Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ustam herkesi tek tek okudum şampiyonlar ligi gibi olmuş vallahi. Hisar'daki ansiklopedi kurdu ÜSTADIMIZ bile var hikayede. Kendi hanemi ve özellikle kendimi, Thalion'u beğenerek zevkle okudum. Eline sağlık. Bölümler için beklemedeyiz...
oyyy oyyy oyyy feci bir hype var forum genelinde bizde içindeyiz LORE - Karakter tanıtımları falan çok iyi olmuş. Sura gitmemize sevindim zaten yolun sonu oraya çıkıyor gibiydi, bir karakter daha yaratma isteğim var mümkün olursa ama olmazsa da ilk bölümü beklemedeyiz sabırsızlıkla. Biz böyle çok güçlü olduk... @KALKTI!!!!@Johnkorey@Sister Abigail ,
oyyy oyyy oyyy feci bir hype var forum genelinde bizde içindeyiz LORE - Karakter tanıtımları falan çok iyi olmuş. Sura gitmemize sevindim zaten yolun sonu oraya çıkıyor gibiydi, bir karakter daha yaratma isteğim var mümkün olursa ama olmazsa da ilk bölümü beklemedeyiz sabırsızlıkla. Biz böyle çok güçlü olduk... @KALKTI!!!!@Johnkorey@Sister Abigail ,