Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Sekarzu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="god is an astronaut" data-source="post: 234678" data-attributes="member: 91"><p style="text-align: center">[ATTACH=full]7160[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Christopher Daniels: </strong>Var olduğunu sandığın çelişkilerimi yakalamayı çok seviyorsun, benim bir hata yaptığımı düşünmek senin çok hoşuna gidiyor değil mi?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Christopher Daniels yönelttiği soruya bir karşılık beklemeden konuşmaya devam ediyor: </em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Christopher Daniels: </strong>Söylesene, madem kazandığını bunu vurgulayabilecek kadar iyi biliyorsun. Neden ben o kemeri geri alayım diye bana yalvarmaya geldin Dream? Neden aramızdaki hikayenin varlığına bu kadar inanıyordun? Madem her şey senin için bu kadar berraktı. Şu haline bak, kendi seviyeni belirleyebilmek için bile benim adımdan faydalanıyorsun. Sence ben mi insanların daha düşük olmasından motivasyon buluyorum? Yoksa sen ve türdaşların mı benim kudretimi kendilerine hedef olarak seçiyor? <em>''Beni tanımıyormuşsun gibi konuşma.''</em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em>Christopher Daniels son cümleyi işin içine ironi katarak söylüyor. Velveteen Dream, Daniels'ın bu hareketine yarım ağız hafifçe sırıtıyor. </em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Christopher Daniels:</strong> Her zaman en iyisini kovaladığımı sen benden daha iyi biliyorsun, bir fazlam olduğunu iddia edebiliyorsan bilirsin en azından. WrestleMania Main Event'inde seninle çıkacağım bir mücadele bu açıdan tatmin ediciydi ve evet bunun yaşanmasını gerçekten istedim, ancak olmadığı zaman da sen ve senin gibiler gibi bunun uğruna kendimi kaybetmem. İnsani şeylerden arındığımı zannetmiyorum, insani şeylerin tam karşılığını yaşıyorum hatta. O kadar ki, sadece insani duyguların peşindeyim. Ancak insani duyguların içinde spot ışıklarında bulunmak gibi bir kaygı yok, o parlayan flaşların senin şu <strong>kuşağında</strong> oluşturduğu dopamin hormonunun eseri.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Christopher Daniels kurduğu son cümlenin ardından arabasının kapısını açıyor sakince, Velveteen Dream onu sadece seyretmekle yetinirken Daniels içeri bir adım attığı anda kafasını ona doğru çeviriyor ve son bir kez sesleniyor:</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Christopher Daniels: </strong>Ağzında dolaştırdığın öznelere dikkat et, ''hayvani'' duygunun ne demek olduğunu anlattırmak zorunda bırakma beni.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Christopher Daniels arabasına biniyor ve oradan uzaklaşıyor, o henüz kontağı çalıştırırken Velveteen Dream geldiği yönden geri yürümeye başlıyor ve iki isim zıt yönlere artlarına bakmadan hareket ederken kameralarımız bu görüntülerle birlikte kapanıyor... </em></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="god is an astronaut, post: 234678, member: 91"] [CENTER][ATTACH type="full" alt="1717173078405.png"]7160[/ATTACH] [B]Christopher Daniels: [/B]Var olduğunu sandığın çelişkilerimi yakalamayı çok seviyorsun, benim bir hata yaptığımı düşünmek senin çok hoşuna gidiyor değil mi? [I]Christopher Daniels yönelttiği soruya bir karşılık beklemeden konuşmaya devam ediyor: [/I] [B]Christopher Daniels: [/B]Söylesene, madem kazandığını bunu vurgulayabilecek kadar iyi biliyorsun. Neden ben o kemeri geri alayım diye bana yalvarmaya geldin Dream? Neden aramızdaki hikayenin varlığına bu kadar inanıyordun? Madem her şey senin için bu kadar berraktı. Şu haline bak, kendi seviyeni belirleyebilmek için bile benim adımdan faydalanıyorsun. Sence ben mi insanların daha düşük olmasından motivasyon buluyorum? Yoksa sen ve türdaşların mı benim kudretimi kendilerine hedef olarak seçiyor? [I]''Beni tanımıyormuşsun gibi konuşma.'' Christopher Daniels son cümleyi işin içine ironi katarak söylüyor. Velveteen Dream, Daniels'ın bu hareketine yarım ağız hafifçe sırıtıyor. [/I] [B]Christopher Daniels:[/B] Her zaman en iyisini kovaladığımı sen benden daha iyi biliyorsun, bir fazlam olduğunu iddia edebiliyorsan bilirsin en azından. WrestleMania Main Event'inde seninle çıkacağım bir mücadele bu açıdan tatmin ediciydi ve evet bunun yaşanmasını gerçekten istedim, ancak olmadığı zaman da sen ve senin gibiler gibi bunun uğruna kendimi kaybetmem. İnsani şeylerden arındığımı zannetmiyorum, insani şeylerin tam karşılığını yaşıyorum hatta. O kadar ki, sadece insani duyguların peşindeyim. Ancak insani duyguların içinde spot ışıklarında bulunmak gibi bir kaygı yok, o parlayan flaşların senin şu [B]kuşağında[/B] oluşturduğu dopamin hormonunun eseri. [I]Christopher Daniels kurduğu son cümlenin ardından arabasının kapısını açıyor sakince, Velveteen Dream onu sadece seyretmekle yetinirken Daniels içeri bir adım attığı anda kafasını ona doğru çeviriyor ve son bir kez sesleniyor:[/I] [B]Christopher Daniels: [/B]Ağzında dolaştırdığın öznelere dikkat et, ''hayvani'' duygunun ne demek olduğunu anlattırmak zorunda bırakma beni. [I]Christopher Daniels arabasına biniyor ve oradan uzaklaşıyor, o henüz kontağı çalıştırırken Velveteen Dream geldiği yönden geri yürümeye başlıyor ve iki isim zıt yönlere artlarına bakmadan hareket ederken kameralarımız bu görüntülerle birlikte kapanıyor... [/I] [/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Sekarzu
Menü
Giriş yap