Role Play: RealmFall (İLK BÖLÜM YAYINDA)


Styles Clash

Littlefinger
Katılım
3 Tem 2023
Konular
91
Mesajlar
4,206
Beğeni sayısı
1,563
PG Nakit
470
Konum
King's Landing
Favori Güreşçi
AJ Styles

images


Şu tip bir karakter olarak seni Suncrestlere atıyorum.
 

Styles Clash

Littlefinger
Katılım
3 Tem 2023
Konular
91
Mesajlar
4,206
Beğeni sayısı
1,563
PG Nakit
470
Konum
King's Landing
Favori Güreşçi
AJ Styles
Karakter Adı: Sigurd
Kişilik Özellikleri: İyi bir gözlemci, sessiz, bilge, soğukkanlı
Hanedanlık Talebi: Wolfguard
Özel Talep: Savaş yeteneklerinden çok taktisyenlik ve akılcılık ile ön planda.

Kanka senin özellikler Wolflar'a pek gitmiyor. Onlar da tam aksine savaşlarda çok iyi ama taktikte kötüler. Yine de bir şeyler kurgulamaya çalışacağım eğer olmazsa birkaç öneriyle gelirim.

Edit: Seni Wolfguard yapacağım.
 
Son düzenleme:

Styles Clash

Littlefinger
Katılım
3 Tem 2023
Konular
91
Mesajlar
4,206
Beğeni sayısı
1,563
PG Nakit
470
Konum
King's Landing
Favori Güreşçi
AJ Styles
HANEDANLIKLAR VE İLİŞKİLER DETAYLAR I.

OIG3.kM0p7xBuJ_DaujRcmYYj


DRAGONSHADE HANESİ "ON THE WINGS OF DARKNESS"

7636


Arthur Dragonshade - @Styles Clash : 7 Krallığın Kralı. 25 senedir kral. Sadece bir çocuğu ve varisi var.

7637


Helena Dragonshade - @Gloom : Kral Arthur'un kızı ve onun tek varisi. Ne bir kardeşi var ne de amcası Dragonshade soyunu devam ettirecek tek kişi o. Ayrıca Berrick Goldspire ile evlidir.

7653


Aliy Fire - @Uncle Junior : Dragonshade soyundan gelen bir piç. Kral Arthur'un piç kardeşidir. Saray'dan çok uzakta yaşamaktadır.

7666


Solomon - @Netuno : Saray'ın muhbir başıdır. Essos'tan gelmiştir. Fakat ailesi hakkında bilgi yoktur. Dragonshade ailesinden değildir kesinlikle. Solomon'un hayatı gizemlerle doludur. Güçlü bir istihbarat ağı vardır ve bu sayede Kral'a hizmet verebilmektedir. Genellikle diplomasi üzerine ilişkilerini kurar. Savaşlarla ilgilenmez. Manipülatif kişiliği vardır. Gizemli bir yapıda olması saray erkanı tarafından korkuya sebep olmuştur.

----

OIG3._W0n6mIjN.nzQBhMR8jf


GOLDSPIRE HANESİ "SHINNING WITH GOLD"

7638


Marko Goldspire - @Johnny Sack : Casterly Kayası'nın Azam Lordu ve Kral Eli. Berrick ve Liam Goldpsire'ın babası, Kenneth Goldspire'ın amcası. Suncrest Hanesi'ne gelin giden Rebekah Suncrest ise kız kardeşi olmakta. Berrick Goldspire ile olan evlilikleri sebebiyle Helena Dragonshade onun gelini ve Kral Arthur Dragonshade ise onun dünürüdür.

7641


Berrick Goldspire - @Bay Pekman : Prenses Helena ile evliliğinden ötürü doğrudan Presns olarak anılır. Kayın babası diyarın kralı Arthur Dragonshade olmaktadır. Biyolojik babası Marko Goldspire, küçük kardeşi Liam Goldspire, kuzeni Kenneth Goldspire ve halası Rebekah Suncrest ile akrabalık ilişkisi mevcuttur.

7639


Liam Goldspire - @pontiac bandit : Marko Goldpsire'ın en küçük oğlu. Abisi Berrick Goldspire'ın Prenses Helena Dragonshade ile olan evliliğinden ötürü Casterly Kayası'nın doğrudan varisidir. Yaşı ise henüz 17 olmaktadır. Genç yaşına rağmen iyi kılıç kullanır. Kılıç ustası diyarın en iyi kılıç ustası olan Alastair Silverthorne olmaktadır. Liam ayrıca Kenneth Goldspire ile kuzendir ve halası Rebekah Suncrest'tir.

7640


Kenneth Goldspire - @Kevai : Amcası Marko Goldpsire Casterly Kayası'nın lordudur ve ayrıca Kral Eli'dir. Kuzenleri Berrick ve Liam Goldspire yine amcası Marko'nun çocuklarıdır. Casterly Kayası için doğrudan varis değildir. Birinci varis Liam Goldspire olmaktadır. Onun da halası Rebakah Suncrest olmaktadır..

DEVAM EDECEK...



 
Son düzenleme:

Sister Abigail

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
2
Mesajlar
747
Beğeni sayısı
84
PG Nakit
0
RPG Karakteri
Jamie Hayter
Favori Güreşçi
Alexa Bliss
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: