Role Play: RealmFall (İLK BÖLÜM YAYINDA)


Bay Pekman

Pacman Desu
Katılım
30 Ocak 2024
Konular
1
Mesajlar
168
Beğeni sayısı
58
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Ilja Dragunov
Oğlun kralın kızı ile evli kralın ne erkek kardeşi ne de bir oğlu var. Tek varis şu an gelinin.
Adam beni direkt damadı olarak aldı ya...
Valla benim adıma epey hoş başlangıç. Karakterimi taşıyorsam kendisi prensesi aldatarak kadar mal olabilir...Ki olmalı da.
 

Styles Clash

Littlefinger
Katılım
3 Tem 2023
Konular
91
Mesajlar
4,206
Beğeni sayısı
1,563
PG Nakit
470
Konum
King's Landing
Favori Güreşçi
AJ Styles
HANEDANLIKLAR VE İLİŞKİLER DETAYLAR II.

OIG2.VBJ88M4JKlRbrzPDrmuN


SUNCREST HANESİ "AT THE PEAK OF THE SUN"

Rebekah Suncrest.jpg

Rebekah Suncrest - @Beautiful Madness : Esasında Goldspire doğumlu olan Rebekah, Marko Goldspire'ın kız kardeşidir ve Suncrester'e gelin gitmiştir. Rebekah, Arthas ve Thalion'nun amcasının eşidir. Rebekah kocası ve kayınbiraderi hayatta değildir.

7633


Arthas Suncrest - @Bogi : Dorne Prensi Arthas'ın babası o doğduktan 5 sene sonra Kral'ın Şehri'ne Kızıl Kale'ye Kral Eli olmak için gitmiştir ve Arthas baba sevgisinden uzak bir şekilde amcası ve yengesi tarafından yetiştirilmiştir. Arthas, Thalion Suncrest ile kardeştir ama Thalion ile ilgili bazı dedikodular mevcuttur. Arthas Dorne mizacından biraz uzak soğuk bir kişiliğe sahiptir. 15 yaşındayken gittiği genelevde sarışın bir hayat kadınını hamile bırakmıştır. Bu birliktelikten Aegor Heat isimli bir piçi doğmuştur ve bu piçi sarayında büyütmüştür. Arthas 18 yaşında evlenmiş ve bu evlilikten ikiz çocukları Deny Suncrest ve Ashara Suncrest dünyaya gelmiştir.

7655


Thalion "The Desert Raven" Suncrest - @Layne Staley : Dorne Prens'i Arthas'ın kardeşidir. Ancak hakkında bazı dedikodular vardır. Babası o doğmadan önce Kral'ın Şehri'ne gitmiş ve Kral Eli olmuştur. Abisi Arthas, Dorne'da doğarken kendisi Kral'ın Şehri'nde doğmuştur. Babası 5 yaşında iken hayatını kaybedince annesi ile birlikte Dorne'a dönmüşlerdir. Arthas ve Thalion'un anne ve babası %100 Dornelu olmasına rağmen Thalion'un saçlarının yanları tıpkı Dragonshadeler'de olduğu gibi hafif gümüşümsü bir yapıya sahiptir ve birkaç kez ateşe karşı dayanıklılığı sayesinde kafalarda şüphelerin oluşmasına neden olmuştur. Fakat Thalion dedikoduların ötesinde müthiş bir savaşçıdır, eğlenceli kişiliği ile Dorne halkı tarafından sevilir. Rebekah Suncrest onun amcasının eşi iken Aegor Heat, Deny ve Ashara Suncrest ise onun yeğenleridir.

7663


Deny Suncrest - @jaques : Dorne Prens'i Arthas'ın oğludur. Amcası Thalion'u örnek alır. Babası ile arası iyidir ve Dorne Prensi olarak doğrudan veliahttır. Ancak onun için en önemli bağ kardeşlik bağıdır. İkizi Ashara Suncrest'i ve piç kardeşi Aegor Heat ile birlikte çocukluk geçirmiştir ve her ikisini canından öte sever. Dorne kültürüne ve Dorne insanına müthiş saygısı vardır. Dorne'da bağış yapar. Onun için Dorne'daki bir dilenci Kuzey'deki en soylu lordlardan bile daha kıymetlidir. Ancak bu durum karşısında yine de büyük yengesi Rebekah Suncrest ile arası iyidir.

7632


Aegor "The Gallant" Heat - @GBB : Arthas Suncrest'in piç oğludur. Genelevde bir hayat kadının oğlu olarak doğmuştur ve annesi doğum esnasında hayatını kaybedince babası Arthas, Dorne kültürünce ona sahip çıkmıştır. Fakat babasının mizacı gereği baba sevgisini eksik almıştır. Amcası Thalion Suncrest ona her şeyi öğretmiştir. Bu sayede iyi bir savaşçı olmuştur. Kardeşleri Deny ve Ashara Suncrest ile arası çok iyidir. Özellikle Deny ile birlikte avlanıp eğlenirler.

7654


Ashara Suncrest - BOT : Arthas'ın kızıdır. Deny Suncrest ile ikiz kardeştir. Güzelliği Duvar'da bile konuşulur.

OIG3.Edi.tdWIcEqPQGrC3Tws


SILVERTHORNE HANESİ "POWER IN HERITAGE"

7650


Ser Alastair "The Brave Sword" Silverthorne - @Namikawa Reiji : Silverthorne Hanesi'nin ortanca çocuğu olarak dünyaya gelmiş ve üstün kılıç yetenekleri sayesinde Kral Muhafızı olmuştur. Diyarın en iyi kılıç kullanan şövalyesidir. Diyarın en yakışıklı olarak kabul edilir. Ancak Kral Muhafızı yemini sebebiyle ne Silverthorne hanesine veliaht olabilir ne de evlenebilir.

OIG4.rQcU2Q60AbzqNpMcvb92


SHADOWMOOR HANESİ "RISING FROM THE SHADOW"

7652


Altaiir Shadowmoor - @slade : Ailenin küçük erkek çocuğu olduğu için varis konumunda değildir. Fakat üstün matematik ve hesap bilgisine sahiptir. Bu da onu 7 Krallığın Hazine Başı mevkisine yükseltmiştir. Altaiir zeki ve sinsi bir adamdır. Her ne kadar kılıç ve savaş işlerinde yetersiz olsa da üstün zekası ile diyarın en tehlikeli adamlarından birisi kabul edilir. Jacob River ise onun piç yeğenidir.

7665


Jacob River - @SemiiZiggy : Jacob River Shadowmoor Hanesinin piçidir ve saray yaşantısı ona göre değildir. Çünkü o piç olmayı kendi kusuru olarak görmez. Bunun için de ailesini terk etmiştir. Son söylentilere göre Sancaksız Kardeşler isimli bir çeteye katıldığı söylenmektedir. Yine aynı çetede Dragonshade hanesinin piçi Aliy Fire'ın olduğu da rivayet edilir ama kesin bilgi mevcut değildir.

OIG2.FdSo2JAm.lWD_dyP.0Y2


ROCKVALE HANESİ "BORN OF ROCK"

7648


Luca Rockvale - @Baroš : Sert, keskin buz gibi bir adamdır. İyi bir savaş taktisyenidir ve Yüksek Vadi'nin Azam Lordu'dur. Kartal Yuvası'ndan diyarını yönetmektedir. İki oğlu vardır. En büyüğü Nigel Rockvale diğeri ise Neric Rockvale olmaktadır. Luca büyük oğlundan hazetmez ve onu hanedanlığın geleceği olarak görmez.

7651


Nigel Rockvale - @Centria : Babasının aksine oldukça naif, empati yeteneği yüksek birisidir. Kitaplarla arası çok iyidir. Fakat savaş, kılıç ve binicilik konusunda çok yetersizdir. Bu da babası Luca ile arasında sorunlar yaşamasına neden olur. Neric Rockvale ise onun küçük kardeşidir.

7667


Neric Rockvale - @Nature Boy : Her ne kadar en küçük oğlan olsa da binicilikte ve kılıçta üstün yeteneklere sahiptir. Hatta Kral Arthur onu Alastair Silverthorne'un da önerisiyle kral muhafızı olarak görmek istemiştir. Luca Rockvale ise oğlunun varislerinden birisi olduğunu belirterek kibarca teklifi reddetmiştir ve Arthur Dragonshade durumu anlayışla karşılamıştır. Fakat Yüksek Vadi lordu olabilmesi için önünde abisi Nigel Rockvale vardır.

DEVAMI GELECEK...


 
Son düzenleme:

Gloom

still just a rat in a cage
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,930
Mesajlar
10,198
Beğeni sayısı
1,488
PG Nakit
385
1
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: