Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
TOTAL Championship Pro Wrestling | TCPW
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Tolga" data-source="post: 426035" data-attributes="member: 71"><p>TCPW ShowDown #1</p><p></p><p>Chris Brookes şirketin en dominant ismi olacak gibi duruyor. İlk maçı Robert Roode'un kazanmasını istedik ama Chris Brookes'u da severiz. Haftalık şovlarda ne kadar daha vura vura gideceğini merakla bekliyoruz. Valla TOTAL National çok fazla erkek divizyonu kemeri gibi duruyordu, herhalde kadınların mid cardı. Kairi Sane bekliyordum, Millie McKenzie şaşırttı. Kadınlar ana kemerine kimlerin oynayacağını da merak ettim. ShowDown'un takım vasatlığından adamlar direkt keyfi adaylık maçına çıkıyor, ah ah... Erken bir tahminde bulunursak bence British Strong Style'ın buradaki tek takım olması sebebiyle kemeri kazanıp tek tek WarZone'daki takımlarla yapacağını düşünüyorum. PAC'in kazanması sürpriz değil, Juniorweight'te de üstünlük kurarak uzun süre taşımasını isterim. ShowDown'da tarafı olduğum güreşçilerden biri olacaktır. Mojo Rawley'nin niye seçildiğini anlamamıştık ama bu şekilde anladık. Never Comfort'un gediklisi olacak diye düşünürken bir anda kovulması bağırttı. Fakat kemerin EC3'de olması biraz talihsiz olmuş gibi, biraz daha üst bir klasmanda bulunabilirdi gibi geliyor. ShowDown'ın takım divizyonunun garibanlık ağlatıyor, ROPPONGI 3K feci yardı. Original Club zorlanmaz gibi. Xia Brookside, IYO SKY'ın yanında sönük kalmış. Bu kemer için de düşündüklerim Three Man ile aynı. Normalde Charlotte Flair'ın rahat kazanacağını düşünüyordum ama ShowDown'ın vasatlığı bana kemeri IYO SKY'ın kazanacağını fısıldıyor. Tarafımız Kazuchika Okada'ydı ama Seth Rollins'ın kazanacağı belliydi. Zaten kazanması ve AJ Styles ile yüz yüze gelmeleriyle eşleşme de bana çok iyi geldi. Seth Rollins yine kazanacaktır ama tarafımız AJ Styles. Eline sağlık.</p><p></p><p>TCPW Anniversary I Tahmin/Taraf</p><p></p><p>Jey Uso vs. Will Ospreay (Tahmin: Ospreay, Taraf: Ospreay)</p><p>Tamina vs. Brie Bella (Tahmin: Bella, Taraf: Bella)</p><p>Chris Brookes vs. Robert Roode (Tahmin: Brookes, Taraf: Roode)</p><p>Charlotte Flair vs. IYO SKY (Tahmin: SKY, Taraf: Flair)</p><p>The Original Club vs. ROPPONGI 3K (Tahmin: Original Club, Taraf: Original Club)</p><p>PAC vs. ??? (Will Ospreay) (Tahmin: Will Ospreay, Taraf: PAC)</p><p>Matt Riddle vs. ECIII (Tahmin: ECIII, Taraf: ECIII)</p><p>Millie McKenzie vs. Brie Bella (Tahmin: Bella, Taraf: Bella)</p><p>Young Bucks & Strowman vs. British Strong Style (Tahmin: British Strong Style, Taraf: Young Bucks & Strowman)</p><p>AJ Styles vs. Seth Rollins (Tahmin: Rollins, Taraf: Styles)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tolga, post: 426035, member: 71"] TCPW ShowDown #1 Chris Brookes şirketin en dominant ismi olacak gibi duruyor. İlk maçı Robert Roode'un kazanmasını istedik ama Chris Brookes'u da severiz. Haftalık şovlarda ne kadar daha vura vura gideceğini merakla bekliyoruz. Valla TOTAL National çok fazla erkek divizyonu kemeri gibi duruyordu, herhalde kadınların mid cardı. Kairi Sane bekliyordum, Millie McKenzie şaşırttı. Kadınlar ana kemerine kimlerin oynayacağını da merak ettim. ShowDown'un takım vasatlığından adamlar direkt keyfi adaylık maçına çıkıyor, ah ah... Erken bir tahminde bulunursak bence British Strong Style'ın buradaki tek takım olması sebebiyle kemeri kazanıp tek tek WarZone'daki takımlarla yapacağını düşünüyorum. PAC'in kazanması sürpriz değil, Juniorweight'te de üstünlük kurarak uzun süre taşımasını isterim. ShowDown'da tarafı olduğum güreşçilerden biri olacaktır. Mojo Rawley'nin niye seçildiğini anlamamıştık ama bu şekilde anladık. Never Comfort'un gediklisi olacak diye düşünürken bir anda kovulması bağırttı. Fakat kemerin EC3'de olması biraz talihsiz olmuş gibi, biraz daha üst bir klasmanda bulunabilirdi gibi geliyor. ShowDown'ın takım divizyonunun garibanlık ağlatıyor, ROPPONGI 3K feci yardı. Original Club zorlanmaz gibi. Xia Brookside, IYO SKY'ın yanında sönük kalmış. Bu kemer için de düşündüklerim Three Man ile aynı. Normalde Charlotte Flair'ın rahat kazanacağını düşünüyordum ama ShowDown'ın vasatlığı bana kemeri IYO SKY'ın kazanacağını fısıldıyor. Tarafımız Kazuchika Okada'ydı ama Seth Rollins'ın kazanacağı belliydi. Zaten kazanması ve AJ Styles ile yüz yüze gelmeleriyle eşleşme de bana çok iyi geldi. Seth Rollins yine kazanacaktır ama tarafımız AJ Styles. Eline sağlık. TCPW Anniversary I Tahmin/Taraf Jey Uso vs. Will Ospreay (Tahmin: Ospreay, Taraf: Ospreay) Tamina vs. Brie Bella (Tahmin: Bella, Taraf: Bella) Chris Brookes vs. Robert Roode (Tahmin: Brookes, Taraf: Roode) Charlotte Flair vs. IYO SKY (Tahmin: SKY, Taraf: Flair) The Original Club vs. ROPPONGI 3K (Tahmin: Original Club, Taraf: Original Club) PAC vs. ??? (Will Ospreay) (Tahmin: Will Ospreay, Taraf: PAC) Matt Riddle vs. ECIII (Tahmin: ECIII, Taraf: ECIII) Millie McKenzie vs. Brie Bella (Tahmin: Bella, Taraf: Bella) Young Bucks & Strowman vs. British Strong Style (Tahmin: British Strong Style, Taraf: Young Bucks & Strowman) AJ Styles vs. Seth Rollins (Tahmin: Rollins, Taraf: Styles) [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
TOTAL Championship Pro Wrestling | TCPW
Menü
Giriş yap
Kayıt ol