4 Yıl Önce Bugün Hana Kimura'yı Kaybettik


Uncle Junior

sekkusu yaritai
Katılım
2 Tem 2023
Konular
31
Mesajlar
2,912
Beğeni sayısı
623
PG Nakit
140
Konum
Ankara/İncirli
Favori Güreşçi
The Undertaker
Yaşadığımız çağın en büyük problemlerinden biri, "Kara mizah, ofansif mizah" adı altında insanlara zorbalık yapan ergen ya da erişkin olamamış tipler. Gencecik bir kadının ölümüne sebep olabiliyorlar.

Işıklar içinde uyusun.
 

Centria

nobody
Katılım
2 Tem 2023
Konular
164
Mesajlar
2,161
Beğeni sayısı
767
PG Nakit
300
1
Bazen insanlar gerçekten umursanmayacak şeyleri fazla ciddiye alıp düşmanına söylemeyecek şeyleri söyleyebiliyor karşısındakine. Kendimden biliyorum bazen o kadar sinirleniyorum ki karşımdakinin insan olduğunu unutuyorum. Bu haber hepimize tokat gibi carpması gerekiyor çünkü Hana'nın da dediği gibi "herkes farklı" özellikle konu internetse kimin ne yaşadığını bilemeyiz

Hana konusunda ise yalan yok kendisini canlı izlemeyi birkaç ay ile kacirsam da sonradan izlediğim maçları ve kendisi hakkında yazılan onlarca olumlu şeyi okuduktan sonra üzülmemek elde değil. Hepimizin bildiği gibi profesyonel güreş niş bir hobi, Hana'nın bu endüstriyi kendi çapında popülerlestirme çabalarına hep saygı duyacağım. Ölümünden 7 ay önce dediği şey bile aslında insanları profesyonel güreşe kazandırmayla alakalı. Huzur içinde uyusun.

"Profesyonel güreşçi̇leri̇n i̇nsanlara i̇lham verebi̇leceği̇ni̇ düşünüyorum"
IMG_20220203_085218-600x355.jpg
 

Netuno

One & Only
Katılım
2 Tem 2023
Konular
193
Mesajlar
8,559
Beğeni sayısı
1,519
PG Nakit
780
RPG Karakteri
"The Last World Beater" Will Ospreay
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Bugün aklımdan çıkmadı açıkçası. Konuyu açamama nedenim ise bütün gün vizitede oluşum. Uzun uzun bir yas mesajı yazabilecek bir durumda değilim maalesef onun için kafamı toparlamam lazım. Yani nasıl bir şeyler diyebilirim ki? Dört yıla rağmen hala taze hissettirmeyi başarıyor. Dört yıla rağmen hala ilk günkü gibi canımı yakıyor.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: