BAB TOTAL Championship Pro Wrestling | TCPW

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Marty Scurll ismini görünce geçmişe daldık. Büyük adam olacaktı ama çok yazık etti kendine. Charlotte'ın olduğu hiçbir şeyi destekleyemem ama Allah'tan tuşu Bayley bulmuş. Bayley nispeten daha katlanabilir birisi benim için. Nemeth gözü Gökhan Diğicibaş gibi karartmış. Gallows ve Anderson da feci bir şekilde gözü karartmış. Jacob Fatu ve roman Reigns'i karşına almak nedir? Edebinle yenilsene. Bloodline bu keleklerin içinden geçer. Hatta Roman yerine sadece Jacob Fatu çıksa daha adil bir maç olur. Şirkete bak Avengers Doomsday kadrosu gibi Omegalar, Romanlar, Danielsonlar havada uçuşuyor. Naito'nun EC3'yi yenmesi profesyonel güreşin namusu adına doğru bir karar olmuş. Naito buralara Styles ve Omega gibi adamları üst üste koyup yenmiş artık şampiyon da olur.

SemiiZiggy

PG.net Kullanıcısı
Konular
28
Beğeni sayısı
320
PG Nakit
205
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Valla sanırım şurayı bir ara takip etmiştim ama şu an hatırlamadığım için eski bir diziyi izler gibi her gün bir şov okuyarak gelmek istiyorum. Olur mu bilmiyorum ama her gün taymda görünce şurayı da okuyup değerlendiren birileri olsun istedim. (Bu arada belki değerlendiren vardır, konuya girmediğimden bilmiyorum.) İlk şovdan başlayalım.

TCPW WarZone #1

Şirketin konsepti güzel ve ilgi çekici duyuruyor, Brand Wars ile zaten her PPV en azından bir heyecan unsuru olacağı belli gibi. Kemerler de çeşitli, o yüzden Brand Wars'ta bir brandin tüm kemerleri toplaması zor gibi, neyse drafta geçelim. Valla ilk 4 seçime bakınca WarZone'dan bomba bir başlangıç ama ShowDown'da gittikçe kalite düşmüş gibi. İlk maçta tarafımız AJ Styles, aslında Kenny Omega hariç her kazanana açığız. AJ kazanmış, güzel. İlk şampiyon olmasını da isterim, ShowDown'dan da karşısına Okada isteriz ya. Diğer draftlarda da WarZone üstünlük kurdu gibi geliyor bana, özellikle Nic Nemeth seçimiyle bizi kendine bağladı. WarZone'cuyuz gibi. Şu anki adaylara bakınca bence karşı tarafta Charlotte'a karşı kemeri almaya aday biri yok gibi ama Liv Morgan bence yüksekten girip kemeri alacak. Bu draftlarda da WarZone üstünlük kurmuş. Bir taraf Young Bucks + Usos + GoD yaptı, diğeri Mojo Rawley falan alıyor... Valla ben 2 sene öncenin BaB'ı olduğundan GoD bekliyordum, bir anda Bloodline geldi, dumura uğradık. Young Bucks'ın yanına Braun Strowman alakasızlığı da ağlattı. Bu maçın sonucunu bilmem ama Young Bucks'ın yanına Omega gelince bu kemere uzun süre ambargo koyarlar gibi. Young Bucks & Strowman'ın kazanması ayrı yardı, diğer taraftan karşısına nasıl güçsüz bir rakip gelecek meraktayız. Şu takım divizyonundan takım maçına The OC'nin çıkacak olması, abi bu mucize ya... Robert Roode al maçı! Kardeşim bu ne rezillik ya... Anniversary'de de Chris Brookes döşeyecektir, eyvah eyvah... Eline sağlık.
Yorumların için teşekkür ederim, warzone 1 yorumların gerçekten 2 yıl önceki yorumlarınla hemen hemen aynı, okurken tebessümle okuduk. Açıkçası o dönemden kafamda kalan senaryoları bitirememek aradaki zamanda baya bir içimi yedi. Zaman bulduk güreşle tekrar ilgilenmeye başladık. Kafadaki planları bitirmek bugüne kısmetmiş, normalde devami niteliğinde bilgisayara yazıp kaydediyordum sonrasında neden forumda da devam etmiyim dedim. Belki birileri çıkar sohbet ederiz gibimsi, yorumunu görünce mutlu da oldum.

SemiiZiggy

PG.net Kullanıcısı
Konular
28
Beğeni sayısı
320
PG Nakit
205
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Marty Scurll ismini görünce geçmişe daldık. Büyük adam olacaktı ama çok yazık etti kendine. Charlotte'ın olduğu hiçbir şeyi destekleyemem ama Allah'tan tuşu Bayley bulmuş. Bayley nispeten daha katlanabilir birisi benim için. Nemeth gözü Gökhan Diğicibaş gibi karartmış. Gallows ve Anderson da feci bir şekilde gözü karartmış. Jacob Fatu ve roman Reigns'i karşına almak nedir? Edebinle yenilsene. Bloodline bu keleklerin içinden geçer. Hatta Roman yerine sadece Jacob Fatu çıksa daha adil bir maç olur. Şirkete bak Avengers Doomsday kadrosu gibi Omegalar, Romanlar, Danielsonlar havada uçuşuyor. Naito'nun EC3'yi yenmesi profesyonel güreşin namusu adına doğru bir karar olmuş. Naito buralara Styles ve Omega gibi adamları üst üste koyup yenmiş artık şampiyon da olur.
Yorumların için teşekkür ederim, 2024 BaB'ı olduğu için maalesef Fatu daha bu kadar Fatu değildi aslında. İlk şovdan beridirde Jacob Fatu ve Lance Anoa'i, Roman Reigns'e ayakbağı oluyormuş gibi bookluyorum. EC3'ün de aslında bookingde en formda dönemleriydi ki kısa da olsa dünya şampiyonu bile oldu ama Naito babaya da biraz fırsat vermek gerekir diye düşündüm.

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
877
Beğeni sayısı
1,001
PG Nakit
1,430
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Yorumların için teşekkür ederim, warzone 1 yorumların gerçekten 2 yıl önceki yorumlarınla hemen hemen aynı, okurken tebessümle okuduk. Açıkçası o dönemden kafamda kalan senaryoları bitirememek aradaki zamanda baya bir içimi yedi. Zaman bulduk güreşle tekrar ilgilenmeye başladık. Kafadaki planları bitirmek bugüne kısmetmiş, normalde devami niteliğinde bilgisayara yazıp kaydediyordum sonrasında neden forumda da devam etmiyim dedim. Belki birileri çıkar sohbet ederiz gibimsi, yorumunu görünce mutlu da oldum.
Oha! Sen yazınca geri dönüp ne yazmışım diye baktım birebir aynısı.

SemiiZiggy

PG.net Kullanıcısı
Konular
28
Beğeni sayısı
320
PG Nakit
205
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW ShowDown 21'i izlemek için 5 neden?
William Regal'in eli daralıyor.
Normalden daha kısa bir şov olacağı söylendi.
Malakai Black vs Travis Banks
Chris Brookes Open Challenge'a devam ediyor.
21. ShowDown (editörler olarak ShowDown izlemek için sebep bulmakta zorlanıyoruz.)

Son düzenleme:

SemiiZiggy

PG.net Kullanıcısı
Konular
28
Beğeni sayısı
320
PG Nakit
205
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW ShowDown #21
9120

11 Ekim 2024

Şov başlıyor. Chris Brookes geliyor. ShowDown'dan vazgeçip başarısız bir hainin yanında yer alanlara laf atıyor. Kendisi ShowDown'ın son gününe kadar burada olduğunu ve her ShowDown'da da kemerini koruyacağını söylüyor. Eğer arka tarafta herhangi birisi varsa open challenge'ı açtığını duyuruyor. Biraz zaman geçiyor ve Kid Lykos II open challenge'a cevap veriyor.
Chris Brookes (c) vs Kid Lykos II for the TOTAL Television Pro Wrestling Champion
26 dakika süren bu maç İngiliz indy'si kokuyor. Submissionlarla bazen temponun düştüğü anlar oluyor. Maçın sonunda Chris Brookes Yakuza Kick ve ardından Praying Mantis Bomb vuruyor. Sonrasında Octopus Hold ile Kid Lykos II'yi bayıltıyor. Chris Brookes yine kemerini koruyor.
----------------------------------
Arka alanda William Regal canı sıkkın bir şekilde konuşmaya başlıyor. No Time For Caution'dan sonra Bryan Danielson harici herkesi affedeceklerini ve brand'ine dönmek isteyen herkesi kabul edeceklerini açıklıyor.
-----------------------------------
Maalesef ki şovun Main Eventine geçiyoruz.
Malakai Black vs Travis Banks
30 dakika süren bu maçın sonlarında Travis Banks hakeme yanlışlıkla çarpıyor ve hakem bir süre baygın yatıyor. O ara ayaklanan Malakai Black, avucuna doğru üfleyerek alevler çıkarıyor ve Banks'in yüzünü yakıyor. Hakemi dürtüyor ve pine gidip maçı kazanıyor. Şov Malakai Black'in ringde oturuşuyla bu kısa ShowDown sona eriyor.​

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
877
Beğeni sayısı
1,001
PG Nakit
1,430
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW ShowDown #1

Chris Brookes şirketin en dominant ismi olacak gibi duruyor. İlk maçı Robert Roode'un kazanmasını istedik ama Chris Brookes'u da severiz. Haftalık şovlarda ne kadar daha vura vura gideceğini merakla bekliyoruz. Valla TOTAL National çok fazla erkek divizyonu kemeri gibi duruyordu, herhalde kadınların mid cardı. Kairi Sane bekliyordum, Millie McKenzie şaşırttı. Kadınlar ana kemerine kimlerin oynayacağını da merak ettim. ShowDown'un takım vasatlığından adamlar direkt keyfi adaylık maçına çıkıyor, ah ah... Erken bir tahminde bulunursak bence British Strong Style'ın buradaki tek takım olması sebebiyle kemeri kazanıp tek tek WarZone'daki takımlarla yapacağını düşünüyorum. PAC'in kazanması sürpriz değil, Juniorweight'te de üstünlük kurarak uzun süre taşımasını isterim. ShowDown'da tarafı olduğum güreşçilerden biri olacaktır. Mojo Rawley'nin niye seçildiğini anlamamıştık ama bu şekilde anladık. Never Comfort'un gediklisi olacak diye düşünürken bir anda kovulması bağırttı. Fakat kemerin EC3'de olması biraz talihsiz olmuş gibi, biraz daha üst bir klasmanda bulunabilirdi gibi geliyor. ShowDown'ın takım divizyonunun garibanlık ağlatıyor, ROPPONGI 3K feci yardı. Original Club zorlanmaz gibi. Xia Brookside, IYO SKY'ın yanında sönük kalmış. Bu kemer için de düşündüklerim Three Man ile aynı. Normalde Charlotte Flair'ın rahat kazanacağını düşünüyordum ama ShowDown'ın vasatlığı bana kemeri IYO SKY'ın kazanacağını fısıldıyor. Tarafımız Kazuchika Okada'ydı ama Seth Rollins'ın kazanacağı belliydi. Zaten kazanması ve AJ Styles ile yüz yüze gelmeleriyle eşleşme de bana çok iyi geldi. Seth Rollins yine kazanacaktır ama tarafımız AJ Styles. Eline sağlık.

TCPW Anniversary I Tahmin/Taraf

Jey Uso vs. Will Ospreay (Tahmin: Ospreay, Taraf: Ospreay)
Tamina vs. Brie Bella (Tahmin: Bella, Taraf: Bella)
Chris Brookes vs. Robert Roode (Tahmin: Brookes, Taraf: Roode)
Charlotte Flair vs. IYO SKY (Tahmin: SKY, Taraf: Flair)
The Original Club vs. ROPPONGI 3K (Tahmin: Original Club, Taraf: Original Club)
PAC vs. ??? (Will Ospreay) (Tahmin: Will Ospreay, Taraf: PAC)
Matt Riddle vs. ECIII (Tahmin: ECIII, Taraf: ECIII)
Millie McKenzie vs. Brie Bella (Tahmin: Bella, Taraf: Bella)
Young Bucks & Strowman vs. British Strong Style (Tahmin: British Strong Style, Taraf: Young Bucks & Strowman)
AJ Styles vs. Seth Rollins (Tahmin: Rollins, Taraf: Styles)

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
877
Beğeni sayısı
1,001
PG Nakit
1,430
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW Anniversary I Pre-Show

Haydi bakalım, başlayalım. Ospreay'in kazanacağı zaten çok belliydi, kemeri de alacaktır. Şu kadroda kim Royal Rumble kazanacak, meraktayız. Oha! Tamina'nın kazanması feci şaşırttı, Brie Bella'nın zorlanmasını bile beklemiyordum. Kadınlar divizyonu şaşırtmaya devam ediyor.

TCPW Anniversary I Main Show

Brookes'un kazanacağını zaten bekliyorduk ama komalık edecek kadar da hırpalayacağını beklemiyorduk. Daha ilk PPV hatta üçüncü şovdan şirkette şerefi kalmayan Robert Roode'un nasıl döneceğini merak ettik, umarım Nic Nemeth ile takım olarak dönmez. Bu maç gerçekten feci şaşırttı, Iyo Sky'ın kazanacağını biliyordum ama Charlotte Spear atınca herhalde maç bitti demiştim. Kairi Sane'in hakemi çekerek Iyo Sky ile birlikte heel olup Charlotte'ın face'e kayması da ilginç bir booking. Eyvah! Original Club kazanır diyordum ama bu konuşmadan sonra hem AJ, hem de OC kaybeder gibi geliyor. Dedik abi söyledik bunları, maç yaratıcı olmuş. İlk partın sonunda köşeye çıkınca bir şey yapacak sandım Dropkick'i görünce yardı. Bu arada ShowDown'ın kadroya vasat dedik ama tüm kemerleri toplamaya doğru gidiyorlar. Ospreay belki WarZone'un şerefini kurtarabilir, Young Bucks ile AJ'de kaybedecek gibi. Diğer maçlarda kimin nerede olduğunu bilmiyorum zaten. .d Oha! Bu hepsinden daha fazla şaşırttı, Oscutter'da bitti dedim, Stormbreaker'da artık bitti dedim ama PAC inanılmaz çevirdi. Harbiden ShowDown bütün kemerleri toplayacak gibi... YB kaybeder, AJ kaybeder, kadınlar maçında da tahminim yok ama buradan sonra ShowDown'daki hangisiyse o kazanır gibi. Maçı Mojo Rawley'nin kazanacağını aşağı yukarı girişinden ve brandsiz olmasından dolayı tahmin ediyordum ama sonradan kemeri kaybetmesi şaşırttı. Joe Hendry de sürpriz oldu, o da herhalde ShowDown'daydı. Yav yuh be kardeşim ya... Adamların kadrosuna kötü dedik, bütün kemerleri götürüyorlar. Strowman ihaneti ani oldu ama Kenny Omega ile Young Bucks'ın birleşme işini daha iki gün önce karalamıştık. Bu arada bu ana kadar ana olayda Seth Rollins'in kazanacağını düşünüyordum ama şu maçın da sonucuyla AJ Styles kazanacak gibi bir his var. AJ otoritesini ortaya koyup brandini hezimete uğratmaz gibi geliyor. Patladık, maçtan önce AJ Styles'ın kazanacağını düşünüyordum, maçı okurken de OC gelip bir şekilde maçı basar mı diye düşündük ama Rollins affetmedi. Eline sağlık.

TCPW WarZone 2 Ön Bakış

ShowDown şu kadroyla bütün kemerleri süpürüyorsa Bryan Danielson istifa edeceksin kardeşim, istifa edeceksin yani. Bırak git!

Charlotte'ın kaybetmesi talihsiz oldu, kemeri bir önce almasını isteriz.
Solo Sikoa vs. Tetsuya Naito (Taraf: Naito, Tahmin: Sikoa)
Saraya vs. Brie Bella (Taraf: Saraya, Tahmin: Saraya)
WarZone'un aslanları garibanı sever, Mojo Rawley garibandır, gelsin. Bu arada harbi Mojo Rawley WarZone'a güzel ekleme olur, en azından arada Never Comfort falan alıp brandin şerefini kurtarır.

SemiiZiggy

PG.net Kullanıcısı
Konular
28
Beğeni sayısı
320
PG Nakit
205
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW Anniversary I Pre-Show

Haydi bakalım, başlayalım. Ospreay'in kazanacağı zaten çok belliydi, kemeri de alacaktır. Şu kadroda kim Royal Rumble kazanacak, meraktayız. Oha! Tamina'nın kazanması feci şaşırttı, Brie Bella'nın zorlanmasını bile beklemiyordum. Kadınlar divizyonu şaşırtmaya devam ediyor.

TCPW Anniversary I Main Show

Brookes'un kazanacağını zaten bekliyorduk ama komalık edecek kadar da hırpalayacağını beklemiyorduk. Daha ilk PPV hatta üçüncü şovdan şirkette şerefi kalmayan Robert Roode'un nasıl döneceğini merak ettik, umarım Nic Nemeth ile takım olarak dönmez. Bu maç gerçekten feci şaşırttı, Iyo Sky'ın kazanacağını biliyordum ama Charlotte Spear atınca herhalde maç bitti demiştim. Kairi Sane'in hakemi çekerek Iyo Sky ile birlikte heel olup Charlotte'ın face'e kayması da ilginç bir booking. Eyvah! Original Club kazanır diyordum ama bu konuşmadan sonra hem AJ, hem de OC kaybeder gibi geliyor. Dedik abi söyledik bunları, maç yaratıcı olmuş. İlk partın sonunda köşeye çıkınca bir şey yapacak sandım Dropkick'i görünce yardı. Bu arada ShowDown'ın kadroya vasat dedik ama tüm kemerleri toplamaya doğru gidiyorlar. Ospreay belki WarZone'un şerefini kurtarabilir, Young Bucks ile AJ'de kaybedecek gibi. Diğer maçlarda kimin nerede olduğunu bilmiyorum zaten. .d Oha! Bu hepsinden daha fazla şaşırttı, Oscutter'da bitti dedim, Stormbreaker'da artık bitti dedim ama PAC inanılmaz çevirdi. Harbiden ShowDown bütün kemerleri toplayacak gibi... YB kaybeder, AJ kaybeder, kadınlar maçında da tahminim yok ama buradan sonra ShowDown'daki hangisiyse o kazanır gibi. Maçı Mojo Rawley'nin kazanacağını aşağı yukarı girişinden ve brandsiz olmasından dolayı tahmin ediyordum ama sonradan kemeri kaybetmesi şaşırttı. Joe Hendry de sürpriz oldu, o da herhalde ShowDown'daydı. Yav yuh be kardeşim ya... Adamların kadrosuna kötü dedik, bütün kemerleri götürüyorlar. Strowman ihaneti ani oldu ama Kenny Omega ile Young Bucks'ın birleşme işini daha iki gün önce karalamıştık. Bu arada bu ana kadar ana olayda Seth Rollins'in kazanacağını düşünüyordum ama şu maçın da sonucuyla AJ Styles kazanacak gibi bir his var. AJ otoritesini ortaya koyup brandini hezimete uğratmaz gibi geliyor. Patladık, maçtan önce AJ Styles'ın kazanacağını düşünüyordum, maçı okurken de OC gelip bir şekilde maçı basar mı diye düşündük ama Rollins affetmedi. Eline sağlık.

TCPW WarZone 2 Ön Bakış

ShowDown şu kadroyla bütün kemerleri süpürüyorsa Bryan Danielson istifa edeceksin kardeşim, istifa edeceksin yani. Bırak git!

Charlotte'ın kaybetmesi talihsiz oldu, kemeri bir önce almasını isteriz.
Solo Sikoa vs. Tetsuya Naito (Taraf: Naito, Tahmin: Sikoa)
Saraya vs. Brie Bella (Taraf: Saraya, Tahmin: Saraya)
WarZone'un aslanları garibanı sever, Mojo Rawley garibandır, gelsin. Bu arada harbi Mojo Rawley WarZone'a güzel ekleme olur, en azından arada Never Comfort falan alıp brandin şerefini kurtarır.

BaB'ı devam ettirmeye karar verdiğimde tekrar tüm şovları ard arda okuyup unuttuğum fikirleri de canlandırmaya başlamıştım, şimdi gerçekten senin görüşlerinle şovları tekrar okumak inanılmaz zevk veriyor bana da. Aynı zamanda buraya şu zamanı ayırıp değerlendirme yapman gerçekten benim için çok değerli çok teşekkür ederim.

SAÇ alıntısına koptuk ya

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
877
Beğeni sayısı
1,001
PG Nakit
1,430
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW WarZone #2

Charlotte dediği gibi bence handikap maçını kazanamaz ama şu an zayıf rakibine acımaz, eğer acırsa Bryan Danielson'ın kellesini isteriz. Maçın sonucuna da şaşırmadık ama dediğim gibi bence Charlotte'ın handikapta şansı yok. Herkes kalbinin ekmeğini yer Sikoa kardeş, Naito tek tabanca olmasına rağmen maçı kazanmış. Bu itlere karşı kendi Caponlarını toplayıp karşı çıkması lazım. Bu düzen böyle gitmez. Will Ospreay dümen yapma lan! Jey Uso ile PAC'i aynı şovda yenemiyorsan istifa et kardeşim. Bella kardeşlerin iki maçta da şamar oğlanı olması ağlattı, bu arada WarZone kadrosu harbiden inanılmaz iyi ama niyeyse PPV'ye çer çöp çıkmış. Acaba Bryan Danielson, ShowDown'ın adamı olabilir mi? Bryan Danielson, yapının adamı gibi gelmeye başladı. Bu arada Joe Hendry'nin Never Comfort olaylarında olması talihsiz olmuş, umarım en yakın zamanda onu daha iyi mevzularda görürüz. Braun Strowman için de Naito'ya söylediklerimin aynısı, bu düzen tek başına gitmez. Bu Elite de kardeşim güçleri 3'e 1 adama mı yetiyor! Çok adamsanız gidin Three Man kemerini alın çabuk. Nic Nemeth çok haklı, şu Bryan Danielson'ı tokatlasın ağabey. Nemeth maçı da kolay şekilde kazanmış ama Mojo Rawley'e yazık olmuş. Bu arada şirket hakkında çok önceki bir şovla alakalı olsa da ufak bir eleştiri de yapayım, bence şirketin ana mevzusu brand savaşlarıyken bir brandin tüm kemerlerini kaybetmesinin o brandin GM'i için bir bedeli olmalı. Örneğin WarZone tüm kemerleri kaybetti. Bryan Danielson şirketten kovulabilir, Bryan Danielson GM'likten atılırken o brandin güreşçileri kendi aralarında brand güreşçileri arasından kendi GM'lerini seçebilir, Bryan Danielson GM'likten atılırken GM olmak isteyen güreşçiler kendi aralarında turnuva olabilir veya direkt Bryan Danielson kovulurken şirketin yeni aklı başka bir GM getirir. Yani bence bunun bir bedeli olmalıydı, sadece şanssızdık falan filan diyerek geçilebilecek bir mevzu olmamalıydı.

TCPW ShowDown #2 Ön Bakış

William Regal kutlar tabii, adam çıkıyor orada yok şanssızdık falan filan boş yapıyor. Bu gidişle William Regal daha çok kutlar. Mojo Rawley ağabeyi de bir yere kitleyelim artık.
Liv Morgan vs. Xia Brookside (Taraf: Morgan, Tahmin: Morgan)
Kazuchika Okada vs. Jay Lethal vs. Alberto El Patron (Taraf: Okada, Tahmin: Okada)
Trent Seven vs. Travis Banks (Taraf: Seven, Tahmin: Seven)

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi