RPG İhtiyar Bir Revolver

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
144
Beğeni sayısı
2,337
PG Nakit
590
RPG Karakteri
Bray Wyatt
Bray Wyatt'ı salıncağında sallanırken görüyoruz. Temmuz güneşi parlarken, cırcır böcekleri ve kuş ötüşleriyle dolu huzur dolu bir ortam göze çarpıyor. Wyatt sallanarak önündeki araziye bakıyor ve bir süre sonra söze giriyor.

ULeMPizW_o.png

Tanrılar, çocuklarının azap çekmemesi için babaları yarattı. Çocukları büyütmesi ve öğretmesi için de anneleri. Ve bütün bu çatının adına aile dedi. Aile, çoğu kişi için her şeyden önce gelir adamım; şöhretten, paradan ve zevkten. Ve derler ki, bir adam, ailesi için sorumluluk alabildiği ölçüde erkektir bu hayatta. Bu sözün zaman zaman sınandığı hep olmuştur, öyle değil mi madamlar ve mösyöler? Çok daha büyük olaylara, çok daha büyük çatışmalara konu olmuş benim hayatımda bile benzer bir ikilem oluşabiliyorsa, sizin zayıf zihinlerinizde aynı mümayişin yaşanmaması mümkün değil. Hepiniz bir gün, kendi kişisel istekleriniz ve ailenizin çıkarları arasında sıkışıp kaldınız öyle değil mi? Yapmak istediğin şey ve yapılması gereken şey adamım, bu ikisinin arasında o kadar ince bir çizgi var ki. Burada devireceğiniz en fazla 600 sayfa takvim yaprağı ve hala zamanınızı kimin için kullanacağınızın muhasebesini yapmak zorundasınız! (Wyatt pis pis sırıtıyor) Benim yapmış olduğum tercihlerin hepsi, zaman içinde sınandı ve her seferinde haklı çıktığımı gördüm. Bu topraklarda yaşayan mutlu ailemizin ilk ortaya çıktığı zamanlarda, başımızın üstüne çatı ve boğazımızdan aşağı yemek koyan kadın öldürüldüğünde bir seçim yapma zamanı gelmişti. Ateşin yanında cesedi yatarken ona yaklaştım adamım ve o bana fısıldadı: "Sen seçildin" dedi bana, "onlar seni de yok etmeden önce sen onları yok etmelisin". Onun sadece sesi bile dünyayı kurtarmaya yeterdi, öpücüğü ise.. dünyayı ateşe vermeyi.

Wyatt derin derin düşünüyor, ardından tekrar söze giriyor.

ptHhifyM_o.png

Girdiğim savaşlarda, ailemizin bazı fedakarlıklar yapması gerekti adamım. Bunu inkar edecek değilim, bazen daha büyük bir iyilik için evlatlarım bana siper olmaktan çekinmediler. Ve Bobby ile küçük arkadaşı benim tarihçemde savaş bir yana, çatışma bile sayılmayacak derecede küçük bir hadise. Lockdown yaklaşırken yapılması gereken bazı fedakarlıklar olduğunu görüyor ve tecrübemin getirdiği olgunlukla onları kucaklayabiliyorum. Ama geçen hafta olanlar.. bir kıvılcımı çaktı diyebilirim. Bobby ve Alexander benim nazarımda birer hiç. Onların küfür dolu ağızları, birbirleriyle olan çocuk misali şakalaşmaları yahut o embesil arkadaşlıkları umurumda dahi değil. Onları, beyinleri ya da yürekleri olduğu için değil, bellerinde aileme ait mülk olduğu için seçtim. Ve işin açığı planım, herhangi bir mücadeleye gerek olmaksızın o altınları teslim almaktı. Ve Wyatt Family'nin beklediği oldu, küçük Bobby Wyattların ateşine fazla dayanamadı. Şimdi bir hastane köşesinde küçükken çaldığı cüzdanları düşünerek hicap duyuyordur belki de. Ama devamında gelişen olaylar benim kontrolümde değildi ve PGW çöplüğünün iyi bildiği bir gerçek varsa o da Bray Wyatt'ın sürprizlerden nefret ettiğidir. Şimdi, bizden çalınanları almak için değil, elimizdekini vermemek için oynuyoruz. Alexander'ın eline geçirdiği bütün objelerle kuduz bir köpek gibi üzerime saldırması önemli değil. Onun acısını biliyorum ve bunu dindirmek için elimden gelirse ne yapacağıma söz veriyorum. Amcan olarak, seni takım arkadaşına kavuşturacağım evlat. Aynı pipetten beslenerek aranızdaki sıkı bağı daha da güçlendireceksiniz ve 10 sene sonra evinizde büyüttüğünüz eniklerinize hikayelerinizi anlatacaksınız. "Ne adamdı Bray Wyatt, silindir gibi ikimizin de üzerinden geçti.." Alex, bir kafes fikrinden korkması gereken kişi ben değilim evlat ve Lockdown gecesi geldiğinde o kafesin demirleri başta olmak üzere elime ne geçerse alıp, evlatlarımın intikamı için güneş görmeyen her yerine sokacağım. Follow… the buzzards.

Wyatt keyifli bir şekilde gülümserken kameralar kapanıyor.

Oynadığınız Karakterin Adı
Bray Wyatt
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 4)
Anasayfa Üst Alt