RPG çok eğlendim, hoşçakalın...


Arthur Morgan

#Hedef25
Katılım
2 Tem 2023
Konular
34
Mesajlar
1,741
Beğeni sayısı
206
PG Nakit
40
RPG Karakteri
Harland
Favori Güreşçi
Cody Rhodes
Oynadığın karakterler hep kaliteli maçlar ortaya koydu. Rpgde çok kaliteli feudlar çıkarttın. Okuması keyifli anlar bıraktığın için sana ve oynadığın karakterlere teşekkür ediyorum. Eline emeğine sağlık dosto.
 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
58
Mesajlar
5,163
Beğeni sayısı
1,259
PG Nakit
730
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Adam yıllarca Dean Ambrose ile bize haksızlık olmasın diye oynamış meğer... Seth Rollins geldiği günden bu yana favorimizdi, karakterin yazılışı da sanki sen oturup bilgisayar başında yazıyormuşsun gibiydi. Ne hissettiysen ekipte bize hissettirdi ve sanırım birkaç ay önce gelebilmiş olsan ve devam etmeyi planlasan sonun araba kaputunda değil şampiyonluk kutlamasında bitecekti. Fakat saygı duyuyoruz her zaman, bu oyunu oynadığını görmek her zaman benim için büyük bir keyif. PGW'a bir Seth Rollins Mert Lakot geldi ve gitti... geri dönüşünü bekliyor olacağız, bu geldiğinde slammy borcumu da ödemiş olurum hem. Beklemedeyiz dosto, kendine hep iyi bak.
 

Mamy D Way

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
30
Mesajlar
2,087
Beğeni sayısı
385
PG Nakit
0
Konum
Maltepe
RPG Karakteri
Jeff Hardy
Favori Güreşçi
Adam Cole
Rpg'ye başladığımızdan beri her zaman farklı bir oyuncu olduğunu belli ediyordun. Beraber yıllarca oynadık ve en önemli hikayelerde bulunmayı her zaman başardın. Bu bir şans değildi, burada kısa bir süre geçirmiş de olsan Cena ve Rollins karakterleri ile çok önemli hikayelerin içinde bulunmayı başardın. Yazdığın şeyler olsun, ifade etmeye çalıştıkların olsun çoğu zaman karmaşık kelimelerin entegre olduğu basitleşmiş cümlelerdi aslında. Anlatmak istediklerini o kadar doğru kelimeler ile yazıyorsun ki 13-14 yaşımdan beri okumaktan sıkılmadığım tek oyuncu sensin.

Hayatlar farklılaşıyor elbette, eskisi gibi liseden döndüğümüz zaman bilgisayar başına geçip kafamıza göre hikayeler karalayacak vakitlerimiz olmuyor. Birbirimize tavsiyeler verdiğimiz ve paylaşmadan evvel cümlelerimizi eleştirdiğimiz günleri gerçekten özleyeceğim. Kalem olarak sana yetişmeye çalışmak güzel bir duyguydu, tekrar oynarsın veya oynamazsın bunu ben bile bilmiyorum. Seth Rollins olarak döneceğini bile bilmiyordum hatta. Ama dönersen yaratacağın hikayeyi en önden okumak için halihazırda oynuyor olacağım.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: