Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟑𝟕 "𝒟ℯ𝒶𝓉𝒽 ℴ𝒻 ℳ𝓇. ℬℯ𝓇𝓉ℴ"
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="satriale" data-source="post: 238960" data-attributes="member: 9"><p>abı kusra bakmayın finallerden dolayı fena yoğunluk vardı. Canlı takip etsem açılışın ardından bir promo patlatırdım. müthiş bir giriş yapmış benim ekip. Anlık gazla Bucks'un üstüne de çullanırlar diye düşünüyordum ama YB, YBliğini yapmış. Bizim ekibe malın mundar hali kalmış. Sırf şu sebepten bile YB'a kuruldum. Tyler Bate başrol oyuncusu gibi ilerliyor valla. Keyif vermediği segmenti yok. Jomo'nun eziklemesi hafif gülümsetti yalan yok ve haklı da. Venis için Bate, Jomo'ya kıyasla tam bir hamam oğlanı. Bryan'ın akıl hocalığı ile aydınlanmasını tamamlaması lazım. Brookes'un galibiyetinden sonra olan mevzulardaki kişilerin randomluğu bağırttı amk isim olarak çok alakasızlar. Mansoor'a yapılan darbeden sonra yeni liderin böyle geleceğini beklemiyodum. adfngskşfngslfnşl Copeland'a Baalshamin liderliği giderdi aslında ama AJ'e nasipmiş. Omega.... YB'yi savunmayı bıraksa favori çarım PGW'de. Interim ve karakter bırakma mevzusu derken television olayları çok karmaşık hale geldi. Wyatt kemerle iyi ivme yakalamış gidiyordu. Kemere böyle son vermesi yakışmadı ama aralarındaki fitil alevlenir bundan böyle. Gacy de Goldust ile aşırı saran bir ekipti aslında. Beraber devam etseler çok daha iyi olurdu. Gacy'nin koruyacağını düşünmüyordum ama şaşırttı. Dediğim gibi Wyatt ile rekabeti başlar. Kafamda yeni bir rakip oturtamıyorum Gacy için. Daniels şovu çalmış ag o nasil bir giriş. Wes Lee kafayı kırıp Dream'e dalma noktasındayken açık mikrofonda sakin olur reis gibi ortama giriş yapmış. Ha geldiğinde de hiçbir sakinliği yokmuş o ayrı bir konu. Zincir parmak ne varsa işkence çektirmiş altın cocuga. Bu adamı maç dışında ilk kez bu kadar asabi gördüm. Hızını alamamış Dream'e de dalmış. Ortalığın anasını ağlatmış. Bu iş üçlüye dönmezse buralar yanar. Her birine biri her birine usulü bir Londra çıkarması gerekiyor. Punk'ın alacağı bariz bir maçmış ama ringin kenarındakiler sonuca dair soru işareti oluşturtmuş. Garza lehine çalışmışlar paso. Venis gelene kadar Punk vereceğinin en iyisini vermiş. Venis'in katkısı PunK'ın zaferine bir nebze gölge düşürmüş olabilir ama. Devamında Uso'ya osmanlı tokadı koyması her şeyi toparlamış. Alpertonun sonda çıkması biraz tat kaçırsa da renk getirir maça çünkü bana göre Uso ve Punk arasında geçecek maçta Punk'ın galibiyetine net gözüyle bakıyorum. Her yerden çıkan Alberto, Londra'da ringden sağ da çıkabilir ve bunun şüphesi bile maça meraklanmak için yeterlidir abı. Elinize saglik sov icin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="satriale, post: 238960, member: 9"] abı kusra bakmayın finallerden dolayı fena yoğunluk vardı. Canlı takip etsem açılışın ardından bir promo patlatırdım. müthiş bir giriş yapmış benim ekip. Anlık gazla Bucks'un üstüne de çullanırlar diye düşünüyordum ama YB, YBliğini yapmış. Bizim ekibe malın mundar hali kalmış. Sırf şu sebepten bile YB'a kuruldum. Tyler Bate başrol oyuncusu gibi ilerliyor valla. Keyif vermediği segmenti yok. Jomo'nun eziklemesi hafif gülümsetti yalan yok ve haklı da. Venis için Bate, Jomo'ya kıyasla tam bir hamam oğlanı. Bryan'ın akıl hocalığı ile aydınlanmasını tamamlaması lazım. Brookes'un galibiyetinden sonra olan mevzulardaki kişilerin randomluğu bağırttı amk isim olarak çok alakasızlar. Mansoor'a yapılan darbeden sonra yeni liderin böyle geleceğini beklemiyodum. adfngskşfngslfnşl Copeland'a Baalshamin liderliği giderdi aslında ama AJ'e nasipmiş. Omega.... YB'yi savunmayı bıraksa favori çarım PGW'de. Interim ve karakter bırakma mevzusu derken television olayları çok karmaşık hale geldi. Wyatt kemerle iyi ivme yakalamış gidiyordu. Kemere böyle son vermesi yakışmadı ama aralarındaki fitil alevlenir bundan böyle. Gacy de Goldust ile aşırı saran bir ekipti aslında. Beraber devam etseler çok daha iyi olurdu. Gacy'nin koruyacağını düşünmüyordum ama şaşırttı. Dediğim gibi Wyatt ile rekabeti başlar. Kafamda yeni bir rakip oturtamıyorum Gacy için. Daniels şovu çalmış ag o nasil bir giriş. Wes Lee kafayı kırıp Dream'e dalma noktasındayken açık mikrofonda sakin olur reis gibi ortama giriş yapmış. Ha geldiğinde de hiçbir sakinliği yokmuş o ayrı bir konu. Zincir parmak ne varsa işkence çektirmiş altın cocuga. Bu adamı maç dışında ilk kez bu kadar asabi gördüm. Hızını alamamış Dream'e de dalmış. Ortalığın anasını ağlatmış. Bu iş üçlüye dönmezse buralar yanar. Her birine biri her birine usulü bir Londra çıkarması gerekiyor. Punk'ın alacağı bariz bir maçmış ama ringin kenarındakiler sonuca dair soru işareti oluşturtmuş. Garza lehine çalışmışlar paso. Venis gelene kadar Punk vereceğinin en iyisini vermiş. Venis'in katkısı PunK'ın zaferine bir nebze gölge düşürmüş olabilir ama. Devamında Uso'ya osmanlı tokadı koyması her şeyi toparlamış. Alpertonun sonda çıkması biraz tat kaçırsa da renk getirir maça çünkü bana göre Uso ve Punk arasında geçecek maçta Punk'ın galibiyetine net gözüyle bakıyorum. Her yerden çıkan Alberto, Londra'da ringden sağ da çıkabilir ve bunun şüphesi bile maça meraklanmak için yeterlidir abı. Elinize saglik sov icin. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟑𝟕 "𝒟ℯ𝒶𝓉𝒽 ℴ𝒻 ℳ𝓇. ℬℯ𝓇𝓉ℴ"
Menü