Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Güzelliğin Gücü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="muad'dib" data-source="post: 236089" data-attributes="member: 439"><p style="text-align: justify">[SPOILER][MEDIA=youtube]PqGze9ZIwzw[/MEDIA][/SPOILER]</p> <p style="text-align: justify"></p> <p style="text-align: justify"><em>Joe, Breeze tam ringten çıkarken girişte görünüyor ve sol elindeki mikrofonu, sağ elindeki profesyonel kamerasıyla ringde doğru yavaş yavaş yürüyor. Kafası ile Breeze'e girmesini işaret ettikten sonra ringe girmesini bekleyip ringe giriyor. </em></p> <p style="text-align: justify"><em></em></p> <p style="text-align: justify"><em></em></p> <p style="text-align: justify"><em></em></p> <p style="text-align: justify"><em>"<strong>Breeze, dostum açıkcası senin gibi beyinsizin maçımın sonunda bana saldırıp birde bunu ringe çıkıp bunu bi haltmış gibi anlatacağını tahmin etmiyordum. Daha doğrusu bu kadar yürekli olacağını tahmin etmiyordum."</strong></em></p> <p style="text-align: justify"><em></em></p> <p style="text-align: justify"><em></em></p> <p style="text-align: justify"><em></em></p> <p style="text-align: justify"><em>Elindeki kamerayı ayağının ucuna koyan Joe, birkaç saniye Breeze'e sırıtarak baktıktan sonra sözüne devam eder.</em></p> <p style="text-align: justify"><em></em></p> <p style="text-align: justify"><em></em></p> <p style="text-align: justify"><em></em></p> <p style="text-align: justify"><em>"<strong>Aslında bakacak olursan bu yüreklilik değil. Bu bir beyinsizlik Breeze. Tıpkı Rumble'da yaptığın gibi sinsi bir şekilde fırsat kollayıp 19 saniyelik maçımın ardından gelip bana saldırdın. Anlıyorum ki intihar etmek istiyorsun çünkü saldırdığın adam buraların en tehlikeli adamlarından birisi. London Cup maçımızın da senin istediğin gibi geçeceğini düşünüyorsun fakat geçen eleme maçımda olduğu gibi seni boğmam için bana saniyeler yetecek."</strong></em></p> <p style="text-align: justify"><em></em></p> <p style="text-align: justify"><em></em></p> <p style="text-align: justify"><em></em></p> <p style="text-align: justify"><em>Ayağının ucunda ki kamerayı boş olan eline aldıktan sonra sözüne devam eder.</em></p> <p style="text-align: justify"><em></em></p> <p style="text-align: justify"><em></em></p> <p style="text-align: justify"><em></em></p> <p style="text-align: justify"><em>"<strong>Ve maçın sonunda bu gördüğün kameram ile baygın halini kayda aldıktan sonra bu kamerayı kafanda parçalayıp, sana kim olduğumu hatırlatacağım. Dediğin gibi gecenin sonunda yanında değil üstünde olacağım. Önce videonu çekip sonra beyninde kamerayı dağıttıktan sonra sıradaki rakiplerimi de eleyeceğim ve senin hayal ettiğin kemerleri hayal ettiğin şekilde alıp sana hayal kırıklığının ne olduğunu hatırlatacağım."</strong></em></p> <p style="text-align: justify"><em></em></p> <p style="text-align: justify"><em></em></p> <p style="text-align: justify"><em></em></p> <p style="text-align: justify"><em>Seyircilerin kendisine verdikleri tepkileri bir süre dinledikten sonra tekrar sözüne devam eder.</em></p> <p style="text-align: justify"><em></em></p> <p style="text-align: justify"><em></em></p> <p style="text-align: justify"><em></em></p> <p style="text-align: justify"><em>"<strong>Fakat sana gayet iyi bir haberim var. Hayal ettiğin ünvanlara sahip olduğumda her ne kadar ezik bir gavat olsan da yanına gelip sana bir rövanş şansı tanıyacağım. Yani bu demek oluyor ki dostum, maça gelirken selfie çubuğunu ve kameranı getirmesen iyi edersin çünkü gece eve büyük bir hayal kırıklığı ile döneceksin. Ha eğer illa getireceğim diyorsan selfieyi çeken kişi ben olurum ve o lanet kameranı gözünün önünde parçalarım."</strong></em></p> <p style="text-align: justify"><em></em></p> <p style="text-align: justify"><em></em></p> <p style="text-align: justify"><em></em></p> <p style="text-align: justify"><em>Mikrofonunu sertçe yere atan Joe, kamerasını iki elinin arasına alır ve Breeze'e vuracakmış gibi yapıp onu korkutur. Bu haraketinden sonra kamerasını omzuna dayayıp arka alanın yolunu tutan Joe yoğun kahkahalar atarak Breeze'i tahrik eder.</em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="muad'dib, post: 236089, member: 439"] [JUSTIFY][SPOILER][MEDIA=youtube]PqGze9ZIwzw[/MEDIA][/SPOILER] [I]Joe, Breeze tam ringten çıkarken girişte görünüyor ve sol elindeki mikrofonu, sağ elindeki profesyonel kamerasıyla ringde doğru yavaş yavaş yürüyor. Kafası ile Breeze'e girmesini işaret ettikten sonra ringe girmesini bekleyip ringe giriyor. "[B]Breeze, dostum açıkcası senin gibi beyinsizin maçımın sonunda bana saldırıp birde bunu ringe çıkıp bunu bi haltmış gibi anlatacağını tahmin etmiyordum. Daha doğrusu bu kadar yürekli olacağını tahmin etmiyordum."[/B] Elindeki kamerayı ayağının ucuna koyan Joe, birkaç saniye Breeze'e sırıtarak baktıktan sonra sözüne devam eder. "[B]Aslında bakacak olursan bu yüreklilik değil. Bu bir beyinsizlik Breeze. Tıpkı Rumble'da yaptığın gibi sinsi bir şekilde fırsat kollayıp 19 saniyelik maçımın ardından gelip bana saldırdın. Anlıyorum ki intihar etmek istiyorsun çünkü saldırdığın adam buraların en tehlikeli adamlarından birisi. London Cup maçımızın da senin istediğin gibi geçeceğini düşünüyorsun fakat geçen eleme maçımda olduğu gibi seni boğmam için bana saniyeler yetecek."[/B] Ayağının ucunda ki kamerayı boş olan eline aldıktan sonra sözüne devam eder. "[B]Ve maçın sonunda bu gördüğün kameram ile baygın halini kayda aldıktan sonra bu kamerayı kafanda parçalayıp, sana kim olduğumu hatırlatacağım. Dediğin gibi gecenin sonunda yanında değil üstünde olacağım. Önce videonu çekip sonra beyninde kamerayı dağıttıktan sonra sıradaki rakiplerimi de eleyeceğim ve senin hayal ettiğin kemerleri hayal ettiğin şekilde alıp sana hayal kırıklığının ne olduğunu hatırlatacağım."[/B] Seyircilerin kendisine verdikleri tepkileri bir süre dinledikten sonra tekrar sözüne devam eder. "[B]Fakat sana gayet iyi bir haberim var. Hayal ettiğin ünvanlara sahip olduğumda her ne kadar ezik bir gavat olsan da yanına gelip sana bir rövanş şansı tanıyacağım. Yani bu demek oluyor ki dostum, maça gelirken selfie çubuğunu ve kameranı getirmesen iyi edersin çünkü gece eve büyük bir hayal kırıklığı ile döneceksin. Ha eğer illa getireceğim diyorsan selfieyi çeken kişi ben olurum ve o lanet kameranı gözünün önünde parçalarım."[/B] Mikrofonunu sertçe yere atan Joe, kamerasını iki elinin arasına alır ve Breeze'e vuracakmış gibi yapıp onu korkutur. Bu haraketinden sonra kamerasını omzuna dayayıp arka alanın yolunu tutan Joe yoğun kahkahalar atarak Breeze'i tahrik eder.[/I][/JUSTIFY] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Güzelliğin Gücü
Menü
Giriş yap