RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟑𝟓 "𝐵𝑎𝑛𝑎 𝑦𝑎𝑙𝑎𝑛 𝑠𝑜̈𝑦𝑙𝑒𝑑𝑖𝑙𝑒𝑟..."


PGW: Son Eklenen Parta Git

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
10
Mesajlar
227
Beğeni sayısı
91
PG Nakit
0
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Öncelikle final haftasının yaklaşmasından dolayı yeni şova bakabildim. RPG'de yeni oynamaya başlamama rağmen Lodge-Wes Lee, Dream'in rakip seçimi, Bate-Danielson hikayelerini çok öncelerini bilmememe rağmen kendini okutan güzel senaryolar. Bunlarla alakalı segmentleri gerçekten zevkle okuyorum ellerinize sağlık. Bunun yanında şov hem backstage olayları hem maçlar hem de ring içinde hesaplaşmalarla dolu dolu güzel bir Road to WM şovu olmuş. Maçların uzunluğu ve aksiyonları da gayet yerinde olmuş bence. Aynı zamanda bir şeyler yazabilmek için şovlarda görünüp elimde yazılacak olayların olmasını istiyordum bu şovdaki backstage segmentide akmasa da damlatıcak şekilde yardımcı olacak bana. Bundan sonraki şovları da merakla bekliyorum.
 

Layne Staley

🍓 original
Katılım
2 Tem 2023
Konular
13
Mesajlar
1,080
Beğeni sayısı
455
PG Nakit
15
RPG Karakteri
Seth Rollins
Favori Güreşçi
alper mizanin
lakot da ilkay da çok iyi oyuncu ve promoları da gayet keyifli ama inaktiflikten midir bilmiyorum bu feud çekmiyor hiç
kendi payım için doğru söylediğini düşünüyorum...bunu toparlayacağım. bakalım değişecek mi bir şeyler.. yoksa kafa ütülemeye devam mı edeceğiz
 

Johnkorey

AgnostikMuezzin
Katılım
2 Tem 2023
Konular
523
Mesajlar
7,102
Beğeni sayısı
1,234
PG Nakit
1,355
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Ezekiel Jackson
Favori Güreşçi
Edge

Backstage+Talk.gif

intro-1674580440.jpg

Backstage+Talk.gif
Bu üçlü çok güçlü...
 

Lindir

PG.com Kullanıcısı
Katılım
12 Tem 2023
Konular
9
Mesajlar
155
Beğeni sayısı
105
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Drew McIntyre
Okulun yoğunluktan anca bakabiliyorum. Kusursuz bir şov olmuş yine. Wes Lee'nin rage okurken üzdü bir yandan da güldürdü. Serpençe olarak onu severim keşke karşısına ben çıksaydım PPV'de. 2. dersi verirdik kendisine belki çantaya kavuşurdu. Angelico ile karşılaşacak olması biraz kötü olmuş bence kendine hakim olamayıp Lodge'un şartını yerine getiremeyecek. Bu çanta mevzusu 1 ay daha uzayacak gibi duruyor. WM'de Wes Lee, Lodge'un gözüne girer ve Seth Rollins'in Lesnar vs. Reigns maçını basması tarzı bir cash in'e imza atar.

Onun dışında WHC feudu gayet iyi işlendi. Jericho'nun o kemeri bir şekil koruyup NOW ismini yaşatması lazım. Purec potası ilgi çekici. Bate'in kemeri bu kadar erken kaybedeceğini düşünmüyorum ama Danielson da bir mağlubiyeti daha kaldırmaz. Nasıl bağlanacak merak konusu. TV kemerine Bray Wyatt renk katmış. TTC için sıradaki rakiplerimiz belli olmuş. Tebrik ederim sağlam ikili. PGWC potası alev alev. Val Venis'in kemeri koruma ihtimali yüksek ama ben bir şekilde Bate'e bağlanacak bir mağlubiyet de bekliyorum. Kimse dememiş ama bu maçı biri alırsa Alberto El Patron olur. Rumble'da x3 muhabbeti yarım kalmıştı bence No Way Out'da bunu gerçeğe dönüştürür. WM'de bu kemer için Alberto vs. Punk görme ihtimalimiz yüksek. Bu ikilinin gerginliği uzun zamandır bize gösteriliyor. Punk'ın Alberto'dan PGW kemerini almasıyla ikinci bir iç savaş gelir gibi. Emeği geçen herkesin eline sağlık.
 

Mamy D Way

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
29
Mesajlar
1,948
Beğeni sayısı
350
PG Nakit
0
Konum
Maltepe
RPG Karakteri
Jeff Hardy
Favori Güreşçi
Adam Cole
Dizinin son çıkan bölümü bekletip sonra izleyen adam gibi olduk şu an asljdkasjkfdasf

Wes lee düşebileceği en kötü duruma düştü aslında. Momentlar olarak çok önemli anlarda imzası olan ve çok önemli bir karakter olsa da karakterin arka temasında; hiçbir şeyden her şey olmaya çalışan ve sosyal zorluklarını da karşısına alıp şirketin yüzü olmaya çalışan bir insanın hikayesi var. O kafasındaki hayaller için her şey hazırdı ama doğru bir zamanda yapacakken aylar boyunca beklettiği çantasının elinden alınması onu bugün izlediğimiz Wes Lee'ye çevirdi.

Yeni oğlanın aldığı süreler umarım o arkadaşı azıcık da olsa oyuna bağlıyordur diye umut ediyoruz.

Bate mi manipüle olacak yoksa Venis değişmeye mi karar verecek? Neden ters köşe olmayalım ki derim.

Will ve Jeff'in yollarının kesişmesini derleyip toplayacak ve olaylardan bahsedecek bir konuya ihtiyaç var, dipnot işlerinden kurtulmuş olurlar alsfdhskfjhsfg Theme songu değişmeyen tek ben kalmıştım, açıkcası jeffin şarkı söyleme hünerlerini hiç sevmiyorum :D ama another ve obsolete bu konuda istisnalardan olabilir. Bakalım karakterimi ve takım arkadaşımı beklemediğim bir yolculuk bekliyor.

Mansoor maalesef krize soktu... bu herif yine ne icat ediyor. Bacısı ile beraber neler yapacağını göreceğiz.

Kenny Omega Elite'in neler yapabileceğini sonuç olarak olmasa da performans ile gösterebileceğini düşünüyorum.

Rollins yine ne anlatıyor a... Rollins karakteri başarı işlerinden uzak durup milletin başını ağrıtacak ama bir yandan da eğlendirecek bir karakter olabilir. Açıkcası Lakotdan böyle bir promo aktifliği hiç beklemezdim, oynamak için aradığı kıvılcım farklı bir karakterdi ve sanırım tuttu. Promolarındaki kaliteli işlerde ekip tarafından güzelce yansıtılmış.

Berto başkan için aniden alınacak bir seferberlik haberinde oynadığım karakter en önden gelmeyecek olsa da out başlığı altında hemen dibinde olurum :D
 

Luci

cm punk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1
Mesajlar
47
Beğeni sayısı
19
PG Nakit
0
RPG Karakteri
The Miz
Favori Güreşçi
CM Punk
Bu hafta birazdan geriden geliyoruz. Yorumlayayım şovu.
  1. Wes Lee'nin çılgın öfkesine karşı The Lodge oldukça serinkanlı. Kendi aralarında bir irade testi daha yapıyorlar. Wrestlemania'da Wes Lee'nin cash in yapıp şampiyon olacağı izlenimini verdiler bana. Çanta nasıl bağlanacak, o soru işareti tabii. Wes Lee'ye güzel bir karakter gelişimi yazılmış.
  2. Roman Gunther arası sert kavga devam ediyor. Güzel bir ikili, maçları keyif verir.
  3. Valentine, Val Venis benzerliği canımı sıktı :D Bate-Venis arasını Bryan bozacak gibi görünüyor. Belki de ikili Bryan'ı bozacak, bilemiyorum ama Bryan derin sularda yüzüyor, orası kesin.
  4. Velveteen kolay kazanmış gibi görünüyor. House of Black ise iddialı geliyor. Sevdiğim bir stable. Yine de Dream onları def edecek gibi.
  5. Şampiyon oldukça sinirli, ben tanrıyım falan demesi de enteresan olmuş.
  6. Ospreay & Hardy yakışmış. Morgan da onlarla mı acaba? Bilemedim.
  7. Çok fazla stable var cidden. Bir tanesi de Mansoor'un. Güzel bir giriş yapmışlar, onlar da iddialı görünüyor.
  8. Wyatt'ın promosu çok güzeldi. Goldust vs. Wyatt da iyi bir maç. İnterim şampiyonluğu RPG'de ilk defa gördüğüm bir şey, haydi bakalım.
  9. :D Bully Ray, Rollins ve Breeze segmenti çok güzeldi. Rollins de Bryan gibi bir amaca hizmet ediyor. Sonrasında Ray'in girişi segmenti zirveye taşıdı doğrusu. Kendisini haklı buluyorum. Her daim güreşin öldüğünü söyleyen ve oldukça önemseyen güreşçiler vardır.
  10. Son maddenin sonu için yarıldım :D Büyük maç öncesi sohbet çok güzeldi. Punk - Del Rio kavgasını da oldukça beğendim.
Elinize sağlık.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: