Dizinin son çıkan bölümü bekletip sonra izleyen adam gibi olduk şu an asljdkasjkfdasf
Wes lee düşebileceği en kötü duruma düştü aslında. Momentlar olarak çok önemli anlarda imzası olan ve çok önemli bir karakter olsa da karakterin arka temasında; hiçbir şeyden her şey olmaya çalışan ve sosyal zorluklarını da karşısına alıp şirketin yüzü olmaya çalışan bir insanın hikayesi var. O kafasındaki hayaller için her şey hazırdı ama doğru bir zamanda yapacakken aylar boyunca beklettiği çantasının elinden alınması onu bugün izlediğimiz Wes Lee'ye çevirdi.
Yeni oğlanın aldığı süreler umarım o arkadaşı azıcık da olsa oyuna bağlıyordur diye umut ediyoruz.
Bate mi manipüle olacak yoksa Venis değişmeye mi karar verecek? Neden ters köşe olmayalım ki derim.
Will ve Jeff'in yollarının kesişmesini derleyip toplayacak ve olaylardan bahsedecek bir konuya ihtiyaç var, dipnot işlerinden kurtulmuş olurlar alsfdhskfjhsfg Theme songu değişmeyen tek ben kalmıştım, açıkcası jeffin şarkı söyleme hünerlerini hiç sevmiyorum :D ama another ve obsolete bu konuda istisnalardan olabilir. Bakalım karakterimi ve takım arkadaşımı beklemediğim bir yolculuk bekliyor.
Mansoor maalesef krize soktu... bu herif yine ne icat ediyor. Bacısı ile beraber neler yapacağını göreceğiz.
Kenny Omega Elite'in neler yapabileceğini sonuç olarak olmasa da performans ile gösterebileceğini düşünüyorum.
Rollins yine ne anlatıyor a... Rollins karakteri başarı işlerinden uzak durup milletin başını ağrıtacak ama bir yandan da eğlendirecek bir karakter olabilir. Açıkcası Lakotdan böyle bir promo aktifliği hiç beklemezdim, oynamak için aradığı kıvılcım farklı bir karakterdi ve sanırım tuttu. Promolarındaki kaliteli işlerde ekip tarafından güzelce yansıtılmış.
Berto başkan için aniden alınacak bir seferberlik haberinde oynadığım karakter en önden gelmeyecek olsa da out başlığı altında hemen dibinde olurum :D