Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐌𝐀𝐘𝐇𝐄𝐌 #𝟐 "𝘑𝘪𝘮 𝘊𝘰𝘳𝘯𝘦𝘵𝘵𝘦 𝘥𝘦𝘯𝘪𝘭𝘦𝘯 𝘢𝘭𝘢𝘨𝘢𝘷𝘢𝘵"
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Netuno" data-source="post: 29638" data-attributes="member: 22"><p>Şimdi ben bu şova değerlendirme yorumunu geç mi yapıyorum? Evet. Bahanem var mı? Evet. Promomu aksattığım oldu mu? Evet. Yine de beni şovlara sürekli koyan ekibe sonsuz teşekkür. İzninizle başlıyorum.</p><p></p><p>Açılışdaki gergin atmosfer çok iyiydi. Cornette ve Trump arasındaki durum ve tavırlar bence tam da olması gerektiği gibiydi. Main evente de büyük bir hype yaptırdı.</p><p>Goldberg vs. Snitsky herhalde summerslam e taşınacak. İki isim de çokça göze batıyor zaten, kazananı tahmin etmesi zor.;)</p><p>Benim kısmımla ilgili, evet takip yapamıyorum ve promoları aksattım ama yine de bana booking veren ekibe teşekkürler. Bu hafta biraz haşlanmışız. Regal ile olan hikayem, beklentimin daha farklı bir yönüne gidiyor. Regal, bana face turn yaptıracak derken tetikçi tutmuş. Geçen şovdan sonra Joe ile kaçınılmaz bir karşılaşmam olacaktı zaten. Hayırlısı ile rövanşı bekliyoruz.</p><p>Tyler Reks ve AJ Lee'nin bırakması kalpleri kırmadı değil. Maçın sürprizi bayağı iyiydi. Big E hak ettiği galibiyeti aldı.</p><p>Rowan'daki Brodie Lee/Luke Harper göndermeleri inanılmaz içimi darlıyor. Vallahi gözüm doluyor okurken. Destekçisiyiz.</p><p>Orton alışılmadık bir babyface performans göstermiş. Satışın habercisiydi bir tık. Maçta Daniels biraz fazla az gösterilmiş ama olsun, yine de olduğu anlarda genelde güçlü gösterilmiş.</p><p>Ali vs Hassan ilginç bir dinamik. Hassan tarafı daha ağır basıyor ama.</p><p>Fatal-4-way maçlar fazla diye bir eleştiri vardı, ekip sanırım böyle çözmeyi tercih etmiş. Yeni bir şeyler görmüş olduk en azından.</p><p>Taker'a hayırlı uğurlu olsun</p><p>Takım maçı çok ilginçti ya. Dean için ne düşünülüyor pek çözemedim. Birden burnunun kanaması falan tuhaftı yani, ne diyeyim. Grimes bir w ile paklanır haftaya.</p><p>Gunns vs Logan sağlam olmuş, maç öncesi Gunns promosu da öyle, maç sonrası kapışma da öyle. Tam main dedim yani.</p><p>Fiziksel bir şey olmadan bir kavga dönmüş. Şirkette cidden kartlar yeniden dağıtılmış. Her zaman Trump'ı sevmişimdir zaten, en iyi başkan. :love:</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Netuno, post: 29638, member: 22"] Şimdi ben bu şova değerlendirme yorumunu geç mi yapıyorum? Evet. Bahanem var mı? Evet. Promomu aksattığım oldu mu? Evet. Yine de beni şovlara sürekli koyan ekibe sonsuz teşekkür. İzninizle başlıyorum. Açılışdaki gergin atmosfer çok iyiydi. Cornette ve Trump arasındaki durum ve tavırlar bence tam da olması gerektiği gibiydi. Main evente de büyük bir hype yaptırdı. Goldberg vs. Snitsky herhalde summerslam e taşınacak. İki isim de çokça göze batıyor zaten, kazananı tahmin etmesi zor.;) Benim kısmımla ilgili, evet takip yapamıyorum ve promoları aksattım ama yine de bana booking veren ekibe teşekkürler. Bu hafta biraz haşlanmışız. Regal ile olan hikayem, beklentimin daha farklı bir yönüne gidiyor. Regal, bana face turn yaptıracak derken tetikçi tutmuş. Geçen şovdan sonra Joe ile kaçınılmaz bir karşılaşmam olacaktı zaten. Hayırlısı ile rövanşı bekliyoruz. Tyler Reks ve AJ Lee'nin bırakması kalpleri kırmadı değil. Maçın sürprizi bayağı iyiydi. Big E hak ettiği galibiyeti aldı. Rowan'daki Brodie Lee/Luke Harper göndermeleri inanılmaz içimi darlıyor. Vallahi gözüm doluyor okurken. Destekçisiyiz. Orton alışılmadık bir babyface performans göstermiş. Satışın habercisiydi bir tık. Maçta Daniels biraz fazla az gösterilmiş ama olsun, yine de olduğu anlarda genelde güçlü gösterilmiş. Ali vs Hassan ilginç bir dinamik. Hassan tarafı daha ağır basıyor ama. Fatal-4-way maçlar fazla diye bir eleştiri vardı, ekip sanırım böyle çözmeyi tercih etmiş. Yeni bir şeyler görmüş olduk en azından. Taker'a hayırlı uğurlu olsun Takım maçı çok ilginçti ya. Dean için ne düşünülüyor pek çözemedim. Birden burnunun kanaması falan tuhaftı yani, ne diyeyim. Grimes bir w ile paklanır haftaya. Gunns vs Logan sağlam olmuş, maç öncesi Gunns promosu da öyle, maç sonrası kapışma da öyle. Tam main dedim yani. Fiziksel bir şey olmadan bir kavga dönmüş. Şirkette cidden kartlar yeniden dağıtılmış. Her zaman Trump'ı sevmişimdir zaten, en iyi başkan. :love: [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐌𝐀𝐘𝐇𝐄𝐌 #𝟐 "𝘑𝘪𝘮 𝘊𝘰𝘳𝘯𝘦𝘵𝘵𝘦 𝘥𝘦𝘯𝘪𝘭𝘦𝘯 𝘢𝘭𝘢𝘨𝘢𝘷𝘢𝘵"
Menü