- Konular
- 2
- Beğeni sayısı
- 94
- PG Nakit
- 0
- Favori Güreşçi
- Alexa Bliss
Alttaki goat.
Alttaki goat.

Büyük Üstat Marko'nun evlatları Ergen Sarışın Şövalye Aslanlarız maşallah.Ekli dosyayı görüntüle 7636 Ekli dosyayı görüntüle 7637
Arthur Dragonshade - Helena Dragonshade @Gloom
Ekli dosyayı görüntüle 7638 Ekli dosyayı görüntüle 7640 Ekli dosyayı görüntüle 7639 Ekli dosyayı görüntüle 7641
Sağ baştan: Marko Goldspire - Berrick Goldspire - Liam Goldspire - Kenneth Goldspire : @Johnny Sack @Bay Pekman @pontiac bandit @Kevai
Berrick yakiyor, Marko baba cuk oturmuş bence, Liam ıle Kenneth'da daha dert görmemişler. Çok güzel olmuş.Ekli dosyayı görüntüle 7636 Ekli dosyayı görüntüle 7637
Ekli dosyayı görüntüle 7638 Ekli dosyayı görüntüle 7640 Ekli dosyayı görüntüle 7639 Ekli dosyayı görüntüle 7641
Sağ baştan: Marko Goldspire - Berrick Goldspire - Liam Goldspire - Kenneth Goldspire : @Johnny Sack @Bay Pekman @pontiac bandit @Kevai
Kısa saç tercih ederdim de cool ya (Kennethla mi degişsek sorsam da tanırım kabul eder aslında) neyse. Karı derdiyle uğraşmaktan kardeşlerimden hızlı yaşlanmam mantıklı aslında.Ekli dosyayı görüntüle 7636 Ekli dosyayı görüntüle 7637
Aklıma geldi de. Aegor bizim dördüncü Ergen Sarışın Şövalye Aslan çıkabilir. Ekibi 4lemeliyiz ninja kaplumbağalar hesabı.

Aha Stark çocuğu olmuşuz galiba başkan ellerine sağlık, aklımda bir karakter daha var ancak şu an ister misin bir karakter daha ya da iki karakterle takip etmek nasıl olur sarar mı bilemedim? Kafamdaki karakter GoT'daki Brotherhood without Banners ekibi gibi olacaktı. Böyle bir şey sana yarar mı bir sormakta istedimEkli dosyayı görüntüle 7642 Ekli dosyayı görüntüle 7643 Ekli dosyayı görüntüle 7644
Jonathan Wolfguard - Ziggy Wolfguard - William Wolfguard : @Rohan Süvarisi 2.0 & @SemiiZiggy & @The MANIAC
Ekli dosyayı görüntüle 7645 Ekli dosyayı görüntüle 7646 Ekli dosyayı görüntüle 7647
Bandan Ironcliff - Brynden Ironcliff - Agatha Ironcliff: @KALKTI!!!! & @Broken Dreams & @Sister Abigail
Aha Stark çocuğu olmuşuz galiba başkan ellerine sağlık, aklımda bir karakter daha var ancak şu an ister misin bir karakter daha ya da iki karakterle takip etmek nasıl olur sarar mı bilemedim? Kafamdaki karakter GoT'daki Brotherhood without Banners ekibi gibi olacaktı. Böyle bir şey sana yarar mı bir sormakta istedim