RPG Her Şeyi Çözeceğiz

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Konular
28
Beğeni sayısı
284
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Dev ekran açılıyor ve arka alanda Chris Brookes var. Konuşmaya başlıyor.

chris brookes backstage.PNG

Chris Brookes: Hissediyor musunuz? Sadece hissedin, Chris Brookes’un yükselişini. Yine bir PAYBACK ve yine konuşulacak kişi Chris Brookes olacaktı. Rhea Ripley sonunda yardıma geldi ve Chris Brookes’la iş birliği yaptı. Bu sefer şovun sonunu kapatmasa bilmese Chris Brookes, yine en çok istenileni gerçekleştirdi. Chris Brookes; yeteneğiyle, dramalarıyla yine bu PAYBACK’e damgasını vurdu ancak kendini insanlardan üstün bir yerde gören ancak arka alandakilerinin çoğundan daha büyük egosu bulunan Malakai bunu mahvetti. Malakai, size anlattığı gibi birisi değil çocuklar. Çok büyük egosu olan bu egosunun yalanlarına kendini de inandırmış bir akıl hastası. Seni WrestleMania’da yendim Malakai. O maçtan sonra Rhea geldi ve büyüklüğümü anladı. Sen büyüklüğümü WrestleMania’da anlamadıysan SummerSlam’de anlayacaksın. SummerSlam’de senin omzunu PURE Şampiyonluğu için 3 saniye yerde tuttuğumda anlayacaksın.

Biraz sakinleşiyor ve konuşmaya devam ediyor.
Backstage+Talk.gif

Chris Brookes: PURE Şampiyonluğu ve SummerSlam için sizin karşınızda olacağım çocuklar. O ringe geleceğim ve iğrenç yüzlerinize bakarken konuşacağım. Şimdi son PAYBACK’te olanlardan da bahsetmek istiyorum. Ringe girdiğimde hepinizin gözünde onu gördüm. Hepinizin gözünden o hissiyatı aldım. SummerSlam’de ki maça Angelico ve Tyler Bate’i sokmayacağım için hepinizin gözleri bana şükreder gibi bakıyordu. Biliyorum çocuklar, o ringde o maçın kalitesini üst seviyeye çıkaracak tek kişi bendim ve kazandım. Maçın ortasında Rhea geldi ve doğru zaman ile alakalı benle tartıştı. O haklıydı ya da ben haklıydım bu maçın sonucunu hiçbir zaman değiştirmeyecekti. O maçı 100 kere yapsak 101 kere ben yenerdim. NASIL MAĞLUBİYETLERİMİ KENDİ ÜSTÜME ALABİLİYORSAM BU GALİBİYETTE BENİM. Rhea’lı tek opsiyon gerçekleşti. Açıkçası onu ben de beklemiyordum ve bu hatunla gerçekten neler yapmam gerektiğini henüz bilmiyorum. Ama onun da bir yolunu bulacağıma eminim. Şimdi ise SummerSlam’den önce özel bir PAYBACK şovumuz var ve tüm mentalitemi o şova odakladım. İyi izleyin, Chris Brookes her yerden her an çıkabilir. SUMMERSLAM’LE BERABER YÜKSELİŞİMİN GİRİŞ SONUCUNU BİTİRECEĞİM VE SONUNDA HEP BERABER GELİŞMEYE GEÇECEĞİZ!!!

Konuşmasını bitiriyor ve kameralar kapanıyor.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: