RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟑𝟗: "𝑖𝑘𝑖𝑛𝑐𝑖 𝑠𝑒𝑧𝑜𝑛"


PGW: Son Eklenen Parta Git
Katılım
30 Haz 2023
Konular
1,938
Mesajlar
4,947
Beğeni sayısı
933
PG Nakit
655
Konum
Kocaeli
RPG Karakteri
Solo Sikoa
Favori Güreşçi
CM Punk
1
LAN OLM Bİ SAKİN LA...

İlk şovu yoğun mesailerimden ötürü tam okuyamadım canlı olarak, şimdi işten geldim göz gezdirdim çok güzel bir geri dönüş şovu olmuş. Yazan arkadaşların eline, emeğine sağlık.
 

Caliph

british master
Katılım
2 Tem 2023
Konular
187
Mesajlar
3,552
Beğeni sayısı
1,355
PG Nakit
745
RPG Karakteri
Paul Heyman
1
92754478fd756723-600x338.jpg


KÖR OLSANIZ BİLE GÖRECEKSİNİZ...

Ellere, emeklere sağlık.
 

Mamy D Way

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
31
Mesajlar
2,237
Beğeni sayısı
412
PG Nakit
0
Konum
Maltepe
RPG Karakteri
Jeff Hardy
Favori Güreşçi
Adam Cole
İkinci sezon için ben de herkes gibi heyecanlıyım, rpg yok diye siteye çok girmedim çünkü tek etkinliğim rpg burada. İki üç gündür önemli işlerimi halletmekten dolayı şova aktiflik sağlayacak bir enerjim yoktu. Ancak bu ikinci sezon için hevesli olmadığım anlamına gelmez, tabii ki de promo aktifliğime ve şovlara katılmaya devam edeceğim.

Giriş gerçekten devam niteliğinde hissettirdi. Sanki dün wm bitti ve bugün devam ediyoruz gibiymiş. Karakterlerle bu çok hoş yansıtılmış. Yapay zeka miz ve cody tarafından yok edilen mizden sonra gm görmek şaşırttı.

Şovda çok fazla yorumlayabileceğim olay var ancak hepsine değinecek kadar enerjik hissetmiyorum bu seferlik böyle olsun.

Açıkcası ekibin bloodline üyeleri sonra ne yazacağını ve herkesi mutlu edecekleri bir şeyler yazıp yazamayacağını merak ediyordum. Bence güzel bir ilk taş oldu gelecekte çok daha detaylı ve çok daha eğleneceğimiz kısımlar olacağına güvenim oldu.

Hikayeye çok sadık kalınmış ve bu nedenle de ayrı olarak ekibi tebrik etmek isterim, bu kadar geniş bir lore'da yeni oyuncuları da zora sokmayacak bir şov olmuş.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: