RPG Bir Sırp Filmi


Ensiferum

eater.of.worlds
Katılım
4 Tem 2023
Konular
45
Mesajlar
2,236
Beğeni sayısı
589
PG Nakit
40
WYATT!

Işıklar sönüyor.



Girişte gaz lambasıyla Bray Wyatt girişte görünüyor. Yanında Braun Strowman ve Erick Rowan'ın yokluğu dikkat çekerken Wyatt ağır adımlarla ringe ilerliyor elinde lambasıyla.

rR2AMM.png


Wyatt içeri giriyor ve çevresine şöyle bir baktıktan sonra lambaya üfleyerek ışıkları geri getiriyor. Wyatt elindeki mikrofonu çevirerek çevresine bakıyor.

Merhaba Hollywood! (Wyatt çevresine bakarak pis pis sırıtıyor.) Işıkların üzerime düşüp düşmediğine dikkat etmeliyim adamım, zira meşhur olmak üzereyim... Goldust'la olan efsanevi çarpışmamıza günler kala içimi çocukça bir heyecan kaplamış vaziyette. Ve bir şeyi hala tam anlamıyla idrak edememiş durumdayım: Bütün bunların hepsi bir yanılsamadan mı ibaret? Yoksa kader ağlarını, Bray Wyatt'ı bir stepne, bir yedek lastik olarak kullancak şekilde mi ördü? Bildiğiniz üzere ihtiyar dostumuz bir süredir genç ahbabı Joe Gacy ile büyülü bir yolculuğun içerisinde. Ringdeki arkadaşlıklarını arka alanda da geliştiriyorlar.. Ve bazıları, bu iki adamın kozlarını paylaşmasını heyecan verici bir durum olarak görüyor. Ancak, ben bir yol işareti değilim adamım. Yan yana giden iki atlıyı ayıracak olan tarla korkuluğu da değilim. Ben tarlanın ve çiftliğin sahibiyim, bana diyetini ödemeden topraklarımdan geçmeye kalkanın sadece kendisinin de değil, bineğinin de derisini yüzerim. Goldust, eğer kafanda buna dair fanteziler yaşıyorsan buna bir son ver evlat, zira karşında artık herhangi bir adam yok. Bu zamana kadar PGW'nin karşına getirdiği istidatsız oğlanlarla karşılaştın. Şimdi ise gerçek bir hasım seni bekliyor olacak. Ve ben bu yolculuk yaklaşırken, neden diye düşünüyorum.. Arkadaşın nerede? Onun sakatlanmadığını biliyorum oğlum, o bir yerlerde saklanıyor. Sadece gölgem, varlığım bile can dostunun kuyruğunu kıstırıp terk-i diyar etmesine yetti. Akıl hocan, sana hayatı öğreten adam dahi benim ismimi duyunca neredeyse kıta değiştirecek hale gelmişken, hangi cesaretle bana karşı kılıcını çekebiliyorsun? Kendi filmimi çekmeye başladığım zaman bir şeyi fark edeceksin: Ben senaryodan değil, doğaçlamadan hoşlanıyorum. Oraya çıktığımız zaman herkes bunun zihinlerin çarpışması olacağını düşünüyor... yanılıyorlar adamım. Oraya çıktığımız zaman herhangi bir mesaj kaygısı taşımayacağım. Bir ideoloji kanıtlama peşinde de olmayacağım. Sadece seni yerden yere vurarak altınını gasp edeceğim. Ve sonra, benden korkup kaçan ama unvanını boşa çıkartacak kadar erkekliği olmayan ahbabına sıra gelecek. Hatırlarsan, buralarda Vincent adında bir genç vardı. Gezilerden bahsetmeyi, maval okumayı severdi. Onu hiç bitmeyen bir geziye çıkarttım, şimdi ise senin filminin son sahnesini çekmek üzereyim. Peki senin tercihin ne olacak? Arkadaşının yaptığı şeyi göremeyecek kadar kör müsün?

Wyatt sandalyesine kuruluyor ve çevreye şöyle bir bakıyor.

Hangi silah arkadaşı, devresine kılıcının yarısını uzatıp sen buna layıksın diyebilir? Dostun Joe, senin artıklarıyla yetinebileceğini düşünüyordu. Bray amcasından kaçarken sana unvanını bırakmadı, sana kendisine ait olan altının "geçici"sine sahip olabilmen için bir imkan verdi. Yediği yemeğin kemiğini köpeğine atan bir sahip gibi. Neyse ki, bu senin boynuna tasma vurulan ilk zaman olmadığı için çok da yabancılık çekmeyeceksin adamım. Belki bana bir iyilik yaparsın: No Way Out'ta senin için yolun sonuna gelmiş durumdayız. Biletin kesildiği zaman ben "geçici" Televizyon Şampiyonu olacağım. İşte o zaman, senin için bir intikam fırsatı doğacak Goldust. Sana kendi artıklarını layık gören, kendi sahip olduğu altının geçicisini önüne fırlatan sözde yaşam koçun Joe Gacy'i indirerek beni Televizyon Şampiyonu yapacaksın. Kendi onurun için... Ona ihtiyacın yok. Henüz kendisinin öğrenmediği hayatı sana öğretmeye çalışan bir soytarının peşinden giderek şu kalan birkaç yılını da heba etmemen senin faydana olur evlat. Ya da ikinci seçeneği uygulayacağız: İkinizi de ezip geçeceğim. Sizi pikabımın arkasına vurup attaya götüreceğim. (Wyatt kahkaha atıyor) Ve orada, sizler için hazırladığım Tiyatro'ya çıkıp son bir oyun oynayacaksınız. Tercih senin: Ya karşımda diz çöküp biat eder, efendini bana getirmek için söylediğim şeyleri yaparsın... ya da Gacy ile bu sefer benim yönetmeni olduğum bir filmi paylaşırsınız. Seçimini yap-



Bir müzik duyuluyor ve Wyatt şaşkınlıkla girişe dönüyor.

dyxKq01e_o.jpg


@Akashi
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: