Brock Lesnar, Brock Lesnar diye çok endişeleniyorsun, ama Dirty Dom'dan endişelenmen gerekirdi. Sana bir soru sorayım. Ne zamandır buradasın, çaylak? Dedim ki, ne zamandır buradasın çaylak, bir fincan kahve mi? Ben bu oyunda 20 yıllık bir veteranım. Ben Luchadores'un Kralıyım. Ve bir kez senin Ring Kralın olduğumda, sana hükmedeceğim. Öyleyse, neden işini kolaylaştırmıyorsun, diz çöküp bıyığıma saygı göstermiyorsun?
Oba, JD McDonagh’ın sandalye darbesini umursamadan savuşturur. Oba, sandalyeyi McDonagh’ın yüzüne savurur. Oba, McDonagh’ı boğazlamaktadır. Mysterio, The 619 hareketini yapar. Oba, Mysterio’yu havada yakalar. Oba, The Toss Slam hareketini yapar. Oba, The Fall From Grace hareketine hazırlanıyor. McDonagh, Mysterio’yu ringin dışına çeker.
Oba Femi: Hey, Dom, bu gece işleri batırdın. Rey Mysterio'nun baban olduğunu hepimiz biliyoruz. Haftaya seni babanla tanıştıracağım.