Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Sekarzu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="god is an astronaut" data-source="post: 234261" data-attributes="member: 91"><p style="text-align: center"><strong>Christopher Daniels: </strong>Seni diğerlerine ayıran ne biliyor musun?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Christopher Daniels, yanıtsız bırakmıyor. Gitmeye yeltenen Velveteen Dream, Daniels'ın cevap vermesiyle yüzünü tekrar ona doğru dönüyor ve ikili karşı karşıya geliyor yeniden. Daniels konuşmayı sürdürüyor:</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Christopher Daniels: </strong>Seni diğerlerinden ayıran ufkunun daha geniş olması, bir fotoğraf karesine baktığında sadece önündekini değil onun arkadasındakini rahatlıkla görebiliyor olman. Ancak seni benden ayıran ne biliyor musun? Senin insan doğup insan ölecek olduğun gerçeği. Fazla bilgi göz çıkarmaz, ancak aklı yerinden oynatır. Sizin için bu böyledir. Her insan zevklerine düşkündür ve eğer kafayı yememişse yemiş gibi takıntılı davranır bu zevklerin gerçekleşmesi için. Survivor Series'ten beri (Buraya kadar Daniels'a çok ciddi bakmayan Velveteen, Survivor Series lafıyla beraber bakışlarını değiştiriyor.) zihnin stabilizasyonda sorun yaşamadığından kalbin sana da bunu söylemeye başlamış. Sorun ne biliyor musun? Sorun her şeyi bu kadar sinematik yaşamak zorunda olmaman, ancak bunu anlamıyorsun. Geçen senenin temmuzundan beri buradayız, ve ekim - kasım civarından beri de benim yolumdasın. Yoluma çıkan diğer herkesin haline bak Dream, hangisi orada senin kadar kalabildi? Sen rüyamız dediğin şeyi bir maçtan ibaret alıyorsun, ortada bir rüya varsa o bizim hikayemizin ta kendisi olmalıydı senin için. Şu düşüncelerin bana insan olduğunu hatırlattı, şaşırmadım ama hayal kırıklığına daha yakınım.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Christopher Daniels biraz duraksıyor, birkaç saniye geçtikten sonra Velveteen bu sessizliği bozacakken Daniels tekrar lafa giriyor ve konuşmayı sürdürüyor:</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Christopher Daniels: </strong>Eğer hedefin benle olan serüvenini noktalamaksa, bunu WrestleMania Main Event'inde yapmak bir yükümlülük hiçbir zaman olmadı. Ben her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya, ve olabileceğimin en iyisi olmaya çalıştım. Olmadığım noktada ise sinirlenmek hiç reaksiyonum olmadı, tam aksine bunu normal karşıladım çünkü benim insanı dürtülere ayıracak tek bir saniyem bile yok. Bu noktada karşıma geçmiş emek, beceri diye zırvalıyorsun. Tommaso Ciampa'ya karşı "kurtarmaya" geldiğinde ne hissettiysem No Way Out'ta da aynısını hissettim. Kaybetmem gerekiyorsa kaybetmeliydim, ben bu şekilde hep kazançlı çıktım çünkü. Ancak sen insan dürtülerini bana buluşturmaya çalışıyorsun, aramızdaki hikaye WrestleMania Main Event'inde bitse ne fark eder? Bir haftalık şovun açılışında bitse ne fark eder? Önemli olan maça insanların verdiği değer değil, senin verdiğin değer. Yani senin hissettiğin şey burada önemli, ancak sen önemli olanın benimle karşılaşmak değil de bunu büyük spot ışıklarının altında yapmak olduğunu zannediyor gibisin..</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Christopher Daniels: </strong>Yani ortada benim kurtaracağım bir şey falan yok, senin insani ideallerin gerçekleşecek diye de kılımı kıpırdatmam. En başında da karşıma çıkan sendin, reddetmedim ve hikayemin içine aldım. Çünkü ufkuna güvendim, ve sana bu şansı verdim. En iyisini arzuluyordum, en güçlüleriyle savaşıyorum ve en akıllılarını da görmek istedim. Ancak şu an bir aptal gibi konuşuyorsun. Bazı şeylerin ne kadar önemli olduğunu, o şeylere alıştığından olsa gerek unutmuşsun. (Christopher Daniels kafasını pozitif anlamda sallıyor.) Belki biraz uzak kalmak sana bunu hatırlatır.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Christopher Daniels bu lafın ardından direkt arabaya binmek için hamle yaparken Velveteen Dream onu kolundan tutup kendine çekiyor. İkili bir süre bu pozisyonda kalıyor ve birbirlerine bakıyorlar. Bu sekansı bitiren isimse tekrar lafa giren Velveteen oluyor:</em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="god is an astronaut, post: 234261, member: 91"] [CENTER][B]Christopher Daniels: [/B]Seni diğerlerine ayıran ne biliyor musun? [I]Christopher Daniels, yanıtsız bırakmıyor. Gitmeye yeltenen Velveteen Dream, Daniels'ın cevap vermesiyle yüzünü tekrar ona doğru dönüyor ve ikili karşı karşıya geliyor yeniden. Daniels konuşmayı sürdürüyor:[/I] [B]Christopher Daniels: [/B]Seni diğerlerinden ayıran ufkunun daha geniş olması, bir fotoğraf karesine baktığında sadece önündekini değil onun arkadasındakini rahatlıkla görebiliyor olman. Ancak seni benden ayıran ne biliyor musun? Senin insan doğup insan ölecek olduğun gerçeği. Fazla bilgi göz çıkarmaz, ancak aklı yerinden oynatır. Sizin için bu böyledir. Her insan zevklerine düşkündür ve eğer kafayı yememişse yemiş gibi takıntılı davranır bu zevklerin gerçekleşmesi için. Survivor Series'ten beri (Buraya kadar Daniels'a çok ciddi bakmayan Velveteen, Survivor Series lafıyla beraber bakışlarını değiştiriyor.) zihnin stabilizasyonda sorun yaşamadığından kalbin sana da bunu söylemeye başlamış. Sorun ne biliyor musun? Sorun her şeyi bu kadar sinematik yaşamak zorunda olmaman, ancak bunu anlamıyorsun. Geçen senenin temmuzundan beri buradayız, ve ekim - kasım civarından beri de benim yolumdasın. Yoluma çıkan diğer herkesin haline bak Dream, hangisi orada senin kadar kalabildi? Sen rüyamız dediğin şeyi bir maçtan ibaret alıyorsun, ortada bir rüya varsa o bizim hikayemizin ta kendisi olmalıydı senin için. Şu düşüncelerin bana insan olduğunu hatırlattı, şaşırmadım ama hayal kırıklığına daha yakınım. [I]Christopher Daniels biraz duraksıyor, birkaç saniye geçtikten sonra Velveteen bu sessizliği bozacakken Daniels tekrar lafa giriyor ve konuşmayı sürdürüyor:[/I] [B]Christopher Daniels: [/B]Eğer hedefin benle olan serüvenini noktalamaksa, bunu WrestleMania Main Event'inde yapmak bir yükümlülük hiçbir zaman olmadı. Ben her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya, ve olabileceğimin en iyisi olmaya çalıştım. Olmadığım noktada ise sinirlenmek hiç reaksiyonum olmadı, tam aksine bunu normal karşıladım çünkü benim insanı dürtülere ayıracak tek bir saniyem bile yok. Bu noktada karşıma geçmiş emek, beceri diye zırvalıyorsun. Tommaso Ciampa'ya karşı "kurtarmaya" geldiğinde ne hissettiysem No Way Out'ta da aynısını hissettim. Kaybetmem gerekiyorsa kaybetmeliydim, ben bu şekilde hep kazançlı çıktım çünkü. Ancak sen insan dürtülerini bana buluşturmaya çalışıyorsun, aramızdaki hikaye WrestleMania Main Event'inde bitse ne fark eder? Bir haftalık şovun açılışında bitse ne fark eder? Önemli olan maça insanların verdiği değer değil, senin verdiğin değer. Yani senin hissettiğin şey burada önemli, ancak sen önemli olanın benimle karşılaşmak değil de bunu büyük spot ışıklarının altında yapmak olduğunu zannediyor gibisin.. [B]Christopher Daniels: [/B]Yani ortada benim kurtaracağım bir şey falan yok, senin insani ideallerin gerçekleşecek diye de kılımı kıpırdatmam. En başında da karşıma çıkan sendin, reddetmedim ve hikayemin içine aldım. Çünkü ufkuna güvendim, ve sana bu şansı verdim. En iyisini arzuluyordum, en güçlüleriyle savaşıyorum ve en akıllılarını da görmek istedim. Ancak şu an bir aptal gibi konuşuyorsun. Bazı şeylerin ne kadar önemli olduğunu, o şeylere alıştığından olsa gerek unutmuşsun. (Christopher Daniels kafasını pozitif anlamda sallıyor.) Belki biraz uzak kalmak sana bunu hatırlatır. [I]Christopher Daniels bu lafın ardından direkt arabaya binmek için hamle yaparken Velveteen Dream onu kolundan tutup kendine çekiyor. İkili bir süre bu pozisyonda kalıyor ve birbirlerine bakıyorlar. Bu sekansı bitiren isimse tekrar lafa giren Velveteen oluyor:[/I][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Sekarzu
Menü
Giriş yap