TCPW Anniversary I Pre-Show
Haydi bakalım, başlayalım. Ospreay'in kazanacağı zaten çok belliydi, kemeri de alacaktır. Şu kadroda kim Royal Rumble kazanacak, meraktayız. Oha! Tamina'nın kazanması feci şaşırttı, Brie Bella'nın zorlanmasını bile beklemiyordum. Kadınlar divizyonu şaşırtmaya devam ediyor.
TCPW Anniversary I Main Show
Brookes'un kazanacağını zaten bekliyorduk ama komalık edecek kadar da hırpalayacağını beklemiyorduk. Daha ilk PPV hatta üçüncü şovdan şirkette şerefi kalmayan Robert Roode'un nasıl döneceğini merak ettik, umarım Nic Nemeth ile takım olarak dönmez. Bu maç gerçekten feci şaşırttı, Iyo Sky'ın kazanacağını biliyordum ama Charlotte Spear atınca herhalde maç bitti demiştim. Kairi Sane'in hakemi çekerek Iyo Sky ile birlikte heel olup Charlotte'ın face'e kayması da ilginç bir booking. Eyvah! Original Club kazanır diyordum ama bu konuşmadan sonra hem AJ, hem de OC kaybeder gibi geliyor. Dedik abi söyledik bunları, maç yaratıcı olmuş. İlk partın sonunda köşeye çıkınca bir şey yapacak sandım Dropkick'i görünce yardı. Bu arada ShowDown'ın kadroya vasat dedik ama tüm kemerleri toplamaya doğru gidiyorlar. Ospreay belki WarZone'un şerefini kurtarabilir, Young Bucks ile AJ'de kaybedecek gibi. Diğer maçlarda kimin nerede olduğunu bilmiyorum zaten. .d Oha! Bu hepsinden daha fazla şaşırttı, Oscutter'da bitti dedim, Stormbreaker'da artık bitti dedim ama PAC inanılmaz çevirdi. Harbiden ShowDown bütün kemerleri toplayacak gibi... YB kaybeder, AJ kaybeder, kadınlar maçında da tahminim yok ama buradan sonra ShowDown'daki hangisiyse o kazanır gibi. Maçı Mojo Rawley'nin kazanacağını aşağı yukarı girişinden ve brandsiz olmasından dolayı tahmin ediyordum ama sonradan kemeri kaybetmesi şaşırttı. Joe Hendry de sürpriz oldu, o da herhalde ShowDown'daydı. Yav yuh be kardeşim ya... Adamların kadrosuna kötü dedik, bütün kemerleri götürüyorlar. Strowman ihaneti ani oldu ama Kenny Omega ile Young Bucks'ın birleşme işini daha iki gün önce karalamıştık. Bu arada bu ana kadar ana olayda Seth Rollins'in kazanacağını düşünüyordum ama şu maçın da sonucuyla AJ Styles kazanacak gibi bir his var. AJ otoritesini ortaya koyup brandini hezimete uğratmaz gibi geliyor. Patladık, maçtan önce AJ Styles'ın kazanacağını düşünüyordum, maçı okurken de OC gelip bir şekilde maçı basar mı diye düşündük ama Rollins affetmedi. Eline sağlık.
TCPW WarZone 2 Ön Bakış
ShowDown şu kadroyla bütün kemerleri süpürüyorsa Bryan Danielson istifa edeceksin kardeşim, istifa edeceksin yani. Bırak git!
Charlotte'ın kaybetmesi talihsiz oldu, kemeri bir önce almasını isteriz.
Solo Sikoa vs. Tetsuya Naito (Taraf: Naito, Tahmin: Sikoa)
Saraya vs. Brie Bella (Taraf: Saraya, Tahmin: Saraya)
WarZone'un aslanları garibanı sever, Mojo Rawley garibandır, gelsin. Bu arada harbi Mojo Rawley WarZone'a güzel ekleme olur, en azından arada Never Comfort falan alıp brandin şerefini kurtarır.