RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟑𝟗: "𝑖𝑘𝑖𝑛𝑐𝑖 𝑠𝑒𝑧𝑜𝑛"


PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
231
Mesajlar
731
Beğeni sayısı
1,933
PG Nakit
0
em1bvpa.jpg


PAYBACK #39
12 Temmuz Cuma, 22:00 - C
Rupp Arena

Lexington, Kentucky

Şovu Takip Etmek için Tek Neden
YENİ SEZONUN AÇILIŞ ŞOVU

EXCLUSIVE

OAkrP.jpg


Dwayne Johnson'u uçakta görüyoruz. The Rock, sade bir masada yemeğini yerken kameralara konuşuyor.

The Rock: Finally... PGW ve PAYBACK geri dönüyor. Rocky seyirciyi özledi. Rocky güreşi ve rekabeti özledi. Rocky PGW'yi çoooook özledi.

Bu sırada arka taraftan birilerinin konuştuğunu görürüz. The Rock, gelen uyarılardan sonra gözlüğünü çıkartıyor ve masaya koyuyor. Ardından konuşmaya devam ediyor.

The Rock: Muhteşem bir Wrestlemania geride kaldı. Geçen yılın ardından PAYBACK için bir kalite çıtası oluştu. Rock, bu seviyeyi korumak ve daha da üstüne çıkmak için çalışacak. Bunun için yeni bir genel müdür ile anlaştı bile. Yarın akşam bunun kim olduğunu herkes öğrenecek. Rock'ın bu kişiye güveni tam. Siz de güvenin ve PAYBACK'i takip edin.

The Rock kameraya gülüyor. Bu sırada ilgili kişi kamerayı indiriyor. Rock'ın karşısında bir servis daha olduğunu görüyoruz. Servis tabağının hemen yanında duran takım elbiseli bir kol görünüyor. Fakat kolun sahibi fark edilmiyor. Hızlı müdahale ile kamera kapanıyor.

INTRO




PYROLAR PATLIYOR VE YENİ SEZONUN İLK PAYBACK'I BAŞLIYOOOOOOORRRR!!!!!
d73v-0.gif

Ekranlarda ilk olarak Michael Cole ve JBL ile karşılaşıyoruz.
JBL-Michael-Cole.jpg

Michael Cole: İYİ AKŞAMLAR SAYIN SEYİRCİLER! 1 KOCA AYDAN SONRA PAYBACK'E YENİDEN HOŞ GELDİNİZ!!!

JBL: Bu inanılmaz Cole. Ara hiç bitmeyecek sandım. Nefes nefese geçen bir sezondan sonra yeniden buradayız. Gerçekten özlemedik mi?

Michael Cole: Özledik John. Bu büyülü atmosfer insanı içine çekiyor. Burada olmak gerçekten heyecan verici.
JBL: Wrestlemania sonrası ilk şovdayız. Kadroda kayıplar gözle görülür boyutta. Christopher Daniels, CM Punk, Humberto Garza...

Michael Cole: Buna rağmen şirket bir sürü yeni güreşçi ile anlaştı. Bu sezon için oldukça iddialı isimler var.

JBL: Fakat ringin ortasında pyro gösterisinin bitmesini bekleyen ve açılışı yapan şu adamın ne iddiası olduğunu çözemedim.

Michael Cole: John... Haksızlık ediyorsun.

Seyirciler pyro gösterisinin ardından derhal yuhalamaya başlıyorlar. Ringde mikrofonu elinde tutan ve kameralar açıldığından beri öylece bekleyen ikiliye odaklanıyoruz.

025_PAY_04302017hm_499--5b00b7a98e21125db8f06a1d93859cc0.jpg


BUNLAR THE MIZ VE MARYSE!

The Miz: Welcome to the most-must see talk show in PGW history! Welcome to... MIZ TV!

Yuhalamalar artıyor.

The Miz: MIZ TV gibi kaliteli bir şov programı sahibi ve eski SUPERSTARS menajeri olarak yönetim tarafından şovun açılışında yer almaya layık görüldüm. O yüzden çenenizi kapatacaksınız ve BENİ DİNLEMEYE KOYULACAKSINIZ! Çünkü Rocky öyle istiyor!

Yuhalamalar artıyor. Miz sakince kafasını sallarken seyirciler tepki gösteriyor. Miz devam ediyor.

The Miz: Karşınızdaki adam Wrestlemania'da ana gösteride bile yer almadı. Öyleyse burada ne işim var? Kimsenin ışığını çalmak gibi bir niyetim yok. Merak etmeyin. Keza geçen Wrestlemania benim şovum değildi. Fakat Wrestlemania 2? Emin olun, gelecek sene bu şova geldiğinizde benim bu ringden inmemem için bana yalvaracaksınız. Ama ben ne yapacağım? Kaliteli bir şov programına katılana kadar o ringe çıkmayacağım. Birazdan o arkadaşımızın yapacağı gibi! Sakin olun baylar ve bayanlar, bir konuğum var ve biraz sonra aramıza katılacak. Bununla bitmiyor! Bu gece bir başka konuğum daha olacak. Kendisi PGW'nin yeni genel menajeri olarak birazdan aramıza katılacak!

Seyircilerden büyük hype geliyor.

The Miz: Lafı uzatmayı çok severim, ama arkadaşımız çok heyecanlı ve buraya gelmek için sabırsızlıkla bekliyor. O geldikten sonra konuşmaya devam edeceğim. Karşınızdaaaaaaa...



STARBOY!

k448tml.gif

World Heavyweight Champion Wes Lee girişte görünüyor. Seyirciyi selamlıyor Wes. Ağır ağır ringe ilerliyor.

kuzyi8k.gif


Ringe girdikten sonra köşeye çıkıyor ve kemerini kaldırıyor.

emgsy4o.gif


Wes bir mikrofon alıyor ve ayakta konuşmaya başlıyor.
Wes Lee: Nasıl gidiyor Kentucky?

Seyircilerden olumlu reaksiyon geliyor. Wes Lee gülümseyerek etrafa bakıyor. Sonra da Miz'e dönüyor.

Wes Lee: Üzgünüm Miz. Senin adımı söylemeni bekleyemedim. Anonstan hemen önce buraya damladım. Umarım beni mazur görürsün, çünkü yönetimin aksine şovu direkt olarak benim açabileceğimi düşünüyorum. Wrestlemania ana olayında yer alan biri olarak tek başıma bunu yapabilirdim. Sana burada ihtiyaç yok.
Seyircilerden olumlu reaksiyon gelirken Wes Lee gülüyor. Miz de gülümsüyor. Hafif öfke ile karışık bir şekilde gülüyor.

The Miz: Neden oturmuyorsun Wes? Bu bir talk show programı ve konuşmak için buradayız.

Wes Lee sandalyeye bakıyor. Sonra da oturuyor. Miz ve Maryse da ona eşlik ediyorlar.

032_PAY_04302017jg_369--6121267d820837dd6b4d63bf6adafec5.jpg


The Miz: Üzgünüm Wes. Fikirlerine katılmıyorum. Sana karşı nazik olacağım. Çünkü sana saygı duyuyorum. Şovun açılış müziği olarak I Came to Play'i duydun mu? Rampadan yürüyerek bu büyük şovda senden önce giriş yaptığımı gördün mü? Pyrolar patladı ve ringde senin gelmeni beklerken birkaç kelam edip seni çağırdım. Çünkü Wrestlemania ana olayındaki harika galibiyetten sonra ilk girişi yapmayı hak edenin sen olduğunu biliyordum.

Wes Lee: Miz, her neyse. Bir şekilde şovumu açtın ve beni bu ringe çağırarak bu saygısızlığı telafi ettiğini söylemeye çalışıyorsun. Konuşmaların boş. Şovu açan sen oldun. Neleri eksik yaptığın umrumda bile değil. Sonuçta bu geceyi açan sensin. Posterde yer alan Alberto Del Rio. Ama bu şovu izlemek için gelen herkes Wes Lee'yi istiyor adamım!

Seyircilerden olumlu reaksiyon geliyor.
Wes Lee: Madem buraya konuşmak için geldim, artık içimi dökme vakti geldi Miz. Lütfen beni bölmeye kalkma, çünkü buraya seninle bir şeyler paylaşmak için gelmedim. PGW evreni ile konuşmam gerekiyor. Çünkü The Lodge dağıldı ve artık konuşabileceğim en yakın arkadaşlarım sizlersiniz.

Seyircilerden karışık reaksiyonlar geliyor.

The Miz: Neler oldu Wes? Wrestlemania'dan bahsetmeni bekliyor-
Wes Lee: Sefir ayrıldı. EC3 artık buralarda olmayacak. Her ne kadar Angelico ve Drew ile iyi anlaşsak da, hepimizi bir arada tutan o en büyük bağın yokluğu ile boşluğa düştük. Birbirimize rol kesmek istemiyoruz. Olmuyor. Bu yüzden ayrı takılma kararı aldık. The Lodge artık güreş evreninde yer almayacak. Dışarıda yine beraberiz. Ama geçen yıl olduğu gibi şimdi de burada tek başıma mücadele edeceğim. Zaten Wrestlemania'da da yalnız değil miydim? Velveteen ve Daniels, kendilerine yazdıkları hikayeyi tamamlamak için beni saf dışı bırakmaya çalıştılar. Beni Wrestlemania'nın en büyük olayında ekarte edip birbirleri ile dövüştüler. Sonra da birbirlerine sarıldılar. Anlamıyorum dostum. Bu ikisinin arasındaki bağı çözmek mümkün değil. Fakat artık Daniels düştüğü yere geri uçtuğuna göre Velveteen de benim gibi yalnız başına takılacaktır. O büyülü hikaye dünyasından çıkıp gerçeklerle mücadele etmeye gücü yetecek mi? Hep beraber göreceğiz.

The Miz: Wes-

Bu sırada bir müzik çalıyor.


20171118_nxt_dreamentrance--9a32f77a480e775a7f8290f88df33510.jpg


Velveteen Dream girişte görünüyor. Önce sakin görünen Velveteen Dream, tauntlarını attıktan sonra öfkeli bir şekilde ringe doğru ilerliyor. Miz, Dream'in gelişi ile beraber tedirgin oluyor. Wes Lee de pür dikkat onu izliyor. Velveteen Dream aprona geldiği anda yüzünü kaplayan bir hüzün görüyoruz. İçeri sakince giriyor. Eline mikrofonu aldıktan sonra ise büyük bir nefret ile Wes Lee'nin suratına bakıyor. Sonra da ağlamaklı oluyor.

jan23dreamnxt.png

Velveteen: Hayatıma dönüp baktığımda gördüğüm en büyük şeyin ne yazık ki acı olduğunu görüyorum. Hiçbir zaman kötü duygulardan direkt olarak kaçan biri olmadım. Kaslarımızı nasıl ki yıpratarak geliştiriyor ve büyütüyoruz; acı da bizi yoğurarak değiştiriyor ve daha olgun biri olmamızı sağlıyor. Ama her şeyin bir dozu var. Bu kadar fazla acı ile ne yapabileceğimi gerçekten bilmiyorum. Büyüdüm, olgunlaştım ve iyi duygulara yelken açıp küçücük teknemi neşeli şarkılar ve hareketli danslar ile güle oynaya kıyıya çekmek istedim. Ama azgın dalgalar yine üstüme geldi ve alabora oldum. Bu kaçıncı kayıp? O gitti Wes. O artık yok, gitti.

Ağlamaklı olan Velveteen, bir anda bağırmaya başlıyor.

The Dream: O ARTIK YOK! GİTTİ!

Wes ve Miz, Velveteen Dream'deki geçişleri takip ediyorlar. The Dream öfkeyle konuşmaya devam ediyor.

The Dream: O GECEDEN SONRA ONU BİR DAHA GÖRMEDİM! GÖRMEDİM WES! Ruhuma iyi gelen tek kişiyi elimden aldı. Daniels artık yok. Onunla son bir dans etmeme bile izin vermedin. Son bir mücadeleden sonra yollarımızı ayırıp farklı kulvarlarda hareket edebilirdik. Belki de bu çarpışma beni iyileştirecek, eski güzel günlerime dönmemi sağlayacaktı. Ya da belki de Daniels ile takım olacaktık. Neden olmasın? Kim bilebilirdi ki? Bunların gerçekleşmesi için son kez yüzleşmeliydik. Daniels ve ben. Wrestlemania ana olayı bize ait olmalıydı. Olacaktı da. Ta ki o aptal çantan ile gelip her şeyi berbat edene kadar. Tarihi yazdın Wes, tarih de seni yazdı. Ama bu güzel hikayenin içine ettin! Geçen seneyi düşünen herkesin aklına PGW'den iki kişi gelecek, Velveteen Dream ve Christopher Daniels. Onların son dansını çalan iki kişi ise Wes Lee ve Chris Jericho olarak anılacak. Sizler bu şirketin yüz karasısınız. YÜZ KARASI!!!

Seyircilerden karışık tepkiler geliyor. Wes Lee sakince yanıtlıyor.

Wes Lee: Velveteen veya Dream. Kim olduğunu bilmiyorum. Ama kim olmadığını sormak gerekirse, Christopher Daniels olmadan bir şahıs bile olamayan zavallının tekisin. Tek başına hiçbir değerin yok. Boş ve anlamsızsın. Tek bir konuda iyi olduğunu düşünüyordum. Bunu sen de defalarca söyledin. "Ben iyi bir dövüşçüyüm." Fakat Wrestlemania ana olayına geldiğimizde Daniels ile takım olup beni dövmeyi ancak başarabildin. Bu şirketin yüz karası sence kim?

Velveteen: Ben bir güreşçiyim Wes. Ben bir güreşçiyim. Ben bir güreş...

The Dream: ROYAL RUMBLE'yi kazanmış, Wrestlemania ANA OLAYINDA YER almayı hak etmiş iyi bir DÖVÜŞÇÜYÜM. KABUL EDELİM, Wrestlemania'da denklemin içinde fazlaca değişken VARDI. Daniels, JERICHO, sen ve BEN. Güreşmek hiçbir zaman bu kadar zor olmamıştı. Sen ve ben Wes. Sen ve ben. Onun için, tek başımıza bir şeyler yapabiliriz.

Velveteen Dream, "onun için" derken Wes Lee'nin omzunda tuttuğu ve eliyle destek verdiği World Heavyweight kemerine bakıyor. Seyircilerden olumlu reaksiyon geliyor.

Wes Lee: Bunu mu istiyorsun?

Seyircilerde hareketlenme devam ederken The Dream kafasını sallıyor.

Wes Lee: Daha önce bir şansın oldu Dream. Royal Rumble'yi kazandın ve bu kemer için mücadele ettin. Bir kez daha bu mücadeleyi istiyorsan bunu yeniden hak etmelisin. Anlıyor musun dostum?

Wes Lee göz kırpıyor. Velveteen Dream karışık duygular içinde ona bakıyor.

The Dream: Hak edeceğim Wes. Bir kez daha dövüşüp onu almak için elimden geleni yapacağım.

The Dream, Wes Lee'ye bakıyor ve elini uzatıyor. Wes Lee bir süre düşünüyor, Velveteen Dream'e bakıyor, sonra da seyircilere bakıyor. Olumlu reaksiyonlar geliyor. Sonrasında Wes...

ELİNİ SIKIYOR! Velveteen Dream'e elini uzatan Wes, o eli sıkıyor! Velveteen Dream'in suratında inanılmaz bir rahatlama görüyoruz. Wes Lee iddialı bir şekilde bakarken Velveteen ağlamaklı oluyor. Bu sırada...

The Miz bir anda ayağa kalkıyor. Kulağına gelen seslerden sonra konuşmaya başlıyor.

023_PAY_04302017hm_493--2560493ec167655b22c77047b26bafd6.jpg


The Miz: Çocuklar... Bir dakika. Yeni genel müdürün şu an girişte olduğunu öğrendim. Flörtünüze daha sonra devam edebilirsiniz. Şimdi ekranı bu özel kişiye bırakmaya hazır olun.

Seyircilerden olumlu reaksiyon geliyor. Wes ve Velveteen Dream arkaya gidip koltuğa otururken The Miz tekrardan ringin ortasına geçiyor.

The Miz: Bayanlar ve baylar! Karşınızdaaa PGW'nin yeni genel müdürüüüüüü!!!

The Miz eliyle girişi gösteriyor ve bağırıyor.



hqdefault.jpg


I Came To Play çalıyor. Herkes şok içinde.

The Miz birkaç saniye sonra müziği kesiyor ve bağırmaya başlıyor.

The Miz: The Most Must See PGW Superstar, The Chick Magnet, The Emperor of Excellence, The Grand Mizard of Lust, The A-List Movie Star, Gelmiş Geçmiş En Güzel Kadının Kocası, The Awesome Oneeeee! Yeni PGW Genel Müdürüüüü!!! THE MIZZZ!!!!

Wes Lee ve Velveteen Dream şaşırmış bir şekilde Miz'e bakıyorlar.

The Miz: Hepiniz PAYBACK'e HOŞ GELDİNİZ! Dünyanın en harika şovu PAYBACK, ASIL ŞİMDİ BAŞLIYOR!

Yeniden I Came To Play çalıyor. Miz, Maryse'i alıyor ve beraber ringden iniyorlar. Girişe doğru ilerliyorlar. Sonra da arkalarını dönüp seyirciyi selamlıyorlar.

021_PAY_04302017hm_480--4e98f59c798648a2d71d11b91116fd92.jpg


abw4hsg.gif


Üzerindeki isimlikten Jey Uso'ya ait olduğunu anladığımız odanın kapısı açılıyor. Wrestlemania'da bir rüyayı gerçekleştiren taze PGW Şampiyonu Jey Uso unvanıyla beraber içeriden çıkıyor fakat çıkmasıyla donakalması bir oluyor!

9a5aa9c91b07e603f8b0915c00335d25874378ec.jpg


Jimmy Uso PGW'de! Jey bunu beklemiyordu. Çok şaşırıyor ve duygulanıyor.

Jimmy Uso: Şampiyonu yalnız bırakacağımı mı sandın UCE?

Jey bir şey bile diyemiyor. Kardeşine sıkıca sarılıp birbirlerini sarsıyorlar.

Jimmy Uso: Tebrikler kardeşim. Tarih yazdın.

Jey Uso gülümsüyor. Jimmy'nin koluna girerek koridorda yürümeye başlıyorlar.

Jey Uso: Seni burada gördüğüme sevindim kardeşim. Bu bizim hayalimizdi Jimmy. Bizim hayalimiz. Wrestlemania ana gösterisinde en değerli olanı kazanmak. Nasıl hissettirdiğini anlatabilmem mümkün değil. Daha da eşsiz olanı neydi biliyor musun? Babamın gözlerine baktığımda, onun bana dair beklentilerini aştığımı görmek. Onu gururlandırmakla kalmadım. Onu şaşırttım Jimmy.

Jimmy Uso: O bizimle hep gurur duydu Jey. Belli etmese de bunu hissedebiliyorum. Sadece babamı değil, sen ailemizi de gururlandırdın UCE. Herkes seni konuşuy-

Cümleyi bitiremeden gördükleri manzara karşısında ikisi de oldukları yerde kalıyor.

Koridorun sonu ana baba gününe dönmüş vaziyette. Arka alan görevlileri de dahil olmak üzere birçok isim yapay bir koridor oluşturmuş. Ortalarından geçen isim ise yeni GM The Miz. Sırayla tebrikleri kabul ediyor.

59ha6b4.png


Chris Brookes: Wrestlemania'da iyi iş çıkarmıştın. Aynı başarıyı GM performansında da sürdüreceğine eminim. Tebrikler.

Bu iltifat Miz'in gururunu okşuyor. Onun elini sıkmadan önce iç cebinden PGW GM yazılı kartvizitini çıkarıyor. Gülümseyerek..

The Miz: Ne zaman fırsat istersen çekinme ara, tamam mı?

Dostane tavırlarla yoluna devam ederken kendisine kitlenmiş halde bakan kişiyi fark ediyor.

intro-1674409796.jpg


Birkaç dakika önce programında ağırladığı Dünya Ağırsiklet Şampiyonu Wes Lee limoni bir surat ifadesiyle yaklaşıyor. Bir süre sessizce ona bakıyor ve yavaşça elini uzatıyor.

Wes Lee: O halde ilk tavsiyeni de benden al: Şampiyonların spotunda gözü olmayacak kadar stratejik davranabilirsen kaliteli bir GM olmak için ilk testi aşacaksın. Uzun ömürlü olacağını sanmasam da... Başarılar Miz.

Eleştiri içeren bu dilekten sonra Miz küçümseyici gülüşünü atıyor. Fakat Wes'in elini havada da bırakmıyor. O sırada bir boğaz temizleme sesi işitiyoruz. Sesin sahibi Paul Heyman! Yanında Roman Reigns ve Solo Sikoa var!

Paul-Heyman-Solo-Sikoa-WWE-SmackDown-May-31-2024-WrestleFeed-App.jpg
roman-reigns-backstage-again.jpg


Paul Heyman: Bu kutlu görevi devraldığın için ne kadar umutluyum bilemezsin Bay Miz. Biliyorsun, PGW bir senelik ömründe bile beceriksiz müdürlerden çok çekti. Bir çalışanı değildim ama şirketteki bitmek bilmeyen kaos furyasını uzaktan takip ettim. Bunun düzelmesi gerekiyor. Biri bu kısır döngüye bir son vermeli. Hepimiz için kalıcı huzur ortamını sağlamalı. Bu isim siz olabilirsiniz Bay Miz. Bu sadece benim düşüncem değil. Kabile Şefimiz de böyle düşünüyor.

Roman Reigns: Wiseman sana duymak isteyeceklerini söyledi. Fakat benim tarzım farklı. Buraya gelme sebebim ne ise, senin göreve getirilme sebebin de o: Torunlarının ellerinde oyuncağa dönmüş ata yadigarı bir eşyanın, değerini bilen biri tarafından yönetilmesi. Şu kuru kalabalığa bir bak Miz.

Roman Reigns koridorda yeni müdürlerini tebrik etmek için bulunan güreşçilere bakıyor. Sohbetteki diğerleri de onu takip ediyor.

Roman Reigns: Bu aylaklarla bir yere varılabileceğini mi düşünüyorsun? Ne yaptıkları hakkında en ufak bir fikirleri bile yok. Vakit öldürmek için buradalar. Hakkını veremeden para kazanmak için. Karizma için. Peki ortaya koydukları şey ne? Mağlup edildikten sonra hiçbir şey olmamış gibi gülümseyerek odalarına dönmek mi? Aptal tavırlar ve ucube kıyafetlerle PGW'yi sirke çevirmek mi? Bir sonraki meydan okumaya hazırlanmak yerine arka alanda denk geldikleri eski dostlarla ciddiyetsiz sohbetlere dalmak mı? PGW'ye uzun süredir sağlam bir ayar çekilmesi gerekiyor Miz. Akıllıca davranırsan bunu sağlarsın. Ama olur da sağlamazsan... Bloodline kendi düzenini kendi yaratır.

de3150ac19c21ff0b3bfd8e5831b6030.jpg


The Miz: Vaov, bir dakika, bir dakika! Bu bir tehdit mi? Yoksa iyiniyetli bir temenni de, sadece yanlış mı dile getiriyorsun anlamadım. En iyisi ne, biliyor musun Roman? Herkesin kendi işini yapması. Gereken tek şey bu. Paul Heyman'ın yaptığını yap ve bana güven. Şirket için en doğru olan neyse onu yapacağım. Reyting rekorları kıracağım. Rüya maçlar gerçekleştireceğim. Bu şirkete sadakatini göstermiş güreşçilerin çabalarını takdir edeceğim. Doğruyu söylemek gerekirse bu konuda sicilin pek de iyi değil. Belki de bana tavsiyeler vermek yerine bir PGW güreşçisi olduğunu kanıtlamasın. Senin için nelerin değiştiğini göstermelisin.

Roman Reigns bir adım Miz'e yaklaştığında Miz vitesi düşürüyor. Birkaç saniyeliğine gergince birbirlerine bakıyorlar. Heyman durumu fark ediyor.

Paul Heyman: Şefimiz bunu değerlendirecektir. Kutsal Anoai kanından aldığı güçle Bloodline'ın herkesin üstünde, ayrı bir seviyede olduğunu gösterecek. Kabul etmek gerekir ki Tribal Chief'in PGW'deki kısa tecrübeleri ona yakışmadı. Herkesçe kabul edilen bir gerçek bu. Fakat unutulmamalı ki büyük bir sıçrama yapmadan önce küçük denemeler her daim vardır.

The Miz: Ah tabii. Prime'ını yaşayan, formda bir Roman Reigns ve Bloodline birlikteliğine kim hayır diyebilir? Üstelik Wrestlemania sonrası şirkette ün yapmış üst düzey bazı isimler ayrılmışken..

Roman Reigns: Anlamıyorsun Miz. Ben kimsenin boşluğunu doldurmaya gelmedim. Bloodline İmparatorluğu'nu kurmaya geldim.

Roman Reigns sözünü söyleyip oradan ayrılırken Heyman'la Miz bakışıyor. Ardından Heyman da Roman'ın ardı sıra gidiyor. The Miz bir süre seyrediyor onları fakat sonra onu tebrik etmek isteyen birkaç kişiyle daha sohbete dalıyor. O esnada uzaktan, tüm bu töreni başından beri izleyen PGW Şampiyonu Jey Uso ve Jimmy Uso'nun telepatik bakışlarını görüyoruz.

abw4hsg.gif


Reklamların sona ermesiyle birlikte şovumuz kaldığı yerden devam ediyor. Seyirciler şovun ne şekilde devam edeceğini beklerken bir maç anonsu gerçekleştiriliyor. Bu anonsta, Drew McIntyre ile Randy Orton arasında gerçekleşecek olan maç duyuruluyor. Anonsun sona ermesi ile maçın katılımcısı olan ilk güreşçinin şarkısının tüm arenada yankılanmasının bir olduğunu söylemek mümkün. Gözler arka alandan gelecek olan o isime dönüyor...


gtkmmlx.jpg


Bu onun ilk şovu! Arka alandan ilk gelen isim Randy Orton! Stage'ye gelmesinin ardından uzun uzun seyirci kitlesini izliyor. Bundan bir süre geçiyor, ağır adımlarla ringin yolunu tutuyor. Nihayet ringe varıyor, çelik basamaklara doğru yöneliyor. Basamakları teker teker çıkmasının ardından Apron'a çıkıyor fakat direkt iplerin arasından ringe girmek yerine Apron'da biraz yürüyor, ilerliyor. İlerlediği esnada ambiyansı izlemeyi eksik etmiyor, bunun devamında iplerin arasından ringe giriyor ve köşeye doğru hareketleniyor. Top-rope'ye çıkmasının ardından Taunt'unu yapıyor! Sonrasında ise oradan iniyor ve kendisine gösterilen köşeye geçip rakibini bekliyor.


3g3ou4k.jpg


Haydi gidelim! Aradan kısa bir müddet geçiyor ve arka alandan gelen isim Drew McIntyre oluyor! Kendisi arka alandan geldikten sonra ağır adımlarla yürümesini hiç kesmiyor. Yürüdüğü esnada bağırıyor ve bununla eş zamanlı olarak pyrolar da patlıyor. Kendisinin gergin olduğunu anlamak mümkün. Ringe ilerlediği esnada Randy'e olan bakışlarını hiç kesmiyor. Sonunda ringe varıyor, çelik basamakları kullanarak Apron'a çıkmasının ardından iplerin arasından ringe giriyor. Ringe girer girmez köşeye yöneliyor, Second-rope'ye çıkıyor ve bir kez daha Taunt'unu yapıyor! Bir süre orada kaldıktan sonra iniyor ve kendisine ait köşeye geçiyor.

Güreşçiler hazır, kendi köşelerinde duruyorlar. Hakem sırasıyla iki güreşçinin yanına giderek onların kontrollerini gerçekleştiriyor. Kontrollerin sona ermesinin ardından hakemimiz ringin orta noktasına çekiliyor. Eliyle işareti vermesi ile maçın başladığını ifade eden zilin çalması bir oluyor! Maç başlıyor!

Singles Match
Drew McIntyre vs. Randy Orton


nh7l2ev.jpg


Güreşçiler maçın başlamasının ardından ringin ortasına doğru ilerliyorlar. Lock-up'a giriyorlar ve üstün çıkarak rakibini Headlock'a bağlayan Drew oluyor. Randy kurtulmaya çalışıyor ama bunun pek bir karşılığı yok gibi görünüyor. En sonunda geriye doğru rakibini götürüyor, sırtını iplere yasladığı rakibini iplerden destek alarak itiyor. Drew'un iplere doğru hareketlendiğini görüyoruz, bu esnada Randy de ringin ortasına doğru ilerliyor. Drew iplerden sekiyor ve Shoulder Tackle! Yıkılmadı! Agresif bakışlarla göz göze geliyorlar, Drew bu sefer rakibinin iplere doğru hareketlenmesini söylüyor. Randy iplere doğru hareketleniyor, iplerden sekiyor ve bir Shoulder Tackle da ondan geliyor! Drew biraz geriye savrulmasının ardından Randy'nin tam karşısına tekrardan geçiyor. Randy'den bir yumruk! Drew bunu blokluyor ve o bir yumruk vuruyor! Randy yüzünü tutarak iplere kadar geri gidiyor, Drew da ona eşlik ediyor ve onu karşı taraftaki iplere doğru gönderiyor. Randy iplerden sekiyor ve Drew'dan Clothesline geliyor! Randy bu hareketin üstüne yerde, Drew rakibinin üstünden atladıktan sonra iplere doğru koşuyor. Bu esnada Randy'nin ayağa kalkıyor, Drew iplerden sekiyor ve Randy rakibinin üstünden atlıyor! Leapfrog! Ne? Hayır! Drew'in üstünden atlayamadı, şu anda Powerbomb pozisyonundalar! Powerbomb yapacak? Hayır, rakibini serbest bırakıyor, Randy'nin ayaklarının tekrardan ring matına değmesi ile Glasgow Kiss ile yüzleşmesi bir oluyor! Drew'dan Glasgow Kiss! Randy yerde, Drew ise öfkesi ile bir şeyler haykırıyor yerdeki rakibine.

Drew McIntyre: Bunu beğenmiş gibisin, huh? Sefir artık yok, Randy. Elçi... O da The Lodge'dan, Serpençe'den tamamen ayrıldı. Bunu anlıyor musun, seni aptal! Hiçbir şey yokmuşçasına arkalarını döndüler ve beni terk ettiler! Yalnız kaldım! Onlar artık yok, sadece ben varım! Bu işi Drew McIntyre olarak çözeceğim!

Clothesline+to+the+Outside.gif


Randy ufak ufak ayağa kalkarken, Drew ayağı ile onun kafasını ittiriyor. Bu onu oldukça rahatsız ediyor, agresifleştiğini anlamak pek de zor değil. Randy tamamen ayağa kalktığında, Drew onu köşeye gönderiyor. Sonrasında rakibinin olduğu köşeye doğru koşuyor ve Corner Running Forearm Smash yapıyor! Başarılı değil, Randy çekildi ve Drew köşeye tosladı! Acı içinde göğsünü tutarak geriye savruluyor. Kısa süreliğine dinlenme fırsatı bulan Randy hemen toparlanıyor ve Dropkick yapıyor! Drew bu hareketin etkisiyle iplere kadar savruluyor ve sırtını iplere yaslayarak dinleniyor, Randy'nin rakibine doğru koştuğunu ve yaptığı Clothesline ile onu ringin dışına gönderdiğini görüyoruz! Drew sert bir şekilde zemine düşüyor! Fazla zaman geçmeden Randy'nin iplerin altından kayarak kendisini ringin dışına bıraktığını görüyoruz. Drew'u saçından tutarak ayağa kaldırmasının ardından onu bariyerlere gönderiyor! Drew acı içinde yerde uzanıyor, Randy yerdeki rakibine doğru gidiyor. Onu saçından tutarak ayağa kaldırdığı esnada Drew'dan ani bir atak! Rastgele yumruklar savuruyor Randy'nin karnına! Knee Attack! Randy dizi ile Drew'un girişimini suya düşürüyor! Sonrasında hızla onu ayağa kaldırıyor ve çelik basamaklara doğru gönderiyor, hem de tüm gücünü kullanarak! Drew çok sert bir şekilde çelik basamaklara çarpıyor, bu çelik basamakların dağılmasına yol açıyor! Randy, Taunt'unu yapıyor! Bunun ardından ise yerdeki rakibini ayaklandırıyor ve ringin içine sokuyor. Kendisi de ringe giriyor ve Taunt'unu yapıyor...

VEEEE...

RKO.gif


BİR SÜRE SONRA DREW AYAĞA KALKIYOR VE RKOOOOO!! OLDU! TUŞA GİDİYOR! HAKEM SAYIYORR! 1.. 2...

KICKOUT!

Future+Shock+DDT.gif


KICKOUT! Randy hız kesmeden ayağa kalkıyor, rakibini bekliyor. Kısa süre içerisinde ayakta, Randy onun karnına hızla bir tekme atıyor. Drew eğilerek karnını tutuyor, Randy rakibinin kolunu kendi omzuna atmasının ardından Fisherman Suplex yapıyor! Hayır! Small Package Hold Pin'e evriltiyor bunu! Hakem sayıyor, 1... Direkt Kickout! İkili hızla ayağa kalkıyor, Randy rakibinin üstüne yürüyor fakat Big Boot'a maruz kalıyor! Randy bu hareketin etkisiyle tek dizinin üstüne çöküyor, durmak yok; Drew'dan hemen üstüne bir de DDT geliyor. Bu hareketin ardından iki güreşçi de yerde kalıyor bir süreliğine. İlk kalkan Drew, sonra da Randy oluyor. Randy rakibine Clothesline vuruyor! Drew eğildi! Arkası dönük olan rakibine direkt Jumping Neckbreaker yapıyor! Maçın temposunu hiç aşağı çekmiyor, direkt iplere gidiyor. İplerden sektikten sonra Leg Drop yapıyor! Yuvarlanarak çekildi! Drew kıçüstü ring matına düşüyor! Acı içinde kalçasını tutarak ayağa kalkıyor. Randy ondan daha önce ayağa kalkan isim oluyor. Ona Fireman's Carry Gutbuster yapıyor! Bir saniye, srtına aldığı esnada üst üste dirsekler atıyor rakibinin yüzüne! Onun sırtından inmiş ve onu affallatmış olmasına rağmen, hakem uyarısı almaktan kaçamıyor. Drew direkt rakibini tutuveriyor. FUTURE SHOCK DDT! FUTURE SHOCK DDT YAPIYOR! ÜSTELİK BAŞARILI! TUŞA GİDİYOR, BÜTÜN ARENA EŞLİK EDİYOR! 1... 2...

ATTI! DREW AĞIR AĞIR KÖŞEYE GEÇİYOR. RAKİBİNİN AYAĞA KALKMASINI BEKLEDİĞİ SÜRE.ÇTE ONA BİR ŞEYLER SÖYLÜYOR BAĞIRARAK.

Drew McIntyre: Suhte, o oldukça büyüdü. Serpençe artık başına! The Lodge diye bir şey kalmadı! Bütün ipler benim elimde! Elimdeki meşale ile dağın zirvesine tırmandığım yolculuğumun ilk durağı sendin Randy. Tarih senin bu serüvenin başlangıcı olarak anacak. Sen benim içimdeki kıvılcımın sembolü olacaksın! Zavallı Randy!

472yhs9.jpg


RANDY NEREDEYSE AYAKTA, DREW TAUNT'UNU YAPMASININ ARDINDAN KOŞMAYA BAŞLIYOR VE... CLAYMOREEEEEEEEEEEEE!

KURTULDU! BAŞARILI DEĞİL! DREW AĞIR AĞIR AYAKLANIYOR...

RKO+2.gif


RKOOOOOOOOO!

Randy rakibinin tek bacağını havaya kaldırıyor ve hakem saymaya başlıyor. Bütün izleyicilerin de buna eşlik ettiklerini işitiyoruz, 1... 2...

3!

Kazanan: Randy Orton

k7db6h9.jpg


İlk maçında kazandı! Randy ufak ufak ayağa kalkarken, kendisinin maçı kazandığına dair anons geçiliyor ve şarkısı çalmaya başlıyor. Hakemin kısa süreli kendisinin elini havaya kaldırmasının ardından köşeye yöneliyor. Second-rope'ye çıktıktan sonra Taunt'unu yapıyor! Bu kadar git-gelli bir maçın ardından sevinmek onun en doğal hakkı!

iddfusy.png


Bir taraf seviniyor, Randy bu galibiyet sonucunda oldukça memnun görünüyor. Kasıla kasıla Taunt'larını yapıyor. İlk maçında ilk galibiyetini aldı ve bunun yaşattığı özgüven halini iliğine kemiğine kadar hissediyor. Diğer tarafa döndüğümüzde ise Drew var. Kan-ter içerisinde kalmış Drew, yerde oturur şekilde yeri izliyor öylece. Kendisini yalnız hissettiğini öylece donup kalmasından anlayabiliyoruz. Bir süre sonra gözünü Randy'e dikiyor, bu görüntülerin ardından kameralar kapanıyor ve şovumuz yerini reklamlara bırakıyor.

abw4hsg.gif


Uzun süren reklamlar nihayet bir son buluyor. Bu şovun kaldığı yerden devam etmesine işaret. Kameraların açıldığı yer arenamız değil. Bir saniye, burası da neresi böyle?

dvv19n6.jpg


IT'S PARTY TIME, BABY!

Burası bir striptiz kulübü! Prestige Grand Wrestling kameralarını bir striptiz kulübünün içerisinde açıyor. İçki servisi yapan, direklerde dans eden ve kulübe gelmiş olan erkekleri özel odalara çekmeye çalışan birçok kadın bulunmakta. Kameralar kısa süre bunları görüntülemesinin ardından ani bir geri dönüş yapıyor. Sonrasında kameramanımız hızlı adımlarla ''o'' yöne doğru ilerlemeye başlıyor. İnsanlara hizmet vermekte olan birçok kadına çarpa çarpa, ilerliyor. En sonunda bir kadına çarpıyor fakat bu kadın ilerlemesine izin vermiyor. Kamerayı bir eliyle tutarak bir şeyler söylüyor.

Kadın: Biraz eğlenmek ister misin tatlım?

Kamera sağa solla sallanıyor, bu bir reddediş. Bundan sonra kadını geçiyor ve perde ile içerisi gizlenen o odanın tam karşısına geçiyor. İçeriden gelen seslerin üstüne de içine dalıyor. İşte, o isim tam olarak karşımızda oluyor. Bu fazlasıyla tanıdık olan bir isim!

The Penis, Val Venis! Üzerinde bir kadın var ve zıplıyor!

Val Venis: Ah, dostum! Bunu yapmak hiç zevk vermiyor!

Üzerinde kadın inlemesine, zevke gelmesine rağmen, Val şu anda hiçbir zevk almıyor! Üzerinde zıplayan kadına rağmen tadını yakalayabilmiş değil! Kadını aniden üzerinden ittiriyor! Yere düşen kadın, öfke ile orayı terk ederken; enteresan ruh haline sahip olan Val'in elindeki kadehi yudumladığını görüyoruz. Üzerini düzelttikten sonra masanın üzerine bıraktığı telefonu alıyor ve kurcalıyor. Kendisi için eksik parçayı doldurma arayışında olan ama bunu yapamayan Val, anlık bir öfke sıçraması ile elindeki telefonu duvara fırlatıyor. Bunun sonucunda boyası dökülen bir duvar ve ekranı tuzla buz olan bir telefon kalıyor ortada. Kendi kendine hayıflanıyor.

Val Venis: Başarılısın, bütün endüstri uzantılarının ağzını sulandıracak bir kariyere sahipsin. Genç güreşçi adaylarının tamamı seni örnek alıyor. Hayallerini süsleyen noktada tam olarak duruyorsun. Kariyerinde yok, yok. Kemerler, Triple Crown ve hatta kariyer bitirme... Bütün bunların üstüne mutlusun sanıyorlar ama değilsin. Sikeyim bunu! Bu sorunun sonunu getirmenin yolunu çok iyi biliyorum. Yeni bir takım arkadaşı bulacağım.

Val odayı terk ederken, kameralar bir süreliğine yerdeki telefona odaklanıyor. Sonrasında Val'e dönüyoruz, odadan çıkmasının ardından ortamın loş ışığı kendisini afallatıyor. Birkaç adım uzağındaki basamaklara indikten mekanın ortasındaki geniş sahnenin olduğu tarafa gidiyor. İçki dağıtan kadının tepsisinden kokteyl almasının ardından ilerliyor. Direkte dans eden kadını izleyen erkeklerden birkaçını yokluyor.

100552264-Stripclubs.jpg


Val Venis: Bu, bu asla olmaz.

Adam: Hey dostum, şovu bölüyorsun!

Val Venis: İşine bak! (ilerliyor ve yanındakini yokluyor) En son ne zaman üzerine güneş düştü bunun, kokuyorsun dostum!

Öfkelenen Val, diğer sandalyedeki ismi yoklamak yerine öfkeyle kendisine çeviriyor. Bir saniye, yok artık daha neler! İnanılır gibi değil!

_0uYgzv8WtE1.jpg


Bu Angelico! ANGELICO! Kendisinin şov yerine burada ne işi var?

Angelico: E... Evet dostum?

Val Venis: (kendi kendine mırıldanıyor) Kendime yapabileceğim en büyük kötülük bu olurdu! Johnny'e dönsem daha iyi!

Angelico: Anlayamadım?

Val Venis: Ah, bir şey yok! Tadını çıkar dostum! (uzaklaşıyor)

Angelico: Hey, Val! Bekle dostum! (oturduğu yerden kalkıyor ve ona doğru gidiyor) Beni burada gördüğünü kimseyle paylaşma, olur mu?

Val Venis: (kafasını işaret ederek) Tamamen burada kalacak.

Val tam arkasına dönüyor ve... Güvenlikler orada.

Güvenlik: Aldığım talimat doğrultusunda sizi çıkartmak zorundayım.

Val Venis: Senin sorunun nedir, ha?

Val yumruğu atıyor! Ortalık karıştı! Yumrukla yüzleşen güvenliğin kendisini toparlamasına gerek bile yok, Val'in koluna girmek üzere arkasında duran iki güvenlik vardı! Zorla çıkarıyorlar Val'i. Kendisinin ağzından çıkan hakaretlerin haddi hesabı yok! Kapıya geldiler, Val kapı dışarı edilmek üzere!

X: Sakin olun büyük çocuklar! Dinlesene Val, bu gecenin sonunu bu kadar hızlı mı getireceksin? Daha yeni başlıyoruz!

Güvenlikler Val'in kollarını gevşetiyor, Val ise sesin geldiği kişiye bakıyor.

i1IodKOM.jpeg


Bu sözleri sarf eden Tyler Breeze! Saçlarını parlatmış, tüllü kıyafetlerini girmiş. Bu geceye özel hazırlık yaptığını anlamamak salaklık olur.

Tyler Breeze: Az önce neler yaptığını gördüm, neyin eksik olduğunu da. Seni neyin daha iyi yapacağını biliyorum, o da doğru bir kılavuz edinmen. Senin hayatına girmemle birlikte her şey çok daha iyi bir hal alacak. Sana ifade etmek istediğim açık, hunharca takım arkadaşı arama çünkü ihtiyacın olan burada. Seninle bir takım haline gelelim!

Val ise sırıtmasının ardından konuşuyor.

Val Venis: Bana böyle bir teklifle gelmeden önce nasıl göründüğünü inceledin mi? Cevabım... SİKTİR GİT! Ne duruyorsunuz, çıkarın beni bu mekandan!

Val'i kapıdan dışarı atıyorlar! Kamera yüzü düşen Tyler'a dönüyor. Val'in atılışını izledikten sonra elindeki ayna ile kendisine bakıyor, saçını düzeltiyor. Bu görüntülerin ardından kameralar kapanıyor ve reklamlar giriyor.

abw4hsg.gif




Entrance+2.gif


Christian girişte görünüyor. İkinci sezonun yeni güreşçilerden biri kendisi. Yavaş adımlarla stage'de beliriyor ve tauntunu atıyor. Sonrasında hızla ringe doğru yürüyor. Çelik merdivenden çıkıyor ve ringe giriyor. Top Rope'a çıkıyor. Seyirciye selamını veriyor. Rakibini bekliyor.



bryan-danielson.gif
3calvr6.gif


Bryan Danielson girişte! Wrestlemania sonrası büyük reaksiyon alıyor Bryan. Biraz arkasında ise Tyler Bate var. Bryan ringe doğru ilerlerken Bate de tauntlarını atıyor ve arkasından yavaşça ilerliyor. Bryan ringe giriyor, Bate ise kenarda bekliyor. Herkes maç için oldukça heyecanlı.

Michael Cole: Sonunda Valentine'e kavuşan Bate oldukça mutlu görünüyor John.

JBL: Öyle Michael. Venis yerine Bryan'ın çaylağı olmayı tercih etmesi de gözümüzden kaçmadı.

Hakem zili çalıyor ve maç başlıyor.

Bryan Danielson /w Tyler Bate vs. Christian - Singles Match

lkfgkbx.jpg
fkvgaas.jpg


Maç başlıyor. İkili Elbow And Collar Tie Up'a girişiyor. Bryan, Christian üstünde üstünlük kuruyor ve Christian'ı iplere taşıyor. Hakem ikiliyi orada ayırıyor. Christian aradan hızla bir tokat! Ardından bir tokat daha! Sonrasında bir tokat daha. Bryan sersemlemişken hızla headlocka alıyor. Bryan, Christian'ı köşeye doğru çekiyor. Orada kilitten kurtulmayı başarıyor ve sağlam bir back chop! Ardından bir tane daha! Sonrasında bir tane daha! Ardından taraftarın Yes chantleri eşliğinde hızla shoot kickler! Birkaç tane vurduktan sonra oradan headlocka alıyor ve headlock takedownla yatırıyor. Bir süre kitledikten sonra Christian bir anda bunu Roll Up'a çeviriyor! 1.........2... Bryan kurtuluyor ve sıkmaya devam ediyor. Christian ayaklanmayı başarıyor. Bryan'ı iplerden fırlatıyor. Bryan iplerden sekiyor. Christian gelişine bir Running Elbow! Ardından kolundan tutuyor ve Irish Whipe yolluyor. Bryan iplerden sekerek Christian'a doğru koşuyor. Christian gelişine Abdominal Stretch! Bryan'ı kitliyor. Bryan bir süre sonra bundan kurtuluyor! Sonrasında hızla bir Arm Drag! Christian'ın kolunu kitliyor. Christian bir süre sonra ayaklanıyor ve Bryan'ın karnına karnına yumruklar vuruyor. Bryan hızla Arm Wrench! Kolunu çeviriyor ardından arkasından kitliyor ve Headlocka alıyor. Tekrardan Headlock Takedown'la yatırıyor! Christian'ı Headlock Takedown'dan bir anda Arm Lock'a alıyor. Christian yavaşça ayaklanıyor. Bryan'ın kolundan çeviriyor ve Hip Toss! Sonrasında Irish Whipe yolluyor ve gelişine bir kez daha! Ardından hızla Killswitch'e gidiyor fakat Bryan kurtulup arkasından Sleeper Hold'la kavrıyor! Christian pes mi edecek!? Christian dayanmaya çalışıyor!

AVvXsEgc-B0gLB93ddLf7ZpNtRHwacJP1-jK4iwc6FxKUCEpq4ZKQczbJhOhXYmYgY80lYMUIX2osZGJlyKCEaSKd23-pgER0DpI5kh7pq2hSOOQoA8Rm5vwYqYDMuMWdE029dxZhMhtUTQqgKjI1ZgeZZsv_sSrGlNLKrDtIgNSqvc-j5UnunUqJP_0jxQmmA=w200-h112
Pendulum+Kick.gif
Diving+Crossbody+2.gif


Christian bir anda Bryan'ı tutuyor ve Back Suplex'le yatırıyor! Sonrasında ayaklanıyor ve Bryan'ı tutup Scoop Slam'le yatırıyor. Hızla tuşa gidiyor fakat Bryan anında atıyor. Christian, Bryan'ı chinlocka alıyor. Bryan bir süre sonra ayaklanıyor! Kilidi çözüyor. Kolundan çeviriyor ve bir takla atıyor ardından tekrar kolundan çeviriyor ve Dropkick! Christian geri geri çekiliyor. Bryan bunun üstüne sağlam bir shoot kick vuruyor ve Christian iplerin arasından ring dışına düşüyor. Ardından hazırlanıyor ve iplerden sekiyor. Suicide Dive! Hemen ardından Christian'ı bariyerlerde sabitleyip bir back chop daha! Sonrasında yanındaki Bate'le High Five yapıyor. Christian çelik merdivenlerin oraya çekiliyor. Bryan kafasını çelik merdivenlere vuracakken Christian bunu tersine çeviriyor ve Bryan'ın kafasını çelik merdivene çakıyor. Sonrasında shoulder chargela bariyerlere çarpıyor! Ardından ringe sokuyor ve peşinden kendisi de giriyor. Bryan, Christian girer girmez hızla shoot kickler sallıyor. Ardından iplerden sekiyor. Bryan eğiliyor Christian hızla üstünden atlıyor. Christian gelişine bir Shoulder Block! Sonrasında iplerden tekrar sekiyor ve bir Shoulder Block daha! Ardından tekrar sekiyor ve bir tane daha fakat Bryan hızla bir çelmeyle yatırıp Armbar'a alıyor! Christian kurtulmaya çalışırken Bryan oradan çeviriyor ve Surfboard'a alıyor! Christian bir süre sonra bundan kurtuluyor ve üstüne yatıp tuşluyor fakat Bryan hızla bundan atıyor. İkili ayaklanıyor. Bryan hızla bir Roundhouse Kick fakat Christian bundan eğiliyor ve suratına tokatlarla Bryan'ı köşeye taşıyor! Köşede üst üste back choplar! Sonrasında Bryan'ı karşı köşeye fırlatıyor fakat Bryan bunu tersine çeviriyor. Sonrasında hızla Christian'a koşuyor. Christian Pendulum Kickle bunu karşılıyor! Sonrasında hızla Top Rope'a çıkıyor ve Crossbody! Tuşa gidiyor! 1.........2.... KICKOUT!

b53haxq.jpg
Dropkick+to+the+Apron.gif
f64eret.jpg


Bryan aniden tersine çeviriyor. Tuş! 1.........2......... KICKOUT! Christian neye uğradığını şaşırıyor. İkili ayaklanıyor. Christian bir lariat sallıyor fakat Bryan eğiliyor. Köşeye doğru koşuyor. Christian peşine koşuyor Bryan ters takla atarak arkasına geçiyor. Oradan iplerden sekiyor ve bir Flying Clothesline! Sonrasında Kip Up yaparak kalkıyor. Christian köşeye geçiyor. Bryan üst üste shoot kickler vurduktan sonra karşı köşeye geçiyor ve Running Dropkick! Ardından köşeye fırlıyor ve köşeden koşarak bir tane daha! Sonrasında tekrar karşı köşeye fırlayıp bir tane daha! Ardından Christian'ı Top Rope'a çıkartıyor. Oradan Frankensteiner! Fakat Christian atamadan Powerbomb pozisyonunda tutup Facesbusterla kafasını köşeye çarpıyor! Bryan kafasını çok sert çarpıyor! Sersemliyor. Christian tutuyor ve bir Tornado DDT! Sonrasında Tuşa gidiyor. 1.........2...... KICKOUT! Bryan atıyor. Christian, Bryan'ı kaldırıyor. Bryan aniden üst üste Headbuttlar! Sonrasında hızla iplerden sekiyor fakat Christian gelişine Flapjackle yatırıyor! Sonrasında Bryan'ın kafasından tutuyor ve hızla ringposta fırlatıyor! Bryan kafasını ringposta çarpıyor! Oradan ring dışına düşüyor! Bryan sendeleyerek kalkıyor. Christian arkasından koşarak bir dropkick! Bryan spikerlerin arasına bodoslama uçuyor! Sonrasında Christian, Bryan'ı oradan çekiyor ve kafasını spiker masasındaki monitöre çakıyor! Sonrasında kafasından tutarak hızla çelik merdivene doğru fırlatıyor! Kamera çelik merdivenlerin orada Bryan'a yaklaştığında Bryan'ın kafasının kanlar içinde olduğunu görüyoruz! Bate onun yanına gidip onunla ilgileniyor. Bu sırada Christian ile denk geliyorlar. Bate öfkeyle ona bakarken Christian bağırıyor.

shk62gf.jpg
54jprpz.jpg


Christian: Hadi! Bana vur! Dostuna maçı kaybettirmek istiyorsan vur!

Bate hamle yapmaya hazırlansa da yapamıyor. Christian ona pis pis sırıtıyor. Sonrasında Bryan'ı kaldırıyor ve ringe sokuyor. Bate sinirden apronu tokatlıyor. Ardından ringe giriyor. Spear için hazırlık yapıyor. Bryan sendeleyerek kalkıyor. Christian hızla Bryan'ın üstüne koşuyor. Bryan kafasına bir tekme! Ardından bacağına bir Shoot Kick! Üst üste Shoot Kickler vurduktan sonra en sonunda geri geri çekilip bir tane de Roundhouse Kick! Fakat Christian bundan eğiliyor! Arkasından Bryan'ı kavrıyor ve Falling Inverted DDT! Tuşa gidiyor! 1........2....... KICKOUT! Bryan atıyor! Christian çıldırıyor. Christian sinirle ayağa kalkıyor ve köşede soluklanıyor derken seyircilerin arasından birisi dikkatini çekiyor! VALENTINE! Bate'i Valentine'la konuşurken görüyor. Christian ringden çıkıyor. Bate'in yanına gidiyor. Valentine'la diyaloğa giriyor.

84c91911ba03149b26184e46b9af8bdf1ffa816d.gifv
tyler-bate-fit.gif


Christian: Senin yerinde olsam kendime bu ahmaktan daha iyisini bulurdum

Tyler Bate kendisini vurmamak için zor tutuyor.

Christian: Hadi vursana!

Bate sonrasında derin nefes alıyor ve sakinliğini korumaya çalışıyor. Christian sırıtırken Bate aniden işaret yapıyor.

Tyler Bate: Arkana bak!

daniel-bryan-running-knee.gif
Arm+Trap+Curb+Stomps.gif
WO3E9.gif


Christian arkasını dönüyor. Döner dönmez Bryan aprondan High Knee ile uçuyor! Sonrasında Christian'ı tutuyor ve Chest Stomp'lara başlıyor! Bate onu keyifle izlerken Valentine, Bate'in elini tutuyor ve kendine çeviriyor. İkili öpüşüyor! Öptükten sonra Bryan, Christian'ı bırakıyor. Bate ile yumruk tokuşturuyor. Ardından Bryan, Christian'ı ringe atıyor. Peşinden kendisi de giriyor! Hızla bir Roundhouse Kick! Ardından Running Knee için hazırlanıyor! Christian sersemleyerek kalkıyor. Bryan bir RUNNING KNEE! Hayır! Christian bundan kaçıyor! Bryan boşa atlıyor ve sırtını tutarak kalkıyor! Christian, Bryan'ın çenesinden tutuyor ve sağlam bir tokat! Bryan'da buna karşılık bir tokat! İkili karşılıklı tokatlaşmaya başlıyorlar! Bryan bir anda seri headbuttlara başlıyor! Headbuttlarla Christian'ı etkisiz hale getiriyor! Sonrasında Lebell Lock'a almak istiyor fakat Christian bir anda karşılayıp Bryan'ın kafasını ısırıyor! Hakem ikiliyi ayırıyor. Bryan acıyla kafasını tutuyor. Christian, Bryan'ın boşluğunu fırsat bilip arkasından yakalıyor ve KILLSWITCH! Tuşa gidiyor! 1.........2.........

LeBell+Lock.gif


Bryan ayağını ipe koyuyor! Christian sinirleniyor ve Bryan'ın tepesine çıkıyor! Kafasına kafasına yumruklar! Üst üste yumruklar vurduktan sonra Spear için tekrar köşeye geçiyor! Bryan ayaklanıyor. Christian bir SPEAR! Fakat hayır! Bryan bunu LEBELL LOCK'LA KARŞILIYOR! LEBELL LOCK! CHRISTIAN PES Mİ EDECEK!? CHRISTIAN DAYANMAYA ÇALIŞIYOR!

happy-42nd-birthday-to-the-american-dragon-bryan-danielson-v0-e6rqr8bc8d1b1.gif
cl6gTU.gif


CHRISTIAN İPLERE DOĞRU SÜRÜNÜYOR! İPLERE YAKIN! FAKAT BRYAN ANİDEN BIRAKTI! Christian'ı oturtup üst üste Elbow Strikelar! Defalarca vuruyor! Sonrasında tepesine çıkıyor ve kafasına kafasına yumruklar! Ardından köşeye geçiyor ve Busaiku Knee için hazırlık yapıyor. Bryan hazırlanırken seyircilerden YES! YES! tezahuratları! Christian sendeleyerek kalkıyor. Bryan koşuyor ve BUSAIKU KNEE! Tuşa gidiyor!

1.........2.........3!!!

Kazanan: "PGW Pure Champion" Bryan Danielson

bryan-danielson.gif


Bryan Danielson zorlu mücadeleyi kazanıyor. Tyler Bate hızla içeri giriyor ve Bryan'ın elini havaya kaldırıyor. Hakem de diğer eli havaya kaldırmış durumda. Bryan sevincini yaşıyor. Biraz sonra köşeye çıkıp kemerini kaldırıyor. Bate içeride onu alkışlıyor. Bu sırada Christian'ın da yerde yattığını görüyoruz.

Kameralar Bryan'ın kutlamasıyla kapanıyor. Reklamlara gidiyoruz.

abw4hsg.gif



FE!N
FE!N
FE!N


images


O geliyor! Wrestlemania'ya damga vuran, iki gün üst üste önce Alberto Del Rio'yu, ardından CM Punk'ı yenen adam geliyor! Yeni PGW Şampiyonu Jey Uso her saniyenin tadını çıkararak girişini yapıyor. Kemerin ortasındaki X işareti temizlenmiş. Işıl ışıl parlıyor. Şarkısını söylerken seyirci de ona eşlik ediyor. Wrestlemania'daki destansı girişini tekrarlamak istiyorlar adeta. Ringe girip iplere çıkarak kemerini havaya kaldırıyor. En başından beri bunu beklemişti. Güreşçi olmaya karar verdiği ilk andan itibaren ve şimdi, bunun keyfini sürüyor. Jey Uso hayalini yaşıyor! Dört tarafa karşı da tauntunu attıktan sonra unvanına bir kez daha bakıp söze giriyor.

jey-uso.jpg


Jey Uso: UCE şimdi PGW Şampiyonu bebeğim! Nasıl derler: Ne geceydi ama! Bu adam Wrestlemania'yı abluka altına aldı. Öyle ki diyebileceğim tek şey: Ne iki geceydi ama!

Jey Uso: Her şeyin farkındaydım. Her şeyin. Değil yabancılar, bazı dostlarım bile Alberto Del Rio'yu atlatıp CM Punk'ın karşısına çıkacağıma inanmıyordu. Sezmiyorum mu sanıyorsunuz? Her şeyi gördüm UCE. 30 yıl önce babamla vakit geçirebildiğimiz ender zamanlarda bize öğretmeye başladığı temel güreş tekniklerini sindirmeye çalışırken bile. Bir çocuğun en berrak hayaliydi Wrestlemania ve o çocuk büyüdü, hayalini gerçekleştirdi. Mutluluğumu katmerleyen şey ise zaferimin sebep oldukları: PGW'yi şeytanın oğlu O'Neil'dan nasıl kurtardıysam Wrestlemania'da da Mr. Toksik'ten kurtardım. CM Punk...

Jey kameraya iyice yaklaşıyor.

Jey Uso: Sen eski bir zehirsin. Bulunduğun ortamın neşesini kaçıran, işlevini bozan. Kötü haber şu ki UCE, panzehirini bulduk. PGW'de sana artık yer yok.

Bu sırada...



Entrance+4.gif


Seyirciler ayaklanıyor! Jey'in suratından rahatsız olduğunu anlayabiliyoruz. Alberto "EL PATRON" Del Rio son derece ciddi bir şekilde ringe ilerlerken Jey Uso'ya bakıyor. Ringe girip ona yaklaştığında suratında gülümseme ifadesi beliriyor. Seyircinin coşkusu dindiğinde söze giriyor.

mqdefault.jpg


Alberto "El Patron" Del Rio: Jey, mi amigo! Keyfini kaçırmak için gelmedim. Kabul edelim, Wrestlemania'da yaptıklarını senin dışında kimse tahmin etmiyordu. Söylediğim her şeyde samimiydim. İnan bana, beni geçip ikinci güne kaldığın senaryoda bile Punk'ın karşısında büyük bir hezimete uğrayacağını düşünüyordum. Şampiyon olmak bir yana, seni de korumak istemiştim. Bunu sahiden, istemiştim. Fakat herkesi yanılttın ve Chicago'lu bastardo'yu bu arenadan yolladın. Bunun için ne kadar teşekkür etsek az. Tebrikler hermanito.

El Patron'un yaklaşımı arenayı memnun ediyor. İyi tepkiler alıyor. El Patron, gözünü Jey'den ayırmadan konuşmaya devam ediyor.

Alberto "El Patron" Del Rio: Fakat günün sonunda sen de en az benim kadar iyi biliyorsun ki, ben bu şirketin yüzüyüm. Ben PGW'nin sembolüyüm. Bayrak taşıyıcısıyım. BEN PGW'YİM! Wrestlemania en keskin virajdı ve birçoğu şarampole yuvarlandı. İsimleri teker teker aklından geçir UCE. Kaçı kalıp savaşmayı tercih etti? Kaçı PGW'de boy gösterme fırsatını değerlendirebildi? Kaçı hayatta kaldı? Kaçı? Wrestlemania'da kaybettim Jey. Şimdiyse PAYBACK'te hala aynı hırs, aynı azimle rekabet ediyorum. Çünkü beni ben yapan şey işte bu tutku. Ne sikik aile bağları ne de seni de etki altına alıp güçsüz düşüren duygular. Kor-

Jey Uso: Ben de ne zaman rolden çıkacağını merak ediyordum. Tahmin ettiğim gibi iyi adamı oynamaya daha fazla dayanamadın. Tebriklerine teşekkür etmeyeceğim Alberto. Çünkü samimiyetine inanmıyorum. Wrestlemania'dan önce de öyleydi. Şimdi de öyle... Komik olansa ne biliyor musun? Bir yıldır yaptıklarıma bizzat şahit olmana rağmen beni aile bağlarımla tanımlaman. Civil War'da sole survivor olurken hangi Samoalıdan yardım aldım? PURE Şampiyonluğunu hangi kuzenime borçluyum? Wrestlemania'da seni ezerken yanımda kim vardı? Peki ya Punk'ı yenip şampiyon olurken? Tüm bunların hepsini tek başıma başardım. Başarılarımı küçümsemene izin vermem.

Alberto "El Patron" Del Rio: Şampiyon olmak zordur, ese. Ama şampiyon kalabilmek daha zordur. Baban.. O akıllı bir adam. Öyle olmasaydı koca götüne rağmen buralara gelemezdi. Seni senden daha iyi tanıyor. Bu yüzden PGW Şampiyonluğu sürecinde sana göz kulak olması için Jimmy'i yolladı. Ailenize ilk defa piyango vurdu Jey. Ve senin aksine baban, bunun farkında. Fakat nafile... Garanti ederim ki, unvanının ortada olduğu ilk maçta onunla vedalaşacaksın. Bir ay sonraysa, bir ay sonra. Haftayaysa haftaya. Bugünse bugün! Çünkü hayatın boyunca başkalarının gölgelerinde yaşadın Jey. Doğduğun gün dahi yatağını kardeşinle paylaştın. Ne kazandıysan onunla beraber kazandın. Hiçbir zaman bir birey olamadın. Saydığın başarılar, seni yanıltıyor.

Jey Uso: Öyle mi düşünüyorsun El Perdedor? Şampiyon olduğu her dönem kıçını kurtarmak için kanlı bıçaklı olduğu adamlarla bile ittifak kuran adam mı söylüyor bunu? SAHİDEN BUNU SEN Mİ SÖYLÜYORSUN?

maxresdefault.jpg


Jey'in şarteller atıyor. Alberto'yla kafa kafaya tokuşturuyorlar. Birbirlerine hararetle bir şeyler söylüyorlar ancak mikrofonları uzakta tuttuklarından bir şey duyamıyoruz. Konuşma tarzlarına bakacak olursak iş hakaret boyutuna çoktan ulaşmış. Alberto'nun öfkeli cevabına karşılık Jey Uso unvanını yüzüne karşı onu tahrik edercesine kaldırıyor.

Alberto "El Patron" Del Rio: Kendine bu kadar güveniyorsan neden bu gece onu savunmuyorsun? Buna cesaretin var mı? Taşakların söylediğin kadar büyük mü?

Eli hala havada olan Jey bu teklif karşısında ne tepki vereceğini bilemiyor. Seyirciler alevlenince onları süzüyor. Suratında biriken öfke ve hırsı görebiliyoruz. Seyircinin ona olan inancı Jey'e güç veriyor. Mikrofonu yavaşta ağzına yaklaştırıyor.

Jey Uso: Bu gecenin ana gösterisinde hazır ol UCE! Sen ve ben, PGW Şampiyonluğu ortada!

20231211_RAW_uso2--9ae8f4d196c510e6100a0fd265cb9a56.jpg
alberto-del-rio-to-forget.jpg


Jey Uso kabul ediyor! Alberto'nun tahrikleri onu çileden çıkartıyor ve belki de yapmaması gereken bir şey yapıyor. Alberto'nun bahsettiği onu esir alan güçsüz düşüren duygular sanırım bu. El Patron istediğini elde etmenin verdiği rahatlıkla sırıtıyor. Jey ise son derece öfkeli ve ciddi. İkilinin face to face'iyle reklamlara gidiyoruz.

abw4hsg.gif


maxresdefault.jpg


Arka alandayız. Velveteen Dream'in öylece oturduğunu görüyoruz. Kameralar o tarafa doğru yaklaşıyor ve Sarah, Velveteen'e doğru adım atıyor.

Sarah Screiber: Selam Velveteen. Bu gece hakkında söylemek istediğin bir şeyler var mı?

Velveteen Dream öylece bakıyor. Ağzını açmak istemiyor. Psikolojik yorgunluğu bedenine oldukça sirayet etmiş durumda. Gitmek istiyor, orayı terk etmek istiyor. Ama gidebileceği bir yer de yok. İçindeki çaresizlikten dolayı ağlamaklı oluyor. Sonra da ayağa kalkıyor ve odasına doğru ilerliyor. Sarah oldukça şaşırıyor bu duruma.

Biraz sonra Velveteen Dream odasına giriyor. Üstündeki havluyu atıyor ve giyinmek için dolabına doğru gidiyor. Bu sırada bir şey fark ediyor. Kapağı açmadan önce, dolabın hemen üstünde duran ve parlayan o cisme bakıyor.

tRcvO.png

Yıldızı ilk gördüğünde karşılaştığı o ufak mutluluktan sonra Velveteen Dream öfkeleniyor.

The Dream: Lanet olsun.

The Dream dolabın kapağını kapatıyor ve sandalyesine oturuyor.

abw4hsg.gif


Reklamların sona ermesiyle birlikte şovumuz kaldığı yerden devam ediyor. Seyirciler şovun ne şekilde devam edeceğini beklerken bir maç anonsu gerçekleştiriliyor. Bu anonsta, Brody King ile Malakai Black'in takım olduğu ve karşılarında da Tama Tonga ve Tanga Loa'nın olacağı maç duyuruluyor. Anonsun sona ermesi ile maçın katılımcıları olan ilk takımın şarkısının tüm arenada yankılanmasının bir olduğunu söylemek mümkün. Gözler arka alandan gelecek olan o isimlere dönüyor...



zrgCCF.gif


İşte buradalar! Şarkının bir müddet ilerlemesinin ardından arka alandan gelen isimler onlar! Tama Tonga ve Tanga Loa buradalar! Kendilerinden emin ve özgüvenli adımlarla ringin yolunu tutuyorlar. Bu esnada Taunt'larını yapmayı ve seyirci kitlesini izlemeyi ihmal etmiyorlar elbette. Bir süre sonra ringe varıyorlar, sırasıyla çelik basamağı kullanarak Apron'a çıkmalarının ardından iplerin arasından geçerek ringe giriyorlar. İkisi de ayrı köşelere hareketlenip, Second-rope'lere çıkıyorlar ve orada da Taunt'larını yapıyorlar. Bunun ardından da kendilerine ayrılan köşeye geçiyorlar.



l-intro-1693168788.jpg


House of Black da burada! Oldukça dehşet ve gergin bir ortam oluyor onların da buraya gelmeleriyle beraber. Agresif bakışlarla ring içindeki isimleri izliyorlar ve bu şekilde ringin yolunu tutuyorlar. Ringe varmalarının ardından çelik basamakları kullanarak Apron'a çıkıyorlar. İkisi de Apron'a çıktıktan sonra bakışlarını kesmiyor. İplerin arasından geçtikten sonra hakeme onları uzaklaştırmasını söylüyor. Sonrasında Malakai oturuyor, kendisiyle özdeşleşmiş şekilde. Brody ise onun arkasına geçiyor, Taunt'unu yapıyor. Bir süre böyle kalmalarının ardından ışıklandırmalar düzeliyor ve House of Black ekibinin güreşçileri kendi köşelerine geçiyorlar.

Bütün güreşçiler buradalar. Brody ile Tanga ringin içinde kalıyor. Hakem sırasıyla güreşçilerin kontrollerini gerçekleştiriyor. Gerçekleştirilen kontrollerin ardından hiçbir sorun çıkmıyor. Hakem ringin ortasına yeniden geçiyor ve maçı başlatan işareti veriyor. Zil çalıyor ve maç başlıyor!

Tag Team Match
House of Black (Brody King & Malakai Black) vs. Tama Tonga & Tanga Loa


Corner+Cannonball+Senton.gif


Maça Brody ile Tanga başlıyor. İkili Elbow and Collar Tie-up ile başlıyorlar bu maça. Üstün çıkan Brody, rakibinin arkasına geçiyor ve Wrestling Takedown yapıyor. Sonrasında yere eğilerek Headlock'a bağlıyor. Hayır, Tanga eğilerek bundan kurtuluyor. İkili hızla ayağa kalkıyor, Tanga daha hızlı. Brody'nin ayağa kalkma sürecinde onun karnına tekmeler atarak afallatıyor onu. Sonrasında ayağa kalkan rakibini iplere gönderiyor. Brody iplerden sekiyor? Hayır, kollarını ipe sararak durmayı başarıyor. Tanga direkt rakibinin üstüne doğru koşuyor. Brody yaptığı Back Elbow ile rakibini savuşturuyor. Tanga yüzünü tutarak geriye savrulurken, Brody onun üstüne doğru koşuyor ve Clothesline yapıyor! Hayır, Tanga eğilerek bundan kurtuluyor fakat rakibini bununla rahat bırakmıyor. Ona Swinging Neckbreaker yapıyor! Brody hiç vakit kaybetmeden sırtını tutarak ayağa kalkıyor. Tanga rakibinin karnına tekme atmasının ardından Suplex yapıyor! Hayır, rakibini havaya kaldıramadı! Tanga acı içinde bırakıyor rakibini, kendi sırtını tutuyor. Brody rakibinin karnına hızla bir tekme atmasının ardından Suplex'i vuruyor, üstelik bunu Delayed bir şekilde yapıyor! Yere düşen Tanga, sürüklenerek köşeye doğru gidiyor. Köşede oturur pozisyona geçiyor, diğer taraftan Brody'nin koşmak üzere gerildiğini görüyoruz. Rakibi köşeye geçtiği anda koşmaya başlıyor ve ona Cannonball yapıyor! Sonrasında hız kesmeden tuşa götürüyor, hakem sayıyor. 1... 2...

Multiple+Stomps.gif


Tama bozuyor! Brody'nin sırtına attığı tekme ile bozuyor. Brody öfke ile Tama'ya bakarken, Tama geri adımlarla eski yerine dönüyor. Herkes Brody'nin sıradaki hamlesini merak etmekte, kendisi rakibini kaldırıyor. Sonrasında onu köşeye gönderiyor. Ağır adımlarla köşeye gittikten sonra onu kaldırıyor ve Top-rope'ye kaldırıyor. Bu hiç iç açıcı değil! Rakibinin bacaklarını iplerin üzerinden geçirdikten sonra kendisi de Second-rope'ye çıkıyor. Rakibinin kolunu, kendi omzuna alıyor ve ona Superplex yapıyor! Ama hayır, ani atağa geçen Tanga'dan rastgele yumruklar geliyor. Bu Brody'nin canını yakmış olmalı ki, rakibini bırakıyor. Tanga'nın vurduğu Headbutt ise rakibinin tamamen oradan düşmesine yol açıyor. Brody şiddetli bir biçimde ring matına düşerken, Tanga'nın kendisini toparladığını ve bulunduğu noktada ayağa kalktığını görüyoruz. Bir an bile olsun düşünmeden rakibinin üstüne atlıyor, Diving Elbow Drop! Tuş, hakem sayıyor. 1... 2... Kickout geldi! İki dizinin üstüne geçen Tanga, iki elini başının arasına almasının ardından ufak ufak ayağa kalkıyor. Partneri Tama'nın bulunduğu köşeye gidiyor ve tag veriyor. Tama iplerin arasından ringe giriyor ve ikili Brody'e doğru yöneliyor. Assisted Suplex ile Brody'i yere seriyorlar! Tama hırsını çıkarabilmiş değil, yerde uzanan rakibine üst üste tekmeler atmaya başlıyor. Multiple Stomps! Bunu yaparken bir an bile olsun nefes almıyor diyebiliriz! Bu iş öyle çığrından çıkıyor ki, en sonunda hakem müdahalesi geliyor. Tama hakemin uyarılarına rağmen bırakmıyor, hakem ise diskalfiye etmek üzere saymaya başlıyor. 1... 2... 3... 4... Durdu. Tama şimdi rakibinin ayağa kalkmasını beklediği süreçte Taunt'unu yapıyor. Kısa süre içerisinde Brody ayağa kalkıyor ve Gun Stun! Olmadı! Rakibini ittiriyor. Tama hemen arkasına dönüyor ve Big Boot!

Brody bu hareketin etkisiyle iplere kadar savruluyor ve... REBOUND LARIAT! Bu hareketin etkisiyle iki güreşçi de yerde, sürüklenerek kendi köşelerine doğru gitmeye çalışıyorlar. Ve, eş zamanlı olarak tag veriyorlar! Hızlıca ringin içine giriyor Malakai ile Tanga. Birbirlerine üst üste, art arda Forearm Smash'ler yapıyorlar. Bunlardan üstün çıkan Malakai, rakibinin dizine tekmeler atarak onu iyice müşkül bir hale getiriyor. Tanga tek dizinin üstüne geçiyor, Malakai ise iplere koşuyor. İplerden sekiyor ve Step-up Enzuigiri ile yere seriyor rakibini. Direkt kendisini rakibinin üstüne bırakıyor, hakem ise saymaya başlıyor. 1.. 2... Kickout geldi! Şimdi köşeye geçiyor, rakibinin kalkmasını bekliyor. Tanga kalkıyor ve Bicycle Knee Strike! Tonga yere düştükten sonra ring matına iki yumruk atıyor ve ayağa kalkıyor! Malakai'den direkt Black Mass! Olmadı, Tanga eğilerek bundan kurtuluyor ve arkası dönük olan rakibine Saito Suplex yapıyor! Malakai bu hareketin etkisiyle yerde oturur pozisyonda, Tanga iplere doğru koşmakta. İplerden sekiyor ve Low Clothesline yapıyor! Malakai eğildi! Eğilerek bundan kurtuluyor ve ayağa kalkıyor, iki isim de hızla ayağa kalkıyor. Tanga'dan bir tekme, üstüne de DDT! Tanga ağır ağır ayağa kalktıktan sonra Apron'a yeni çıkan partnerine doğru gidiyor. Ona tag verdikten sonra Malakai'ye dönüyorlar. İkisi de Taunt yapıyorlar... Bir süre sonra Malakai ayağa kalkıyor ve... MAGIC KILLER!

Bir saniye, Brody buna engel oldu! Tanga'yı iterek planları suya düşürdü! Tonga yuvarlanarak ringin dışarısına bırakıyor kendisini. Malakai yere bırakıverdi kendisini ama ufak ufak ayağa kalkıyor. Tama'dan rakibine Gun Stun! Başarılı değil! Bir kez daha başaramadı! Brody rakibini ittiriyor. Tama hemen arkasına dönüyor ve Spinning Heel Kick! Tempoyu aşağı çekmeden iplere doğru hareketleniyor, iplerden sekiyor ve Leg Drop! Hayır, Tama çekildi ve Brody ring matına oturdu! Acı içinde kalçasını tutuyor, Tama ise ufak ufak ayağa kalkıyor. Bir süre sonra Brody ayağa kalkıyor ve GUN STUN! Bu sefer oldu işte! Brody yuvarlanarak kendisini ringin dışına bırakıyor. Tama ise yarım kalan işi bitirmek üzere arkasına dönüyor ki... Running Knee Strike! Tama tek dizinin üstüne geçiyor, LOW BLACK MASS! TUŞA GİDECEK Mİ... BİR SANİYE! AYAĞINI RAKİBİNİN BOĞAZINA KOYUYOR VE ONU BU ŞEKİLDE KALDIRIYOR. RAKİBİ TAMAMEN AYAĞA KALKTIĞINDA İSE... BLACK MAASSSSSSSS!

black-mass.png


O da ne? Işıklar kesildi! Arenadaki bütün ışıklar bir anda kapandı! Zifiri bir karanlık hakim arenada! Fazla geçmiyor, ışıklar açılıyor...

Işıklar açıldığında karşılaştığımız bu manzarada hakem yerde! Kendisi acı içinde yerde kavranıyor, iki takımın güreşçileri ise ringin içerisindeler. Brody, Malakai, Tama ve Tanga... Herkes ringin içinde ve hakem yerde. Ortalarında ise...

YshosnFm_o.png


WYATT FAMILY VAR! Braun ile Erick, Tama ve Tanga'ya saldırırlarken; Bray ise tek başına Malakai ile Brody'e saldırıyor! Tama ile Tanga'yı hızla yere seren Braun ile Erick, koşarak Bray'e destek çıkıyorlar ve o mücadeleden de üstün çıkıyorlar. Erick'e dönüyoruz, Malakai'yi kaldırıyor ve Iron Claw Slam yapıyor! Bray ters dönmüş bir şekilde köprü halinde! Zaman içinde Brody ayağa kalkıyor ve... SISTER ABIGAIL! Braun arkasına dönüyor ve yerdeki Tama'yı kaldırıyor. Onu omzuna almasının ardından koşmaya başlıyor ve Running Powerslam yapıyor, hem de yerde yatan Tanga'nın üzerine! Bunu söylemek pek yanlış olmaz ki, onları parçaladılar!

Gözler hakeme dönüyor, kendisi iplerden destek alarak ufak ufak ayağa kalkıyor. Hakemin ayağa kalktığı esnada bütün Wyatt Family üyeleri ringi terk ediyorlar. Ayağa kalktığında bütün güreşçileri yerde gören hakem şoke oluyor. Aradan belli bir süre geçiyor, ilk ayaklanan isim Malakai. Tama da ufak ufak ayağa kalkma halinde. Bir süre sonra Tama tamamen ayağa kalkmış oluyor ve Malakai'ye dönüyor. Malakai'den Black Mass! BLACCK MASSSS!!

Başarılı oldu! Malakai hemen rakibinin tek bacağını havaya kaldıramıyor bile! Kendisini rakibinin üstüne bırakıyor, hakem sayıyor. Bütün seyirciler eşlik ediyorlar, 1... 2...

3!

Kazanan: House of Black

Ayağa kalkabilen yok! Bu önemli değil, House of Black maçı kazanıyor. Fakat iki takım da ayakta değil. Bu sırada Wyatt Family girişten seyircilere sesleniyor.

rs-215249-059_RAW_11022015ej_0620-115216074.jpg


Bray Wyatt: Bu bir insanoğlunun yüzü değil, bir canavarın yüzü. Dünyaları yiyenin yüzü. Benimle göz göze geldiğinizde ben kim olduğunuzu, ne kadar kötü olduğunuzu umursamam, çünkü beni incitemezsiniz. İncitemezsiniz, çünkü ben çoktandır ölüyüm.

Seyircilerden reaksiyon geliyor. Wyatt bu epik girişten sonra sakince etrafa bakıyor, bir süre sonra devam ediyor.

Bray Wyatt: Başka bir hayat ister miydiniz? Aciz bin tane insan toplasak hepsinin de yanıtı aynıdır evlatlarım. Herkes başka bir hayat ister. İnsanoğlu hatalarını kabullenemez; çizilmiş tüm sayfaları koparıp atmak ve yeni bir sayfaya başlamak daha kolay gelir onlara. Oysa defterin bir sayfasını dahi kirletmeye değecek şeyler yaşamazlar. Ne yazık... Ben 16 yaşıma bastığımda kanınızı donduracak vahşetlerin başrolünde yer alıyordum. Siz travma dersiniz ben tecrübe... Jeff Hardy gibi kafayı bularak yaşadığım olayları atlatmaya çalışabilirdim. Ama defter benim defterim, sayfalar benim deneyimlerim ve yanlış çizimler doğrulara ulaşmamı sağlayan yol haritalarımdı.

Bray Wyatt: Biraderlerim ve bacılarım; hayat adil değil. Bunu ne kadar erken idrak ederseniz sindirmeniz o kadar kolay olur. Ben 8 yaşında öğrendim. Lafayette, Louisiana'da hayat kolay değildi. PGW'de de öyle. Gelecek hafta Young Bucks ile Wyatt Family'nin mücadelesi kolay olmayacak. Güney kadar sıcak bir maça şahitlik edeceğiz. Hedefimiz, bu belimde görmüş olduğunuz Televizyon unvanını aldığımız gibi takım unvanlarına da sahip olmak. Nasıl ki tarihin erken dönemlerinde fikirlerini yaymak isteyen akıllı liderler toprak feth ediyorsa; bizler de daha çok unvana sahip olarak televizyon süremizi artırmak ve emellerimize ulaşmak gayesini güdüyoruz. O zamana kadar dediklerimize kulak verin. Ve bizi bulmak istiyorsanız akbabaları takip edin!

intro-1713314451.jpg


Wyatt Family girişte tauntlarını atarken reklamlara gidiyoruz.

abw4hsg.gif


Temiz ve basit düzenlenmiş bir odadayız. Sarah Screiber'in konuğu, çektikleri kıyafetlerle bomba gibi duran The Elite. Sarah Screiber söze girmek istese de The Elite kendi içinde koyu bir sohbet ediyor. Sarah bir türlü araya girip söze başlayamıyor.

maxresdefault.jpg
e0ef2-17079697707156-1920.jpg


Sarah Screiber: Baylar çok vaktinizi almayacağım. İzin verirseniz Wrestlemania'yla başlamak istiyorum. Londra'da harika bir şov geride kaldı ve sen London Cup'ı kaz-

Kenny Omega: Siz.

Sarah Screiber: Ah, s- Siz, London Cup'ı kazandınız! Böylece hem Televizyon hem de PURE şampiyonlukları için birer fırsat elde ettiniz. Ne söylemek istersiniz?

Kenny Omega: Beklenen oldu Sarah. Maçtaki, isimlerini sayamayacağım o elemanlar benim seviyemde değiller. Hiçbir zaman da olamadılar. İlk Wrestlemania tecrübemin bu kadar basit olması ironik. Çünkü insan daha fazlasını bekliyor... PGW'yle imzaladığım ilk günden beri Kenny Omega markasının neden denildiği kadar var olduğunu kanıtlıyorum. Çok olmadı. Burada hala yeni sayılırım ve şimdiden cebimde bir Wrestlemania anı, iki de unvan bileti var. Televizyon Şampiyonluğu mu? PURE Şampiyonluğu mu? Omega hangisini sırtlayacak? Bu soruları çok sık duyar oldum. Hepsini birer hakaret kabul ediyorum. Kenny Omega demek şampiyonluk demek hatta şampiyonluklar.. Zaferler, rekorlar, epik anlar, ilkler... İki şampiyonluğu da istiyorum ve Kenny Omega bir şeyi istiyorsa o şey çoktan olmuştur. Çifte şampiyon olacağım. Ne Bray Wyatt ne de Bryan Danielson bundan kaçamaz. Zerre kadar şansları yok. Ellerindekileri onlardan söktüğümde birbirlerini teselli edebilirler. Bryan'ın Wyatt'ta teselli bulduğu daha önce görülmemiş şey değil, ha?

Sarah Screiber: Peki size dönelim. Wrestlemania aslında sizin için pek iyi ge-

The-Young-Bucks-im-Sit-Down-Interview.webp


Matt Jackson: Kapa çeneni. O gece neler yaptığımızı görmedin mi? Wrestlemania bizim için kötü geçmişmiş.

Nick Jackson: Sakin kardeşim. Sakin.

Matt'in anlık parlaması yatışır gibi olunca Nick, Sarah'a döner.

Nick Jackson: Kapa çeneni! O maçın hakkı bizimdi. Bir an için aklını kullan da düşün: The Lodge nerede? Hepsi paramparça oldu. Dağıldılar! Drew tek başına bir şeyler kanıtlama peşinde ama bugün gördük ki, vazgeçmesi yakındır. EC3, bir kuzgun leşi artık. Angelico mu? Tanrı aşkına, hangi cehennemde olduğu kimin umurunda ki? Peki ya Morgan'ın ekibi?

Matt Jackson: Another Life o gece çoklu bir maçta olmanın avantajından faydalandı. Teke tek, adil bir maçta bize karşı hiç şansları yok. Nick ve ben... Sarah, biz takım işini ayrı bir seviyeye taşıdık. Eskiden kimsenin ilgisini çekmeyen divizyonu, en prestijli kulvarlardan biri haline getirdik. Üstelik bunu ana akım haricinde başardık. Kimse bizim elimizi tutmadı. Tutmak istediklerinde de çoktan kendi ayaklarımız üzerinde duruyorduk. Kimseden üst düzey prodüksiyon istemedik. Kesemizi aşacak dolar da... Biz kendi bildiğimizi yaptık. Young Bucks da ortaya çıktı.

Kenny Omega: Üçümüz de kolaya kaçanlardan olmadık. Kim olduğumuzu herkese gösterdiğimizde şöyle diyenler oldu: "Hey Kenny, hey siz ikizler... Evet, onları ikiz zannediyorlardı ve utanmadan koskoca şirketlerde kritik pozisyonları işgal ediyorlardı! Hey siz üçünüz, bizim spot ışıklarımıza gelin. Sizi parlatacağız!" Yapmadık. Çünkü ne doğru zamandı, ne de doğru yer. Biz en sevdiğimiz şeyi yaptık. Sonra spot ışıklarına gitmemize gerek kalmadı. Onlar bize döndüler.

Matt Jackson: Gelecek hafta Wyatt Family'le kritik bir maça çıkacağız. O dağ ayılarını yenince Another Life'la baş başa kalabileceğiz. İşte o zam-

???: Bruv, sanırım birileri arkamızdan konuşuyor.

Will-Ospreay1.jpg
NEW-Jeff-Hardy.png


Will Ospreay ve Jeff Hardy, çiçeği burnunda PGW Takım Şampiyonları odaya giriyor. Keyifleri yerinde. Jeff Hardy bile sırıtıyor.

Jeff Hardy: Duydum Will. Hatta baş başa kalmak istiyorlarmış.

Will Ospreay: Bu kadar samimi olmaya gerek yok ha? Ne dersin?

Young Bucks ayaklanıyor.

Screen-Shot-2024-01-12-at-4.49.08-PM.png


Will Ospreay: Şşş, sakin, sakin. Gürültü patırtı çıkarmaya gelmedik. Wrestlemania'dan sonra boyunuzun ölçüsünü alacağınızı düşünmüştük. Fakat anlaşılan o ki, PGW Takım Şampiyonluğumuz içinizde bir yara. Planlar yapılmaya başlanmış bile.

Jeff Hardy: Dinle Will, haftaya Wyatt Family'i yeniyoruz. Ardından House of Black'i. Ve sonra Summerslam'de...

Will Ospreay: Another Life'a teke tek adil bir maçta kaybediyoruz.

Jeff Hardy: Zihnimi ne zamandır okuyabiliyorsun?

Nick Jackson: Siz ikiniz böyleyseniz terapi grubunun ortamını düşünmek bile istemiyorum.

Will Ospreay: Terapi grubu mu? Tanrı aşkına siz şu anda ne yaptığınızı sanıyorsunuz? Röportaj mı? Sarah'ın soru sormasına bile izin vermeden birbirinizi övüp durdunuz öyle değil mi?

wc1759178.jpg


Jeff Hardy: Dinleyin baylar, yolunuz belli. Eğer hak ediyorsanız zaten tekrar karşılaşırız. Hak etmiyorsanız kendinizi de mahvetmeyin. Çünkü Will ve ben, beklentilerin de ötesinde bir uyum yakaladık. Demek istediğim, kardeş uyumu gibi değil. Doğuştan gelmiyor. Sonradan çabayla kazanılan bir ilişki ve bugün baktığımda çok daha iyi anlıyorum ki, bazen kendi ellerinizle kazandığınız, doğuştan hazır bulduğunuz şeyden iyidir. Abi-kardeş, işler yolunda gitmiyorsa, belki de duvarın öbür yanına geçmelisiniz. Ayrı ayrı.. Çünkü duvarın öbür tarafında Başka Bir Hayat var. İzninizle, Miz'in partisine gideceğiz. Size iyi terapiler.

abw4hsg.gif


maxresdefault.jpg
T1WEzsud6Q-.jpg


Miz'in yeni sezon partisindeyiz. Hareketli bir şarkı duyarız. Etrafta çeşitli süsler, yiyecek ve içecekler bulunmaktadır. Alkol ağırlıklı bir etkinlik yapılıyor. Miz başta olmak üzere neredeyse kadronun tamamı burada. Dans edenler, sohbet odaklı olanlar, viski içenler ve yemek yiyenler gibi çeşitli gruplar bulunmakta.

Biraz sonra kameralar sohbet eden bir gruba döner. Bu grubu tam karşıdan dinleyen ve kağıdına çeşitli çizimler yapan Dexter Lumis'i görürüz. Kamera masaya daha da yaklaşır. Swerve ile Kevin'in ortamda ön planda oldukları görünür.

images
l-intro-1668717668.jpg


Swerve Strickland: Dark bölümü de olsa PGW'ye ve PAYBACK şovuna hizmet etmek benim için onur. Burayı artık evim gibi görüyorum Kevin. Anlıyor musun? Zeke'ninkinin ne kadar büyük olduğunu bu akşam PAYBACK: Dark'ta göreceğiz.

Kevin Owens: Siz siyahların durup durup penis muhabbeti açması kadar adice bir şey yok dostum.

Swerve Strickland: Fiziksel anlamda avantajlarımıza rağmen siz beyazların güreşi domine etmesini de ben anlamıyorum Kevin. Ten renginin toplumsal gruplaşmaya etkisi yadsınamaz.

Jinder Mahal: Kesinlikle.

Mahal bir anda hararetle söze girer.

Jinder Mahal: Ten rengi ve memleketin en önemli olduğu ülke Amerika'dır. Siz pislikler, siyahları da Hintlileri de dışlıyorsunuz. Nasıl giyindiğimden tutun da nasıl konuştuğuma dahi takılıyorsunuz. Büyük Hindistan Halkı'na saygısızlık yapıyorsunuz. SAYGISIZSINIZ!

Kevin Owens: Ben Amerikan başkanı değilim Jinder, bu kadar problem oluyorsa git ve Hindistan'da dövüş dostum. Bu benim sorunum değil.

Bu sırada Ilja Dragunov söze girer.

Ilja Dragunov: Sıcak denizlerin kıymeti hakkında bilgileri yok Jinder. Hindistan'ın değerinin Amerika bilemez. Nefesini tüketme, bu insanlar kendi halkları ve refahları dışında kimseyi düşünmezler.

Kevin Owens, bir anda Amerika'nın sözcüsü gibi hisseder kendini. Kafasını sallar ve sohbetin nereye gittiğini eleştirir. Bomboş bir muhabbet yaşanıyordur ve Owens çıldıracak gibi olur. Bu sırada ortam yavaştan bölünmeye başlar. Ilja Dragunov ve Jinder Mahal birbirleri ile sohbete başlarken Swerve viskisini yudumlamaya devam eder. Biraz sonra ortama...

Rhea Ripley gelir.

maxresdefault.jpg


Rhea Ripley: Demek PAYBACK: Dark tayfa. Hoş geldiniz baylar. Lafı uzatmayayım, yardıma ihtiyacı olan var mı?

Herkes birbirine bakar. Swerve oldukça öfkelenmiştir. Kevin Owens da Rhea'yı küçümseyen bakışlarla süzer.

Rhea Ripley: Burada tutunmak kolay değil baylar. Mansoor kolayca elendi. AJ Styles'ın da varlığı ile yokluğu bir gibiydi. Brock Lesnar kaçıncı kez gidip geliyor. Nasıl kendinizi kanıtlamayı düşünüyorsunuz? Dark şovda maça çıkarak bir yere varamazsın, bir şeylere ancak başlayabilirsiniz. Benimle başlayın. Menajerlik hizmeti almak isteyenler odama gelsin. Çünkü PGW kurtlar sofrası ve sizin buraya tutunabileceğiniz meçhul.

Kevin Owens: Rhea-

Bu sırada öfkeli Swerve dayanamaz ve sözünü böler.

Swerve Strickland: Bizden en fazla 3 ay önce buralara adımını atmış çaylak bir menajerden daha kötüsü ne biliyor musun? Onun bomboş bir özgüven ile PGW için yeni ama kaliteli güreşçileri tanımadan saçma sapan konuşması.

Swerve öfkeyle ona bakarken Kevin Owens onun kolundan tutuyor ve gitmelerini söylüyor. İkili, tepki amaçlı olarak oradan ayrılıyor.

Ilja Dragunov: Yanına bir rus askeri ister misin?

Rhea bu yanıt üzerine şaşırıyor. Ilja Dragunov'u süzüyor.

Jinder Mahal: Hindistan'ın en önemli güreşçisi ile de çalışmak isteyebilirsin Rhea.

Rhea Ripley bu sefer Jinder Mahal'e bakıyor. İkisini de iyice süzdükten sonra yanıt veriyor.

Rhea Ripley: Bu konuyu detaylı konuşalım.

Sohbet devam ediyor. Bu sırada Dexter Lumis'in çizime devam ettiği görünüyor. Kamera o tarafa doğru yaklaşıyor. Çizime odaklanıyoruz. Hint topraklarının fethedildiği bir kara kalem çizimine şahidiz. Dexter Lumis çizmeye devam ederken kameralar ringe dönüyor.

abw4hsg.gif




Entrance+4.gif


Alberto Del Rio geliyor. Stage'de beliriyor. Suratında çok ciddi bir ifade var. Gözlerinden resmen kemeri istediği okunuyor. Seyirciler Alberto'ya el uzatıyor fakat Alberto bunları umursamıyor. Sadece gözünü önündeki ringe dikmiş. Hızlı adımlarla ringe doğru gidiyor. Sonrasında havlusunu çıkartıyor ve köşeye koyuyor. Çelik merdivenlerden seri bir şekilde çıkarak çapraz iplerin arasından geçerek ringe giriyor. İplerden sekerek ısınıyor. Sonrasında arkasını dönüp stage'e bakıyor. Hırslı bir şekilde olduğu yerde ısınmaya devam ederek rakibini bekliyor.



qRPUwP.gif


Jey stage'de beliriyor. Gazlı bir şekilde kameraya belindeki kemerini gösteriyor. Sonrasında sağ tarafa gidip tauntunu atıyor. Sonrasında da sola gidip orada da tauntunu atıyor. Ardından seyircilerle tokalaşarak hızlı adımlarla ringin önüne kadar ilerliyor. Ardından gazlı bir şekilde çelik merdivene vurarak sonrasına çelik merdivenlerden çıkıyor. Oradan köşeye çıkıyor tauntunu atarak seyirciyi coşturuyor.

8a8f2dbb4945e06c72cbf828f9c791546555f6b8_hq.gif


Alberto düşünceli görünüyor. Hafiften seyirciye dönüyor. Sonrasında hafif bir sırıtıyor ve koşarak Jey'in çıktığı iplere tekme atıyor! Jey ipten ring dışında düşüyor! Jey omzunun üstüne düşüyor! Acıyla kolunu tutuyor. Alberto pis pis sırıtıyor. Sonrasında Jey'i ring dışında kaldırıyor. Kolundan tutuyor ve çelik merdivene bodoslama fırlatıyor! Jey acı içinde yerde kıvranıyor! Alberto, Jey'in belinden kemeri söküyor ve yere fırlatıyor sonrasında kaldırıp ringe sokuyor. Ardından kendisi de giriyor. Hakeme zili çalmasını söylüyor. Hakem zili çalıyor ve maç başlıyor!

Jey Uso vs. Alberto "El Patron" Del Rio - PGW Championship Match

1kevocp.jpg
56sjuu8.jpg


Alberto, Jey'in üstüne koşuyor fakat Jey bacaklarından Alberto'yu yere çekiyor ve tepesine çıkıp üst üste yumruklar savuruyor! Alberto onu üstünden itiyor ikisi de ayaklanıyor. Jey bir yumruk atacakken Alberto bu yumruğu blokluyor ve sağlam bir tekme sonrasında Cross Armbreaker'a almak istiyor fakat Jey, Alberto'yu iplere doğru itiyor. Ardından People's Punch komboları atmaya başlıyor. Fakat son yumruğu atacakken Alberto omzuna bir big boot vuruyor ve sonrasında tutuyor CROSS ARMBREAKER!! Jey acı içinde kıvranıyor! Jey pes mi edecek!? Fakat Jey hızla yanındaki iplere ayağını atıyor ve kurtuluyor. Alberto pis pis sırıtıyor. Jey acıyla yerde omzunu tutuyor. Jey kalkmaya çalışıyor. Alberto tam kalkarken omzuna doğru sağlam bir tekme! Jey acıyla yerde kıvranıyor! Alberto, Jey'in üstündeki tişörtü yırtıyor! Sonrasında kolunu yere sabitliyor ve omzuna doğru Double Foot Stomp! Jey yerde balık gibi çırpınıyor! Alberto, Jey'i kaldırıyor ve ringposta fırlatıyor! Jey omzunu ringposta çarpıyor! Oradan ring dışına düşüyor. Alberto kameraya dönüyor.

alberto-del-rio-patron-alberto.gif


Alberto Del Rio: Londra'da adil oynadım fakat bu bana PGW şampiyonluğuna mal oldu. Artık kural yok Amigo. El Patron geri döndü.

baf5bafc5d6ffd54bde51420a8b27d504e4dd099.gif
67.gif
jey-uso-spear.gif

Alberto, Jey'i tutuyor ve kolundan kavrıyor. Kolundan çeviriyor ve arkasına geçip ringposta doğru omzunu çarptırıyor! Jey omzunu tutarak acı içinde kıvranıyor! Alberto, Jey'i ringe sokuyor. Sonrasında kendisi de ringe giriyor. Tekrardan Cross Armbreaker'a alıyor fakat Jey bundan kurtuluyor! Alberto'yu üstünden itiyor ve hızla Superkick! Fakat Alberto bundan kaçıyor ve ring dışına çekiliyor. Jey kolunu sallıyor omzunu ovalıyor. Sonrasında iplerden sekiyor ve hızla Suicide Dive! Jey spiker masasının orada soluklanıyor. Sonrasında spiker masasının üstüne çıkıyor ve koşarak Double Axe Handle ile Alberto'nun üstüne atlıyor! Ardından kafasından tutup Alberto'yu ringe sokuyor. Sonrasında ringe giriyor. Alberto'yu kaldırıyor. Fakat Alberto, Jey'i köşeye doğru itiyor! Sonrasında koşarak Step Up Enzuigiri! Fakat Jey bundan eğiliyor! Alberto'nun bacaklarından tutuyor ve Catapult! Alberto kafasını köşeye çarpıyor! Sonrasında Jey yarım bıraktığı People's Punch kombosunu vurarak tamamlıyor! Ardından köşede birkaç tekme atıyor ve karşı köşeye geçiyor! Taunt atıyor ve Alberto'nun üstüne koşuyor! Stinger Splash! Hemen ardından Alberto'yu köşeye doğru çıkartıyor! Sonrasında kendisi de çıkmaya hazırlanırken Alberto bir anda kolundan kavrıyor ve iplerin oradan Cross Armbreaker! Jey acı içinde kıvranıyor! Hakem sayıyor 1..2..3..4.. Alberto bırakıyor! Jey acıyla kolunu tutuyor! Dizlerinin üstüne çöküyor. Alberto hızla ringe giriyor ve Jey'e sağlam bir Superkick! Hayır! Jey bundan eğiliyor ve iplerden sekiyor SPEARRR!! İkisi de yerde kalıyor! Jey acıyla omzunu tutuyor! Alberto etkisiz halde yerde yatıyor! Jey zorlana zorlana Alberto'nun üstüne sürünüyor ve TUŞ! 1.........2.........

giphy.gif


KICKOUT! Alberto bundan kurtuluyor! Jey iplere doğru sürünüyor. İpleri tutarak kalkıyor. Yavaşça Top Rope'a çıkıyor. USO SPLASH! Alberto bundan kaçıyor! Hızla ipleri tutarak kalkıyor. Jey'de omzunu tutarak dizlerinin üstüne kalkıyor. Alberto gülerek seri bir SUPERKICK! Jey resmen yeri öpüyor! Tuşa gidiyor! 1.........2......... KICKOUT! Jey son anda atıyor! Alberto şaşkın! Alberto çıldırıyor! Alberto inanamıyor! Alberto sinirle Jey'in omzuna stomplar vurmaya başlıyor! Sonrasında Jey'i çenesinden tutarak kaldırıyor ve tekrar köşeye geçiyor. Bir SUPERKICK daha! Fakat Jey bundan eğiliyor ve SCHOOL BOY ROLL UP! 1.........2......... ALBERTO SON ANDA KURTULUYOR VE ORADAN JEY'İ CROSS AMBREAKER'A ALIYOR! JEY PES Mİ EDECEK!? JEY DAYANMAYA ÇALIŞIYOR! Hakem pes mi diye soruyor! Jey acıyla hayır diyor! Jey bayılmak üzere! ELİNİ HAVAYA KALDIRDI!

giphy.gif
Ci8aPV.gif
Tree+of+Woe+Diving+Double+Foot+Stomp.gif


Hayır JEY KALKIYOR! JEY AYAKLANIYOR! JEY KALKMAYI BAŞARIYOR VE ALBERTO'YU KALDIRIP YERE VURUYOR! Alberto şaşkın! Jey omzunu tutarak dizlerinin üstünde! Alberto ayağa kalkıyor ve Jey'i kaldırıyor! Fakat Jey, Alberto'yu üstünden hızla itiyor! Superkick! Alberto sersemliyor! Jey bir Superkick daha fakat Alberto bundan eğiliyor! Jey'in kolundan çeviriyor ve arkasına geçiyor. Hızla Jey'in omzunu köşeye çarptırıyor! Sonrasında ters bir şekilde köşeye koyuyor! Tree Of Woe pozisyonunda Jey'i köşeye asıyor! Jey'in omzuna sağlam bir Superkick! Jey acıdan bağırıyor! Hakem Jey'i kontrol ediyor! Alberto hakemi oradan çekiyor ve bir kez daha Superkick! Jey acıyla omzunu tutuyor! Alberto omzuna omzuna stomplar yapmaya devam ediyor! Sonrasında hızla aprona geçiyor. Oradan da Top Rope'a çıkıyor! TREE OF WOE DOUBLE FOOT STOMP!! Tuşa gidiyor! 1........2.........

BJmVut.gif


Hakem son anda Jey'in ayağının dışarıda olduğunu fark ediyor! Alberto çıldırıyor! Jey'i oradan çekiyor ve Tuş deniyor! 1.........2......... KICKOUT! Jey zar zor bir biçimde atmayı başarıyor! Alberto sinirle Jey'in kolundan tutarak kaldırıyor ve Cross Armbreaker pozisyonunda tutuyor fakat Jey aniden Alberto'yu ittiriyor ve SUPERKICK! Bu seferki çok sert yapıştı! Alberto yeri öpüyor! Bu Jey için bir fırsat olabilir! Tek koluyla Alberto'yu köşeye doğru zorlanarak sürüklüyor ve Top Rope'a çıkıyor! USO SPLASH! Bu sefer vurdu! Bu sefer vurdu! Fakat acıyla omzunu tutuyor! Bir süre omzunu tutarak yerde yatıyor. Sonrasında acıyla Alberto'nun üstüne sürünüyor! TUŞ!

alberto-del-rio-cross-armbreaker.gif


Alberto bir anda Jey'i hasarlı kolundan çekip CROSS ARMBREAKER'A ALIYOR! JEY PES Mİ EDECEK!? JEY ACIYLA KIVRANIYOR! HAKEM PES Mİ DİYE SORUYOR! JEY HAYIR! DİYOR! JEY DİRENİYOR! ALBERTO BİR ANDA SIKARKEN OMZUNA OMZUNA TEKMELER VURUYOR! JEY PES Mİ EDİYOR!? ETMİYOR FAKAT BAYILMAK ÜZERE! HAKEM JEY'İN NABZINI KONTROL EDİYOR! JEY'İN ELİNİ HAVAYA KALDIRIYOR! FAKAT JEY DİRENİYOR! JEY'İN ELİ HAVADA! FAKAT HAVADAKİ KOLU BİR ANDA YERE İNİYOR!

solo-sikoa-john-cena.gif
solo-sikoa-wwe.gif


O DA NEY!? Kapşonlu birisi ringe dalıyor ve Alberto'nun boğazına SAMOAN SPIKE! Alberto boğazını tutarak acıyla yerde kıvranıyor! Kapşon açılıyor ve SOLO SIKOA! Yanında da JACOB FATU! Hakem zili çalıyor!

Kazanan: DQ ile Alberto "El Patron" Del Rio

7mhmmyi.jpg

Solo hızla Alberto'yu kaldırıyor ve Fatu'ya doğru fırlatıyor. Fatu POP UP SAMOAN DROP! Sonrasında bağırarak psikopatça taunt atıyor! Ardından Solo tutuyor ve Alberto'yu ring dışına postalıyor! Sonrasında ikisi birden Jey'i süzüyorlar.

1y5mau3.jpg
pr7fqnq.jpg


Hakem Jey'e kemerini getiriyor. Jey acı içinde kemerini alıyor ve zorlanarak kalkıyor. Fatu ve Solo, Jey'i süzmeye devam ediyorlar. Kameralar Alberto'yu görüntülüyor. Alberto onlara doğru İspanyolca küfürler savuruyor. Sonrasında kamera tekrar ringe dönüyor. Jey kalkamadan yere yığılıyor! Bu sırada...

Arka alana dönüyoruz. Roman Reigns'in ringi izlediğini görüyoruz. Paul Heyman da yanında ve ciddi bir şekilde Reigns'e bakıyor.

92754478fd756723-600x338.jpg


Yüksek bir seyirci reaksiyonuyla şovun sonuna geliyoruz.

𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟑𝟗: "𝑖𝑘𝑖𝑛𝑐𝑖 𝑠𝑒𝑧𝑜𝑛"
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2024

All Rights Reserved ©
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: