BAB EVRENİ Florida Coast Wrestling


Katılım
2 Tem 2023
Konular
140
Mesajlar
5,683
Beğeni sayısı
1,254
PG Nakit
1,000
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
2461655.png


18 july 2023, tuesday
fcw presents florida flippin' nights
pegasus lounge
tampa, florida


florida flippin' nights - episode #1

kamera seyircilerin pankartlarını çekerken arenada enerjik bir şarkı sesi yankılanıyor. duyurulduğu üzere şovu rich swann açıyor. rich swann seyircileri hypelayarak konuşmasına başlıyor ve seyircilerin tüm desteğini arkasına alıyor. hayatın ona beklenmedik bir yol çizdiğini, bu yolculukta hep onlarla olacağını söylüyor. seyircilerden "we want swann" tezahüratları gelirken swann konuşmasını kendisine yöneltiyor ve boşuna açılış şovunu açan adam olmadığının altını çiziyor. buranın en önemli yüzü olduğunu ve ilk florida heavyweight şampiyonu olacağını söylüyor. sınırlarını zorlayacağını, en iyilerle karşılaşmak istediğini ve hedefine tüm engelleri aşarak ulaşacağını paylaşıyor. seyirciler "we believe swann" tezahüratları atarken swann onları saygıyla selamlıyor ve sahneden ayrılıyor.

5515xfl.png


singles match
andrew everett def. bryan keith

yaklaşık 8 dakika süren açılış maçının başlarında everett hızlı başlar. low kick ile rakibine saldırır ve suplex ile keith'i yere serer. maçın ortalarına doğru keith köşeden diving crossbody için atlar ancak everett havada yakaladığı rakibine pop-up powerbomb yapar ve seyircilere muhteşem bir sekans izletir. maçın sonunda ise everett önce tilt-a-whirl backbreaker ardından da köşeye çıkıp shooting star press yapar ve maçı kazanır. everett muhteşem performansıyla genelini önde götürdüğü maçta seyircileri etkiler.

1689684379214.png

oney lorcan arka alanda röportaj vermektedir. seyircilerin yalakalığını yapma şampiyonluğunu takdim edecekmiş swann'a sadece onu hak ediyormuş. bu şirketin taşaklı bir şampiyona ihtiyacı varmış, bu lorcan'dan başkası değilmiş. ondaki taşak toplasan şu arenadan çıkmazmış. bu işler seyircileri yalamakla değil, icraatle oluyormuş. seyirciler umurunda değilmiş ve icraatin nasıl yapıldığını da herkese gösterecekmiş.


1689684420621.png

singles match
blake christian def. leon slater

maç yaklaşık 10 dakika sürer. maçın başında iki isim saygıyla tokalaşır. leon slater maça hızlı girer ve başlarda üstünlüğü alır. blake'in saldırılarına hep hızlı tepkiler verir ve bunu knee strike ile taçlandırır. maçın ortalarında slater, blake'i köşeye sıkıştırır ancak blake itip dropkick yapar. sendeleyen slater'a bir de neckbreaker vurur ancak yetmez. slater dinamizmini konuşturur, yaptığı suplex ile üstünlüğü bırakmaz. maçın sonlarına geldiğimizde slater köşede maçı bitirmek üzere bekler ve seyircilerin gazıyla atlar. blake christian çekilir ve köşeye geçer. yere çakılan leon slater kalktığında spear'ı indirir ve zorlandığı maçı kazanmayı bilir.

1689684436131.png

rich swann röportaj alanına gelir, oney lorcan'ın ithamlarına karşılık verir. bu şirketin en önemli payesinin seyirciler olduğunu, lorcan'ın bunu anlamayacak kadar kalın kafalı olduğunu anlatır. eğer icraat meraklısıysa ringde bu işleri ona öğreteceğini söylerken arkadan sandalyeyle lorcan, swann'e saldırır. acımasız bir şekilde koluna sandalyeyi indirir. yerdeki swann'in kolunun üstüne sandalyeyi koyar ve double foot stomp yapar. swann acı içinde kolunu tutarken lorcan suratına "işte icraat, seyirciler sana inanıyor hadi swann" diye bağırıp oradan ayrılır. görevliler, swann'in başına üşüşürke segment sona erer.

1689684449806.png

10-minute limit match
joe coffey vs. mark coffey


sert bir maç olur. iki kardeş yenişmeye çalışırlar. coffey maçın başlarında üstünlüğü alır ve backbreaker yapar. ancak kardeşi joe hızlı toparlanır ve big boot ile karşılık verir. maçın ortalarında iki isim köşede yumruklaşırlar. seyircilerin beklentisinin arttığı bu sekans beklentileri karşılar, joe'dan kardeşine avalanche belly-to-belly suplex gelir ancak maç bitmez. son dakikalara geldiğimizde mark son gücüyle spinebuster yapar ancak yine tuş gelmez. iki kardeş son güçleriyle birbirlerine saldırırken süre biter ve zil çalar. iki kardeş birbirlerini süzerler ve saygıyla birbirlerinin elini havaya kaldırırlar.

1689684460299.png

arka alanda güreşçiler toplanmıştır. swann'in sakatlandığını ve hastanede kontrol altında olduğunu öğrenirler. ardından lorcan'ın saldırı görüntülerini izlerler. diğer güreşçiler üzülerek görüntüye bakamazken dezmond xavier sinirle oney lorcan'a meydan okur. bu hain saldırısının bedelini ödeteceğini söyler ve biraz erkek olmasını ister. bu saldırının sadece swann'e olmadığını herkesin kariyerine, şirkete olduğunu söyler. diğer güreşçiler xavier'e destek verirken danny burch ön plana çıkar. xavier'in karşısında durur ve lorcan'ın yaptığını destekler. swann'in kendisini üstün sandığını ve bunun bedelini ödediğini söyler. iki isim sertçe face-to-face yaparlar. görüntüler ringe döner.

1689684470632.png

main event
singles match
jake something def. bobby gunns


şovun ana olayında 18-20 dakika süren maçta jake ve bobby karşılaşırlar. jake maça hızlı girer ve clothesline ile rakibini yere serer. bobby hızlıca toparlanır ve low dropkick yapar. maç uzun süre ortada, karşılıklı hamlelerle ilerler. jake, bobby'i köşeye sıkıştırır ve shoulder thrust yapar. bobby karşılık verir ve jake'i dışarıya atıp suicide dive ile atlar. ilerleyen dakikalarda maç ringde devam ederken jake'ten spinebuster gelir. jake rakibinin ayağa kalkmasını bekler ancak gunns sıyrılır ve arka arkaya german suplex'ler yapar. ancak tuş gelmez. maçın son anlarına baktığımızda jake tekrar üstünlüğü almışlar ve kaliteli bir jackhammer ile maçı kazanır. jake something ilk florida flippin' gecesini ayakta kapatır ve gövde gösterisi yapar. seyircilerin "thank you smallman, tampa loves you" chantleriyle şov sona erer.


florida flippin' nights
florida coast wrestling
™ & © 2023
all rights reserved
 
Son düzenleme:

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,196
Beğeni sayısı
3,426
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Swann açılışı güzel yapmış, top seviyeler için güzel seçim. Everett performansıyla göz doldurmuş, onun da yakın zamanda iyi konumlanacağını düşünüyorum. Lorcan, Swann'ı mahvetmiş oooo. Bu ikilinin çıkaracakları maça dikkat etmek lazım, asla cüsselerine bakmamak gerek zira manyak stiff bir maç çıkarabilecek potansiyelde ikisi de. Coffey biladerlerin verdiği savaş çok etkileyici olmuş. Something şirketin ilk main eventinde çok değerli bir galibiyet almış. Güzel bir pilot bölüm olmuş, bundan sonraki şovlarda senaryolar iyiden iyiye şekillenmeye başlayacaktır, bekliyorum diğer şovları.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: