RPG 𝐌𝐀𝐘𝐇𝐄𝐌 #𝟐 "𝘑𝘪𝘮 𝘊𝘰𝘳𝘯𝘦𝘵𝘵𝘦 𝘥𝘦𝘯𝘪𝘭𝘦𝘯 𝘢𝘭𝘢𝘨𝘢𝘷𝘢𝘵"


PGW: Son Eklenen Parta Git

Styles Clash

littlefinger
Katılım
3 Tem 2023
Konular
93
Mesajlar
4,577
Beğeni sayısı
1,818
PG Nakit
510
Konum
Eyrie
Favori Güreşçi
AJ Styles
Salı günü sürüş günüm olduğu için pek canlı kalamadım ama haftaya gececiyim ve telafi edeceğim.

Trump ve Regal adeta emperyalizmin kalesi gibi. Evet Pakistan, Afganistan gibi ülkelere demokrasi getireceğiz. Ve başkanım %50'sine sahip şirketin ayık olun. Goldberg ve Snitsky mevzusu uzuyor ilginç. Allin'in salaktan galibiyet alması ve Joe'nun akması... Penis tayfaya diyecek söz yok. Big E'yi ise tebrik ediyorum. Rowan ciğerimizi yaktı. Cody vs Randy feudu ilgi çekici olacaktır. LA Knight ve Daniels'ı tebrik ederim. Bu arada ufaktan kemer sahiplerinin belli olmasıyla bu tip isimler için daha net bir rota belli olur. Hassan ve Ali bu iki Arap birbirini yesin. Yoksa ben ikisini çiğ çiğ yiyeceğim. WALTER'ın Enzo'yu sürükleyerek götürmesine koptum ngklnglng. Taker fena geliyor. Garza ve Humberto makarasına geldiler ama FTR, The Usos falan toz olduğuna göre TTC alırlar. R-Truth sabotajcı bir adam. Rey ile meselesi yok belirttiği gibi Pat ile daha çok. Pat vs R-Truth maçı ne olacak merak ediyorum. Gunns çok sert bir promo kesmiş. Dream ise akmış. Bakalım buradan neler çıkacak. Şirket Logan'a önem veriyor. Ve brand ayrımı... MAYHEM en iyisini sunacaktır...
 

Netuno

One & Only
Katılım
2 Tem 2023
Konular
209
Mesajlar
9,334
Beğeni sayısı
1,659
PG Nakit
780
RPG Karakteri
"The Last World Beater" Will Ospreay
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Şimdi ben bu şova değerlendirme yorumunu geç mi yapıyorum? Evet. Bahanem var mı? Evet. Promomu aksattığım oldu mu? Evet. Yine de beni şovlara sürekli koyan ekibe sonsuz teşekkür. İzninizle başlıyorum.

Açılışdaki gergin atmosfer çok iyiydi. Cornette ve Trump arasındaki durum ve tavırlar bence tam da olması gerektiği gibiydi. Main evente de büyük bir hype yaptırdı.
Goldberg vs. Snitsky herhalde summerslam e taşınacak. İki isim de çokça göze batıyor zaten, kazananı tahmin etmesi zor.;)
Benim kısmımla ilgili, evet takip yapamıyorum ve promoları aksattım ama yine de bana booking veren ekibe teşekkürler. Bu hafta biraz haşlanmışız. Regal ile olan hikayem, beklentimin daha farklı bir yönüne gidiyor. Regal, bana face turn yaptıracak derken tetikçi tutmuş. Geçen şovdan sonra Joe ile kaçınılmaz bir karşılaşmam olacaktı zaten. Hayırlısı ile rövanşı bekliyoruz.
Tyler Reks ve AJ Lee'nin bırakması kalpleri kırmadı değil. Maçın sürprizi bayağı iyiydi. Big E hak ettiği galibiyeti aldı.
Rowan'daki Brodie Lee/Luke Harper göndermeleri inanılmaz içimi darlıyor. Vallahi gözüm doluyor okurken. Destekçisiyiz.
Orton alışılmadık bir babyface performans göstermiş. Satışın habercisiydi bir tık. Maçta Daniels biraz fazla az gösterilmiş ama olsun, yine de olduğu anlarda genelde güçlü gösterilmiş.
Ali vs Hassan ilginç bir dinamik. Hassan tarafı daha ağır basıyor ama.
Fatal-4-way maçlar fazla diye bir eleştiri vardı, ekip sanırım böyle çözmeyi tercih etmiş. Yeni bir şeyler görmüş olduk en azından.
Taker'a hayırlı uğurlu olsun
Takım maçı çok ilginçti ya. Dean için ne düşünülüyor pek çözemedim. Birden burnunun kanaması falan tuhaftı yani, ne diyeyim. Grimes bir w ile paklanır haftaya.
Gunns vs Logan sağlam olmuş, maç öncesi Gunns promosu da öyle, maç sonrası kapışma da öyle. Tam main dedim yani.
Fiziksel bir şey olmadan bir kavga dönmüş. Şirkette cidden kartlar yeniden dağıtılmış. Her zaman Trump'ı sevmişimdir zaten, en iyi başkan. :love:
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: