CM/FM Kariyerlerinde Hep Aldığınız Oyuncular


Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,458
Mesajlar
16,392
Beğeni sayısı
4,177
PG Nakit
3,280
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
City altyapısının ürünüdür, hem sol beki hem sol kanadı kusursuz oynar, ters kanatlarda da yeterlidir, duran topları muazzam, liderliği yüksek kaptan yapılabilir, maliyeti çok düşük, her sezon en az 15 gole katkısı oluyor. Bi topçudan daha ne isteyebilirim ki? Benim de çoğu kariyerimde vazgeçilmezimdir Sergio Gomez.

Gomez dışında da kaleye Carnessechi çekerim mutlaka, o da aynı şekilde Atalanta’dan kelepir fiyata geliyor ve bir libero kaleci hastası olarak önüme düştüğünde kendisini almadan edemiyorum.

Bir de eğer Türkiye kariyeri yapıyorsam sağ beke Zeki Çelik alıyorum mutlaka. Zira yerli rotasyonunda elimi hayli kolaylaştırıyor ve en kötü ihtimalle ilk 2 sezonda mutlaka güzel bir gol katkısı veriyor yaptığı asistlerle. Bir de hiç g/a yapmasa bile çoğu maçında mutlaka 7 reytingin üstüne çıkmış oluyor genelde iyi istatistik yapıyor yani.

Bunların dışında başka bir oyuncum yok aklıma gelen. Her kariyerimden ayrı ayrı zevk alabilmek için ve bununla paralel olarak farklı hikayelere imza atabilmek için çoğunlukla tekrardan kaçmaya çalışıyorum.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: