RPG Sekarzu

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Konular
28
Beğeni sayısı
772
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Kameralarımız sabahın oldukça erken saatlerinde bir spor salonunda açılıyor, içerisinin oldukça büyük olmasına karşın kadraja sadece tek bir kişi yansıyor. Koşu bantlarından birinin üstünde ortalama sayılabilecek bir hızda hareket eden birisini görüyoruz. Kim olduğunu anlamamız uzun sürmüyor, kadraj yaklaştıkça anlıyoruz ki bu..

Christopher Daniels, The Fallen Angel. Wes Lee'nin Money In The Bank kontratını bozdurması sonucu World Heavyweight unvanını kaybeden Daniels'ı görüyoruz. Koşu bandındaki hareketini sürdürürken kadraj biraz daha yaklaşınca Daniels'ın önündeki ekrandan bir şeyi seyrettiğini görüyoruz.
1716821671521.png

WALLS OF JERICHO! Daniels pes mi edecek!? Daniels acıyla bağırıyor! Daniels acıdan kendini tokatlıyor fakat pes etmiyor! Jericho öfkeyle sıkıyor! Hakem pes mi diye soruyor Daniels'tan hayır yanıtını alıyor! Daniels acıyla ipe sürünüyor! İpler yakında! Fakat Jericho, Daniels'ı ipten çekiyor! Sıkmaya devam ediyor! Daniels bilincini kaybediyor gibi gözüküyor! Bir süre sonra yerde hareketsizce yatıyor! Hakem nabzını kontrol ediyor... Daniels bayıldı! Daniels bayıldı! BU SEFER BAYILDI!

1716821647967.png

HAKEM TAM İŞARETİ VERECEKKEN! Daniels bir anda ayaklanıyor ve hakemin bacağına yapışıyor! Hakemin bacağından tutarak destek alıyor ve ipe sıçrıyor! Hızla sürünerek ipe sarılıyor! Hakem ayırıyor! Jericho buna çıldırıyor! Jericho ensesinden tutuyor. İplere doğru yolluyor! Gelişine bir CODEBREAKKERRRR!!! Hayır! Daniels bundan kurtuluyor! Üstünden Jericho'yu itiyor! Jericho hızla üstüne koşuyor ve JUDAS EFFECT! Hayır! Daniels bundan eğiliyor ve Jericho'yu tersten sırtlıyor! BURNING HAMMERR!!! Jericho bu hareketten sonra sendeleyerek kalkıyor fakat aniden sıçrıyor! SON GÜCÜYLE CODEBREAKERRRR! VURDU! DANIELS'IN BURNU KIRILIYOR! KANLAR YÜZÜNE DAMLARKEN YERE YIĞILIYOR. JERICHO SÜRÜNEREK TUŞA GİDİYOR, TÜM ARENA SAYIYOR! 1....................2.....................​

Bu No Way Out şovu! Christopher Daniels, Chris Jericho ile olan mücadelesini izliyor.
1716821893357.png

Fakat o da ne!? IŞIKLAR GİTTİ. Her taraf mor sislerle kaplanıyor! Ring mor sislerle kaplanıyor ve ringde ne olduğunu göremiyoruz. Birkaç saniye sonra Jericho'nun öksürerek kendini köşelere attığını ve oradan kafasını çıkardığını görüyoruz. Şimdi Jericho dev ekrandan ona seslenen kişiye bakıyor..

Velveteen Dream: Merhaba Jericho. Böldüğüm için üzgünüm. Aslında son karşılaşmamızda senin diğerlerinden farklı olduğunu hissetmiştim. O iddialı laflarının arkasında gerçekten bunları yapacak bir adam olduğunu gördüm. Eğer partiye birkaç saniye geç kalsaydım şu an seninle WrestleMania maçımızı resmileştirmek üzere buluşacaktım. Şimdi ise daha farklı, daha üzücü bir neden için karşındayım.​

Daniels gözündeki gözlüğü çıkarıyor ve koşu bandının hızını biraz daha düşürüp, odaklanarak izlemeye devam ediyor.
1716821997777.png

Velveteen Dream: Bana söylediğin her şeyde haklıydın Chris. Eğer Daniels'ı yenersen o World Heavyweight Championship'in bir anlamı kalmayacak. Eğer bunu yaparsan benim Daniels'ın karşısına çıkma gibi bir seçeneğim de kalmayacak. Geriye sadece sen kalacaksın. Sıkıntı şu ki...

Dream ağlamaya başlıyor! Jericho şok içinde, bir yandan da öfkeyle ona bakıyor.

1716822024349.png

DREAM BİRDEN CİDDİLEŞİYOR! AĞLAYAN YÜZ İFADESİ BİR SANİYEDE YOK OLUYOR!

Velveteen Dream: Ben onu istiyorum. Çünkü benim bir rüyam var Jericho. Daha doğrusu onunla benim bir rüyamız var. Sen ise bu rüyada yoksun.​

1716822064467.png

DANIELS ÇOKTAN AYAKLANMIŞ! JERICHO'NUN KARNINA TEKMEYİ GEÇİRİYOR- ANGEL WINGS! HAKEM ŞOK İÇERİSİNDE OLANLARA BAKARKEN DANIELS TUŞA GİDİYOR! 1....................2.............

3!

Kazanan: "World Heavyweight Champion" Christopher Daniels​

Daniels görüntüyü bu noktada kapatıyor, koşu bandını tamamen durduruyor ve yere indikten sonra kenardaki havluyu ve bir çantayı alıp çıkışa doğru yöneliyor. Spor salonunun otoparkına kadar onu takip ediyoruz. Arabasına doğru yönelen Daniels kapıyı açarken-

''Hey!''

Christopher Daniels o tarafa dönüyor, karşısındaki ismi gördüğü gibi hafifçe göz deviriyor ve cevap veriyor:

Christopher Daniels: Ne istiyorsun?​

Kras Mazov

Tractatus
Konular
36
Beğeni sayısı
1,660
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Velveteen Dream: NE Mİ İSTİYORUM?

Velveteen Dream, Christopher Daniels’ın karşısında. Bir kez daha. Dream her ne kadar sakin kalmaya çalışsa da içindeki öfke ve hayal kırıklığı yüzüne yansımış durumda.

a.jpg

Velveteen Dream: BİRAZ DAHA BECERİ YAHUT EMEK FENA OLMAYABİLRİDİ! Boynu çatlağa sıkışmış bir kuzu gibiydin. Yardım istiyordun, kıçını kurtardım. Sonra? Sonra sağa sola birkaç kere zıplayıp yine kafanı o çukura sıkıştırdın. Bizim kafamızı o çukura sıkıştırdın. Bu bizim rüyamız, bizim niyetimizdi ya Daniels, bunu kim kurtaracak biliyor musun? Sen kurtaracaksın. Bize o maçı sen geri getireceksin. Ben her türlü o Wrestlemania Main Event’inde bulunacağım. Seni seçebilmek için bu NOW denilen insanların geçimini sağlayabildiği NOW denilen branddeki herkesin hayallerini söndürdüm, kendiminkini yaşatabilmek için. BİZİMKİNİ YAŞATABİLMEK İÇİN!

Velveteen Dream öfkesini attığına inandıktan sonra sakinleyip geriye çekiliyor ve Daniels’a onun bir borcu olduğuna inanmışçasına bir bakış atıyor.

Velveteen Dream: Bu ringi iki kere paylaştık. Birincisinde aramıza zayıf bir halka bulup onun üzerinden galibiyeti kazandın. İkincisinde tek başınaydın ve olması gerekeni yaptım. Yani özünde bu maça senle çıkmak için bir gereksinimim yok. Ama şirketin en büyük hikayesinin burada sadece ikimizin Wrestlemania'da son bir karşılaşmada gelmesiyle sonlanmasını istiyordum. Şunu bil ki eğer Wrestlemania’da gene üçlü bir maç ayarlayıp zayıf halka üzerinden tuşa gitme gibi bir mega planın yoksa bu adamı sen “Dreamslayer” yaptın. Bu benim için bir problem değil. Çünkü benim rüyam bittiğinde uyanırım ve yoluma devam ederim. Gece geldiğinde başka bir rüya görürüm. Peki ya sen? Royal Rumble galibiyetin ve Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğun yok. Teorik olarak sana ihtiyacımız yok. Wrestlemania dışısın, bir kickoff yaparsın o da buraya vermiş olduğun hizmetten ötürü.

Velveteen Dream suratını asıyor. Çünkü içten içe o da böyle olmasını istemiyor. İlk günden beri başlayan hikayenin bitmesi gereken yerin Wrestlemania olduğunu kendisi de bildiği için üzgün hissediyor.

Velveteen Dream: Ama böyle olmasını istemiyorum. Yapmış olduğun hatayı telafi et, Wrestlemania Main Eventinde benimle karşılaş. Doğrusunu söylemek gerekirse rüyamız ben istediğimde sonlanmıştı; ama Wrestlemania bunun için en doğru yer olduğu için devam ettirmek istiyordum. Wes Lee ile bir Wrestlemania Main Event istemiyorum. Çünkü ona baktığımda Hobbs gibi, Mahal gibi hayal kırıklıklıkları görüyorum. Lakin hayal kırıklığını, hayal öldürene sen çevirdin. Ben bu işe yeteri kadar çaba gösterdim, senin sıran. Yoksa Wrestlemania Main Event’inde bir vanilla midgetı nasıl yerlebir ettiğimi göreceksin. Sensiz…

Velveteen Dream yeteri kadar konuştuğunu hissedip Christopher Daniels’a sırtını dönüp gitmeye yelteniyor.

god is an astronaut

Konular
28
Beğeni sayısı
772
PG Nakit
165
RPG Karakteri
Christopher Daniels: Seni diğerlerine ayıran ne biliyor musun?

Christopher Daniels, yanıtsız bırakmıyor. Gitmeye yeltenen Velveteen Dream, Daniels'ın cevap vermesiyle yüzünü tekrar ona doğru dönüyor ve ikili karşı karşıya geliyor yeniden. Daniels konuşmayı sürdürüyor:

Christopher Daniels: Seni diğerlerinden ayıran ufkunun daha geniş olması, bir fotoğraf karesine baktığında sadece önündekini değil onun arkadasındakini rahatlıkla görebiliyor olman. Ancak seni benden ayıran ne biliyor musun? Senin insan doğup insan ölecek olduğun gerçeği. Fazla bilgi göz çıkarmaz, ancak aklı yerinden oynatır. Sizin için bu böyledir. Her insan zevklerine düşkündür ve eğer kafayı yememişse yemiş gibi takıntılı davranır bu zevklerin gerçekleşmesi için. Survivor Series'ten beri (Buraya kadar Daniels'a çok ciddi bakmayan Velveteen, Survivor Series lafıyla beraber bakışlarını değiştiriyor.) zihnin stabilizasyonda sorun yaşamadığından kalbin sana da bunu söylemeye başlamış. Sorun ne biliyor musun? Sorun her şeyi bu kadar sinematik yaşamak zorunda olmaman, ancak bunu anlamıyorsun. Geçen senenin temmuzundan beri buradayız, ve ekim - kasım civarından beri de benim yolumdasın. Yoluma çıkan diğer herkesin haline bak Dream, hangisi orada senin kadar kalabildi? Sen rüyamız dediğin şeyi bir maçtan ibaret alıyorsun, ortada bir rüya varsa o bizim hikayemizin ta kendisi olmalıydı senin için. Şu düşüncelerin bana insan olduğunu hatırlattı, şaşırmadım ama hayal kırıklığına daha yakınım.

Christopher Daniels biraz duraksıyor, birkaç saniye geçtikten sonra Velveteen bu sessizliği bozacakken Daniels tekrar lafa giriyor ve konuşmayı sürdürüyor:

Christopher Daniels: Eğer hedefin benle olan serüvenini noktalamaksa, bunu WrestleMania Main Event'inde yapmak bir yükümlülük hiçbir zaman olmadı. Ben her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya, ve olabileceğimin en iyisi olmaya çalıştım. Olmadığım noktada ise sinirlenmek hiç reaksiyonum olmadı, tam aksine bunu normal karşıladım çünkü benim insanı dürtülere ayıracak tek bir saniyem bile yok. Bu noktada karşıma geçmiş emek, beceri diye zırvalıyorsun. Tommaso Ciampa'ya karşı "kurtarmaya" geldiğinde ne hissettiysem No Way Out'ta da aynısını hissettim. Kaybetmem gerekiyorsa kaybetmeliydim, ben bu şekilde hep kazançlı çıktım çünkü. Ancak sen insan dürtülerini bana buluşturmaya çalışıyorsun, aramızdaki hikaye WrestleMania Main Event'inde bitse ne fark eder? Bir haftalık şovun açılışında bitse ne fark eder? Önemli olan maça insanların verdiği değer değil, senin verdiğin değer. Yani senin hissettiğin şey burada önemli, ancak sen önemli olanın benimle karşılaşmak değil de bunu büyük spot ışıklarının altında yapmak olduğunu zannediyor gibisin..

Christopher Daniels: Yani ortada benim kurtaracağım bir şey falan yok, senin insani ideallerin gerçekleşecek diye de kılımı kıpırdatmam. En başında da karşıma çıkan sendin, reddetmedim ve hikayemin içine aldım. Çünkü ufkuna güvendim, ve sana bu şansı verdim. En iyisini arzuluyordum, en güçlüleriyle savaşıyorum ve en akıllılarını da görmek istedim. Ancak şu an bir aptal gibi konuşuyorsun. Bazı şeylerin ne kadar önemli olduğunu, o şeylere alıştığından olsa gerek unutmuşsun. (Christopher Daniels kafasını pozitif anlamda sallıyor.) Belki biraz uzak kalmak sana bunu hatırlatır.

Christopher Daniels bu lafın ardından direkt arabaya binmek için hamle yaparken Velveteen Dream onu kolundan tutup kendine çekiyor. İkili bir süre bu pozisyonda kalıyor ve birbirlerine bakıyorlar. Bu sekansı bitiren isimse tekrar lafa giren Velveteen oluyor:

Kras Mazov

Tractatus
Konular
36
Beğeni sayısı
1,660
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
20200930_NXT_Vid_VelveDream_Clean__c84fa818ee3fe1ffb607d5597288943d.jpg

Velveteen Dream: The Father böyle olsun ister miydi?

Christopher Daniels: Onun adını ağ-

Velveteen Dream: Haddimi aşıyorum değil mi? Belki de asıl bu yüzden beni seviyorsun bu kadar. Çünkü hiç birisi benim kadar duramadı karşında. Sen kendini ne olarak görüyorsan onu infaz eden kişi olarak karşında duruyorum. Beni tanımıyormuşsun gibi konuşma. Tabi ki de spot ışıklarını seviyorum. En büyük şov neredeyse, ben oradayım. Sen ise ihtişamlardan uzak, kendini insani şeylerden arındırdığını zanneden birisin. Peki Wrestlemania Main Event’inde kendisinin seçilmesini istemek için bana yalvaran Brazzers’taki kel adama ne oldu ha?

Daniels’ın Velveteen’in son kurduğu cümlesine dair hiçbir fikri yokmuşçasına “Ne diyor bu?” imajına girdi. Velveteen’in de suratında şüpheli bir ifade var.

Velveteen Dream: Aramızda en az 20 yaş var, kuşak farkı diyelim; ama şunu bil. İkimizin birlikte çıktığı bu yolculuk… BİTTİ! Senin bahsetmiş olduğun serüveni ben Shark Cage’in tepesinden atlayarak bitirdim. Aradığım tek şeyin fantezi olduğunu ve PGW’da sana karşı tek üstün çıkan kişinin ben olduğumu biliyorum. Lakin bu benim için gurur duyacağım bir şey hiçbir zaman olmadı. Bana gurur veren tek şey, televizyonu açıp kendimi izlediğimde şov yapmam. Senin motivasyonun ise insanların senden daha düşük olduğunu herkese gösterebilmen. İki amaç için de spot ışıkları lazım olduğu için dönüp dolaşıp hep birbirimizi bulduk.

Velveteen esneyip kolunu Daniels’ın omzuna atıyor lakin iki saniye geçmeden Daniels bundan rahatsız olup geriye adım atıyor.

Velveteen Dream: Bunca zamanki dil dökmelerinden sonra ben aslında Wrestlemania Main Event’te bulunmaya değer veriyorsun zannetmiştim. Madem ihtiyacın yokmuş, burada benim de daha fazla durmama gerek yok. Ne de olsa…

Ben kazandım

Velveteen Dream: Seni neden rüyamda gördüğümü biliyorum. Peder sana da beni bulman gerektiğini söylediği için sana geldiğimde benim geleceğimi biliyordun. Şimdi de benim gideceğimi anlayabilmen için de zeka küpü olmaya gerek yok. Üzülme diyeceğim de sana göre sen hiçbir duyguya sahip değilsin, sadece öfke. Tabi en azından benim dışımda herkese böyle gösterdin. Lakin Wrestlemania’da o bücürden alman gereken intikamı ben kendim aldığımda başaramadığın nadir şeylerin hepsini benim başarmış olduğumu yeniden göreceksin. Umarım bu durum senin “hayvani” duygularını aktive etmez. Unutma ki sen kimsen ben her zaman bir adım arkasından avını takip edenim. Sen neysen, ben bir fazlasıyım.

DREAM
OV-

god is an astronaut

Konular
28
Beğeni sayısı
772
PG Nakit
165
RPG Karakteri
1717173078405.png

Christopher Daniels: Var olduğunu sandığın çelişkilerimi yakalamayı çok seviyorsun, benim bir hata yaptığımı düşünmek senin çok hoşuna gidiyor değil mi?

Christopher Daniels yönelttiği soruya bir karşılık beklemeden konuşmaya devam ediyor:

Christopher Daniels: Söylesene, madem kazandığını bunu vurgulayabilecek kadar iyi biliyorsun. Neden ben o kemeri geri alayım diye bana yalvarmaya geldin Dream? Neden aramızdaki hikayenin varlığına bu kadar inanıyordun? Madem her şey senin için bu kadar berraktı. Şu haline bak, kendi seviyeni belirleyebilmek için bile benim adımdan faydalanıyorsun. Sence ben mi insanların daha düşük olmasından motivasyon buluyorum? Yoksa sen ve türdaşların mı benim kudretimi kendilerine hedef olarak seçiyor? ''Beni tanımıyormuşsun gibi konuşma.''

Christopher Daniels son cümleyi işin içine ironi katarak söylüyor. Velveteen Dream, Daniels'ın bu hareketine yarım ağız hafifçe sırıtıyor.

Christopher Daniels: Her zaman en iyisini kovaladığımı sen benden daha iyi biliyorsun, bir fazlam olduğunu iddia edebiliyorsan bilirsin en azından. WrestleMania Main Event'inde seninle çıkacağım bir mücadele bu açıdan tatmin ediciydi ve evet bunun yaşanmasını gerçekten istedim, ancak olmadığı zaman da sen ve senin gibiler gibi bunun uğruna kendimi kaybetmem. İnsani şeylerden arındığımı zannetmiyorum, insani şeylerin tam karşılığını yaşıyorum hatta. O kadar ki, sadece insani duyguların peşindeyim. Ancak insani duyguların içinde spot ışıklarında bulunmak gibi bir kaygı yok, o parlayan flaşların senin şu kuşağında oluşturduğu dopamin hormonunun eseri.

Christopher Daniels kurduğu son cümlenin ardından arabasının kapısını açıyor sakince, Velveteen Dream onu sadece seyretmekle yetinirken Daniels içeri bir adım attığı anda kafasını ona doğru çeviriyor ve son bir kez sesleniyor:

Christopher Daniels: Ağzında dolaştırdığın öznelere dikkat et, ''hayvani'' duygunun ne demek olduğunu anlattırmak zorunda bırakma beni.

Christopher Daniels arabasına biniyor ve oradan uzaklaşıyor, o henüz kontağı çalıştırırken Velveteen Dream geldiği yönden geri yürümeye başlıyor ve iki isim zıt yönlere artlarına bakmadan hareket ederken kameralarımız bu görüntülerle birlikte kapanıyor...

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: