RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟑𝟓 "𝐵𝑎𝑛𝑎 𝑦𝑎𝑙𝑎𝑛 𝑠𝑜̈𝑦𝑙𝑒𝑑𝑖𝑙𝑒𝑟..."


PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
188
Mesajlar
622
Beğeni sayısı
1,520
PG Nakit
0
7imvajs.png


PAYBACK #35
17 Mayıs Cuma, 21:00 - C
Bon Secours Wellness Arena
Greenville, South Carolina


PAYBACK #35'DE BİZİ NELER BEKLİYOR?

1- Güreş tarihinde bir ilk: "Kayıp Çanta"

2- Rumble galibi geçen haftanın intikamını alacak mı?

nkkhu7p.png


3-
Elimination Chamber için son maç! Sürpriz iki rakip...

4- No. 1 Contender's Match for PGW Tag Team Championship

2nbsxtr.png

5- MAIN EVENT:

PGWC Chamber katılımcıları son sözlerini söylemek için ringde!

9ti81m2.jpg


PYROLAR PATLIYOR VE PAYBACK #35 BAŞL-


WES LEE GİRİŞTE! ELİNDE MİKROFON VAR- RAMPADA GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ BAĞIRMAYA BAŞLIYOR!

poaHAzl.jpeg


Wes Lee: KESİN! SİKTİĞİMİN MÜZİĞİNİ KESİN! BAĞIRMAYI KESİN! KONUŞMAYI KESİN! HER ŞEYİ KESİN! HER ŞEYİ! SİZİN... SİZİN... SİZİN... İSTEMİYORUM! HİÇBİR ŞEYİ İSTEMİYORUM! PGW'YA DAİR HİÇBİR ŞEYİ! BUNU, BU... SİKTİĞİMİN JBL'İ, MICHAEL'I, BU RİNGİ, SİZLERİ, ELİME KAZILMIŞ; BENDEN ASLA ÇIKMAYACAK BU İZİ, BENİM İÇİN BİR IZDIRAP HALİNE GELEN O ÇANTAYI, SEFİRİNİ, SERİNİ PENÇESİNİ ELÇİSİNİ... SUHTESİNİ! BURAYA, BU ŞİRKETE DAİR HİÇBİR ŞEYİ İSTEMİYORUM! BURAYA DAİR BENDE KALAN HER ŞEYE LANET EDİYORUM! KAHRETSİN BU... BU MİKROFONU BİLE İSTEMİYORUM! BU ŞİRKETİN ADINI, SANINI VE DAHİ RENGİNİ... BU MORU, BU ARENANIN HAVASINI... ARKA ALANDAKİ GÖREVLİLERİ, CHAIRMAN'İNİ, BOSS'UNU, SAVAŞINI, MR. BERTO'YU... PGW, SENDEN NEFRET EDİYORUM! SENDEN NEFRET EDİYORUM BENDEN HER ŞEYİMİ ALDIN VE BANA... BANA HİÇBİR ŞEY BIRAKMADIN! SEN... OH... AĞLAMAK ÜZEREYİM! BU HALDEYİM!

NOC12_Photo_027-1


JBL: Sonunda bu oldu. Wes kafayı yedi.

Wes Lee: KES SESİNİ APTAL OROSPU ÇOCUĞU SENİ DUYABİLİYORUM! SENİ KAHRETSİN Kİ HER HAFTA DUYABİLİYORUM VE SÖYLEDİĞİN ŞEY HEP AYNI! SONUNDA İSTEDİĞİN OLDU! ARTIK MR. MONEY IN THE BANK BİLE DEĞİLİM! ARTIK BENİM LANETİM OLAN O ÇANTA BENİM BİLE DEĞİL! NEREDE, KİMİN ELİNDE OLDUĞUNU BİLMEDİĞİM BİR ŞEY İÇİN BURADA GÖZ YAŞI DÖKÜYORUM! KAZANMAK İÇİN, ELİMDE TUTMAK İÇİN UĞRUNA HER ŞEYİMİ FEDA ETTİĞİM ŞEYİ THE LODGE BENDEN ALDI! BURADA İSTEDİĞİM HİÇBİR ŞEYİ GERÇEKLEŞTİREMEDİM! VE ŞİMDİ GÖRÜYORSUN, MUTLUSUN DEĞİL Mİ?

michael-cole-s-unexpected-absence-from-wwe-raw-the-inside-story.webp


Michael Cole: Kahretsin. Hiç iyi görünmüyor. Wes bir süre buradan uzaklaşmalı.

vmjnYty.jpeg


Wes sonunda ringe giriyor ve orada konuşmaya devam ediyor.

Wes Lee: ÇÜNKÜ İSTİYORDUN! BENİM AUSTIN THEORY OLMAMI, BENİM BİR OTIS OLMAMI İSTİYORDUN BANA KAHKAHALAR ATARAK GÜLMEN İÇİN BU LAZIMDI! AMA NE VAR BİLİYOR MUSUN BEN BEN... BEN... AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH! KAFAM! KAFAM ÇOK AĞRIYOR BEN ONLAR KADAR BİLE OLAMADIM! BEN ÇANTAYI BIRAK BAŞARISIZ ŞEKİLDE BOZDURMAYI, ÇANTAMDAN MAHRUM KALDIM! SÖYLE MICHAEL TARİHTE BÖYLE BİRİNİ HATIRLIYOR MUSUN? BEN TARİH OLDUM, TARİH BEN OLDUM! BENİ YAZACAKLAR! YILLAR GEÇSE DE, ASIRLAR GEÇSE DE BENDEN BAHSEDECEKLER! BİR MR. MONEY IN THE BANK'İN ÇANTASI ÇALINDI! HEM DE KİM TARAFINDAN? "TEKKE!" ADI BİLE NE GÜLÜNÇ DEĞİL Mİ? KOMİK GELİYOR... HALİM SİZE KOMİK GELİYOR! İÇİNDE BULUNDUĞUM DURUM SİZE KOMİK GELİYOR AMA NE VAR Kİ YANILIYORSUNUZ! BEN ACINASI BİR HALDEYİM! BURAYA GELMEDEN ÖNCE NE KONUŞACAĞIMI BİLE BİLMİYORDUM AMA HER ŞEY AKIP GİDİYOR ÇÜNKÜ DOLUYUM OROSPU ÇOCUKLARI! EN AZ SİZİN KADAR DOLUYUM! BEN İSTEMİYOR MUYUM? BEN... BEN BİR CASH-IN İSTEMİYOR MUYDUM SANIYORSUNUZ? BURADA, BU RİNGDE ÜÇTEN SONRASINDA AYAĞA KALKIP SAMANTHA'NIN O GÜZEL SESİNDEN O ANONSU DİNLEMEK HİÇ Mİ İSTEMEDİM SANIYORSUNUZ? AMA BUNU BENDEN ALDILAR! ETHAN, DREW VE DİĞERİ... ANGELICO APTALI! BUNU SÜRDÜRMEYİ KESİN VE O SİKTİĞİMİN ÇANTASINI BANA GERİ VERİN! İNANIN BANA BU OLDUĞUNDA O ÇANTAYI SİKE SİKE KUTSAL OLMAKTAN ÇIKARTACAĞIM! VE BUNU PEDER'İN GÖZÜNÜN ÖNÜNDE YAPACAĞIM! BANA YALAN SÖYLEDİNİZ LODGE! BANA YALAN SÖYLEDİNİZ!

Öyleyse kardeşler, Rab'bin gelişine dek sabredin. Bakın, çiftçi ilk ve son yağmurları alıncaya dek toprağın değerli ürününü nasıl sabırla bekliyor! Siz de sabredin. Yüreklerinizi güçlendirin. Çünkü Rab'bin gelişi yakındır. - Yakup 5:7-8


53Z1y0L.jpeg
7RPkQoq.jpeg
H2jA4b7.jpeg


Broken Dreams duyuluyor fakat The Lodge girişte değil! Wes Lee öfkeyle etrafına bakıp ringi dört dönerken bu ayetten sonra dev ekranda bir görüntü açılıyor ve The Lodge'ı görüyoruz.

Ethan Carter III: Kitab-ı Mukaddes'de karşına çıkıp seni sakinleştirecek yegane ayet buydu ve sen iyi bir Suhte olmadığın için şu anda bu acınası haldesin.

Wes Lee: Bakalım buraya geldiğinde ve senin o götünü siktiğimde de bunları diyebilecek misin Sefir!

EC3 şok olurken Drew araya giriyor.

Drew McIntyre: Saygını takın Wes! Karşında bir Sefir olduğunu unutm-

Wes Lee: Serini pençeni siker çoğaltırım Drew! Farkındasın değil mi?

Drew bile şok oluyor ve öfkeden kıpkırmızı oluyor. Tam bu sırada Angelico onları sakinleştirip söze giriyor.

Angelico: Wes, eski dostum... Böyle giderse asla bir Elçi olamayacaksın. Bak seninle ben-

XyP2KQz.jpeg


Wes Lee: ANGELICO KONUŞMA! ANGELICO KONUŞMA SEN- SEN KONUŞMA! ANGELICO SEN KONUŞMA! ANGELICO SEN KONUŞMA! ANGELICO SEN KONUŞMA! SEN KONUŞMA SEN KONUŞMA SEN KONUŞMA! ANGELICO KONUŞMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! BENİ DELİRTİYORSUN! SEN BENİ DELİRTİYORSUN! SENİ ÖLDÜRECEĞİM NE ZAMAN BURAYA GELİYORSUN?

WES TÜKÜRÜKLER SAÇIYOR! EC3 DAYANAMAYIP SÖZE GİRİYOR YİNE!

Ethan Carter III: Yeter Wes! Artık kendine gel! Bizi daha fazla rezil edemezsin! Muhtemelen buraya gelmeden önce bir şeyler içmişsin ve de çantanı kaçırdığımızı düşünüp kafanda kurmuşsun! Biz senin düşmanın değiliz anla artık bunu. Az önce küfür ettiğin adam senin takım arkadaşın. Burada birlikte şampiyon oldunuz. Ve her şeyden önemlisi... O SERPENÇE! Bunu Tekke'nin herhangi bir yapısının içinde yapsan sonuçlarının ne kadar ağır olabileceğinin farkında mısın? Unutma ki sen bir Suhte'sin. Sefirlerine, Elçilerine ve Serpençe'ye saygını takınmalı, haddini bilmelisin! Büyük bir hata yaptın. Seni denediğimizi en başında sana anlattık. İnancını yitirdin, celalilik yaptın! Sana beklemelisin dedikçe, hep öne atılıp Kutsal Çanta'nın misyonunu yanlış anladın! Bu son raddeydi.

EC3 hayal kırıklığıyla kameralara bakarken Drew devam ediyor.

Drew McIntyre: Eğer sana bunu yapmasaydık Christopher o ringde hem seni hem bizi rezil rüsva edecekti. Tıpkı şu anda senin bir nebze daha beterini yaptığın gibi. Kabul edelim, bu kadar aptal olacağını düşünmedim Wes. Bu yaptığın şeyin normalde bir telafisi yok ama sana bir şans veriyoruz. Eğer çantayı tekrar istiyorsan günahlarının bedelini başarı göstererek ödemelisin. No Way Out'da, Elçi ile karşılaşacaksın. Sen ve Angelico. Bu bir submission maçı. Tabii geleneksel bir submission maçı olmayacak. Çünkü hakem nezdinde onun bilincini kapatman bile galibiyet olarak anılsa da bu bizim gözümüzde bir irade testi değil. Eğer sadece ve sadece onu pes ettirmeyi başarırsan Kutsal Çanta tekrar senin olur. Eğer öfkene yenilip onu nakavt edersen veya maçı kaybedersen ikinci bir şansın yok. Unutma, The Lodge bir şekilde hayatta kalır. Senin bize ihtiyacın var. Ve Sefir'in de dediği gibi, biz senin düşmanın değiliz. Her şeyi senin için ve The Lodge için yapıyoruz. Cumartesi orada ol. O zaman anlarız ki, bir şeyleri düzeltme peşindesin.

yDWA71G.jpeg


Wes Lee: Ne var biliyor musun, bana istediğimi verdiniz! Çanta umrumda değil! Siktiğimin Angelico'sunun bu ringde kemiklerini toplayacaklar ve bana bir daha asla... ASLA! "DUR WES, ZAMANI DEĞİL!" diyemeyecek! ÖNÜME geçemeyecek! KARŞIMDA duramayacak! ANIMI bölemeyecek! Seni öldüreceğim Angelico. Öleceksin. Burada seni bekliyor olacağım. Gün sayıyorum oğlum, bu saatten sonra sadece bunu yapıyorum. Aylar boyu içimde tuttuğum tüm nefreti suratında göstereceğim. Onu bana verdiniz ya... İşte şimdi her şey başlıyor.

Mikrofonu yere attığında mikrofon zıplayıp turnbuckle'ın boyuna çıkıyor adeta. PGW'de daha önce böylesine bir rage hiç görmemiştik. PAYBACK #35 bize bir ilk yaşatıyor. Öfke dolu bakışlarıyla arka alana yürüyen çantasız Wes Lee ile birlikte reklamlara gidiyoruz.

abw4hsg.gif

0f69a144467a5ffdeabdad6987f5e963.jpg


Roman Reigns'in, PAYBACK #35'in yapılacağı arenaya giriş yaptığını görüyoruz. Kendisi oldukça rahat bir şekilde içeri girerken kapıdan girdiği gibi onu boğazlayıp yere vuran birisi var!

zuZDsT1.jpeg
kiofd-.gif


BU GUNTHER! ROMAN NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞARKEN GUNTHER ŞİMDİ EĞİLİYOR VE ONU DELİ GİBİ YUMRUKLUYOR. ARDINDAN ROMAN'I KALDIRIYOR VE KAFASINI MASAYA VURMAYA BAŞLIYOR! DEFALARCA KEZ VURUYOR... ROMAN'IN ALNI YARILIYOR! En sonunda tekrar kaldırıyor ve duvara fırlatıyor!

Gunther: Anladığım kadarıyla başarısızlıklarını başkalarına saldırarak kapatmaya fazla alışmışsın. Fakat ben diğerlerine benzemem. Sana kendi ilacını tattırırım ve benim aksime bir daha ayağa kalkamazsın.

3VOJfgD.jpeg


Gunther şimdi malzeme dolabını tüm gücüyle itiyor ve Roman'ın üstüne deviriyor. Roman acı içinde bağırırken görevliler oraya akın ediyor. Gunther ise hiçbir şey olmamış gibi oradan ayrılıyor ve koridor boyunca ilerlemeye devam ediyor.

abw4hsg.gif

E5p2HNC.jpeg


Kameralar açıldığında karşımızda Pure Şampiyonu Tyler Bate ve No Way Out'daki rakibi Bryan Danielson var. İkiliyi karşılıklı oturuyorken görüyoruz. Tyler mikrofonu ağzına götürecekken "sen başla" diyerekten Bryan'a sözü bırakıyor. Bryan gülümseyerek teşekkür edercesine kafasını sallarken bir süre seyircileri bekledikten sonra söze giriyor.

mmHKpYU.jpeg


Bryan Danielson: Aslında... Bunun için geçen hafta zaten senin ağzından bir söz almıştım. Ama resmiyete kavuşturmak için burası güzel bir ortam. Ve açıkçası... No Way Out'da senin gibi bir rakibe karşı mücadele edeceğim için kendimi şanslı hissettiğimi söyleyebilirim Tyler. Bunun için kendi adıma ipleri sıkı tutup çok iyi hazırlandığımı söyleyebilirim. Peki sen? Sende bu maça hazırlıklar nasıl gidiyor?

7SEAArT.jpeg


Tyler Bate: Hazırlanmak mı? Sence şu anda düşündüğüm şey bu mu?

Bryan Danielson: Tyler, bir şampiyon olduğunun farkındasın değil mi?

Tyler Bate: Farkındayım. İnan bana hiçbir şeyin farkında olmadığım kadar bir şampiyon olduğumun farkındayım Bryan ve ben... Daha doğrusu sen... (kafasını kaşıyıp sesini yükseltiyor) SEN FARKINDA MISIN? Şampiyon benim. İstediğin şey benim. Neden... Neden benden daha iyiymişsin gibi davranıyorsun? Neden sürekli bana senden öğrenmem gereken şeyler varmışçasına... Anlamıyorum. Neden sürekli bu kafadasın? Bak, seni daha önce bir kez yendim. Ve No Way Out'da olacak şey bunun bir daha yaşanacak olması. Anlıyor musun?

Bryan Danielson: Ben, senin kötülüğün için etrafında değilim. Tam tersine mutlu olmanı istiyorum. Ama bu şartlarda, senin kendini yeterince buraya adapte edemediğini de görebiliyorum. Bak Tyler, Val ile olan birlikteliğinize sürekli yaşlı ve huysuz insanlar gibi karışacak değilim. Bu noktada senin yaşayıp görmen taraftarıyım. Ama Val, kendine örnek alabileceğin tarzda biri değil.

Tyler Bate: Örnek alabileceğim tarzda biri tam karşımda duruyor... Burada hiçbir somut başarısı olmayan bir güreşçi eskisi. Eski bir yüz. Bir de bana bak. Tyler Bate. Kabul et Bryan, artık seni yazmıyorlar. (unvanını gösteriyor) Görüyor musun? Bu benim ismim. Sahi, şirketin ilk ve tek Triple Crown şampiyonunun varisiyim ve onun örnek alınabilecek biri olmadığını söylerken kendini komik bulmuyor musun?

Bryan Danielson: Eğer başarıları konuşacaksak Val'ın karşımda pek şansı olduğunu söyleyemeyiz Bate ama şu bir gerç-

Tyler Bate: Geçmişe geçirirler Bryan. Bunu Val ve onun bir zamanlarki dostu Johnny Mayhem birlikte söylemişlerdi. Biz de bunu yaptık. Geçmişe geçirdik. Artık The Sex yok. Johnny yok. Biz, birbirimize zarar değil yarar getiriyoruz. Val'ın gerçek dostu benim. Bunu kafanın içine soksan iyi edersin.

Bryan Danielson: Bahsettiğim şey bu değil. Val'ın kişilik olarak, insan olarak örnek alınamayacak biri olduğunu söylüyorum Tyler. Bunu sen de benim kadar iyi biliyorsun. Senin yaşadığın şey, bu aşk... (kafasını iki yana sallıyor) Bu Val'ın onaylayacağı bir şey değil. O bunu istemez. Sorun çıkaracağını biliyorsun.

Tyler Bate: Sana söylemiştim. Daha doğrusu sadece sana değil. Herkese söylemiştim. Dünyayı yakacağım, yine de o kızla olacağım.

Bryan Danielson: Çok güzel. Anlamadığın şey, ben bunu takdir ediyorum. Ben senin o seyirci kızı bulm-

Tyler Bate: Valentine.

Bryan Danielson: Özür dilerim. Valentine'i bulmanı istiyorum. Ben, senin Pure şampiyonluğunu savunacağın rakibin olarak ve öğrenmeye değer hiçbir şey hissetmediğin bir insan olarak. Senin yanındayım. Ama Val? Ona bu konu hakkında fikirlerini hiç sordun mu? Sence "aşk" denilen kavramın seninle buluşmasına, senin bunu yaşamana izin verir mi?

Tyler Bate: İzin mi? Sen iyi misin? Sana dünyayı yakmaktan ve yine de o kızla olmaktan bahsediyorum!

Bryan Danielson: O zaman Valentine için karşında biri durursa?

kMNURNH.jpeg


Bu soru karşısında Bate hemen cevap vermeyip bir süre duraksıyor ve Bryan'ın suratına bakıyor. Ardından arenanın merdivenlere bakan seyirci kısmındaki bariyerlere gözünü devirip uzunca bekliyor. Bryan'ın meraklı bakışları arasında mikrofonu tekrar ağzına götürüyor.

Tyler Bate: Sonuçlarına katlanır.

y8kmUmp.jpeg
VdxHmUg.jpeg


Bunu duyduktan sonra Bryan anlamlı ve ciddi bir şekilde Tyler Bate'i süzdükten sonra önündeki kağıda imzasını atıp sakince onun önüne uzatıyor. Bate ise omzundaki unvanını düzeltip imza koyduktan sonra Bryan'a bakıyor. Bryan, Bate'e elini uzatıyor... Bate uzatılan eli havada bırakmayıp sıkıyor.

Q3v6Bjp.jpeg
1je99Cv.jpeg


İkili birbirlerine öylece bakıyorlarken Bryan'ın müziği arenada yankılanmaya başlıyor ve seyircilere "YES!" çektirip reklamlara güzel bir şekilde bizi uğurluyor. Bu şekilde Pure Championship için No Way Out 2024'de gerçekleşecek olan Tyler Bate vs. Bryan Danielson maçı resmileşiyor!

abw4hsg.gif


Entrance+3.gif


Royal Rumble 2024'ün galibi girişte! Dream, bu gece geçen hafta uğradığı saldırının intikamını almak için güreşecek. Fakat kendisinin pek de sinirli olduğunu ya da kinlendiğini görmüyoruz. Fazlasıyla rahat ve rakibini umursamıyormuşcasına ringe giriyor. Yerini aldıktan sonra rakibini beklemeye başlıyor.


maxresdefault.jpg


Brody King girişte. Yanında da House of Black'in yapıtaşı Malakai Black var. İkili sislerin arasından geçip ringin yolunu tutuyorlar. Yanlarında Buddy Matthews'un olmadığı gözlerden kaçmıyor. Black, ringe girmeden dışarıda kalırken King ringe giriyor ve Velveteen'e kitleniyor. Dream ise ringin dışında asıl tehdit olarak gördüğü Malakai Black'e kitlenmiş vaziyette. Zil çalıyor!

brody-king-5.jpg
velveteen-dream-244.jpg


Singles Match
Velveteen Dream vs. Brody King w/ Malakai Black


King hızla bir ARM-CAUGHT LARIAT! Dream neye uğradığını şaşırıyor! Hızla tuşa gidiyor. 1.........2... KICKOUT! King hızla bir chinlock bağlıyor. Dream bundan hızla kurtulsa da King Sağlam bir LARIAT! Dream neye uğradığını şaşırıyor. King iplerden sekiyor. Dream gelişine bir Dropkick! King sersemliyor. Dream hızla üstüne koşuyor. King gelişine bir Rolling Elbow! Ardından King iplerden sekiyor. Dream bir Spinebuster! Tuşa gidiyor. 1.........2........ KICKOUT! Dream, King'i yerden kaldırıyor. Reverse STO pozisyonuna alıyor. Ardından DDT! Fakat King bundan kurtuluyor ve German Suplex'e alıyor! Hayır! Dream bir dirsek vurarak engelliyor! Hızla koşuyor ve FAMOUSER! Ardından seri bir şekilde tuşa gidiyor! 1.........2......

Malakai aprona çıkıyor! Hakemi oyalıyor! Dream ona hızla bir yumruk sallıyor fakat Malakai bundan kaçıyor! Bunu fırsat bilen King hızla kalkıyor ve arkasından Lariatla Dreami ring dışına postalıyor! Sonrasında iplerden sekiyor ve hızla bir SUICIDE DIVE! Sonrasında oradan boğazından tutuyor ve Dream'i Chokeslam'le Aprona yapıştırıyor! Hemen ardından ringe sokuyor. Tuş 1.........2........ KICKOUT! Brody, Dream'i kaldırıyor. Powerbomb pozisyonuna alıyor ve oradan GANZO BOMB! Fakat hayır! Dream bundan kurtuluyor ve sağlam bir SUPERKICK! King sersemliyor! Bir tane daha! Sonrasında güçlükle sırtlıyor! DREAM VALLEY DRIVER! Fakat hayır! Malakai ringe bir sandalye atıyor. Hakem sandalyeyi alıp ring dışına götürdüğü sırada ağzındaki MIST'İ VELVETEEN'İN SURATINA TÜKÜRÜYOR! Bunu fırsat bilen King O'CONNOR ROLL!! 1.........2.........

DREAM TERSİNE ÇEVİRİYOR!

1.........2.........

3!

Kazanan: Velveteen Dream

VelveteenDream.jpg


Dream kazanıyor! Brody King'i son anda yenerek House of Black ekibine ilk çiziği atıyor. Gülerek ayağa kalkıyor, Brody King sinirli bir şekilde ayağa kalkarken Malakai ringin dışında ona sakin olmasını söylüyor. Dream ise ikilinin bu halini görünce iyice keyifleniyor ve onlara bakarak taunt yapıyor... AMA YERE YIĞILIYOR!

house-of-black-buddy-matthews.gif


Çünkü seyircilerin arasından fırlayan, House of Black'in son üyesi Buddy Matthews onun sırtına sandalye darbesini geçiriyor. Black'e bakıyor ve Black onu kafasıyla onaylıyor. Şimdi yerdeki Dream'in sırtına defalarca kez sandalyeyi indiriyor. En sonunda Black de ringe giriyor... King, Dream'i kaldırırken Buddy Matthews sandalyeyi Dream'in kafasına sabitliyor...

malakai-black-aew.gif
maxresdefault.jpg


BLACK MASS! DREAM ÖLÜ GİBİ YERE YIĞILIYOR! House of Black ekibi nefretle ona bakarken biz de arka alana dönüyoruz.

abw4hsg.gif


Kameralar açıldığında karşımızda Muhabiri görüyoruz. Bu Byron Saxton! Kendisinin elinde bir mikrofon bulunmakta ve hızla konuşmasına başlıyor.

rzi1agh.jpg

,
Byron Saxton: Baylar ve bayanlar, burada Christopher Dani...

Christopher Daniels: Hey, bekle! (Byron şaşırmış bir biçimde, gözünü büyülterek ona bakıyor) Bir yanlışlık var. World Heavyweight Şampiyonu Christopher Daniels olmalıydı!

Byron Saxton: Ah, pekala. En baştan yapayım o halde. Bayanlar ve baylar, World Heavyweight Şampiyonu Christopher Daniels ile buradayım.

Christopher Daniels: (kemerini düzeltiyor) Evet, işte şimdi doğru oldu!

Byron'ın kameraya acı acı bakışları ve sonrasında devam eden sorusu söz konusu.

Byron Saxton: Erm... Ekranları başından izleyenler gördü ve o anlar fazlasıyla ilgi çekti. Geçen hafta yaşananlarla alakalı ne söylemek istersin?

ixe5tk5.jpg


Christopher Daniels: Onların koalisyonları karşısında tektim ve bu bir çaresizliğe yol açtı dememi mi istersin? Sana bu boku vermeyeceğim Byron. Benden nasıl bir cevap beklediğini biliyorum ama sana istediğini vermeme konusunda kararlıyım. Çıkarları üzerinden koalisyona giren ikili karşımda aldıkları anlık zaferleri kalıcı kılacaklarına inanmaları gülünç. Ne yani? Jericho, The Father'ın bahçesinden çıkış yolunu bulacak mı? Üzgünüm, çelik halatlar ile o ringe bağlısın. Sana çıkış yok! Yaşananların ardından galip olduğuna inanma, bu seni aldatan bir spottu. Benden intikam almak uğruna yaptıklarının ardından, cidden yenileceğime yönelik bir gaflete kapılmışsın. Sahiden, o Cash-in'i yesem kaybedeceğime ihtimal verdin mi? Bu hiçbir anlam ifade etmiyor. Ben o cılız veledin eline adımı kazıdım, kendimi kazıdım. Eğer o zil çalsaydı, bu sefer de alnına kazırdım! Bunu yapmaktan asla ama asla çekinmezdim, bu atılımı yapardım! Sen bunun ne anlama geldiğinden bihabersin, sen bir marabasın; ben ise bir tanrı. Bensiz bir düzeni mi hayal ediyorsun, bu imkansız! Bensiz yol alamazsın, ben buranın güneşiyim; bu ekosistemi ben aydınlatıyorum! Ben bu evrenin ruhuyum ve sen de benim evrenimdeki gazabından kaçamayacaksın. Onunla sonun aynı olacak, gittiğin yerde senden ayrılmayacak bir hatıra bırakacağım sana. Bu kadar değil, her ne kadar ortada kemerim olmasa da emin ol eğer sana kaybedecek kadar küçülürsem bu ellerle kendi kemerimi çöpe atacağım!

Christopher Daniels orayı terk ediyor, arkasına bir an bile dönmüyor.

g5garai.png


Byron Saxton: Hey Christopher, sorularım daha bitmedi bile! Hey!

Christopher Daniels: (uzaklaştığı için sesi gitgide azalıyor) Röportaj bitmiştir!

Çaresiz kalan Byron Saxton ellerini yana açarak ekrana bakıyor. Bu görüntülerin ardından kameralar kapanıyor ve reklamlar giriyor.

abw4hsg.gif


xGpOfZf.jpeg


FORMER PGW & WORLD HEAVYWEIGHT ŞAMPİYONU WILL OSPREAY RİNGLERE DÖNÜŞÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİYOR! Girişte göründüğü gibi yoğun bir cheer var ve bunun sevinciyle birlikte seyircilere gülümsüyor.

66KlwlY.jpeg


Welcome Ospreay chantleri ile birlikte seyircileri selamlıyor! Bu sırada rampanın ortasında duruyor ve başka bir giriş müziği çalıyor...


O69880u.jpeg


JBL: Another me?

Michael Cole: İşte o... Ospreay. Jeff'den bir tane daha. Herkes bir gün düşmanını anlar.

Jeff Hardy yeni giriş müziğiyle girişte gözüküyor ve... Will Ospreay'in yanında durup ona manalı şekilde bakıyor. Double or Nothing'de Ospreay'in üç aydan fazla süreli ana kemer saltanatını bitiren Jeff, bir dönemi bitiren Jeff... Ospreay ile yan yana. İkili Another Me eşliğinde birlikte yürüyorlar. Ospreay "güzel seçim" diyerek Jeff'in göbeğine vuruyor. İkili birlikte ringe girip rakiplerini beklemeye koyuluyorlar.


9hLis76.jpeg


Superkick Party! Nick ve Matt girişteler. Ospreay ve Jeff ringde birbirleriyle bir şeyler konuşup ısınıyorlarken Young Bucks onlara bakıp "veteranlar" diye sırıtarak alay ediyorlar. Ringe girip onların tam karşılarına dikilseler de Jeff'den pek karşılık gördükleri söylenemez. Ospreay ise sadece gülümsüyor. Bu sırada hakem gerekli hazırlıkları yapıp maçı başlatıyor.

Will Ospreay & Jeff Hardy vs. Young Bucks (Nick & Matt Jackson)

Ospreay ve Nick içerde başlıyor. İkili birbirlerine yaklaşıyorlar. Nick bir tokat! Ospreay'de ona karşılık bir tokat! İkili karşılıklı tokatlaşmaya başlıyor. Bir Ospreay bir Nick! Bir anda tokadı bırakıyorlar ve karşılıklı headbutt vuruyorlar! Sonrasında ikisi de hafif sendeledikten sonra karşılıklı dropkick atıyorlar! Ardından Nick hızla Ospreay'e koşuyor. Spinning Roundhouse Kick! Hayır Ospreay bundan eğilip bir takla atıyor ve Handspring Enzuigiri! Fakat Nick bundan eğiliyor! Arkasından kavrıyor ve bir German Suplex vuruyor fakat Ospreay ters takla atarak ayakta kalıyor. Nicki kolundan tutup çeviriyor ve irish whipe yolluyor. Gelişine bir Frankensteiner vuruyor. Nick sırtını tutarak köşeye geçiyor. Ospreay üstüne koşuyor. Nick, Ospreay'i back body drop şeklinde aprona atıyor. Ospreay'den bir yumruk. Sonrasında Springboard Forearm! Fakat hayır! Nick bundan takla atarak kaçıyor ve arkasından yakalayıp bir Reverse Frankensteiner! Sonrasında kaldırıyor ve Small Package'e alıyor. 1.........2...... Ospreay tersine çeviriyor. 1.........2....... KICKOUT! İkili aynı anda kalkıyor. Nick, Ospreay'in üstüne koşuyor fakat Ospreay hızla Nick'i bacağından çekip yere yatırıyor. Sonrasında Standing Shooting Star Press! Fakat Nick hızla kaçıyor! OMG! Ospreay bunu sezmiş olacakki fake atıp tek dizinin üstünde kalıyor. İkili tekrardan face to face için geliyorlar. Nick, Ospreay'i itiyor. Ospreay sağlam bir yumruk! Sonrasında Nick'in başından tutup eğiyor. Kafasına kafasına tekmeler sallıyor! Üst üste tekmeler! Ardından Nick bu tekmelerden birini tutuyor! Ospreay'i bacağından tutuyor ve yere doğru çekiyor! Fakat Ospreay bacağıyla ittirerek kurtuluyor ve hızla kalkıyor. İkili KARŞILIKLI SUPERKICK! İkisi de iplerde kalıyor. Sonrasında iplerden fırlayıp birbirlerine tekrar SUPERKICK! İkisi de bu Superkicklerin sonucunda yere yığılıyor. Fakat bir çırpıda tekrar kalkıp üçüncü kez KARŞILIKLI SUPERKICK! İkisi de yerde kalıyor! Jeff ve Matt Tag istiyorlar!

Alley-Oop.gif


İkili sürünüyorlar ve Tagi verdiler! Jeff ve Matt ikilisi ringe dalıyor. Jeff koşarak bir Clothesline! Ardından hızla iplerden sekiyor bir tane de Forearm Smash! Sonrasında Matt'i bacağından tutup yatırıyor! Leg Drop vuracak fakat hayır! Matt bundan kurtuluyor ve Kip Up şeklinde kalkarak yaptığı bir Frankensteiner'la Jeff'i yatırıyor. Hızla kip up yaparak kalkıyor. Sonrasında iplerden sekiyor. Fakat Jeff buna bir Sleeper Slamle karşılık veriyor! Ardından Matt'in kalkmasını bekliyor. Twist Of Fate! Hayır! School Boy Roll Up 1.........2........ KICKOUT! Jeff bundan atıyor. Jeff, Matt'in üstüne koşuyor. Matt hızla bir Roundhouse Kick! Nick aprona çıkıyor. Matt gidip Nicke tag veriyor. Nick'in kolundan tutup irish whipe yolluyor. Nick ise bunu tersine çeviriyor. Matt iplerden sekiyor ve hızla Jeff'in üstüne uçuyor. Fakat Jeff ipi çekiyor ve Matt'i ring dışına postalıyor. Sonrasında Nick'te Jeff'in üstüne koşuyor. Onu da Dodge'layıp onu da ring dışına postalıyor! İkili ring dışında kalkıyorlar. Jeff aprona geçiyor. Aprondan Second Rope'a çıkıyor. Oradan Top Rope'a çıkıp Whisper In The Wind'le Young Bucks'ın üstüne atlıyor! Fakat Nick bundan kaçıyor! Jeff, Matt'in üstüne düşüyor. Nick hızla ringe dalıyor. İplerden sekiyor ve TOP CON HILO! O sırada Will Ospreay ringe giriyor! Gazlı bir şekilde iplerden sekiyor ve SASUKE SPECIAL! Matt bundan kaçıyor! Hızla aprona oradan da Top Rope'a çıkıyor! Hepsinin tepesine MOONSAULT! Matt, Jeff'i kaldırıyor ve ringe sokuyor. Sonrasında kardeşini kaldırıyor ve Nick, Top Rope'a çıkıyor! 450 SPLASH! Fakat Jeff bundan kaçıyor! Nick boşa atlıyor! Jeff, Nick'i Powerbomb pozisyonuna alıyor! Fakat o sırada Matt aprona geçmiş oluyor. Jeff bir Alley Oop!

Oscutter+1.gif


Nick fırlarken Tag'i Matt'e veriyor! Matt hızla Top Rope'a çıkıyor. Crossbody ile Jeff'in üstüne atlıyor! Fakat Jeff tersine çevirip Tuş deniyor. 1.........2..... KICKOUT! İkili ayaklanıyor. Matt'ten Jeff'e bir Superkick! Jeff sendeleyerek Ospreay'e Tag veriyor. Ospreay ringe giriyor ve girerek girmez Matt'e bir Superkick! Matt'te sersemliyor ve Nick'e tag veriyor. Nick'te ringe dalıyor ve Ospreay'e bir SUPERKICK! Fakat Ospreay bundan eğiliyor! Koşarak bir OSCUTTER! 1.........2........

Hidden+Blade+3.gif


KICKOUT! Ospreay, Nick'i kaldırıyor ve kolundan tutuyor. Köşeye doğru fırlatıyor. Nick Second Rope'a zıplıyor fakat Ospreay sırtına sağlam bir yumruk geçiriyor! Ardından bir Cheeky Nandos Kick! Ospreay Nicki tutuyor ve yere yapıştırıyor. Nick oturma pozisyonunda kalıyor. Ospreay bir tekme sallıyor fakat Nick yere yatıyor. Ospreay'de hızla bir Standing Moonsault! Nick dizleriyle engelliyor! Ospreay karnını tutarak kalkıyor. Nick hızla tutuyor ve Tombstone'a alıyor! Matt'e tag veriyor! Matt Top Rope'a çıkıyor! TONY KHAN DRIVER! Fakat hayır! Ospreay bir şekilde Tombstone pozisyonundan kurtulmayı başarınca Matt yanlışlıkla Nick'in üstüne atlıyor! Ospreay'de Matt'in arkasından bir HIDDEN BLADE! TUŞ! 1.........2........

Swanton+Bomb+1.gif


Nick tuşu bozuyor! Sonrasında ring dışına çekiliyor! Ospreay yerden kalkıyor. Matt'i tutuyor ve TIGER DRIVER 91! Ardından gazlı bir şekilde kaldırıyor ve STORM BREAKER! Hayır! Matt bundan kurtuluyor ve Back Body Drop! Ardından hızla bir SUPERKICK! Fakat Ospreay geri geri çekiliyor ve o da bir Superkick atıyor! İkisi de acıyla yerde! Karşılıklı köşelere sürünüyorlar! Jeff köşede Ospreay'den tag istiyor! Matt'in köşesinde ise kimse yok! Ospreay, Jeff'ten tag almıyor! Jeff'e dur diyor! Köşeye çıkıyor ve oturuyor. İkili karşılıklı köşelerde ayaklanıyor! Çarpışmaya hazır bir şekilde karşılıklı bakışarak gaza geliyorlar! Sonrasında hızla birbirlerine koşuyorlar! Matt HIGH KNEE ile uçarken Ospreay'den de bir HIDDEN BLADE! OSPREAY'İN HIDDEN BLADE'İ ÜSTÜN GELİYOR! OSPREAY HIZLA JEFF'E TAG VERİYOR! JEFF TOP ROPE'A ÇIKIYOR VE SWANTON BOMB!
TUŞ! 1.........2.........

3!

Kazanan: Will Ospreay & Jeff Hardy

F16BQRwWIAAK5Yc.webp
intro-1710089406.jpg


Ospreay ve Hardy daha doğrusu yeni adlarıyla, Another Life... Kazanıyorlar. Young Bucks onları zorlasa da haklarından geliyorlar ve... Jeff'i uzun süre sonra gülerken enerjik şekilde görüyoruz. Ospreay ona gülümsüyor ve kısa bir sekans sarılıyor... Bu ikilinin birbirine iyi geldikleri kesin. Eski şampiyonların seyirciler ile birlikte kutlamasını izlerken arka alana geçiyoruz... Bu maçı izleyen biri var. Yüzü iki kişiye dönük şekilde konuşuyor.

intro-1676109274.jpg


Matt Morgan: Halen iyi değilim. Burada bu değneklerle... Ayakta durmamın tek sebebi sizlersiniz. (televizyonu gösteriyor) Neyle, kimle mücadele edeceğinizi az çok anladınız değil mi? Burası size sözünü ettiğim büyük okyanus. NOW gibi değil. Dolayısıyla divizyondaki balıklar da büyük balıklar. Size söylemiştim, dünyaya hükmeden doğaysa... PGW'e hükmeden de biz olacağız. Kendinizi hazır tutarsanız iyi edersiniz.

abw4hsg.gif


Arka alana döndüğümüzde Chris Brookes'un koridorun ucunda, tek başına oturduğunu ve kamerayı sabitlediğini görüyoruz.

Backstage+Talk.gif


Chris Brookes: Biliyorum, her şeyi berbat ettim. İnsanlar yeni bir başlangıç yaptıklarında ilk zamanlarda güzel gidip sonradan düşüşe geçerler. Bende her şey ilk dakikadan başladı. Royal Rumble'da çuvalladım ve bu yetmedi, Samoa Joe tarafından hayatımın en sinir bozucu mağlubiyetini almış oldum. Eğer beni bu şirketten önce seneler boyu farklı yerlerde izlediyseniz hatalarıma kılıf bulmayı sevmediğimi bilirsiniz. Ben de diğerleri gibi davranmayı bilirdim. Joe'yu maç başlamadan bana saldırdığı için suçlayıp mağlubiyeti görmezden gelebilirdim. Ama bunu yapmayacağım çünkü ne olursa olsun hazırlıklı olmam gerekiyordu ve ben en temel kuralda başarısız oldum. Şu an burada olma sebebimse önümüzdeki süreç için ne kadar hazırlıklı olacağımın sözü ve yemini... PGW Universe, ben Chris Brookes ve bundan sonra he-

Brookes cümlesini bitiremiyor çünkü koridordan onun üstüne doğru gelen birileri var!

Backstage+Walk.gif
Backstage+Walk.gif


Bu Mansoor Al Uzza ve Zeke. Mansoor ağır adımlarla Brookes'un karşısına geçerken Zeke de hızlı adımlarla ona arkadan yetişiyor. Brookes tedirgin bir şekilde gardını alırken Mansoor ona sakin olmasını söylüyor.

Mansoor Al Uzza: Tanıştığımıza memnun oldum Chris "People Pleaser" Brookes. Benim adım Mansoor Al Uzza. PGW'nun koridorlarında eskiyen, yeni olmasına rağmen kaybolup giden tüm cevherleri değerlendirmek için buradayım. Ve sen genç dostum, tıpkı benim gibi gelecek vaat ediyorsun. Başta selam çaktığım bazı kötü huylarından kurtulmayı başarırsan sana en tepeye oturmanın nasıl bir his olduğunu seve seve göstermek isterim.

Brookes birden gülüyor.

Chris Brookes: Bir dakika, bir dakika... Herhangi bir adam olarak buraya gelip bana zirvenin tadının nasıl olduğunu bildiğini mi sıkacaksın? Bak Mansoor, cidden şu an pek iç açıcı bir durumum yok ama en rezil halim bile senin prime'ından iyi. Bunu biliyorsun değil mi?

Mansoor Al Uzza: Kendinden çok insanları önemsediğini anlamıştım ama içinde tuttuğun bu egoyu ön görememiştim. Başka hangi pislikleri içinde saklıyorsun Brookes? Bana peşin peşin söyle de seni tüm kusurlarınla aramıza alayım.

Chris Brookes: Senin aranıza girmektense bu şirketten serbest kalmayı tercih ederim amına koyayım. Emin ol o durumda bile yanında duran işe yaramaz, buranın alay konusu olan kas yığınından daha önemli bir insan olarak anılırım. Neydi senin adın? HIV Zeke miydi?

Mansoor Al Uzza: Anlaşıldı... Sen kurtarılamayacak olanlardansın. Sen ders alması gerekenlerdensin. O zaman ilk dersini şu an alıyorsun. Onun adı bundan sonra Zeke the Savage. Bu adı nasıl aldığını sana göstermeyi çok ister.

Backstage+Talk.gif


Zeke the Savage: Gel bakalım yürüyen kemik torbası!

Zeke, Brookes'a doğru ilerliyorken Brookes'un da yumruklarını hazırladığını görüyoruz. Mansoor geri geri giderken Brookes şimdi Zeke'e sert bir yumruk vuruyor!

Mansoor Al Uzza: İlk ders... Her zaman tetikte ol. Hele etrafında bir yerlerde El-Lat'ın yeryüzündeki temsilcisi varsa.

Chris Brookes'a low blow!

intro-1674580440.jpg
Backstage+Talk.gif


Arkadan geldi, bu Rhea Ripley! Brookes ondan aldığı darbeyle yere yığılırken Mansoor gururla Ripley'e bakıyor. Bu sırada Zeke'in bakışlarından Ripley'nin bu hamlesinden haberi olduğunu anlıyoruz. Mansoor yerde hayalarını tutan Brookes'un kafasına şimdi sert bir tekme vuruyor ve Ripley'e dönüyor.

Mansoor Al Uzza: Eğer doğru kararı verseydi seninle el sıkışarak tanışacaktı. Demek ki kaderinde bu varmış. Aramıza hoş geldin kız kardeşim!

Chris Brookes yerde hayalarını tutup nefretle bu üçlünün arkasından bakarken Mansoor Al Uzza, Rhea Ripley ve Zeke the Savage üçlüsü orayı terk ediyor.

abw4hsg.gif


Entrance+2.gif


Michael Cole: Aylar sonra...

JBL: Bray Wyatt evinde.

Far From Any Road duyulur duyulmaz arenada yoğun bir uğultu yaşanıyor. Seyircilerin bir çoğunun olumsuz tepkisini alan Bray Wyatt, Strowman ve Rowan ile birlikte ringin yolunu tutuyor. Ringe gelir gelmez görevliden bir mikrofon alıyor ve ringin ortasında duran sandalyesine oturup konuşmasına başlıyor.

Promo+1.gif


Bray Wyatt: Çok uzun zaman oldu değil mi?

Wyatt gülüyor.

Bray Wyatt: Tekrardan etrafıma toplandığınızı görmek çok güzel bir his. Çünkü Bray amcanızın size anlatacak bir hikayesi var. Her şey burada başlamıştı. Bu PGW denilen taşraya ilk adımımı attığımda aslında kariyerimi burada sonlandıracağımı düşünmüştüm. Fakat işler beklediğim gibi gitmedi. Bray amcanız büyük bilinmezliğe doğru ilerlemek zorunda kaldı. O yerin kapısına gelene kadar... NOW! Buraya fırsatlar diyarı dediler. Ve ben fırsatları fazlasıyla değerlendirmeyi seven bir adamım. Yeni oyun alanına giriş yaptım. Ama kader... Fazlasıyla aldatıcı bir sevgili değil mi? Yeni bir sığınak bulduğumuzu düşündüğümüzde, PGW bizi geri çağırdı. Sahip, çiftliği satmış. Tüm koyunlar, kurtlara yem olmuş... Çoban ise tekrardan en başa dönmüş. Bu ringe... Koyunların aksine bunu bir gurur meselesi yapmadım, çünkü ben hiçbir zaman kurtlara yem olmadım. Ben bir gezginim ve ışık nerede daha güçlü parlarsa oradayım. Sonuç olarak kitap sonlandı ve NOW kapandı... Şehir ışıkları, arka ormanın titrek alevlerine yetişemedi.

Promo+2.gif


Wyatt hararetli bir şekilde sandalyeden kalkıyor ve öyle konuşuyor!

Bray Wyatt: Bu yere uzun zaman sonra tekrar adımımı attığım ilk gün Philadelphia'ya vardım. Orada, Royal Rumble'da tek başımaydım çünkü ben gelene kadar Black Sheep kurtların arasında kaybolmuştu. Anlayacağınız ringe ayak bastığım andan itibaren ne bir ailem ne de bir yurdum vardı... Bana kalan tek şey kendim için savaşıp ganimeti toplamaktı. İşte tam bu sırada tanıdık bir sima gördüm. Uzun yıllardır ekranlardan alışık olduğum bir sima... Kimden bahsettiğimi biliyorsunuz, sanatçının kendisinden bahsediyorum. Onu gördüğüm an kendime birkaç saatliğine bir yoldaş buldum sandım. Onu korudum ve sanki ailemdenmiş gibi sahip çıktım. Fakat bu yoldaş bizim şarkımız başlamadan dans salonunu terk etti. Ona uzattığım eli sıkmadan bunu yaptı. Evet Goldust, şimdi anlıyorsun... Joe Gacy'nin başına gelenlerin tek sorumlusu sensin. Eğer bana yoldaşlık etseydin yaşlı adam, belki sevgili dostunla huzur içinde yaşayıp sonra da en büyük amacına ulaşabilirdin. Ama artık sadece bir ucube olarak anılmaya devam edeceksin. Tıpkı en başında anıldığın gibi! Geçen hafta Joe Gacy'i uykuya yatırarak aslında senin ne kadar işlevsiz olduğunu tüm dünyaya gösterdim. Yüzüne sürdüğün tüm o altınlar senin gibi dandik bir bronz parçasını olduğundan daha parlak göstermiş olsa gerek. En nihayetinde hem Gacy'e hem de onun kemeriyle olan hayallerine veda etmek zorunda kaldın.

Wyatt son söylediği cümleden sonra bilerek duraksıyor.

Bray Wyatt: Bana fark etmediğinizi söylemeyin! Lafayette'deki Kör Frank bile altın adamın gözlerindeki kıskançlığı görebiliyordu. Onu istiyordu! Television kemerini her şeyden çok istiyordu. Sadece doğru zamanı bekliyordu. Gacy'i - o çok sevdiği adamı düşürmek için en doğru zamanı bekliyordu... Ben Gacy'i birkaç haftalığına izine yollarken aslında onu daha büyük bir tehlikeden kurtardım... Onu kendi kölesinin gazabından kurtardım.

Bir süre duruyor. Devam edecekken seyircilerden yoğun bir uğultu geliyor. Ekranda o tanıdık sima var!

mqdefault.jpg


Goldust: Senin yürüdüğün bataklıkta, tohumunu ektiğin toprakta, üstünde sallandığın sandalye ve dahi; ailenin bu zamana kadar çektiği her cefa veya sefada... Her anda, her yerde. Kafanı kaldırdığında o çiftliğin hep üzerinde parıldayan yıldızları görürsün Bray. Ve içinden nasıl çıkacağını bilmediğin bir halde onlardan birinin kayıp aşağı düşmesini dilersin. Dilek tutmak istersin. Yanlış. Bu dilek tutmaktan bir fazlası, bir sanatçının inşa ettiği sanatı çalmaktır. Yıldızlar ve altın tozları benim bu dünyaya bıraktığım en güzel eserlerdir. Ve tabii, hayatın her akışında olduğu gibi yaratılan güzel sanatlar arasında da bir hiyerarşi vardır. Ben, Joe Gacy tarafından el verilmiş bir sanatçıyım ve bu... Elimde görmüş olduğun şey, Television Championship... Bana ondan kalan bir eser. Tıpkı benim bu dünyaya altın tozları bıraktığım gibi, Bay Gacy de bana bunu bıraktı. Ve inan bana, bu eser senin çiftliğinin yanından bile geçemeyecek zengin insanların satın alabileceği tablolar gibi değil. Bunun bir pahası ve ederi yok.

Goldust: No Way Out'da seni kırmızıyla, kendi kanının rengiyle boyayacağım. Çünkü sen ve ben köylü adam... İkimizden biri Bay Gacy gelene kadar "Interim" Television Champion olacak.

20170724_raw_goldustfallout-54a866914a632ba885c9001252ef790d1.jpg
3bcf436ec6249bb633cc24b8fd9e7227.gif


Goldust öfkeli bir şekilde kameraya bakarken Wyatt'ın sandalyesinde kahkahalara boğulduğunu görüyoruz. Wyatt istediğini alıyor olsa gerek. Bu görüntülerden sonra kısa bir reklam arasına gidiyoruz.

abw4hsg.gif


Entrance-3.gif


Bo Dallas girişte gözüküyor. Kendini PGWC çember maçına atmak isteyen güreşçilerden biri. Kolunda bir saat var. Saatini kontrol ediyor. Onu gören seyirciler tuhaf şekilde telefonlarını saklamaya, tedirgin şekilde bakmaya başlıyor. Bo çelik merdivenlerden çıkıyor ve içeri giriyor. Akıllı saatini kurcalarken sakince rakibini beklemeye koyuluyor.

d9950c1a9d2e8c8a39898acc9ffede0b8634f7b9f012d66630455946d5165420


AVvXsEiK7ubJx9gUYP1uhilkk4y8o_KwItijAB7C3LI-OiEnm6XiL-c2TapouA0bRRdIB5ihcUeF195Hv8IScZ3I6JJYt-9g8RxRhFANI2VdLfFy1kNNk0WHi4Ji5VLnY5cA7CenMV077w9pPZ7qHNqzF9UbFRnZrriVjxuy4HQ59uNAK-LQovqp0ZViCh26=s320


Kenny Omega! Uzun süre sonra kendini tekrar PGW'da kanıtlaması için bir fırsat. Geçtiğimiz saatlerde maça çıkan Young Bucks şu an onun yanında değil. Omega'nın Bo Dallas karşısında çıkacağı bu sınav karşısında nasıl bir performans göstereceği merak konusuyken kendisi vakit kaybetmeden ringe giriyor. İçeri girip yeleğini çıkarıyor ve hakemin gerekli kontrolleri yapıp maçı başlatmasını bekliyor.

Qualifying for PGW Championship Chamber Match
Bo Dallas vs. Kenny Omega


Spear.gif
AVvXsEgXGWennsYK9fDx0QQ-yE6pwUQLvEeoX_fEs0nOwY13rFVuQu6q0pFaUvJIi1BW2j-U7GEKsuoqGPDwABewdQEPC0F4fw4CFqHdDtBySmJ1tSulKxYZQ2szfhu42uefZin88xKSCKLzdWDcxr1_NKHc5eoV7b33OFZGo0xzngmgRJU0j2NTS-G9MqFR=s320


Zil çalıyor maç başlıyor. Kenny hızla Bo'ya doğru koşsa da Bo bir anda akıllı saatine iki kere tap yapıyor. O da ne!? Işıklar saniyeliğine kararıp geliyor! Bo hızla Kenny'e koşuyor ve SPEAR! Tuşa gidiyor! 1.........2....... KICKOUT! Bo hiç vakit kaybetmeden bir Small Package'e alıyor! 1.........2........ KICKOUT! Bo kaldırıyor ve Kenny'i Irish Whipe doğru yolluyor fakat Kenny bunu tersine çeviriyor. Gelişine bir V-Trigger! Hayır! Bo ring dışına kaçıyor. Biraz saatini kurcalıyor. Işıklar bir mavi bir kırmızı bir sarı bir yeşil oluyor! Arena resmen çin kerhanesine dönüyor! Kenny bunları garipseyip ne olduğuna şaşırırken Bo hızla Kenny'nin arkasından ringe dalıp Kenny'e bir Sleeper Hold bağlıyor! Kenny acı içinde kıvranıyor! Kenny bir süre sonra üst üste dirsek darbeleri atıyor ve kurtuluyor. Sonrasında hızla yumruklar. Ardından sağlam bir headbutt! Hızla headbuttlara devam ediyor. O şekilde Bo'yu sersemletiyor. Bo iplere dayanıyor. Kenny geri geri çekiliyor. V-Trigger için hazırlık yapıyor. Bo acı içinde saatini kurcalıyor.


Bo-Dog.gif


Kota Ibushi!? Ne alaka? Kenny şaşkın bir şekilde stage'e bakıyor! Fakat kimse gelmiyor! Bo'nun Kenny'nin arkasından sinsi sinsi güldüğünü görüyoruz. Bo hızla iplere tutunarak kalkıyor ve Kenny'i Bulldog pozisyonunda tutuyor sonrasında köşeye koşuyor ve BO-DOG!! Bo hızla tuşa gidiyor! Bu iş bitti!

1.....

tumblr_ounidtCkZs1wr5xndo1_500.gif
tumblr_p24pb5faKd1s05wxzo1_400.gif


KENNY TEKTE ATIYOR! BO ŞAŞKIN! Kenny, gazlı bir şekilde dizlerinin üstünde kalkıyor. Bo yumruklar atıyor fakat Kenny'e işlemiyor! Kenny sinirle kalkıyor! Bo yumruklar işlemeyince iplerden sekiyor ve Kenny'nin üstüne koşuyor fakat V-TRIGGER!! Ardından One Winged Angel için hazırlık yapıyor fakat bir anda pyrolar patlıyor! Kenny'nin dikkati dağılınca Bo bunu fırsat biliyor ve Kenny'nin üstünden iniyor. Kenny'i hızla köşeye doğru fırlatıyor! Kenny kafasını turnbuckle'a çarpıyor! Bo hızla bir BO-DOG! Hayır! Kenny bunu yapmasına izin vermiyor ve SNAP DRAGON SUPLEX! Ardından Bo'nun üstüne koşuyor ve V-TRIGGERR!! Sonrasında kaldırıyor ve ONE WINGED ANGELLL!! TUŞ!

1.........2.........3!

Down-in-the-Ring.gif


Kazanan ve PGWC Chamber Match'a Son Katılan:
Kenny Omega

fe7b77ca49d2381c-1200x675.jpg
bo-dallas.jpg


Ve işte çembere giden bir diğer isim... Kenny Omega! Bu, Purification Era'nın onun döneminin olacağını vurgulamıştı ve Bo Dallas'a karşı kazanıp bu söylediğini gerçekleştirmek için önemli bir adım atmış sayılır. Omega coşkuyla galibiyetini kutlarken Bo Dallas'ın öfkeli bir şekilde kendine geldiğini görüyoruz. Kutlamasını yapan Kenny Omega'ya bakıyor. Omega da şimdi ona bakıyor...

Kenny Omega: Senin beyaz tavşanı yedim.

Omega, Dallas'a el salladıktan sonra gülerek ringden ayrılıyor.

abw4hsg.gif


Byron-Saxton-660x400.jpg


Byron Saxton: Bayanlar ve baylar... Seth Rollins... Seth, #34'de gördük ki aslında CM Punk ile çıktığın o maçta PGW Şampiyonluğu için çembere girmek o kadar da istediğin bir durum değilmiş. Çünkü görüntülerde arkana döndüğünde... Go to Sleep yiyeceğini biliyor ve Cody'e doğru gülümsüyorsun. Bunun nedenini kendi içinde nasıl açıklıyorsun?

OLO1eHR.jpeg


Seth Rollins: Byron sohbetini seviyorum. Daha doğrusu, bana burada gelip bir şeyler sormanı seviyorum. Sorduğun soruların o kadar da "vay canına" dedirttiği söylenemez ama en azından isabetliler. Bana kendimi daha iyi anlatma fırsatını sağlıyorlar. İnsanları hayal kırıklığına uğrattığım söylenebilir mi bir düşünelim... Bu kirli denize açılan tek kayık ben değildim. Bilirsin. İnsanlar tek bir amaç uğruna o ringe akın edip birbirlerinin üstüne inip çıktılar. 4. sıradan girip son dörde kalan bir güreşçi var Byron ve bu... Bu bana göre inanılmaz bir durum. Eğer orada olsaydım o çocuğun önünde saygıyla eğilirdim çünkü bu... Bu benim yapmak istediğim türden bir şey değil. Eskiden olsa buna öylesine imrenirdim ki... Kafamızı kaldırıp geçmişe dönüp bakmak bazen gelecekte seni neler beklediğinin öngörüsünü verir ve ben... Ben geçmişe dönüp baktığımda yapabileceğim her şeyi yaptığımı fazlasıyla görüyorum. Ve sen buna istediğini diyebilirsin. Hatta sana yardımcı olayım ki, buna en çok doymuşluk hissi denir.

Seth Rollins: Sonuç olarak, yine insanların kafasında tek bir soru vardı; "Seth Rollins neden çembere girmek istemedi?" Bunun cevabını bulmak için o kadar da dahi olmaya gerek yok Byron. Royal Rumble benim için ne ifade ediyorduysa, çember de aynı şeyi ifade ediyor... Hiçlik. Benim burada bulunmamın tek nedeni, zorlama bir hikayenin kambur bıraktığı bir sırtı düzlemek. Cody'i oradan çekip çıkarmak. O bunu istemiyor... Hiç istemiyor. Aslında bu bir senelik süreçte belki de yüzleşmekten en çekindiği isim benim Byron. Biliyor musun? Çünkü ben Cody'nin bu saçma hikayesinde ortaya bir anda çıkan başka bir antagonist değilim. Ben onun bu anonim hikayesinin direkt olarak arka perdesindeki yazarıyım. Bunu ben yazıyorum. Ve günün sonunda, artık burada olmam gerekiyordu. Nitekim ortada Goldberg, Daniels veya başka biri kalmadı. Neden Byron? Cody'i hiç #34'deki gibi gördün mü? Uzun süredir aynı mentalitede ilerleyen, herkese gülücükler saçan bu "rol model" neden bana iğrenti ile bakıyordu? Sence ben... Ben kötü mü görünüyorum? Tarzımın gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Ya da... Kötü de kokuyor değilim. Sana söyleyeyim, bu sefer karşısında onu bir şeylerden alıkoymaya çalışan, hikayesini sonlandırmasını engellemeye çalışan bir adam yok. Tam tersi... Ben, bitirmek istiyorum.

Seth Rollins: Bunu Goldust'a sorabilirsin. Eğer ortaya çıkan şey senin kaleminden değilse, sadece okuyup oynamak zorundasındır. Yazılana karşı gelemezsin. Ama eğer oyuncuysan, sadece oynarsın. Hikayen artık bitti Cody. Ve emin ol, seninle birlikte çevirdiğimiz bu iş geriye dönüp baktığında senin bile hayranlıkla bakacağın bir şey olacak. Haftaya Cumartesi, Brandi ile bir davete katılıp orada eğleneceğinizi duydum. Kim bilir, belki de birlikte çok güzel bir çifte randevu yapabiliriz.

V1excwl.jpeg


Byron'a teşekkür edercesine omzuna dokunduktan sonra oradan ayrılan Rollins ile birlikte kameralar kapanacak üzereyken kadraja biri giriyor...

wlbubbaray-1445178520-800.jpg


Byron ona şaşkınlıkla bakarken Bully Ray üzüntülü, dalgın bakışlarla sadece önüne odaklanıyor. Bryon ona mikrofonu yaklaştırınca gözleri dolu şekilde konuşuyor.

Bully Ray: Az önce... Güya çembere girmek için dövüşen o adamların ortaya çıkardığı maçı gördün mü? (gözlerinin doluluğunu kurutuyor) Bir tanesinin bile omzunda, yüzünde ve kolunda bir kızarıklık, bir damla kan parçası... Hiçbiri yok. Şimdi söyle bana, gerçekten izlemek istediğiniz şey bu mu? En azından ben, çembere girmek için birbirini öldürmek üzere olan iki adamı isterdim. Ortaya koyduğun şey güreşse, kendini sakınmazsın. Ben bu işin doktoruyum. Ve inan bana, tedavi etmem gereken çok şey var. Güreşi içinde bulunduğu bu hastalıktan entübe edeceğim. Kurtaracağım Bryon. Güreşi kurtarıp, nefes aldıracağım.

Muhabirin suratına bile bakmadan sadece konuşup gözleri yere devrik, dolu şekilde oradan ayrılan Bully Ray'in arkasından Bryon çok şaşkın bir şekilde bakıyor. O sırada bir flaş patlama sesi geliyor ve biri Bryon ile sırt sırta çarpışıyor...

Tyler-Breeze...jpg


Tyler Breeze: Ne saçmalıyor öyle?

Byron ve Tyler Breeze'in birbirine şaşkın bakışları eşliğinde kameralarımız kapanıyor.

abw4hsg.gif


e6TNP47.jpeg


Ve ana olayda, PGW Championship Chamber maçının kontrat törenindeyiz! Kameralar açıldığında reklam aralarında girişlerini gerçekleştirmiş katılımcıların masada oturup PGW Şampiyonu Val Venis'in gelişini seyrettiğini görüyoruz. CM Punk, Alberto'ya alaycı şekilde bakarken Alberto arada masa olmasa ona saldıracakmışçasına bakıyor. Samoa Joe, Gunther ve Kenny Omega ise sadece Val Venis'i izliyorlar. Bu sırada kameralarımıza orada bulunan Mr. Berto'da göze çarpıyor. Val Venis turnbuckle'dan aşağı indikten sonra omzundaki kemerini masaya bırakıp oturuyor.

Dekq4Au.jpeg


Val Venis: Hello ladies!

Samoa Joe ters şekilde yanına oturan Val Venis'e bakıyor.

Val Venis: Anlaşılan burada pek samimi bir ortam yok.

Mr. Berto: Bayanlar ve baylar... 25 Mayıs 2024, No Way Out şovunun çember maçında bu altı güreşçi PGW şampiyonu olmak için mücadele edecekler ve işte onlardan ilki... Gunther! Söz senindir.

fBuUw5j.jpeg


Seyircilerden olumlu reaksiyon alan Gunther, bir süre onları bekleyip söze giriyor.

Gunther: Olmam gereken yerdeyim Mr. Berto. Çemberde. Burada, bu kontrat masasında. Ve eminim ki, çemberden sonra da olmam gereken yerde; en zirvede olacağım. Kafamı buna yöneltmek için yapmam gereken tek bir şey vardı, o da masanın başının başını ezmek. Bunun da hakkından geldiğimi düşünüyorum. Onunla işim bitti, dolayısıyla... Bu hayatımda attığım en rahat imza.

PrLWHcl.jpeg


Mikrofonu bıraktıktan sonra imzasını atan Gunther, olumlu tezahüratları dinledikten sonra Mr. Berto sözü Samoa Joe'ya veriyor.

Samoa Joe: Bir değişime ihtiyaç olunduğu kesin. Fakat değişim her zaman iyi sonuç vermez. Bu yüzden, PGW şampiyonu olmak için en başından beri verdiğim çaba söz konusu. Bu yanımda görmüş olduğunuz adam, bu şirketin imajını fazlasıyla düşürüyor. Buraya döndüğümde, karşımda "rakip" diye acınası biri vardı; Johnny Mayhem. Onu ringden kazıdılar ve bir daha asla burada olmayacak. Ve şimdi, ben... Samoa Joe. Çember kanunları doğrultusunda "The Sex" saçmalığını tamamen bitirecek olanım. PGW Şampiyonu olacağım.

0FNKJJF.jpeg


Masadakilerin şaşkın bakışları eşliğinde imzasını koyan Joe, PGW Şampiyonu Val Venis'in bıyık altından sırıtarak bakışlarına tanık oluyor. Val onu pek ciddiye almadı. Bu sırada Mr. Berto'dan söz hakkı beklemeden Omega onunla direkt göz teması kurup onay aldıktan sonra bir hışımla söze giriyor.

