WWE Smackdown Tartışma Konusu | 05.07.2024


Bero

﷽﷽﷽
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,637
Mesajlar
4,373
Beğeni sayısı
1,454
PG Nakit
3,750
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
Jey Toronto'da olduğunu ve Money In The Bank'in yarın gece olduğunu söylüyor. Hayranlarına kendisini yeni Mr. Mon-Yeet In The Bank olarak görmek isteyenleri soruyor.

LA Knight'ın müziği duyuluyor ve ringe doğru ilerliyor. Knight hayranlarla konuşmak istediğini söylüyor ve Jey'nin hayranlara Erkekler Money In The Bank çantasını kazandığını görmek isteyip istemediklerini sormasını sevdiğini söylüyor. Bu geceki Erkekler Kasa Parası Merdiven Maçının favorisinin Jey olduğunu düşünmekten kendini alamadığını ve Jey'nin The Bloodline'dan kopmayı başardığını söylüyor. Jey'e ona hiç saygı göstermeyerek saygı göstereceğini söylüyor ve Jey yarın gece hayranlarının 'yeet' dediğini duymayı umarken, onların 'yeah' diyeceğini söylüyor.

Carmelo Hayes'in müziği çalıyor ve dışarı çıkıyor. O adam olmaktan nefret etse de, kendisinin o adam olduğunu söylüyor. Kimsenin 'yeet' ya da 'yeah' duymak istemediğini söylüyor, ardından Knight'a nasıl olduğunu soruyor ve Jey'e birçok ortak noktaları olduğunu söylüyor.

Chad Gable'ın müziği duyuluyor ve aşağı iniyor. Erkekler Money In The Bank Merdiven Maçında yarışan diğer herkesin aksine, kendisinin cehennemi yaşadığını söylüyor. Alpha Academy takım arkadaşlarının onu terk etmesi ve Wyatt Sicks'in ona musallat olması nedeniyle hayranlarına onunla empati kurmalarını söylüyor.

Andrade'in müziği duyuluyor ve dışarı çıkıyor. Herkes Money In The Bank'i kazanmayı hayal ederken, hayallerin maç kazandırmadığını söylüyor.

Drew McIntyre'ın müziği duyuluyor ve dışarı çıkıyor. CM Punk'ın hayranları onu alkışladıktan sonra burada olmayabileceğini, ancak ailesinin ona götürdüğü bilezik şeklinde her zaman burada olacağını söylüyor. Punk'a uyguladığı şiddetin aynısının Erkekler Money In The Bank Merdiven Maçındaki tüm rakiplerine yoluna çıkmaları halinde olacağını söyler ve ardından Andrade, Gable, Hayes, Knight ve Jey'e sataşır.



The Street Profits def. Pretty Deadly

Jade Cargill & Bianca Belair def. Indi Hartwell & Candice LeRae


Cody Rhodes Ringde

Rhodes, Toronto'ya ne hakkında konuşmak istediklerini sorar ve ardından WWE'nin Perşembe ve Pazar günleri arasında Toronto'daki şovları hakkında konuşabileceklerini söyler. Kendisinin, Orton'ın ve Owens'ın The Bloodline'a karşı bir dövüşe hazır olduğunu ve Orton'ın bu dövüşün bir RKO ile biteceğini söylediğini belirtir. Owens, son dört yıldır The Bloodline'a karşı verdiği mücadeleden bahsedebileceğini ama hayatının son dört gününden bahsetmeyi tercih ettiğini söylüyor. Pazartesi sabahı babasından gelen bir telefonla, annesi hastaneye kaldırıldığı için Quebec'teki evine gitmesi gerektiğini öğrendiğini hatırlıyor.

Owens, çağrıyı aldığından beri Quebec'te annesinin yattığı hastanede olduğunu ve Toronto'daki şovlar onun için her zaman özel olsa da, annesi ve babasının Money In The Bank'te onu izlemeye gelemeyeceğini söyledi. Kolaylıkla Quebec'te kalabileceğini, ancak bunun annesi için bir sorun olacağını, çünkü annesinin ve babasının güreş kariyeri boyunca kendisini desteklediğini söyledi. Onun için bir şovu kaçırırsa annesinin çok üzüleceğini söylüyor ve yarın kazansın, kaybetsin ya da berabere kalsın, tek önemsediği şeyin The Bloodline'ı her zamankinden daha kötü dövmek olduğunu söylüyor.

Bayley def. Piper Niven

WWE Takımlar Şampiyonluğu
#DIY def. A-Town Down Under (c)

 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: