PGW London Cup turnuvasında Bubby Ray'i alt ederek üst tura geçen Tyler Breeze ringe geliyor!
(Tyler Breeze ringde, selfie çubuğuyla birkaç selfie çekerken mikrofonu eline alır ve seyircilere gülümseyerek bakar.)
Tyler Breeze: "Ah, bakın bakın, kim burada? Modanın ve güzelliğin tanrısı, Tyler Breeze! İlk maçta Bubby Ray'i hızla geçtim ve tabii ki, harika görünüyordum."
(Tyler, seyircilere doğru bir poz verip selfie çubuğuyla bir selfie daha çeker.)
Tyler Breeze: "Samoa Joe... Dün gece Dark Match'tan sonra sana küçük bir sürpriz yaptım, hatırladın mı? Saldırdım ve seni yere serdim. Çünkü senin gibi biri, benim gibi birinin yanında duramaz."
(Tyler, rahat ve gevşek bir tavırla konuşmaya devam eder.)
Tyler Breeze: "Ama endişelenme Joe, sadece seni uyarmak istedim. Bu turnuva benim. London Cup'ı kazanacağım ve ardından Pure ve Television kemerleri için ringe çıkacağım. Çünkü... biliyorsun, güzellik sadece yüzümde değil, yeteneğimde de var."
(Tyler, seyircilere göz kırpar ve birkaç adım atarak ringde dolaşır.)
Tyler Breeze: "Samoa Joe, turnuvada daha çok selfie çekileceğiz, ama senin için kötü haber, çünkü ben her zaman en iyi açıları bulurum. Sen ise... pek de fotogenik sayılmazsın."
(Tyler, seyircilere bakarak şakacı bir şekilde güler.)
Tyler Breeze: "Hadi Joe, hazır ol. Çünkü ringde seni bir kez daha yere sereceğim ve bu sefer herkes o anı görecek. Ve tabii ki, o anı ölümsüzleştirmek için selfie çubuğum da hazır olacak!"
(Tyler, mikrofonu yere bırakır, bir selfie daha çeker ve seyircilere göz kırparak ringden çıkar.)
@muad'dib
Moderatör tarafında düzenlendi: