O dönem 8 yaşında olsam da ben de kendi yorumlarımı katayım, öncelikle AJ Styles konusunda bence kendisi her türlü ilerleyen zamanlarda WWE'ye katılırdı. Zaten bana kalırsa WWE'ye katılmasa bence AJ bu kadar büyük bir marka olamazdı, ki 2016'ya kadar WWE Kevin Steen, El Generico ve ilerleyen zamanlarda Shinsuke Nakamura, Adam Cole, Samoa Joe daha nice isimleri NXT'den başlattı. Böyle zamanlarında Non-WWE god güreşçilerinden sayılabilecek adamları bile NXT'den başlatıp AJ'i direkt ana kadroya atmaları ona verilen değeri gösteriyor. Bence AJ, 2016 olmasa bile 2018 gibi yine WWE'ye uğrardı.
Moxley ve Jericho konusunda da Jericho ne kadar dediğin gibi bir adam olsa da ben McMahon ailesi bu kadar değerli bir adamı kadrosunda tutmak için her şeyi yapacağını düşünüyorum. Adam AEW'nun ilk ana kemer şampiyonu olmasına rağmen Stone Cold'un programına da çıktı vs. vs. Vince bile bu adama o kadar esneklikler verdi ki her sene Rumble'da acaba Jericho tek maçlık döner mi gibi muhabbetler bile dönüyor. Bence gittikçe büyüyecek bu şirkete Jericho'yu kaptıramazlardı. Fakat aynısını Moxley için söyleyemem, bence Moxley için senin Jericho için söylediklerinin aynısı devreye giriyor.
MJF hakkında sana katılıyorum, hatta bence bu yazıda MJF dışında Four Pillars ve diğer genç yeteneklere de giriş yapabilirdin. Çünkü Adam Cole'un AEW'a gelmesiyle, ROH'taki çoğu ismin NJPW'e gitmesiyle özellikle MLW gibi şirketlerin isimleri için AEW ve NXT'de yoğun talep olacaktı. En basit örnek olarak bence AEW 2016'da kurulsaydı, bence Ricky Starks NXT Black & Gold'un mihenk taşlarından biri olarak görülebilirdi.
Yazıda bence Nakamura, Joe, Drew Galloway, Bobby Lashley, John Morrison gibi gibi isimlerin WWE'ye tekrar dönmeden AEW'ya gitmesini konuşabilirdin. Bence saydığım isimlerden Bobby Lashley ve belki Drew Galloway dışı diğer isimler bu şirkete çok daha önce imza atıp belki de şu ankinden çok daha başarılı isimler olarak anılabilirlerdi. Örneğin bence John Morrison'ın 1 AEW Dünya Şampiyonluğu, en az 2 tane de TNT kemeri olabilirdi.
Diğer bir kısım da reyting, üstte bahsettiğim isimler dışında 2016-2019 yılları arasında çok draw isimler olan ve WWE ile yolları ayrılan Jeff Hardy, Rey Mysterio gibi isimlerin gelmesiyle birlikte AEW belki pandemiye şu an aldığı reytinglerle girebilir, böylece pandemide şirketin çok daha büyük bir büyüme yaşamasına sebep olabilirdi. E bu da şu an reytinglerin çok daha üstte olmasıyla ve Tony Khan'ın elindeki bütçeyle dünyanın bütün piyasalarında AEW'nun WWE'ye karşı belki de öne geçmesi demek, hatta örneğin şirketin ilk ana kemer maçını AJ Styles vs. Jeff Hardy tarzı bir şey yaparak şirketin direkt güreş piyasasına damga vuran bir giriş yapmasını da sağlayabilirlerdi.
Yazının başında yazdığın "What If?" konseptli yazı yazmak istersen bence Speaking Out mevzusu olmasaydı konusunu işleyebilirsin. Güzel yazı, eline sağlık.