RPG Batan Mor Güneş


Kras Mazov

Tractatus
Katılım
3 Tem 2023
Konular
35
Mesajlar
5,243
Beğeni sayısı
1,431
PG Nakit
210
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
1721838997864.png

Ilja Dragunov.....Chris Jericho.....Wes Lee.....Christopher.

Velveteen Dream'i bir odada nefes nefese görüyoruz. Öfkesinden olacak ki kesik kesik nefes alıyor ilk başlarda konuşmaya çalışırken dudakları titrese de ağzından yavaş yavaş cümleler dökülüyor.

Velveteen: Kefaretimi ödememe rağmen her şey yeniden başlıyor da bunca zaman zirveye taşıdığım kaya artık bana ağır gelip de üzerime yuvarlanıyor gibi. Prestige Grand Wrestling'in en yalnız kişisi aslında bir arkadaş edinebileceğine inandığı anda onu da kaybetti. Karşısındakiler de hiç bir zaman tek gelmedi. Akın akın üstüme saldırdılar. Kimisi morluklarla alt edildi, kimisi de karartılarla. Alt edemediğim sadece bir kişi varolabilmişken önüme bir ordu serildi. Emin misiniz? Bunu yapmak istiyor musunuz? Buraya tekrardan gelip ikinci baharını yaşamak isteyenler...

The Dream: GÖMÜLDÜ, UÇTU, YERE ÇAKILDI!

Velveteen: Ben sadece küçük olanı istiyorum. Wrestlemania'daki en büyük kaybımdan geriye kalan hatıraları istiyorum. Televizyon Şampiyonluğu benim bir parçamdı, Gacy'e kendi hatıramı bıraktım; altın kemer de Christopher'ın hatırası. O yıldız, benim yıldızım. Royal Rumble'da bütün rüyalarım ölmüştü ancak bir tanesi nehirden kafasını çıkartıp bana gelene kadar. Gerçekleşecek tek rüyam ve o rüya bana geriye kalan hatıraları bana bahşedecek. Karşıma çıkan piyonlar önümden çekilmezse de...

The Dream: ONLARI BEN PARÇALAYACAĞIM! BİR İNTİKAM ASLINDA NASIL ALINIR GÖRECEKSİNİZ! BİR GÜN ILJA DRAGUNOV, ÖBÜR GÜN CHRIS JERICHO VE EN SON GÜN DE WES LEE! HEPİNİZİ AKAN NEHİRDE BOĞDUKTAN SONRA İLK GÜN DOĞUMUNU BEKLEYECEĞİM! ONUN BANA HATIRASIYLA DA BATAKLIĞA KARIŞIP GİDECEĞİM!

Velveteen Dream öfkeden kendi kollarını tırnaklıyor. Kendisini böyle sakinleştirmeye çalışsa da o da çok zorlanıyor.

Velveteen: Benim gibi bir ihtişamlık abidesi son bir kez daha karanlığa başvuracak gibi duruyor. Bunu ben istememiştim, böyle olsun istememiştim. Son bir dans, gerçek bir final istemiştim. Hepiniz benim yeniden başlamamı istediniz. İstediğim gibi bitmediği sürece, asla bitirmeyeceğim. Karşıma çıkan kişi ilk gün ayakta kaldığına inanır ama ileriye asla adım atamaz ve orada çakılı kalır. İlk gün kazandığına inanan son gün geldiğinde kaybeder. Ben son gün olduğuna inandığım için en çok ben kaybettim ve hala benden birer parça kopartabilmek için sıraya giriyorsunuz. Benden alacağınız parçanın size vereceği zehir sizin her şeyinize mal olacak. Dünyanıza yansıyan mor güneş artık battı, saat geç oldu. Gözlerinizi kapatıp rüyalarınızı görmeye başladığınızda ortaya çıkacağım ve hepinizi sırayla avlayacağım.

DREAM
OVER
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: