Promo Çeviri l Bu Bir İş Değil Bu Benim Hayalim


Baroš

🦁
Katılım
2 Tem 2023
Konular
86
Mesajlar
1,501
Beğeni sayısı
432
PG Nakit
1,555
Favori Güreşçi
CM Punk



Drew McIntytre
Washington, seni duyayım SCREAAAMMMM!
Drew McIntyre'ı Raw'da görmenin şok olacağını biliyorum. Teknik olarak Cuma Gecesi SmackDown'dayım. Diğer adamı bu gece burada görmek daha da şok edici olabilir ama bu, üç haftadan kısa bir sürede düzeltebileceğimiz bir şey. Çünkü Clash at the Castle'da Tartışmasız Şampiyonluk için Drew McIntyre ile Roman Reigns karşı karşıya gelecek. Ve Roman, Cuma günü kaba bir şekilde kesintiye uğramadan önceki düşüncemi bitirmek gerekirse, bu eş-eşleşme kurgusal bir 'İlgi Adası'nda değil, benim adamımda gerçekleşiyor. Ve kıçını yere sereceğim, o unvanları kazanacağım ve sonra Monday Night Raw'da, Friday Night SmackDown'da, canlı etkinliklerde, bu unvanların olması gereken her yerde boy göstereceğim çünkü hayranların hak ettiği şey bu ve bu da lanet unvanlar bunu hak ediyor! Ortalıkta Drew McIntyre'nin sırtından sakatlandığına dair bazı raporların olduğunu biliyorum... Ve dürüst olmak gerekirse bu doğru... Çoğunlukla üç yıldır yirmi adamın yükünü taşıdığım için WWE'de, ringde ve ring dışında uzun yıllar geçirdim ve bunu yüzümde bir gülümsemeyle yapıyorum çünkü bu bir ayrıcalık. Bu bir iş değil, bu benim kahrolası hayalim. Bu yüzden izin günümde buradayım, çünkü Drew McIntyre'ın şampiyon olacağı gelecekteki bazı rakipleri araştırmak istiyorum! Gelecek için bazı potansiyel eşleşmeleri duymak ister misin? Tartışmasız Şampiyonluk için Drew McIntyre ile Ciampa arasındaki mücadeleye ne dersiniz? Drew McIntyre AJ Styles'a karşı nasıl? McIntyre, yeni Seth "Freakin" Rollins'e karşı mı? SmackDown'da Drew McIntyre, Karrion Kross'a karşı nasıl olur? Evet bunu da beğendim, Drew McIntyre vs Kevin Owens.

Kevin Owens
Çok uygun, buraya geldim ve sen adımı söyledin, bu gerçekten çok hoş. Drew'da hiç anlamadığım bir şeyler olduğunu biliyorsun. Bu kadar büyük, iyi ve güçlü olmana rağmen neden hala buraya gelip olmadığın biri gibi davranma ihtiyacı hissettiğini anlamıyorum. Evet biliyorsun çünkü buraya geliyorsun ve o yüksek, neredeyse komik sert adam sesiyle konuşuyorsun. Bazen etek giyersin, bazen de kılıcın olur. Bunun Orta Çağ Zamanları olduğunu mu düşünüyorsun? Ama şimdi bana ve soyunma odasındaki herkese hayal gördüğünü kanıtladın. Çünkü sen, eğer burada başkasının yükünü taşıdığını sanıyorsan, tam bir aptalsın! Sanırım kim olduğunu bilmiyorsun ama ben, yirmi iki yıllık kariyerim boyunca hep aynı kişiydim. Ne olduğumu ve kim olduğumu tam olarak biliyorum. Ben Kevin Owens'ım ve bu işte olabildiğince gerçeğim! Ama öyle görünüyor ki son birkaç yıldır bazı insanlar, sizin gibi insanlar benim neyle ilgili olduğumu unutmuş olabilir. Bakın bu benim hatam değil mi çünkü son birkaç yıldır işe gelip eğlenirken çok iyi vakit geçiriyorum. Ama bugün erken saatlerde bu arenaya geldiğimde aklıma bir şey geldi. Aslında tüylerim diken diken oldu çünkü bunun... Battleground'daki arenanın aynısı mı, Sami Zayn ve ben hayatımızın kavgasını verdik ve sahip olduğumuz her şeyi o ringde bıraktık. İnsanlara altı yıl sonra hala hakkında konuştukları bir maç verdik. Ve sonra fark ettim ki 'Biliyor musun? Çok uzun zamandır kayıp olan bir tarafım var!' Ve o yanını özlüyorum. Eski Kevin Owens'ı özlüyorum. İnsanların Ödül Savaşçısı adını verdiği Kevin Owens'ı geri getirmenin zamanı geldiğini düşünüyorum. Ve Drew, beş yıldır WWE'de bir unvanım yok ama artık yeter ve değişim zamanı geldi. Artık her şeyin peşinden geliyorum. Her şampiyon bir hedeftir; ABD şampiyonu, Kıtalararası şampiyon, Takım Şampiyonları ve Drew, onun sen mi yoksa Roman Reigns mi olduğu umrumda değil. Hanginiz Cardiff şampiyonundan ayrılırsa çıksın büyük bir sorunla karşılaşacak, çünkü ben hepsinin en büyük ödülünün peşindeyim ve bu da Tartışmasız WWE Evrensel kemeri.

Drew McIntyre
Tamam, sana fikrini söylemene izin veriyorum ve açıkçası... Drew McIntyre'ın cevap vermesi gerekecek. Artık insanlardan bıktım... Ucuz tepki almak için bir şeyler uydurmak... 'Drew McIntyre yükü taşımıyor, kim olduğunu bilmiyor' gibi şeyler söylemek. Kim olduğumu tam olarak biliyorum, yakın zamanda birisi bana Seçilmiş Kişi adını verdi. On beş yıl önce seçilmiş kişi bendim, sonra kovuldum, sonra kıçımı yırtıp bu şirkete geri dönmenin yolunu bulmak zorunda kaldım. WWE'yi aramadım, onlar beni aradılar ve o zamandan beri her gün kıçımı yırttım, iki kez şampiyon oldum, Brock Lesnar'ı, Goldberg'i, Randy Orton'u, yoluma çıkan herkesi yendim. Bir daha gözlerimin içine bakıp o saçmalığı yapmaya cesaret etme! Artık Owens ve McIntyre'ın konuşmayı bırakma zamanının geldiğini düşünüyorum. PRIZEFIGHTER ya da spor şovmeni ya da bir süperstar olmanız umurumda değil, biz güreş ringindeki güreşçileriz, haydi sadece güreşelim!

Kevin Owens
Biliyor musun? Ödül değilsin ama varsın. Hadi yapalım.

 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: