RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟑𝟕 "𝒟ℯ𝒶𝓉𝒽 ℴ𝒻 ℳ𝓇. ℬℯ𝓇𝓉ℴ"


PGW: Son Eklenen Parta Git

KALKTI!!!!

Jayden Atatürk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
48
Mesajlar
7,767
Beğeni sayısı
2,259
PG Nakit
965
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
biz bu venis lauvuguyla nereye gittik bu arada?
images


YAPMA BERTOŞ Bİ GOREN OLCAK
 

Luci

cm punk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1
Mesajlar
85
Beğeni sayısı
30
PG Nakit
0
RPG Karakteri
The Miz
Favori Güreşçi
CM Punk
  1. Açılıştaki maç kalite anlamında keyifliyken Matt Morgan'ın adamlarının dalmasıyla kötü bir son olmuş. Ortalık ciddi karışık, çok fazla stable var :D
  2. Bate-Mayhem yüzleşmesi güzel oldu. Bryan'ın felsefesi de yeterince kaliteli.
  3. Brookes maçında olacağım aşikardı. Maç sonu oluşan olaylar keyifliydi. Lesnar kalite kokuyor. Miz ise klasik Miz.
  4. Turnuva için promolar kesilmiş. Omega fazla iddialı. Gunther favorim.
  5. Wyatt - Gacy düellosunda Gacy galibiyeti görüyoruz. WM'de Wyatt alacaktır.
  6. Daniels'in gazabından korkmak lazım, beklemediğim bir segmentti. Wes Lee de Velveteen de yerde bitirdi cidden.
  7. Main event oldukça şık olmuş. Maç keyifliydi, üstüne sonda yaşanan olaylar ile taçlanmış. Humberto'yu ve Del Rio'yu destekliyorum ilgili maçlar için. Elinize sağlık.
 

The Gold Standard

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
364
Beğeni sayısı
218
PG Nakit
100
Abi siz bu NOW denen şeyi niye satın aldınız ya... Başa bela almaktan başka bir şey değil. Young Bucks'ı da yazdık bir kenara.

Mayhem'in geçmişten kinli olmasını anlamakla birlikte Venis'in Bate'e yaptıklarından sonra aynı saflarda yer alabileceklerini düşünüyorum bir şekilde. Bate'in kemeri kaldıracağı anı merakla bekliyorum.

Ekiplerin karmaşıklık kafayı yedirtti Brookes vs. Ripley maçından sonra. Aşırı fazla insan var anksiyetem azdı resmen. Bir de aralarındaki uyumsuzluk fena güldürüyor her seferinde.

Beklenen maç gelmiş, Gacy ve Wyatt maçının biraz daha hypelı bir günde olmasını isterdim ama maçın bitişine bakılırsa bu iş burada bitmemiş gibi. Ben Goldust'ı özledim...

YA WES LEE SUS ARTIK LAN

Daniels gelmiş ve caps lock açılmış. Adam tepeden iniyor kanka adaletsizlik bu biraz da ya. Bunun bu hayvan halleri çok tehlikeli oluyor. Hikaye başka bir boyut kazanmış. Üç isim de main eventte olmayı hak eden isimler.

Ambulansla seni ezmeyen ne olsun ya... Anlattığın hiçbir şey doğru değil anasını satayım herif WrestleMania'da maça çıkabilsin diye beni kolluyormuş gibi davranıyor. Ambulansı sana monte ederim umarım

Dexter Lumis'ten çok korktum ama bu segmentten bağımsız olduğunu görünce derin bir oh çektim. Yeni bir manyak daha kaldıramazdı benim kafa

Patrona bak kanka kendine kemer maçı ayarlayıp köleleri toplamış ya. VAL VENIS biz burada davayı satanları sevmeyiz dostum... Yazıklar olsun. Bir üçlü de diğer ana kemer için kapışacak göründüğü kadarıyla. Jey Uso kardeşimin yanındayım. FEIN inşallah.

Ellerinize sağlık.
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
11
Mesajlar
390
Beğeni sayısı
120
PG Nakit
50
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Şova başladığımız takım maçında artık kemer korumaya Wes Lee'nin değil, Drew'la beraber ECIII'ün çıkması değişik bir detay olmuş.Maçın karışık sonu bu Antoher Life vs The Lodge feudunu devam ettirir hatta WrestleMania'ya diğer takımlarında karışmasıyla güzel bir 4lü maç çıkartabilir. Bir de merdiven maçı olsa tadından yenmez.

Daniel Bryan ile Tyler Bate'inde içinde Valentine'ın da buluduğu bir WrestleMania maçıyla hikayelerini bitirmesi güzel olur. Burada dönen Valentine, Johnny Mayhem'miymiş makaralarına da Mayhem cevap vermiş tatlı bir durum olmuş.

Brookes'u oynarken sırf yükselmek için her şeyi yapabileceğinden bahsediyordum ancak bu kadarını ben de beklemiyordum. Keyifli bir maç ve sonrası segment olmuş. AJ Styles'ın da buraya alakası patlattı beni. Baalshamin ismiyle devam edeceklerse gerçekten bu ekip güldürmeye devam eder ama yeni bir takım yapılanması ile ekibin uyumu gayet güzel olur. Copeland ve Miz'in yardıma gelmesi Lesnar'ın gelip acaba o da mı bize vuracak düşüncesine rağmen bizim yanımızda durması falan derken No Way Out'tan kalan hikaye devam etti. Önümüzde WrestleMania'da bu olayların maça ya da sonucuna nasıl etki edeceğini merak ediyorum. Yerde de kapatsak yine de güçlü görünmüşüz bu hafta da umarım patlamayız.

London Cup'la alakalı ufaktan ufaktan her katılımcıya verilen segmentlerle senaryonun işlenilmesi gayet keyifli oluyor bu arada. Turnuva storytelling'ini böyle yapmakta gayet etkili bir yol oldu, ve olmaya devam ediyor.

Wyatt'ın belki de pin olacağı maçta ailesiyle beraber maçı böyle bitirtmesi, akıl oyunlarına başvurması ve bu feudunda WrestleMania'ya kalması güzel oldu. Açıkçası bu maç ilk duyrulduğunda neden WrestleMania'ya kalmamıştı diye düşünüyordum, aslında kalmış. Hikayeyi ilerletmek adına küçük ama etkili bir hamle olmuş.

Wes Lee vs Velveteen Dream bana biraz daha PGW'nın ''yeni'' yüzlerinin birbirine meydan okuması gibi geliyor. Ancak Daniels'ın da bir anda onca hikayeyi bırakmaması bunun için hala çaba göstermesi de mantıklı olanı. Bakalım WM Main Eventimize Triple Threat geliyor gibi.

Rollins ve Cody'nin akıl oyunlarıyla dolu ve gerçekten okumasının çok keyifli olduğu çekişme WrestleMania'da bitecek. Hem daha devam etseydi okumaya devam ederdim, hem de artık bitmesi gerek diye düşündüğümden heyecanla bekleyeceğim maçlardan olacak.

Main Event gerçekten bu şovun neden 5 üzerinden 5 alması gerektiğini açıklıyor. Maçın bir anda Lumberjack olarak duyrulması güzel, Lumberjack'in maçta kullanılması, GM'e saldırmama detayları güzel, Maç Venis'in gelişinden sonra tamamen Storytelling için kullanılıyor. Bu maç sayesinde de içiçe bulunan Del Rio,Uso,Punk ve Venis,Berto feudları keskin bir biçimde ayrılmış oldu. Bu zamana kadar iç içe olması açıkçası hikaye anlatımı bakımından gayet iyi götürdü. Ancak artık zaman daralıyor ve bir yerde iplerin kopması gerekiyordu, bunu da yapılabilecek en güzel şekillerden biriyle yapmış ekip. Gerçekten ellerinize sağlık harika bir şov olmuş.
 

satriale

uncensored
Katılım
28 Haz 2023
Konular
88
Mesajlar
2,327
Beğeni sayısı
540
PG Nakit
335
RPG Karakteri
Matt Morgan
Favori Güreşçi
Steve Austin ve mOx
abı kusra bakmayın finallerden dolayı fena yoğunluk vardı. Canlı takip etsem açılışın ardından bir promo patlatırdım. müthiş bir giriş yapmış benim ekip. Anlık gazla Bucks'un üstüne de çullanırlar diye düşünüyordum ama YB, YBliğini yapmış. Bizim ekibe malın mundar hali kalmış. Sırf şu sebepten bile YB'a kuruldum. Tyler Bate başrol oyuncusu gibi ilerliyor valla. Keyif vermediği segmenti yok. Jomo'nun eziklemesi hafif gülümsetti yalan yok ve haklı da. Venis için Bate, Jomo'ya kıyasla tam bir hamam oğlanı. Bryan'ın akıl hocalığı ile aydınlanmasını tamamlaması lazım. Brookes'un galibiyetinden sonra olan mevzulardaki kişilerin randomluğu bağırttı amk isim olarak çok alakasızlar. Mansoor'a yapılan darbeden sonra yeni liderin böyle geleceğini beklemiyodum. adfngskşfngslfnşl Copeland'a Baalshamin liderliği giderdi aslında ama AJ'e nasipmiş. Omega.... YB'yi savunmayı bıraksa favori çarım PGW'de. Interim ve karakter bırakma mevzusu derken television olayları çok karmaşık hale geldi. Wyatt kemerle iyi ivme yakalamış gidiyordu. Kemere böyle son vermesi yakışmadı ama aralarındaki fitil alevlenir bundan böyle. Gacy de Goldust ile aşırı saran bir ekipti aslında. Beraber devam etseler çok daha iyi olurdu. Gacy'nin koruyacağını düşünmüyordum ama şaşırttı. Dediğim gibi Wyatt ile rekabeti başlar. Kafamda yeni bir rakip oturtamıyorum Gacy için. Daniels şovu çalmış ag o nasil bir giriş. Wes Lee kafayı kırıp Dream'e dalma noktasındayken açık mikrofonda sakin olur reis gibi ortama giriş yapmış. Ha geldiğinde de hiçbir sakinliği yokmuş o ayrı bir konu. Zincir parmak ne varsa işkence çektirmiş altın cocuga. Bu adamı maç dışında ilk kez bu kadar asabi gördüm. Hızını alamamış Dream'e de dalmış. Ortalığın anasını ağlatmış. Bu iş üçlüye dönmezse buralar yanar. Her birine biri her birine usulü bir Londra çıkarması gerekiyor. Punk'ın alacağı bariz bir maçmış ama ringin kenarındakiler sonuca dair soru işareti oluşturtmuş. Garza lehine çalışmışlar paso. Venis gelene kadar Punk vereceğinin en iyisini vermiş. Venis'in katkısı PunK'ın zaferine bir nebze gölge düşürmüş olabilir ama. Devamında Uso'ya osmanlı tokadı koyması her şeyi toparlamış. Alpertonun sonda çıkması biraz tat kaçırsa da renk getirir maça çünkü bana göre Uso ve Punk arasında geçecek maçta Punk'ın galibiyetine net gözüyle bakıyorum. Her yerden çıkan Alberto, Londra'da ringden sağ da çıkabilir ve bunun şüphesi bile maça meraklanmak için yeterlidir abı. Elinize saglik sov icin.
 

Lindir

PG.com Kullanıcısı
Katılım
12 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
156
Beğeni sayısı
111
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Drew McIntyre
Kemerleri koruma işi sevindirdi. Takım promolarıma gelmediği için kaybederiz diye düşünmüştüm ama büyük şova şampiyon olarak gitmek çok iyi olacak. Elinize sağlık. WM öncesi bi promo daha patlar.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: