WWE Smackdown Tartışma Konusu | 31.05.2024


Bero

Cm Punk'a Hasım, Dominik Mysterio'ya Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,506
Mesajlar
3,898
Beğeni sayısı
1,291
PG Nakit
3,490
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Aldis hayranlarını "SmackDown "a davet ediyor ve bir Genel Menajer olarak seçtiklerinizden birinin büyük bir başarı elde etmesinden daha güzel bir duygu olmadığını söylüyor. Ardından Nia Jax'i takdim ediyor ve o da ringe doğru ilerliyor.

1717230280039.png

Jax Ringin Kraliçesi tacını başına takar ve Aldis ringi terk ederek arka tarafa gider. Jax daha sonra gerçekleri ortaya çıkarmanın zamanının geldiğini ve Ringin Kraliçesi olduğunun bir gerçek olduğunu söyler. Ardından Bayley'yi ringe çağırır.

Bayley'nin müziği duyulur ve aşağı iner. Piper Niven ve Chelsea Green rampada Bayley'e saldırır



Niven Bayley'i barikata çarptırır. Bayley'i ringe atar, ardından ona bir headbutt indirir ve bir crossbody uygular. Green daha sonra bir mikrofon alır ve Jax'e SummerSlam'de Bayley için endişelenmesine gerek kalmayacağını çünkü Piper Niven'ın yeni Kadınlar Şampiyonu olacağını söyler. Jax, Niven ve Green'e şampiyonun kim olduğunu umursamadığını çünkü onları yok edeceğini söyler.

Tommaso Ciampa def. Austin Theory

Aradan sonra sahne arkasında LA Knight ve Kayla Braxton'ı görüyoruz. Knight, Logan Paul'u uyarıyor ve Birleşik Devletler Şampiyonluğu için geleceğini söylüyor. Carmelo Hayes araya giriyor ve Knight ile aralarında sözlü bir çatışma başlıyor.

Andrade def. Apollo Crews

Kevin Owens Ringde

Owens geçen hafta "SmackDown "a geri döndüğünü ve Randy Orton'ın arkasını kolladığından emin olmak için Suudi Arabistan'a kadar gittiğini söylüyor. Orton'ın yıllardır arkasını kolladığını söylüyor ve Orton yeni King Of The Ring olamasa da, herkesin omzunun minderden net bir şekilde çıktığını gördüğünü söylüyor. Orton'ın Albany'de olmayabileceğini ama Bloodline'ın orada olduğunu söylüyor.

Paul Heyman araya girerek kendisini tanıtıyor ve Owens'la erkek erkeğe, profesyonel profesyonel ve baba baba konuşmak için ringe çıktığını söylüyor. Heyman, hizmet edebileceğini umduğu ortak bir çıkar olduğunu söylüyor ve Owens, Heyman'a ringe çıkmasını ve konuya girmesini söylüyor.

Heyman, MVP Arena'da Roman Reigns'in orada olmasını ondan daha fazla isteyen kimse olmadığını söylüyor. Heyman, Owens'ın sürekli Solo Sikoa'nın adını sayıkladığını ve Reigns'in Owens'a büyük saygı duyduğunu söylüyor. Reigns'in Owens'a yaşattığı her şeyin saygıdan kaynaklandığını ama Sikoa'nın saygısı olmadığını söylüyor. Kendisinin ve Reigns'in Tama Tonga ve Tonga Loa gibi kişileri The Bloodline'dan uzak tutmak için geçmişlerini kontrol ettiklerini ve Owens'ı saf dışı bırakmak için herhangi bir bahane aradıklarını söylüyor. Bunun WWE için kötü olduğunu ve hayranlar gibi kendisinin de Owens'ı şirkette sevdiğini söyledi. Owens'a Sikoa'nın adını sayıklamaya devam ederse The Bloodline'ın bu konuda kötü bir şey yapacağını söyler. Owens'a The Bloodline'ı geri çekmesi için yalvarır.

