SD Spoiler | Yeter Artık Bırakıyorum Her Şeyi


Bero

Cm Punk'a Hasım, Dominik Mysterio'ya Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,436
Mesajlar
3,752
Beğeni sayısı
1,213
PG Nakit
3,465
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Tartışmasız WWE Evrensel Şampiyonu Roman Reigns Paul Heyman ve Solo Sikoa ile birlikte ringe çıkıyor. Reigns, Heyman'a Jimmy Uso'nun nerede olduğunu sormadan önce Calgary kalabalığının onu kabul etmesini sağlar. Heyman bilmediğini söylüyor, Heyman Reigns'e bugün erken saatlerde Jimmy kalabalığın arasından içeri girdiğinde taraftarlardan gelen yüksek sesle yuhalamalar sırasında Jimmy ile konuştuğunu söyledi. Jimmy Uso ringe giriyor. Reigns, Jimmy'ye kalabalığın hiçbir şey ifade etmediğini söyler. Reigns, Jimmy'ye bir borcu olduğunu söyler ve Reigns, Jimmy'ye fiyatını söylemesini söyler. Jimmy, Reigns'ten hiçbir şey istemediğini ve SummerSlam'de yaptıklarının Reigns ile hiçbir ilgisi olmadığını söylüyor. Reigns her şeyi yapabileceğini, Jimmy'yi yeni sağ kolu yapabileceğini söylüyor.

Jey Uso ringe geliyor. ve mikrofonu kardeşinin elinden alırken Jimmy'nin suratına bakıyor. Jey, Jimmy ona bunu neden yaptığını doğru bir şekilde söylemezse 37 yılını boşa harcamak üzere olduğunu söylüyor. Jimmy onu sevdiği için yaptığını söylüyor. Jimmy, Jey'i kaybetmekten korktuğunu söyledi, Jimmy, Jey Kabile Şefi olsaydı, Reigns'te olduğu gibi onu da yozlaştıracak gücü miras alacağını söylüyor. Jimmy, Jey Roman Reigns gibi olursa kendisiyle yaşayamayacağını söylüyor. Jimmy, Jey'in suratına tekme atmak isterse anladığını ama ne yaptığını Jey'e olan sevgisinden yaptığını söylüyor. Jey, Jimmy'ye sırtını döner ve Jimmy ringin dışına çıkıyor arka alana doğru gidiyor.

Reigns gülüyor ve Jey'in söylediği gibi her şeyi alt üst ettiğini söylüyor. Reigns, bu gecenin kendisiyle ilgili olduğunu söylüyor ve Jey'den onu kabul etmesini istiyor. Jey Superkick yapıyor Reigns'e. Sikoa Jey'i tutuyor ama Jey Onada Superkick vuruyor! Roman Reigns ayağa kalkıp Superman Punch Yapıştırıyor. Roman Spear için koşuyor ama Superkick yiyor. Ardından Jey Spear yapıyor!!!

Jey Uso ringin dışına çıkıyor Jimmy'e gelmesini söylüyor ve kucağını açıyor. Jimmy de kucağını açarak gelirken Jey Uso bir anda Superkick vuruyor!

Jey doğrudan kameraya bakıyor ve Bloodlone'dan, SmackDown'dan ve WWE'den çıktığını söylüyor. BU SEFER BEN DEĞİL JEY USO GÜREŞİ BIRAKIYOR.

SmackDown sona ererken Jey Uso, havada barış işaretini tutarak kalabalığın arasından ayrılıyor.

 

Kara

-
Katılım
3 Tem 2023
Konular
142
Mesajlar
2,739
Beğeni sayısı
1,183
PG Nakit
690
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Grubun infazcısı rolündeki Sikoa'nın her hafta hacamat edilmesi can sıkıcı ve üzerine Reigns'i de katıyorlar araya. Bloodline karşısında kavgaya giren kim olursa olsun God Mode açıyor. Bu rahatsız edici detayı boşverelim şimdi.

Roman Reigns vs. AJ vs. Kross tarzı bir şeyler yazmaları lazım. Şu Bloodline iç savaşı yormaya başlıyor çünkü. Jey dönünce Jimmy ile dövüşür zatende Roman'ın şimdi yapacaklarını merak ediyorum.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: