RPG WrestleMania: London - Day 1'e Puanınız ve Değerlendirmeniz


WrestleMania: Day 1'e Puanınız ve Değerlendirmeniz

  • 8

    Oy: 0 0.0%
  • 7

    Oy: 0 0.0%
  • 6

    Oy: 0 0.0%
  • 5

    Oy: 0 0.0%
  • 4

    Oy: 0 0.0%
  • 3

    Oy: 0 0.0%
  • 2

    Oy: 0 0.0%
  • 1

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    16

Akashi

spin god
Katılım
3 Tem 2023
Konular
488
Mesajlar
4,349
Beğeni sayısı
1,586
PG Nakit
625
RPG Karakteri
Roman Reigns
Favori Güreşçi
Malakai Black
1
Baştaki maçın weirdoluk sonrasında benim alana giriş, Travis'e Punk şoku, Wyatt'ın meşhur inferno pozu ve main event bayağı beğendiğim kısımlar oldu. 10 çaktık da asıl bombalar yarınmış gibi geliyor bana.
 

muad'dib

sholarch
Katılım
8 Nis 2024
Konular
14
Mesajlar
2,580
Beğeni sayısı
438
PG Nakit
400
Konum
Amasya
RPG Karakteri
Samoa Joe
Benim için şovu çalan maç Tyler Bate v Bryan Danielson du. Özellikle Valentine'in gelmesi fena duygulandırdı, geçmişi hatırlattı.

Del Rio vs Jey Uso maçı kesinlikle ring içi anlamında ve Uso'nun girişi sayesinde çok iyi maçtı. Sonuç şaşırtıcı fakat memnun edici bir sonuç oldu benim için. Cm Punk, Travis Scott gibi bir değere saldırmanın bedelini ödemeli, ödeyemiyorsa Jey Uso 2.gecede hesabını sormalı.

Joe Gacy v Bray Wyatt maçı da türü nedeniyle zaten beni heyecanlandıran maçtı ve öylede oldu. Birilerinin yüzünü yanmasını beklesem de sonradan gereksiz olurdu dedim ve böyle bitmesi gayet memnun etti. Kemer değişikliği görmek güzel.

Humberto v Venis maçı WM Main Event'ine yakışan bir maçtı hem feud olarak, isimler olarak ve niyahetinde ring içi olarak. Maç kesinlikle başından beri çok akıcı, sıkmadan okutsa da Mayhem'in maça dahil olduktan sonrası kısımlar bana fazla abartı, zorlama geldi. Mayhem'in karışacağı kısmı daha farklı bekliyordum fakat tahminim çıkmasa da güzel ve tatmin edici maçtı.


Şov genelinde ve WM için iyi bir açılış şovu olduğu bir gerçek kesinlikle. Görseller, segmentler ve ring içi kısımları kesinlikle özenle hazırlanmış tüm ekibin eline emeğine sağlık. Main Event'deki bahsettiğim biraz abartılmış uzunluk olayı ve maçın sonu yüzünden 1 puan kırabilirim. Böyle önemli maçlarda böyle sonlardan haz etmiyorum.

Herkesin emeğine sağlık, kemer ve galibiyet kazanan arkadaşlarımı tebrik ederim.
 
Son düzenleme:

Nature Boy

🤙pura vida
Katılım
2 Tem 2023
Konular
149
Mesajlar
6,516
Beğeni sayısı
2,042
PG Nakit
1,090
Konum
Nostr
Favori Güreşçi
Jacob
Her şovda yapıcı eleştiri bâbında söyleyecek bir şeylerim oluyordu. Bu şovda bulamadım açıkçası. Emeği geçen herkesin eline sağlık. Bugünkü şovu da takip edeceğim.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: