- Konular
- 28
- Beğeni sayısı
- 772
- PG Nakit
- 165
- RPG Karakteri
- ''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Kameralarımız sabahın oldukça erken saatlerinde bir spor salonunda açılıyor, içerisinin oldukça büyük olmasına karşın kadraja sadece tek bir kişi yansıyor. Koşu bantlarından birinin üstünde ortalama sayılabilecek bir hızda hareket eden birisini görüyoruz. Kim olduğunu anlamamız uzun sürmüyor, kadraj yaklaştıkça anlıyoruz ki bu..
Christopher Daniels, The Fallen Angel. Wes Lee'nin Money In The Bank kontratını bozdurması sonucu World Heavyweight unvanını kaybeden Daniels'ı görüyoruz. Koşu bandındaki hareketini sürdürürken kadraj biraz daha yaklaşınca Daniels'ın önündeki ekrandan bir şeyi seyrettiğini görüyoruz.
Christopher Daniels, The Fallen Angel. Wes Lee'nin Money In The Bank kontratını bozdurması sonucu World Heavyweight unvanını kaybeden Daniels'ı görüyoruz. Koşu bandındaki hareketini sürdürürken kadraj biraz daha yaklaşınca Daniels'ın önündeki ekrandan bir şeyi seyrettiğini görüyoruz.
WALLS OF JERICHO! Daniels pes mi edecek!? Daniels acıyla bağırıyor! Daniels acıdan kendini tokatlıyor fakat pes etmiyor! Jericho öfkeyle sıkıyor! Hakem pes mi diye soruyor Daniels'tan hayır yanıtını alıyor! Daniels acıyla ipe sürünüyor! İpler yakında! Fakat Jericho, Daniels'ı ipten çekiyor! Sıkmaya devam ediyor! Daniels bilincini kaybediyor gibi gözüküyor! Bir süre sonra yerde hareketsizce yatıyor! Hakem nabzını kontrol ediyor... Daniels bayıldı! Daniels bayıldı! BU SEFER BAYILDI!
HAKEM TAM İŞARETİ VERECEKKEN! Daniels bir anda ayaklanıyor ve hakemin bacağına yapışıyor! Hakemin bacağından tutarak destek alıyor ve ipe sıçrıyor! Hızla sürünerek ipe sarılıyor! Hakem ayırıyor! Jericho buna çıldırıyor! Jericho ensesinden tutuyor. İplere doğru yolluyor! Gelişine bir CODEBREAKKERRRR!!! Hayır! Daniels bundan kurtuluyor! Üstünden Jericho'yu itiyor! Jericho hızla üstüne koşuyor ve JUDAS EFFECT! Hayır! Daniels bundan eğiliyor ve Jericho'yu tersten sırtlıyor! BURNING HAMMERR!!! Jericho bu hareketten sonra sendeleyerek kalkıyor fakat aniden sıçrıyor! SON GÜCÜYLE CODEBREAKERRRR! VURDU! DANIELS'IN BURNU KIRILIYOR! KANLAR YÜZÜNE DAMLARKEN YERE YIĞILIYOR. JERICHO SÜRÜNEREK TUŞA GİDİYOR, TÜM ARENA SAYIYOR! 1....................2.....................
Fakat o da ne!? IŞIKLAR GİTTİ. Her taraf mor sislerle kaplanıyor! Ring mor sislerle kaplanıyor ve ringde ne olduğunu göremiyoruz. Birkaç saniye sonra Jericho'nun öksürerek kendini köşelere attığını ve oradan kafasını çıkardığını görüyoruz. Şimdi Jericho dev ekrandan ona seslenen kişiye bakıyor..
Velveteen Dream: Merhaba Jericho. Böldüğüm için üzgünüm. Aslında son karşılaşmamızda senin diğerlerinden farklı olduğunu hissetmiştim. O iddialı laflarının arkasında gerçekten bunları yapacak bir adam olduğunu gördüm. Eğer partiye birkaç saniye geç kalsaydım şu an seninle WrestleMania maçımızı resmileştirmek üzere buluşacaktım. Şimdi ise daha farklı, daha üzücü bir neden için karşındayım.
Daniels gözündeki gözlüğü çıkarıyor ve koşu bandının hızını biraz daha düşürüp, odaklanarak izlemeye devam ediyor.
Velveteen Dream: Bana söylediğin her şeyde haklıydın Chris. Eğer Daniels'ı yenersen o World Heavyweight Championship'in bir anlamı kalmayacak. Eğer bunu yaparsan benim Daniels'ın karşısına çıkma gibi bir seçeneğim de kalmayacak. Geriye sadece sen kalacaksın. Sıkıntı şu ki...
Dream ağlamaya başlıyor! Jericho şok içinde, bir yandan da öfkeyle ona bakıyor.
DREAM BİRDEN CİDDİLEŞİYOR! AĞLAYAN YÜZ İFADESİ BİR SANİYEDE YOK OLUYOR!
Velveteen Dream: Ben onu istiyorum. Çünkü benim bir rüyam var Jericho. Daha doğrusu onunla benim bir rüyamız var. Sen ise bu rüyada yoksun.
Daniels görüntüyü bu noktada kapatıyor, koşu bandını tamamen durduruyor ve yere indikten sonra kenardaki havluyu ve bir çantayı alıp çıkışa doğru yöneliyor. Spor salonunun otoparkına kadar onu takip ediyoruz. Arabasına doğru yönelen Daniels kapıyı açarken-
''Hey!''
Christopher Daniels o tarafa dönüyor, karşısındaki ismi gördüğü gibi hafifçe göz deviriyor ve cevap veriyor:
Christopher Daniels: Ne istiyorsun?