Owens, Heyman'a gerçekten ona yardım etmeye çalışıyormuş gibi davranıp davranmadığını sorar ve ardından son yıllarda yaşadıkları onca şeyden sonra söylediği herhangi bir şeye neden güveneceğini sorar. Heyman'ın numaralarına kanmadığını ve The Bloodline'da olan her şeyi kendisinin yaptığını söylüyor. Brock Lesnar'dan Reigns'e ve şimdi de Reigns'in Tartışmasız WWE Şampiyonluğunu kaybetmesiyle Sikoa'ya atladığını söyledi. Bloodline'ın ona yaşattığı her şeyi sıralıyor ve hâlâ ringde durduğunu söylüyor. Roman Reigns ve The Usos'un saygı duyduğu üç kişi olduğunu söyledi. Sikoa, Tama ve Loa'ya saygı duymadığını, onların The Bloodline olmadığını ve onları kendi dünyasından uzak tutmak için her şeyi yapacağını söyledi. Heyman'ın yardımını reddeder.

Heyman, Owens'a ona yardım etmek yerine onu kurtarmaya çalıştığını düşünüp düşünmediğini sorar ve ardından Owens'ın birçok kez kendini affettirdiğini söyler. Aynı şeyin kendisi için söylenemeyeceğini söyler ve Owens'a kendisi için ne yapmaya çalıştığını sorar. Heyman kimsenin onu dinlememesi üzerine çıldırmaya başlar ve ardından mikrofonuyla yanlışlıkla Owens'ın göğsüne vurur.

Heyman hatasını anlar ve Owens onun yüzüne vurur. Bir şey olmadan önce Sikoa, Tama ve Loa ringe doğru yürür. The Street Profits durumu eşitlemek için ringde Owens'a katılır ve altı adam birbiriyle dövüşmeye başlar.



Owens ve Sikoa kalabalığın içinde kavga ederken The Profits ringde Tama ve Loa ile kavga eder. The Profits, Tama ve Loa'yı dışarı atar ve Angelo Dawkins üst ipten uçarak ikiliyi dışarıda eşitler.


The Bloodline (w/ Paul Heyman) def. The Street Profits

Piper Niven & Chelsea def. Bayley & Naomi


AJ Styles Ringde

AJ Styles, Nick Aldis'in geçen hafta Cody Rhodes'un Tartışmasız WWE Şampiyonluğu için bir şans daha istiyorsa sıranın arkasına geçmesi konusunda söyledikleri hakkında çok düşündüğünü söyledi. Kariyerinin bu noktasında bunu yapamayacağını ve yirmi yıldır güreştiğini söyledi. Olağanüstü olabilmek için dünya çapındaki tüm çalışmalarına kan, ter ve gözyaşı döktüğünü söylüyor.

Styles, geçtiğimiz hafta oğlunun liseden mezun olduğunu ve kendisinin de orada olduğunu söylüyor. Partiye birçok arkadaşının ve ailesinin geldiğini ve kendisine bunun gibi kaç anı kaçırdığını sorduğunu söylüyor. Belki de olağanüstü AJ Styles olmak yerine, olağanüstü bir baba olmak için evde kaldığını söylüyor.



Ringin köşesinden Gallows ve Anderson'ı çağırıyor ve onlar olmadan bunların hiçbirini yapamayacağını söylüyor. Onların kardeşleri olduğunu söylüyor ve üçlü ringin ortasında çok tatlı bir öpücük paylaşıyor. Styles, Gallows ve Anderson'a sarılır ve gitmeden önce Rhodes'un kulağına bir şey fısıldadığını söyler. Rhodes'tan ringe gelmesini istediğini ve şimdi çıkma zamanının geldiğini söyler.

Rhodes'un müziği çalar ve Gallows ve Anderson ringi terk ederken Rhodes (elinde Tartışmasız WWE Şampiyonluğu olmadan) aşağı iner. Styles yapması gerekeni yapmadan önce Rhodes'un gözlerinin içine bakmak ve ona Lyon, Fransa'daki WWE Backlash'te şimdiye kadarki en iyi maçlarından birini yaptığını söylemek istediğini söyledi. O maçın son maçı olsa bile o maç olacağını söyledi ve ardından "SmackDown "ın hâlâ onun inşa ettiği ev olduğunu söyledi. Rhodes'a inşa ettiği evin anahtarlarını vermek için geldiğini söyledi.

Rhodes'un müziği duyulur ve Gallows ve Anderson ringi terk ederken Rhodes (elinde Tartışmasız WWE Şampiyonluğu olmadan) aşağı iner. Styles yapması gerekeni yapmadan önce Rhodes'un gözlerinin içine bakmak ve ona Lyon, Fransa'daki WWE Backlash'te şimdiye kadarki en iyi maçlarından birini yaptığını söylemek istediğini söyledi. O maçın son maçı olsa bile o maç olacağını söyledi ve ardından "SmackDown "ın hâlâ onun inşa ettiği ev olduğunu söyledi. İnşa ettiği evin anahtarlarını Rhodes'a vermek için geldiğini söyledi.

Rhodes, Styles ile aralarında sadece bir mesajlaşmanın olduğunu ve Rhodes'un iyi olduğundan emin olmak için Styles'ı kontrol ettiğini söyler. Styles ona iyi olduğunu söyledi ve ona küçük kardeşim dedi, ardından Styles'a soyunma odasına ağabeylik yaptığı için teşekkür etti.

Styles ve Rhodes daha sonra sarılır ve Rhodes, Styles'ın elini tutar. Styles daha sonra Rhodes'a clotheslines yapar ve ona sağ yumruklar atar, sonra ona bir stomp indirir ve ringin dışına atar. Rhodes'u takip eder ve önce omzunu ring basamaklarına çarptırır. Ring basamaklarından birini hareket ettirir, ardından görevliler ve güvenlik ringe inerken Rhodes'u diğerinin üstüne çıkarır. Styles daha sonra Rhodes'a ring basamaklarından yere doğru bir Styles Clash vuruyor. AJ Styles Şovu ayakta kapatıyor.



CODY'NİN ŞAMPİYON OLDUĞUNDAN BERİ EN İYİ SEGMENTİ OLABİLİR. ÇOK İYİYDİ.

Clash At The Castle'a Duyurulan Kadınlar Şampiyonluğu
Logan Paul'a Kemer İçin Meydan Okuyan İsim
Andrade O Grubu Görmezden Geliyor
 

The Brahma Bull

PG.com Kullanıcısı
Katılım
12 Ara 2023
Konular
2
Mesajlar
37
Beğeni sayısı
17
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
The Rock
AJ Cody feudunun devam etmesi çok doğru karar. İlk feud turnuva muhabbetinden yeteri kadar derinleşemese de gayet güzel bir kimya yakalamışlardı. Ancak şu main eventteki olay beni hayal kırıklığına uğrattı şahsen. AJ Styles gibi bir veteran bundan çok daha iyisini sunabilirdi. Takıldığım şeylere değinecek olursam en başta AJ Styles'ın 2 hafta önce verdiği röportaj çok amatörceydi. Benim gibi röportajdan haberi olan varsa kayfabenin içinden geçildiğini farketmiştir. Dominik gibi reaksiyon almak istediğini heel kavramına yeni bir soluk getireceğini söylemişti. Devamında Cody'e hala prime döneminde olduğunu söyleyen adam geçen hafta emeklilik sinyalleri vermeye başladı bir anda. Bugün de emeklilik konuşması makyajı altında zaten heel olmasına karşın double heel turn yaptı. Kağıt üstünde gerçekten dediği şeyi yapmasına imkan verecek bir kurgu ancak bu kadar aceleye getirmek benim tadımı kaçıran en önemli sorun. Cody bir yere mi kaçıyor abi? Biraz daha derinleştirin. Cody'e kaybettikten sonra ufaktan kendisini sorgulamaya başlasın. Sonra biriyle daha feuda girsin. Hiç olmadı LA Knight'a bir tur daha yatsın ama feudun temelinde kendi içinde verdiği bırakıp bırakmama savaşı yer alsın. Demek istediğim bırakacağına biraz insansaydık yani. Ancak bütün bu olumsuzluklara rağmen basamakların üzerinden Styles Clash görmek harikaydı. Umarım geçiş feudu havasını hissettirmezler.
 

OhMyMind

FRESHLY SQUEEZED OHH
Katılım
27 Eki 2023
Konular
46
Mesajlar
651
Beğeni sayısı
104
PG Nakit
50
Nia'yı izlerken çok keyif alıyorum gerçekten. NXT'de dozer gibi takılmaktan buralara gelmesi gerçekten çok büyük başarı. Kemeri alıp saltanat sürmesini çok isterim.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: