Güreşçilerin Ring Dışında Yediği Haltlar Sizi İlgilendirir Mi?


Huma

huma
Katılım
9 May 2024
Konular
36
Mesajlar
410
Beğeni sayısı
104
PG Nakit
150
Son Brock Lesnar haberinden sonra bu konuyu açmak istedim. Birlikte olduğu eşi aldatması, arka alanda kavga gibi kişilerin kendi arasında olan şeyler beni ilgilendirmiyor olsa da tecavüz, ırkçılık gibi hukuksal olarak da büyük sıkıntıya yol açan suçlar ne kadar iyi bir güreşçi olursa olsun, kendisine olan bakışım tamamen olumsuza dönebilir. Ekran önünde sunduğu iyi ürün gözüme kötü gelir.
 

Centria

özledim
Katılım
2 Tem 2023
Konular
212
Mesajlar
3,150
Beğeni sayısı
963
PG Nakit
330
Yaaaani bu konunun tamamen kişinin kendi ahlakına bırakıyorum. Kimi çok hassastır naparsa yapsın mesafe alır güreşçiye karşı, kimi konuda yazıldığı gibidir işte yaptığı şeye göre mesafe alır. Kendi adıma konuşacaksam eğer Huma ve Doğanla benzer düşünüyorum. Kendi kişisel sorunlar beni ilgilendirmiyor da hukuksal ve ahlaken çok büyük suç sayılan şeylere tepki gösteririm tabi ki. Ama ne olursa olsun kariyeri boyunca sergilediği performans, ekrana koyduğu ürün iyiyse hala aklımda iyi olarak kalır. Ne yaparsa yapsın koyduğu ürünü beğeniyorsam beğenmeye devam ederim.

Ne yapalım abi taksici dövdü diye Morishima'yı sevmeyelim mi şimdi @Sikiru
 
Katılım
30 Haz 2023
Konular
1,948
Mesajlar
4,964
Beğeni sayısı
935
PG Nakit
655
Konum
Kocaeli
RPG Karakteri
Solo Sikoa
Favori Güreşçi
CM Punk
1
Küçük şeyleri ne kadar göz ardı edebilsen de bazı olaylar üstü çizilip unutulacak gibi değil. Konuda bahsedilen dava olsun, zamanında yaşadığımın ''#SpeakingOut'' olayları olsun. Bu tarz durumlarda ne halt yedikleri ilgilendirir diye düşünüyorum.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: