Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
WrestleMania: London - Day 1'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="muad'dib" data-source="post: 244851" data-attributes="member: 439"><p>Benim için şovu çalan maç Tyler Bate v Bryan Danielson du. Özellikle Valentine'in gelmesi fena duygulandırdı, geçmişi hatırlattı.</p><p></p><p>Del Rio vs Jey Uso maçı kesinlikle ring içi anlamında ve Uso'nun girişi sayesinde çok iyi maçtı. Sonuç şaşırtıcı fakat memnun edici bir sonuç oldu benim için. Cm Punk, Travis Scott gibi bir değere saldırmanın bedelini ödemeli, ödeyemiyorsa Jey Uso 2.gecede hesabını sormalı.</p><p></p><p>Joe Gacy v Bray Wyatt maçı da türü nedeniyle zaten beni heyecanlandıran maçtı ve öylede oldu. Birilerinin yüzünü yanmasını beklesem de sonradan gereksiz olurdu dedim ve böyle bitmesi gayet memnun etti. Kemer değişikliği görmek güzel.</p><p></p><p>Humberto v Venis maçı WM Main Event'ine yakışan bir maçtı hem feud olarak, isimler olarak ve niyahetinde ring içi olarak. Maç kesinlikle başından beri çok akıcı, sıkmadan okutsa da Mayhem'in maça dahil olduktan sonrası kısımlar bana fazla abartı, zorlama geldi. Mayhem'in karışacağı kısmı daha farklı bekliyordum fakat tahminim çıkmasa da güzel ve tatmin edici maçtı.</p><p></p><p></p><p>Şov genelinde ve WM için iyi bir açılış şovu olduğu bir gerçek kesinlikle. Görseller, segmentler ve ring içi kısımları kesinlikle özenle hazırlanmış tüm ekibin eline emeğine sağlık. Main Event'deki bahsettiğim biraz abartılmış uzunluk olayı ve maçın sonu yüzünden 1 puan kırabilirim. Böyle önemli maçlarda böyle sonlardan haz etmiyorum. </p><p></p><p>Herkesin emeğine sağlık, kemer ve galibiyet kazanan arkadaşlarımı tebrik ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="muad'dib, post: 244851, member: 439"] Benim için şovu çalan maç Tyler Bate v Bryan Danielson du. Özellikle Valentine'in gelmesi fena duygulandırdı, geçmişi hatırlattı. Del Rio vs Jey Uso maçı kesinlikle ring içi anlamında ve Uso'nun girişi sayesinde çok iyi maçtı. Sonuç şaşırtıcı fakat memnun edici bir sonuç oldu benim için. Cm Punk, Travis Scott gibi bir değere saldırmanın bedelini ödemeli, ödeyemiyorsa Jey Uso 2.gecede hesabını sormalı. Joe Gacy v Bray Wyatt maçı da türü nedeniyle zaten beni heyecanlandıran maçtı ve öylede oldu. Birilerinin yüzünü yanmasını beklesem de sonradan gereksiz olurdu dedim ve böyle bitmesi gayet memnun etti. Kemer değişikliği görmek güzel. Humberto v Venis maçı WM Main Event'ine yakışan bir maçtı hem feud olarak, isimler olarak ve niyahetinde ring içi olarak. Maç kesinlikle başından beri çok akıcı, sıkmadan okutsa da Mayhem'in maça dahil olduktan sonrası kısımlar bana fazla abartı, zorlama geldi. Mayhem'in karışacağı kısmı daha farklı bekliyordum fakat tahminim çıkmasa da güzel ve tatmin edici maçtı. Şov genelinde ve WM için iyi bir açılış şovu olduğu bir gerçek kesinlikle. Görseller, segmentler ve ring içi kısımları kesinlikle özenle hazırlanmış tüm ekibin eline emeğine sağlık. Main Event'deki bahsettiğim biraz abartılmış uzunluk olayı ve maçın sonu yüzünden 1 puan kırabilirim. Böyle önemli maçlarda böyle sonlardan haz etmiyorum. Herkesin emeğine sağlık, kemer ve galibiyet kazanan arkadaşlarımı tebrik ederim. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
WrestleMania: London - Day 1'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
Menü
Giriş yap