Ricochet AEW'e Gidip Kendisi Olmasının Zaten Hep Planın Bir Parçası Olduğunu Söylemiş

KAT

mr. iwgp
Konular
1,217
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1

Ricochet, All Elite Wrestling'deki karakter gelişimi hakkında konuştu. All In 2024 şovunda All Elite Wrestling'e adım attığından beri Ricochet, karakterini All Elite Wrestling’in en önde gelen heel’larından birine dönüştürdü. Hem televizyondaki davranışları hem de sosyal medya üzerindeki paylaşımlarıyla düzenli olarak taraftarlardan tepki topluyor.

WFFA ile yaptığı yakın tarihli bir röportajda Ricochet, All Elite Wrestling'deki karakter gelişimi hakkında şunları söyledi: ''İlk günden itibaren karakterin gelişimi konusunda çok stratejik davrandım. Nasıl ilerlediğimiz ve Ricochet’in nereye gitmek istediği konusunda çok stratejik davrandım. Elbette seyirci ve tüm o şeyler, yapmak istediğiniz şeyin büyük bir parçası. Ama en başından beri bu, benim için hep bir planın parçasıydı. Elbette oraya nasıl vardığınız ve ne kadar sürdüğü değişir. Ama evet, buraya gelip kendim olma planım hep vardı. Evet, eninde sonunda kendim olma. Bu her zaman planın bir parçasıydı. Yine, oraya varmamız ne kadar sürdü, nasıl sürdü, nasıl vardık, bunların hepsi değişken. Ama evet, buraya gelip kendim olmak hep planın bir parçasıydı.''

Kaynak

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi