RPG çok eğlendim, hoşçakalın...


Layne Staley

🍓 original
Katılım
2 Tem 2023
Konular
15
Mesajlar
1,315
Beğeni sayısı
541
PG Nakit
15
Favori Güreşçi
alper mizanin
RPG benim için tuhaf bir mevzu. Yanılmıyorsam eğer 2016'nın kasım aylarında ilk defa PWE'de bu zehiri aldığımda 16 yaşımdaydım ve şu an burada iyisiyle kötüsüyle ahbaplık ettiğim, bir şeyler paylaştığım, kimileriyle yüz yüze baktığım, kimileriyle can ciğer olduğum sizlerin neredeyse hiçbirini tanımayan birisiydim. Pandemi döneminde yaşanan PURE furyasında buraya dahil olduğumda burada birçok değerli insanla tanıştım. İyi ki de tanıştım. İyi ki @Mamy D Way bana: "bak bir site açılıyormuş yeni, sen de oynamıyorsun bayağıdır forum rpgsi. gel beraber oynayalım" diyerek olacaklardan bahsetti de, burada deneyimlediğim, eğlendiğim ve ileride yüzümde tebessümle anacağım birçok anı kaçırmadım. PURE döneminde Dean Ambrose'u seçip oynamaya başladığımda "egzantirik" şeyleri denemeye pek meraklı olduğumu belli eden birisiydim. Zaten yıllar geçse de değişmeyen tek şey şuydu ki; @keka ne zaman derin hikayeler içeren bir şeyler pişirmek isterse, LAKO hep orada hazır bir şekilde bekliyor olurdu. PURE'da da böyle olmuştu, enteresandır, PGW'ya da aynı düzende bir kapanış yapmak nasip oldu. Kaderin cilvesi işte. PURE'da @pontiac bandit @The Gold Standard @Kras Mazov ve @KALKTI!!!! ile oynadığımız hikayeleri hep "ne güzeldi ya..." diyerek hatırlayacağım. Hepsinde ayrı ayrı çok eğlenmiştim. Tekrar anmışken, hepinizi seviyorum beyler. Her biriniz çok iyi insanlarsınız ve sizlerle bir şeyler paylaşmış olmaktan, sizlerle arkadaş olmaktan dolayı çok mutluyum.

İşler PG.com ve PGW dönemi başladığında PURE'da olduğu kadar parlak gidememişti benim için. İşin özü, aslında hem hayatımın gidişatı, hem de yer yer sırtımın kamburu olan üşengeçliğim bana burada güzel bir RPG serüveni yaşatmamıştı. @keka ve @jaques 'in artık WrestleMania sonrası defteri kendileri için kapatacaklarını öğrendiğimde aylardır hayat koşuşturmacamdan dolayı doğru düzgün siteye bile girmezken bir anda RPG içerisine dahil olup, daha önce hiçbir RPG serüvenimde olmadığım kadar aktif olmam için bir sebep oluşmuştu benim için. Yani aslında WrestleMania London'ın benim için de artık ufaktan bir kapanış olacağı, koyulan ilk taştan beri belliydi. Bu kapanışta ben çok sevdiğim arkadaşlarıma eşlik etmeyi gönülden istedim.

İyi ki de istemişim. Seth Rollins'i seçerken işlerin bu noktaya geleceğini, ilgi çekeceğini ve hatırlanacak bir şeyler yaratacağını bu denli düşünmemiştim doğrusu. Burada Rollins'i canlandırdığım her gün, paylaştığım her promo ve okuduğum her haftalık şovda bulunduğum hikayeye biraz daha bağlandığımı hissediyordum. Ben duyguları ağır basan bir insanım. Canlandırma, rol yapma oyunu içerisindeyken bile bir karaktere kendimden bir şeyler kattığımı içimden gelerek hissediyorsam, onun yeri benim için ayrı olur. Öyle de oldu. Yıllarca her seferinde bıkmadan Dean Ambrose'u canlandırırken çok da uzağa gidememiş olsam bile ilk defa farklı bir karakter alan birisi olarak oynayacağım hiçbir karakterin Ambrose'u canlandırmak kadar keyif vermeyeceği düşüncesini bu dönemle birlikte sanırım bir kenara bıraktım. Benim için PGW'da, beraber oynadığım arkadaşlarımın karakterleri de, (Venis, Daniels, Dream, STARBOY, Jeff Hardy...liste uzar.) benim için ayrı yerde olacak. Bu dönemin içerisinde bulunmuş olmaktan çok zevk aldım arkadaşlar. Buna vesile oldukları için @keka ve @jaques 'e, eşlikçilerim bütün oyuncu dostlarıma teşekkür ederim. İyi ki vardınız hepiniz. Birçoğunuzun yazdığı promoları fırsat buldukça okumaya çalıştım, birçoğunuzdan da okurken etkilendim. Her birinizin emeklerine sağlık. Sizler de benim yazıp çizdiğim şeyleri görürken eğlendiyseniz ne mutlu bana.

Burada daha önceki dönemlerden tanımadığım, burada tanıma fırsatı bulduğum çok samimi insanlar oldu fakat etiketleme topuna girip birilerini unutmuş olma ihtimalime girmek istemiyorum. Kimsenin gönlü kalsın istemem çünkü...sıcak ve yakın gördüğüm herkesle zaten diyaloğa girerim ben her zaman. Beni bilirsiniz.

Çilekler ve Dıptıspt Tayfa'ya selam olsun.

Belki tekrar görüşürüz.

1719099069587.png
 

Kras Mazov

Tractatus
Katılım
3 Tem 2023
Konular
34
Mesajlar
4,852
Beğeni sayısı
1,318
PG Nakit
170
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Oğlum sen arabaya çakıldıktan sonra kalkarsın diyordum bu ayrılık yakışmaz ama ilk başta dur mimar haline dönme dediğim karakter Joker'e falan döndü çok süper bir tat bıraktı. Oynadın her şeyde bir tat bir duygu bırakıyorsun işte onu çok seviyorum, seni de seviyorum iyi ki varsın. Bu oyuna verdiğin katkı için kendi adıma çok teşekkür ederim.

naber?
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
11
Mesajlar
389
Beğeni sayısı
120
PG Nakit
50
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Buralarda yeni olsam da ve çok fazla kişiyi tanımasam da buraya yazmak istedim, tam aynı dönemde 13 yaşında çocuk olarak PWE'de başlamıştım bende RPG'lere. Güzel bir senaryoyla bıraktın ellerine,emeğine sağlık.
 

Akashi

spin god
Katılım
3 Tem 2023
Konular
478
Mesajlar
4,325
Beğeni sayısı
1,580
PG Nakit
625
RPG Karakteri
Roman Reigns
Favori Güreşçi
Malakai Black
1
Babaninyo senle RPG’sel yakınlık olmasa da GENEL bir yakınlık söz konusu. Keşke salmasaydın da bu son onunla maçlarımızı özlüyorum kısmındaki maçlardan bir tane patlatsaydık. Jübile de süper oldu harbi tad damağımızda kalır bir süre. Emeklere sağlık GADAKINGBABANİNYO.
 

keka

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
36
Mesajlar
2,305
Beğeni sayısı
967
PG Nakit
325
Artık biliyorum ki, eğer bir WrestleMania dönemiyse ve RPG yazıyorsam bu adam gelip sinematik bir maçın pre main eventı olacak. 3 sene sonra bunu bir kez daha yaşamak, üstelik plansız bir şekilde yaşamak o kadar tuhaftı ki. Hani bir baktım, "e bu pre main event yine mert lakot olmuş? tek farkı dean değil seth?" dedim kendi kendime. Şüphesiz ki bu oyunu yazmayı sevmemin en çok sebebi Lakot gibi oyuncularla etkileşimde bulunmak, konuşmak ve tartışabilmekti. Karakterin önce bana sonra da onlara geçmesiydi. Bunu Arda ile birçok oyuncu arkadaşımızla başardığımız için PGW belki de bizim için bu kadar özel ve güzel bir serüvendi. Haftasonu akşamının iki gecesini de şov takibi için hayatından bazı planları çıkarıp harcayan Lakot gibi arkadaşlarımın olması dünyanın en güzel hissi olabilir. Tarihin en iyi part-timer oyuncusuna saygılar. 🕊️
 

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Katılım
3 Tem 2023
Konular
27
Mesajlar
5,472
Beğeni sayısı
763
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Ben bu oyunda hikayesinin başlamasının (yani şovlarda gözükmeye başlamasının) ardından kendini yaratan karakterlere hep saygı duydum ama daha başlamadan, oyuncunun ürettiği bir fikirle ilerleyen karakterler her zaman daha çok ilgimi çekti çünkü bana anlatacak daha çok şeyi varmış gibi hissettirdi hep. Seth bunun yakın zamandaki en iyi örneğiydi desem sanırım yanlış olmaz, şovlar olsun senin paylaştıkların olsun benim için takip etmesi çok keyifliydi. Emeğine sağlık, sağlıcakla kal.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: