Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Yazı | Ya AEW 2016'da Kurulsaydı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Centria" data-source="post: 228790" data-attributes="member: 51"><p>Geç kaldık ama yetiştik. Besmele çekip başlayalım </p><p></p><p>Öncelikle bu paralel evrenimizde bence bazı eksik parçalar var. Tony Khan denen mark 2019'da All In izlediği için Elite ile konuşup böyle bir yatırıma girdi. O dönem bunu hangi milyarder yapardı asla bilemicez ama şirketin ismi Elite olmayacağı kesin. O dönem Japonya'da jr divizyonunda Bucks adını duyurabilse de Omega sadece hardcore fanların bildiği bir gaijindi. Hem Elite'in hem Omeganin o dönem daha adını duyurmasına 1 sene var. (AEW 1 Ocak 2019da kurulduğu için bu senaryoyu 1 Ocak 2016 diye aldım). Ama tabi bunlar gereksiz detaylar. Biz bir milyarderin güreşe atılıp alternatif bir şirket kurduğu senaryodan devam edelim</p><p></p><p>Cody... Cody..... AEW tarafını sen yazmışsın ben sadece şöyle bir şey ekleyeyim. Bu evrenimizde Cody WWE tarafından konulduktan sonra kendini kanıtlamak için her şeyi yaptı. Büyük küçük her şirkette bir şeyler denedi deathmatchlere çıktı, PWG'da üst iplerden atlamaya da çalıştı. Eğer böyle bir senaryoda gerçekleşseydi bu evren. Cody garajda yapılan şovlara gitmez direkt büyük alternatife yönelirdi. Dediğin gibi ben de arka alan yetkilisi olmasını beklemiyorum ama güreşçi olarak kendini kanıtlayana kadar uzun bir süre izlerdik kendisini buralarda. Aslında buradan bile bir sürü What If senaryosu çıkıyor günümüz AEW'nun ilk rosterida Cody'nin o kendini kanıtlamaya çalıştığı dönemde tanıştığı, çalıştığı isimlerde var. O isimler olmasa neler olurdu acaba neyse.</p><p></p><p>Styles konusu en kararsız kaldığım konulardan birisi. 2016da Efsanevi NJ Run'ı olsa da aslında Styles'ın en yakın arkadaşları Joe ve Daniels yani NJ tayfadan öyle çok dostunun olduğunu düşünmüyorum. Ve açıkçası biraz işin para kısmı da konuşulmalı bu konuda. Bence hangi şirket daha çok para koyarsa oraya giderdi ki bu kötü bir şey değil adam kendi ailesini düşünüyor. Pandemi zamanı yaptığı yayınlarda da söylüyordu ailesine çok önem verdiğini. Bu konuda çok arada kaldım bir şey diyemeyeceğim</p><p></p><p>Club asla asla ama asla başka bir şirketin olamaz asla. Günümüzde 11. Senesini deviren bu stable New Japande LIJ ile birlikte en çok ürün satan marka. O dönemde de daha Club tam ateşli dönemini yasamasa da para yapıyordu. New Japan ne yapıp ne edip Club'ı tutardı. Şu an günümüzde Club hiç konuşulmuyor ama hala ürün satıyor hala para yapıyor. O evrende de bunun olacağını düşünüyorum, Stylesın gidişi ve ya yeni bir şirketin kuruluşu ha illa tabiki etkiler ama çok etkileyeceğini zannetmiyorum. Ki 2016 dediğimiz dönem Naito kendi hikâyesinin başlarında, Okada efsanevi bir IWGP reigninde, Tanahashi de daha sakatlanmamıs. Ishii, Goto ve alttan gelen isimleri daha söylemiyorum bile. Yani NJ o dönem primeini yaşamaya hazırlanıyor böyle bir plan varken Club'ı da tutarlar elbette</p><p></p><p>Ambrose J*richonun podcastinde WWE ile arka alanda çok sorun yaşadığı için ayrıldığını söylüyordu. 2016 senesinde aralarının iyi olduğunu biliyoruz. Bu evrende ilerleyen yıllarda ne olacağı önemli eğer günümüzdeki olaylar yaşanırsa tekrardan AEW'nin yolunu tutardı. Ha yaşanmazsa eğer WWE'nin en büyük starlarından biri olurdu tabiki. Jericho konusunda benzer düşünüyoruz </p><p></p><p>MJF daha önce WWE'nin gelişim şirketinde güreşti diye biliyorum. MJF'in kendi tercihi ile alakalı bence o dönem. Çünkü bu evrende bile baktığımızda aslında MJF'i Cody ve Punk yıldız yaptı. MJF'in tercihi ile alakalı o biraz o dönem ne yapacağını bilmiyorum. Belki kimse kesfedemez basit bir tag güreşçisi olarak ömrü çürürdü kim bilir.</p><p></p><p>Adam Cole'a dair hiçbir şeyi sevmiyorum, pek bir şey yazmayacağım bu konuda ama evet bence de asla WWE'de güreşmezdi</p><p></p><p>Yazı için ellerine sağlık foruma ilaç gibi geldi. Ama sadece o dönemki aklındaki kurucu kadroyu merak ettim onda da bahsetseydin keşke. Ha belki ben fazla detaylara takılıyorumdur :D Ellerine sağlık tekrardan</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Centria, post: 228790, member: 51"] Geç kaldık ama yetiştik. Besmele çekip başlayalım Öncelikle bu paralel evrenimizde bence bazı eksik parçalar var. Tony Khan denen mark 2019'da All In izlediği için Elite ile konuşup böyle bir yatırıma girdi. O dönem bunu hangi milyarder yapardı asla bilemicez ama şirketin ismi Elite olmayacağı kesin. O dönem Japonya'da jr divizyonunda Bucks adını duyurabilse de Omega sadece hardcore fanların bildiği bir gaijindi. Hem Elite'in hem Omeganin o dönem daha adını duyurmasına 1 sene var. (AEW 1 Ocak 2019da kurulduğu için bu senaryoyu 1 Ocak 2016 diye aldım). Ama tabi bunlar gereksiz detaylar. Biz bir milyarderin güreşe atılıp alternatif bir şirket kurduğu senaryodan devam edelim Cody... Cody..... AEW tarafını sen yazmışsın ben sadece şöyle bir şey ekleyeyim. Bu evrenimizde Cody WWE tarafından konulduktan sonra kendini kanıtlamak için her şeyi yaptı. Büyük küçük her şirkette bir şeyler denedi deathmatchlere çıktı, PWG'da üst iplerden atlamaya da çalıştı. Eğer böyle bir senaryoda gerçekleşseydi bu evren. Cody garajda yapılan şovlara gitmez direkt büyük alternatife yönelirdi. Dediğin gibi ben de arka alan yetkilisi olmasını beklemiyorum ama güreşçi olarak kendini kanıtlayana kadar uzun bir süre izlerdik kendisini buralarda. Aslında buradan bile bir sürü What If senaryosu çıkıyor günümüz AEW'nun ilk rosterida Cody'nin o kendini kanıtlamaya çalıştığı dönemde tanıştığı, çalıştığı isimlerde var. O isimler olmasa neler olurdu acaba neyse. Styles konusu en kararsız kaldığım konulardan birisi. 2016da Efsanevi NJ Run'ı olsa da aslında Styles'ın en yakın arkadaşları Joe ve Daniels yani NJ tayfadan öyle çok dostunun olduğunu düşünmüyorum. Ve açıkçası biraz işin para kısmı da konuşulmalı bu konuda. Bence hangi şirket daha çok para koyarsa oraya giderdi ki bu kötü bir şey değil adam kendi ailesini düşünüyor. Pandemi zamanı yaptığı yayınlarda da söylüyordu ailesine çok önem verdiğini. Bu konuda çok arada kaldım bir şey diyemeyeceğim Club asla asla ama asla başka bir şirketin olamaz asla. Günümüzde 11. Senesini deviren bu stable New Japande LIJ ile birlikte en çok ürün satan marka. O dönemde de daha Club tam ateşli dönemini yasamasa da para yapıyordu. New Japan ne yapıp ne edip Club'ı tutardı. Şu an günümüzde Club hiç konuşulmuyor ama hala ürün satıyor hala para yapıyor. O evrende de bunun olacağını düşünüyorum, Stylesın gidişi ve ya yeni bir şirketin kuruluşu ha illa tabiki etkiler ama çok etkileyeceğini zannetmiyorum. Ki 2016 dediğimiz dönem Naito kendi hikâyesinin başlarında, Okada efsanevi bir IWGP reigninde, Tanahashi de daha sakatlanmamıs. Ishii, Goto ve alttan gelen isimleri daha söylemiyorum bile. Yani NJ o dönem primeini yaşamaya hazırlanıyor böyle bir plan varken Club'ı da tutarlar elbette Ambrose J*richonun podcastinde WWE ile arka alanda çok sorun yaşadığı için ayrıldığını söylüyordu. 2016 senesinde aralarının iyi olduğunu biliyoruz. Bu evrende ilerleyen yıllarda ne olacağı önemli eğer günümüzdeki olaylar yaşanırsa tekrardan AEW'nin yolunu tutardı. Ha yaşanmazsa eğer WWE'nin en büyük starlarından biri olurdu tabiki. Jericho konusunda benzer düşünüyoruz MJF daha önce WWE'nin gelişim şirketinde güreşti diye biliyorum. MJF'in kendi tercihi ile alakalı bence o dönem. Çünkü bu evrende bile baktığımızda aslında MJF'i Cody ve Punk yıldız yaptı. MJF'in tercihi ile alakalı o biraz o dönem ne yapacağını bilmiyorum. Belki kimse kesfedemez basit bir tag güreşçisi olarak ömrü çürürdü kim bilir. Adam Cole'a dair hiçbir şeyi sevmiyorum, pek bir şey yazmayacağım bu konuda ama evet bence de asla WWE'de güreşmezdi Yazı için ellerine sağlık foruma ilaç gibi geldi. Ama sadece o dönemki aklındaki kurucu kadroyu merak ettim onda da bahsetseydin keşke. Ha belki ben fazla detaylara takılıyorumdur :D Ellerine sağlık tekrardan [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Yazı | Ya AEW 2016'da Kurulsaydı?
Menü
Giriş yap
Kayıt ol