Kenny Omega: Bu mikrofonu ağzınıza aldığınızda her seferinde bu insanları bırakın, kendinizi kandırmak zorunda mısınız? Yapamadığınız veya asla yapamayacağınız şeyleri ısrarla söylemenin nedeni nedir? Gunther buradakilerin hiçbirinin bir Roman Reigns'e benzemediğinin farkında mısın? Burası diğer yerler gibi işlemiyor bunun bilincindesin değil mi? Dolayısıyla Roman'ı kafandan silmen bir şey ifade etmiyor. Senin kafan hep dolu olmalı çünkü bu maçta ben varım. Büyük balık benim oğlum. Ya sen Joe? Bitmiş, güreşten elini eteğini çekmiş bir zavallıyı bu ringde zorla maça çıkararak ezdin. Johnny Mayhem hiçbir zaman esas oğlan olmadı. Dolayısıyla haksızlık edemeyiz, Val ondan çok farklı. Hep öyleydi. Kıstasınız bunlar mı cidden? Sizler, PGW Championship için bir çember maçına giriyorsunuz ve konuştuğunuz adamlar... Roman Reigns ve Johnny Mayhem mi? Size söyleyeyim, inanılmaz bir dünyada yaşıyorsunuz. Ben? Ben henüz burada hiçbir şey yapmadım. Ama biliyorum, bunu isteyen insanlar var (inanılmaz bir cheer alıyor). Ve ben, onların rüzgarını arkama alarak bu maçı kazanacağım. Purification Era'yı... Resmi olarak başlatacağım. Siz de bunu böyle bilirseniz iyi edersiniz!

g5Yif6i.jpeg


Omega mikrofonu sert şekilde masaya bıraktıktan sonra imzasını atıyor ve inanılmaz bir reaksiyon alıyor. Bu konuşma onu bu gece bir üst noktaya taşıyor desek yeridir. Val Venis'in onu alkışladığını görüyoruz özellikle bu dikkat çekiyor.

Val Venis: Bilmiyorum, testislerimden yaşadığım sakatlıktan sonra beynime giden akış devam ediyor mu ve mantıklı düşünebiliyor muyum... Ama bu sözü almak istedim. "Şampiyon en son konuşur" klişesini kırmak istedim. Çünkü Kenny, burada uzun süredir senin kadar haklı konuşan birini görmemiştim. Ben iyi bir adam değilim. En azından insanlar beni öyle görmüyorlar. Johnny'e akıl almaz şeyler yaptım ama hepsinin bir sebebi vardı. Onunla yollarımı ayırdım, çünkü bu ona da bana da zarardı. Last Man Standing maçında beni yense de, onun şampiyonluk maçına çıkma hakkını kendimde gördüm, çünkü kaybedecekti. Yine, yeni ve yeniden. Bunu bile onun iyiliği için yaptım. Ama hiçbir zaman anlaşılmadım. Tüm bunlar olurken aylar süren "The Sex" adlı hikayede tek bir gerçek vardı... "Val ondan çok farklıydı". Senin bunu fark etmen, benim gözlerimi yaşarttı. Sırf bunu söylediğin için, ve bunu söylemekten korkmadığın için dilerim ki eğer bir gün bu unvanı taşıyacak durumda olmazsam onu sende görürüm.

ANRYrLq.jpeg


Michael Cole: Tyler Bate?

JBL: Bu bir mesaj olabilir Michael. Bate'in açılışta Bryan'ın sorusuna verdiği "VALENTINE'a karşı gelen sonuçlarına katlanır" cümlesini unutma.

Val Venis: Dolayısıyla bunu duyabildiğime göre, sonunda PGW'dan birinden duyabildiğime göre daha fazla beklemek için bir neden yok. Bir şeyleri anlatabilmişim demektir. PGW Şampiyonu olarak çembere giriyorum.

Kalemin kapağını ağzıyla açtıktan sonra imzasını atan Val Venis'de imzasını atıyor ve geriye sadece iki kişi kalıyor. En başından beri hiç konuşmayıp sadece masadakileri dinleyen CM Punk ve Alberto "El Patron" Del Rio. Punk seyircilerin tezahüratları eşliğinde etrafı süzerken mikrofona yeltenmeyip direkt olarak kalemi eline alıyor ve imzasını atmaya hazırlanıyor.

Alberto Del Rio: Neye imza attığına iyi bakarsan yararına olur. Yine ağzında yüzünde bir UFC vakası yaşansın istemezsin.

FLUHg72.jpeg


Bu sözden sonra Punk, imzasını yarıda bırakıp Alberto'ya dönüyor. Ona kafasını eğip bakmaya başlıyor ve masaya bıraktığı mikrofonu tekrar alıyor.

CM Punk: Benim bu maçta olmamla ilgili bir sorunun mu var... "ese"?

mMJiy7q.jpeg


Alberto Del Rio: Hayır, senin direkt olarak burada olmanla ilgili sorunum var.

Jk8BhA5.jpeg


CM Punk: Öyle mi? O zaman bunu Mr. Berto ile konuşman senin adına daha iyi olur. Çünkü, senin de bildiğin üzere; ondan bir onay aldım.

Mr. Berto: Punk! Patron! Bunu bu şekilde istemiyorum. Lütfen imzaları atalım ve düşüneceğimiz tek şey çember olsun.

CM Punk: Siz mazur görün Mr. Berto... Her zamanki hali. Gücünün yetmediği durumlarda, reaksiyon alamadığı zamanlarda kendi kendine bir düşman yaratıyor. Aylar geçince en azından değişmiştir sanmıştım ama yapacak bir şey yok. Nato mermer nato kafa.

Val Venis: O da ne demek?

Mr. Berto: Üzgünüm ama her ne kadar ondan haz etmesem de burada duygusal davranmalıyım. Patron haklı Punk.

wfQ57gL.jpeg


Bu sözden sonra CM Punk şaşkın şekilde Mr. Berto'ya dönüyor. Alberto ona göz kırpıyor.

CM Punk: Ne? Geç... Geçen hafta söylediğin şeylerde-

dsseCLh.jpeg


Mr. Berto: Punk, fikrim değişmedi. Bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama... Belki beni anlamayacaksın. Ama eminim ki 10 aydır burada benimle olan Val ve Alberto ister istemez bunu anlayacaktır. Çemberde ben de olacağım. Özel hakem olarak. Seni bir tehdit olarak görmüyorum ama senin bu maça girmeni sağladıysam diğer güreşçilerin de içini rahat ettirmeliyim. Emin ol, hepinize karşı adaletli olacağım.

2d6af6dc6df857c43af954c5757641e7
Alberto_20Del_20Rio_large.png


Arenadan alkış koparken Punk'ın yüzünün fena düştüğünü görüyoruz. Alberto'nun ise, Berto ile olan kötü geçmişine rağmen bu karara sevindiğine şahit oluyoruz. Berto'ya alaycı bir bakış attıktan sonra Punk'a dönüyor ve "şimdi seninle çok eğleneceğiz ese" diyor. Canı fazlasıyla sıkkın olan Punk, Alberto'ya iyice yaklaşıyor...

ieVebh3.jpeg


VE ALBERTO'YA YUMRUĞUNU GEÇİRİYOR! Alberto ne olduğunu anlayamadan kendini yerde bulurken Punk öfkeli bir şekilde ona bakıyor. Şimdi arkasını dönüp ringden inmek istiyor...

V-Trigger.gif


V- TRIGGER! OMEGA, PUNK'I FECİ AVLIYOR. Sonrasında eğilerek ona karşı gülüyor ve "keşke bugün çocukları da yanımda getirseydim." diyor. Fakat Omega arkasını dönemeden...

German+Suplex+2.gif


Joe onu German Suplex ile ringin diğer ucunu yolluyor. Omega yediği darbenin etkisiyle ringden yuvarlanırken Joe ringin ortasında kükrüyor. Ta ki...

Backstabber.gif


BACKSTABBER! Alberto Del Rio, Joe'yu arkasından yakalıyor ve ringin ortasında ikiye katlıyor. Bir yanda da bu ringin gerçek patronu olduğunun mesajını verirken birisi onu kendisine çeviriyor ve karnına tekmeyi vuruyor...

Butterfly+Suplex.gif


GUNTHER! BUTTERFLY SUPLEX İLE ALBERTO'YU RİNG ZEMİNİNE GÖMÜYOR. Alberto yerde boynunu tutarken Gunther dakikalardır bu anı beklemişcesine ringin ortasında duruyor. Şimdi onu da aniden kendisine çeviren birisi var- Ama Gunther tedbirli, hemen yumruğunu kaldırıyor!

Fakat bu Mr. Berto! Gunther son anda yumruğunu indiriyor ve General Manager'a vurma gibi bir hatadan dönüyor. Berto ve Gunther bakışıyorlar. Berto, Gunther'a sakin olmasını söylüyor.

hq720.jpg
2hx8t45.jpg


Michael Cole: Berto olduğunu görüp duraksaması bile iyi bir gelişme. Herkes Alberto ve Berto'nun geçmişini hatırlarken bu ikilinin düşmanlığını unutmuş.

JBL: Berto şu an GM olmasa o yumruğu bırak tutmayı, defalarca kez yüzüne indireceğine yemin edebilirim.

Punch.gif


FAKAT VAL VENIS ANİDEN FIRLIYOR VE BERTO'YU KENARA ÇEKİYOR, YUMRUĞUNU GUNTHER'IN KAFASINA GEÇİRİYOR! AMA BU SADECE BİR YUMRUK DEĞİL, MUŞTALI BİR YUMRUK DARBESİ! GUNTHER YERE YIĞILIRKEN VAL VENIS DELİ GİBİ BAĞIRIYOR!

Val Venis: Hepinizi öldüreceğim orospu çocukları, hepinizi.

Berto, Venis'in öfke atağına şaşkın bir şekilde bakarken Venis'in ayağa kalkmakta olan Punk'a kitlendiğini görüyoruz. Venis şimdi geriliyor ve Punk'ın kalkmasını bekliyor. O kalkınca hızlıca koşuyor ve... BİR MUŞTA DARBESİ DE CM PUNK'A! VAL VENIS VE MR. BERTO HARİÇ AYAKTA KALAN KİMSE YOK.

Celebration.gif


Venis elindeki muştayı çıkarıp Punk'ın üstüne atıyor. Sonrasında PGW kemerini büyük bir coşkuyla kaldırıyor. Bu görüntülerle PAYBACK #35 sona eriyor.

PGW PAYBACK #35
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2024

All Rights Reserved ©
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: