- Konular
- 153
- Beğeni sayısı
- 1,868
- PG Nakit
- 1,115
- Favori Güreşçi
- Seth Rollins
- RPG Karakteri
- Wes Lee
Valla bir sürü sıkıntı var. Başta orta saha ve forvet hattındaki kıtlık, kadroya alınmayan Orsolini ve Locatelli gibi adamlar, sakatlıklar derken olacağı buydu.Orsolini'siz kadroya bu kadar deriz. @Hacken
433 ısrarı deriz malesef en büyük soruna.Valla bir sürü sıkıntı var. Başta orta saha ve forvet hattındaki kıtlık, kadroya alınmayan Orsolini ve Locatelli gibi adamlar, sakatlıklar derken olacağı buydu.
Sorun ama en büyük sorun mu emin değilim. Eldeki kadronun neyi iyi oynayacağına dair şüphelerim var. Diğerleri (Raspadori, Dimarco vs.) için üçlü uygundu ancak orta saha her zaman ciddi soru işareti.433 ısrarı deriz malesef en büyük soruna.
Frattesi-Jorginho-BarellaSorun ama en büyük sorun mu emin değilim. Eldeki kadronun neyi iyi oynayacağına dair şüphelerim var. Diğerleri (Raspadori, Dimarco vs.) için üçlü uygundu ancak orta saha her zaman ciddi soru işareti.
Dediğim gibi daha iyi; bence hala tatminkâr değil. Daha ideal evet ama kesin çözüm olamaz kadro yüzünden. Oyuncular çok hayatsız gözüktüler en başından beri; mental de zayıf. Parçalar da uyumlu değil. Cambiasso senin adamın, benim değil biliyorsun. Keza Scamacca, Atalanta’da vereceği performansı düzenli hale getirebilecek bir oyuncu profili çizmedi hiç; beni umutlandırmadı. Takımda ciddi bir yıldız eksiği mevcut Chiesa böyle formsuzken. Ama şeyde kesinlikle haklısın bu kadar bağlantı sorunu çekmezler ve daha net üçüncü bölgeye geçebilirlerdi.Frattesi-Jorginho-Barella
Raspadori
Scamacca
Kenarlar da Cambiaso- Dimarco
Tertemiz 3-5-1-1, Raspadori yerine Zaccagni'yi de koyarsın bu arada.
Şu Chiesa işinden vaz mı geçsek artık be abi, bu adamın yıldız falan olmadığı çok ortada ya, ayakta duramıyor daha.Dediğim gibi daha iyi; bence hala tatminkâr değil. Daha ideal evet ama kesin çözüm olamaz kadro yüzünden. Oyuncular çok hayatsız gözüktüler en başından beri; mental de zayıf. Parçalar da uyumlu değil. Cambiasso senin adamın, benim değil biliyorsun. Keza Scamacca, Atalanta’da vereceği performansı düzenli hale getirebilecek bir oyuncu profili çizmedi hiç; beni umutlandırmadı. Takımda ciddi bir yıldız eksiği mevcut Chiesa böyle formsuzken. Ama şeyde kesinlikle haklısın bu kadar bağlantı sorunu çekmezler ve daha net üçüncü bölgeye geçebilirlerdi.