BAB SmackDown


Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,210
Mesajlar
15,931
Beğeni sayısı
4,053
PG Nakit
3,280
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
1125px-WWE_SmackDown_%282019%29_Logo.svg.png


Kadro

Erkekler

AJ Styles
Andrade
Angel
Angelo Dawkins
Apollo Crews
Austin Theory
Baron Corbin
Berto
Bobby Lashley
Carmelo Hayes
Cody Rhodes
Elton Prince
Grayson Waller
Hikuleo
Jacob Fatu
John Cena
Johnny Gargano
Karl Anderson
Kevin Owens
Kit Wilson
LA Knight
Logan Paul
Luke Gallows
Montez Ford
Randy Orton
Roman Reigns
Santos Escobar
Shelton Benjamin
Solo Sikoa
Tama Tonga
Tommaso Ciampa
Tonga Loa

Kadınlar
B-Fab
Bayley
Bianca Belair
Blair Davenport
Candice LeRae
Chelsea Green
Elektra Lopez
Indi Hartwell
Jade Cargill
Michin
Naomi
Nia Jax
Piper Niven
Tegan Nox
Tiffany Stratton

Çalışanlar ve Diğer İsimler
Cathy Kelley (Muhabir)
Corey Graves (Spiker-Yorumcu)
Nick Aldis (Genel Müdür)
Paul Heyman (Menajer: Bloodline/Roman Reigns)
Wade Barrett (Spiker-Yorumcu)

Takımlar
A-Town Down Under: Austin Theory & Grayson Waller
The Bloodline: Solo Sikoa, Hikuleo, Jacob Fatu, Tama Tonga & Tonga Loa
#DIY: Johnny Gargano & Tommaso Ciampa
Hurt Business 2.0: Bobby Lashley, Carmelo Hayes & Shelton Benjamin
Legado del Fantasma: Santos Escobar, Angel & Berto (w/ Elektra Lopez)
The O.C.: AJ Styles, Karl Anderson & Luke Gallows (w/ Michin)
Pretty Deadly: Elton Prince & Kit Wilson
R-KO: Kevin Owens & Randy Orton

Bianca Belair & Jade Cargill
Chelsea Green & Piper Niven
Candice LeRae & Indi Hartwell

Şampiyonlar

WWE Şampiyonu:
Cody Rhodes
Birleşik Devletler Şampiyonu: Logan Paul
WWE Tag Team Şampiyonları: #DIY (Johnny Gargano & Tommaso Ciampa)
WWE Kadınlar Şampiyonu: Bayley

PPV Listesi

Royal Rumble - Ocak'24
Elimination Chamber - Şubat'24
WrestleMania XL Night 1 & Night 2 - Nisan'24
Backlash France - Mayıs'24
King & Queen of the Ring - Haziran'24
Money in the Bank - Temmuz'24
SummerSlam - Ağustos'24
Fastlane - Eylül'24
Bad Blood - Ekim'24
Survivor Series - Kasım'24

Haftalık Şovlar

 
Son düzenleme:

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,210
Mesajlar
15,931
Beğeni sayısı
4,053
PG Nakit
3,280
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,210
Mesajlar
15,931
Beğeni sayısı
4,053
PG Nakit
3,280
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
1125px-WWE_SmackDown_%282019%29_Logo.svg.png


then, now, forever,,, and together...

wwe: friday night smackdown #1299
july 12th, 2024
worcester, massachusetts • dcu center


***

01j25fpem3dgq71fmvph.jpg


Şovu The Bloodline ile açıyoruz. Onlar gelirken MITB ana olayında yaşananları hatırlıyoruz kare kare. Söz Solo'da. Geçen hafta yaşananlardan sonra kendisinin daha da ciddiye alınacağını umduğunu söylüyor. Cody Rhodes'un o kadar da güçlü olmadığını ispatlaması tek çırpıda bitmiş, oldukça kolay olmuş bu Solo için. Kendisi içinse çıktığı uzun yolun ilk adımlarıymış hala. İnsanların onu "kabulleneceği" yolun ilk aşamasındaymış ve bu yol bittiğinde hepiniz Kabile Şefliğini ve buradaki forsunu kör olsanız bile göreceksiniz! yapıyor giderli bir şekilde... MITB'de yaptığı şeyin ise elbette bir diyeti olacakmış, yavaş yavaş mevzuyu kemere getiriyor Solo. Yolun ilk aşamasında hedeflediği tek bir şey varmış şu an Solo'nun...

cody-rhodes-wwe-champion.jpg


Solo konuşmasına devam edemeden onun sözünü bölen isim Cody Rhodes oluyor! Cody yine her zamanki gibi farklı bir takım elbisesi kombiniyle burada, geçen hafta yaşananlardan sonra güç kaybına uğramadığını nitelemek için yere her zamankinden daha sıkı basarak yürüyor Cody. Ringe girişini yaptıktan sonra Bloodline'da özellikle Tama Tonga ıbık zıbık hareketler yapıp Cody'e sulanmak istese de Solo, arkasındaki üçlüye kollarıyla işaret edip onları birkaç adım geriye alıyor ve sakinleştiriyor. Cody ise sözü almış durumda. Solo'yu kendisini tuş ettiği için tebrik ediyor. Bu, onun göğsünü kabarta kabarta övünmeyi hak ettiği bir başarıymış ve buna değinip sevinmek de en büyük hakkıymış. Bu tip hiyerarşik düzenlerde de bu hep böyle olmuş zaten. Cody konuşmasına devam edemeden Solo onun sözünü bölüyor. Eğer burada bir piramit varsa o piramidin en tepesini her zaman Kabile Şefi oluştururmuş. Özgüven tazelemek için bulunduğu imalar ise bu gerçeği değiştirmeyecekmiş. Cody yere bakarak gülümsüyor Solo'nun sözleri üzerine. Bu piramidin en üstüne olduğunu mu iddia ediyorsun, o zaman bunu kanıtla diyor Cody. Hem de öyle Summerslam'i beklemenin manası yok, hemen bu gece yap bunu diyor! Solo Sikoa pis pis gülüyor ve pekala diyor. Bu gece için çok aniden oluşan bir ana kemer maçımız oluyor böylece!

Arka alanda kameralarımız. Randy Orton'ı tüm bu olan bitenleri TV'den takip ederken görüyoruz. Birkaç saniye sonra Kevin Owens geliyor yanına Orton'ın. Neler olup bittiğini soruyor. Orton ise bu gece için kemer maçı ayarlandığını söylüyor. Owens buna şaşırmak falan gerekir ama içim öldü biliyor musun diyor Orton'a. Aylardır manası olmayan bir mevzunun, bir girdabın içine yok yere girdiklerini dile getiriyor. En sonunda da "s**eyim bu gece ne oluyorsa olsun, hiçbir şekilde ilgimi çekmiyor" diyor ve terk ediyor orayı. Orton olanlara anlam verebilmiş durumda değil, seyirciler de aynı şekilde.


tag team match
legado del fantasma (angel & berto) vs. apollo crews & baron corbin

7-8 dakika kadar süren maçı Berto, Apollo'yu roll-up'layarak takımına kazandırıyor. Angel & Berto direkt ringden topukelli yapıyorlar. Apollo ringde karalar bağlamışken sırtına sandalyeyi yiyor! Baron Corbin! Gerek yoktu Belhanda... Apollo'yu hemen kaldırıp sandalyeye End of Days'liyor ve yeniden heel oluyor Corbin.

kazananlar: legado del fantasma (angel & berto)

image5282.jpg


Görüntüler yine arka alanda. Cathy Kelley, Bayley ile bir demeç veriyor. Summerslam rakibi Nia Jax ve bu gece Michin ile çıkacağı maç hakkında bir soru yöneltiyor Cathy, Bayley'e. Bayley, Nia Jax'in zorlu bir rakip olduğunun bilincindeymiş. Ki Summerslam biletini kapmak için izlediği yol da bunu gösterirmiş zaten. Ama kendisinin de karşısına çıkan zorluklarla baş etme hususunda meşhur olduğunu dile getiriyor. Ayrıca bu geceki maçta da anonsör masasında Cole & Graves'in yanında olacağını açıklıyor Bayley. Cathy Kelley bu defa geçtiğimiz hafta Ms.MITB olan Tiffany hakkında bir soru yöneltiyor, her zaman bir cash-in ihtimaliyle o ringe çıkmak nasıl bir his olacak diye soruyor Bayley'e. Bayley bu elbette yönetmesi zor bir psikoloji diyor. Kendisi de zamanında bu çantayı kazanmış ve bu çanta aracılığıyla kemer kazanma başarısı elde etmiş. Onun da geçtiği yollarmış yani bunlar, bunun tecrübesiyle bugün burada olmak ise onun avantajıymış. Bu avantajı kendi lehine çevirerek bu psikolojiyi yönetmeyi hedeflediğini söylüyor Bayley. Röportaj sona eriyor sonrasında ve reklamlara gidiyoruz.

singles match
michin vs. nia jax

Nia Jax, Michin'i elek gibi deliyor. 2 dakikada falan çekiyor fişi ve maçı rahatça kazanıyor.

kazanan: nia jax

Bayley-and-Nia-Jax.jpg


Maçtan sonra Bayley kemeriyle ringe geliyor ve Nia Jax ile yüzleşiyorlar. Ufak ufak, tatlı sert söz dalaşı yaşıyor ikili. Bayley kemerini kaldırıyor Nia Jax'e karşı gözünü dikerek. Fakat aldığı bir darbeyle kendini yerde buluyor aniden Bayley!

maxresdefault.jpg


Tiffany Stratton! Bayley'e arkadan çantasıyla vurarak onu yere indiriyor ve inanılmaz da bir reaksiyon topluyor cash-in ihtimalinden dolayı! Nia Jax birkaç adım geri çekilip olanları izliyor sadece. Tiff eliyle "tiffy time" hareketini yaptıktan sonra Bayley'e yerde birkaç tekme daha atıyor ve ardından Bayley'i saçından çekip yerdeki çantasına doğru Bayley'nin kafasını vuruyor birkaç defa! Sonrasında birkaç saniye çantaya bakıyor ve ardından çantayı alıp ringden iniyor hışımla! Kenardaki görevliye veriyor çantayı.

nia-jax-hair-pull.gif


Ama Nia Jax birden orada bitiyor ve Tiff'i saçından çekiyor! Ama dövecekmişçesine değil, sanki kardeşini hırpalayan abla edasında yakalıyor Tiff'i saçından. Ardından yüzünü kendine çeviriyor Tiff'in ve kafasını iki yana sallıyor. Tiff ise itaatkar bir şekilde onaylıyor bunu. Nia sonrasında Tiff'i saçından ittirip yere bırakıyor ve Tiff hemen çantasını alıp kucaklıyor yerdeyken. Nia orayı terk ediyor, Bayley ise ringde kendine gelmeye çalışıyor.

Arka alanda kameralarımız. Tag Team Şampiyonları #DIY'ı görüyoruz soyunma odasında. Ufak ufak kaynatırlarken Pretty Deadly geliyor odaya. İkiliye salça oluyorlar biraz ve laf dalaşmalarının ardından iki ekip haftaya şampiyonluk maçına çıkmak için sözleşiyor.


048_WM40_04072024AT_30377--feb8dcdc92b7037808083147f7d6e8af.jpg


Ringe döndüğümüzde The Pride ekibini görüyoruz girişte. Ekip girişini gerçekleştirdikten sonra söz Bobby Lashley'de. Lashley, direkt Carmelo Hayes'i ringe davet ediyor ve aradaki gerginliği öyle ya da böyle halledelim diyor. Melo, Lashley'nin bu çağrısını geri çevirmiyor ve ringe geliyor. Ama çok da ciddi tavırları olduğu söylenemez. Lashley'e dinliyorum yapıyor alaycı tavırlarla. Lashley, burada ilk karşılaştıkları gün Melo'nun kendisine saygısızlık yaptığından bahsediyor. Ama Hayes bunun farkında değilmiş ya da fark etmek istemiyormuş. Hayes sözü alıyor ve bu sefer daha ciddi bir şekilde ortada fark edilmesi gereken bir şey olduğunu düşünmüyorum diyor. Lashley kendisine orada üst perdeden bakmış ve Hayes de sadece bu bakış açısına binaen bir tavır izlemiş, hepsi buymuş. Lashley, Hayes'in olayı çarpıttığını iddia ediyor. Hayes sadece olanı söylüyorum diyor. Bunun üzerine Montez Ford giriyor söze ani bir şekilde. Oğlum senin amacın ney ulan yapıyor Hayes'e. Bir öyle bir böylesin, ringe geldiğinden beri bizi ciddiye alıyor musun almıyor musun anlayamıyorum diyor. Lashley bu çıkıştan ötürü şaşkın ama olumlu da karşılıyor tabii. Hayes bunu anca mikrofonu bırakıp yumrukları konuşturduğumuzda anlarız diyor Ford'a gelecek hafta için göz kırparak. Ford ise gülümsüyor ve elini uzatıyor Hayes'e. Hayes, Ford'un elini sıkıyor ve garip bir şekilde sona eriyor segment.

maxresdefault.jpg


Arka alandayız. Nick Aldis'i görüyoruz. Yanına gelen isim LA Knight oluyor. 2 hafta önce kazandığı galibiyeti ve Logan Paul'u tuşladığını hatırlatıyor Aldis'e Knight. Bir şeyleri hak ettiğini nitelermiş bu. Hemen bu gece Logan Paul ile yüzleşmek istediğini söylüyor Knight! Aldis, Knight'a 2 hafta önce bir maç kazandığını ama geçen hafta da kritik bir maçı kaybettiğini söylüyor MITB'e nazire ederek. Paul'un bu gece şehirde olmadığını, ama gün içinde telefon görüşmesi yaptıklarını ve önümüzdeki hafta şovda bulunacağını söylüyor. Aranızda her ne varsa önümüzdeki hafta bir açıklığa kavuşturursunuz diyor ve terk ediyor orayı.

oardefault.jpg


Kameralarımız hala arka alanda, bu sefer Bloodline cephesine. Solo Sikoa, ekibe bu gece ringe tek başına çıkmak istediğini söylüyor. Seyirci bunu duyunca olumlu reaksiyon veriyor, Solo ciddi ve oldukça büyük bir risk alıyor! Bir şeyleri kanıtlamak için oldukça istekli gibi görünüyor Solo. Ekip bundan pek memnun kalmasa da Kabile Şefi'nin emri üzerine bir şey söylemiyorlar ve onaylıyorlar pek tabii ki.


tag team match
bianca belair & jade cargill def. chelsea green & piper niven

Bianca & Jade yine çok iyi ekip olmayı başarıyor. Jade, Green'e Jaded vururken Bianca da Niven'a K.O.D. vurup tuşa gidiyor ve maçı sonuçlandırıyor Bianca. Maç biter bitmez Bianca'nın müziği giriyor ama birkaç saniye sonra müzik birden kesilip yerini Jade Cargill'in müziğinin yerine bırakıyor! Sistemsel bir hata gibi gözüküyor, ikili ilk başta anlam veremese de bozuntuya vermeden sevinmeye devam ediyor. Fakat Bianca'da anlık mimik değişimleri sezebiliyoruz.

l-intro-1713470199.jpg


***

Haftaya duyurulanlar geliyor ekrana:
*World Tag Team Championship - #DIY (c) vs. Pretty Deadly
*Bayley & Nia Jax kontrat töreni.
*Carmelo Hayes vs. Montez Ford

***


x1080


Duyuruların ardından ringdeyiz. İlk olarak Solo Sikoa ringe geliyor, az önce söylediği gibi tek başına. Hiçbir Bloodline üyesi yok. Ve soğukkanlı tavırlarla bekliyor. Cody Rhodes'un müziği çalıyor ama gelen giden hiç kimse yok. Solo garipsercesine bakıyor girişe ama hiçbir hareketlilik yok... Hayır var!

cody-rhodes-blood-cropped.jpg


Birisi girişten Cody'i sürükleyerek götürüyor ve yüzü gözü kan içinde Cody'nin.

Hikuleo-NJPW.jpeg


BU HIKULEO! OMG WTF???? HIKULEO WWE'DE, SMACKDOWN'DA! Hikuleo, Cody'i çok fena dövmüş. Cody'nin ağzından kanlar geliyor. Hikuleo, Cody'i sürükleyerek ringe doğru götürürken arenadaki dev ekran açılıyor ve Tama Tonga, Tonga Loa ve Jacob Fatu'nun da arka alanda R-KO ekibini bertaraf ettiğini görüyoruz. Solo tüm bu olanları pis pis gülerek izliyor. Planı tıkır tıkır işledi çünkü! Hikuleo, Cody'i ringe sokup kaldırıyor ve Solo'ya doğru doğrultuyor.

Cody-Rhodes-Solo-Sikoa-Jacob-Fatu-scaled.jpeg
intro-1714845302.jpg


Ve Samoan Spike! Cody Rhodes son zamanlarda sürekli bu hareketi yemekten helak oldu adeta! Bloodline'ın şahane dominasyonu devam ediyor! Ve bir yeni üye daha ekleniyor ekibe. Hikuleo da artık hem WWE, hem de yeni Bloodline'ın bünyesinde. Solo yerdeki Cody'e bakıyor, Hikuleo klasikleşen Bloodline tauntu için parmağını kaldırmış durumda ve Solo da parmağını kaldırıyor. Şov yine, yeni ve yeniden bu poz ile sona eriyor. ☝️
 
Son düzenleme:

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
25
Mesajlar
865
Beğeni sayısı
231
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Ellerine sağlık kral, ilk bölüm için harbi sağlam bir giriş olmuş. Bloodline hikayesini çok güzel bir yere çekmişsin. Solo tek başına çıkarsa bu iş nasıl SummerSlam'e kalacak diye düşündürüp cevabını şovun sonunda vermişsin. Bianca ve Jade arasında ki bağı da merak ediyoruz. Heel olacak kısım Bianca gibi geldi şimdiden bakalım. Tiffy'de elbet bir ara Nia Jax'in otorotesinden kurtulur bakalım. Sıkı takipteyiz.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: