A Milli Takım'ın Geniş Kadrosu Belli Oldu


KALKTI!!!!

Jayden Atatürk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
48
Mesajlar
7,747
Beğeni sayısı
2,247
PG Nakit
965
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Yani eksik adam aklıma gelmiyor. Kadro daha da daralınca x niye alınmadı falan yangın yapmak yerine takıma odaklanmak lazım. Euro 2016'da saha dışı olaylarla bok ötesi bir turnuvaydı. 2020 daha da berbattı. Oyun bile oynamadık. Bu turnuvada artık bir şeyler yapmanın vakti geldi. Gruptan çıkma olarak hedefi belirlemeliyiz. Bizim için en gerçekçi hedef bu.
 

The Gold Standard

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
363
Beğeni sayısı
218
PG Nakit
100
İrfan Can’ın sakatlığı yetişmiyor mu? Kadroda olmaması garibime gitti.
Adam kör kanka

Kadroda beni en çok rahatsız eden şey Cenk Özkaçar'ın yine sol bek alternatifi olarak görülmesi oldu. Samet Akaydin konusuna hocanın Şenol Güneş/Dorukhan Toköz kontenjanından dolayı anlayış gösterebiliyorum ama umarım rolü gereğinden büyük olmaz. Cengiz/Yunus kıyasına girilebilir belki, Cengiz'in bu kadar geniş bir forvet havuzuna giremeyecek kadar kötü olduğunu düşünmüyorum ama yine de anlayış gösterebileceğim bir tercih. Kesikler atıldıktan sonra muhtemelen kadronun son hali daha tartışmaya açık olacak. Onu beklemek lazım.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,377
Mesajlar
14,206
Beğeni sayısı
3,686
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Kadroda beni en çok rahatsız eden şey Cenk Özkaçar'ın yine sol bek alternatifi olarak görülmesi oldu.
Eren Elmalı bari atılsaydı dedim ben de. Cenk Özkaçar’dan asla daha kötü olamaz çünkü. Ki Eren kısıtlı meziyetlerine rağmen mücadele gücü ve istikrarı itibariyle beğendiğim bir oyuncu.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: