DUYURU Forumdaki İçerik Düzenlemeleri Hakkında Alınan Kararlar


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılım
30 Haz 2023
Konular
1,914
Mesajlar
4,877
Beğeni sayısı
914
PG Nakit
575
Konum
Kocaeli
RPG Karakteri
Solo Sikoa
Favori Güreşçi
CM Punk
1
forumlogo1.png




Son dönemde üyelerimizin de öneri konusunda fikirlerini belirttiği ve rahatsızlık duyduğu birkaç husus konusunda yönetim ekibimiz kendi arasında bir fikir istişaresi yaparak belli başlı kararlar almış bulunmakta. Bu kararları da bu konu altında sizlere açıklayarak sizleri bilgilendirmek istiyoruz.

Öncelikle ilk olarak yönetim ekibimiz güncel olarak güreş gündeminde olan konular, haberler, yaşananlar hakkında daha fazla soru, tartışma konusu açmaya özen gösterecek. Bu şekilde forum içerisinde ki tartışma ortamını güçlendirmek ve üyelerimizi birbirleri ile sohbete teşvik etmeyi amaçlıyoruz.

İkinci olarak üyelerimizden gelen ''güreş dışı'' konuların yoğunluğunun oluşturduğu ortamın ''güreş forumu'' ortamını bozmasından ötürü gelen eleştirileri göz önüne alarak gerçekten çok önemli haberler olmadığı sürece yönetim ekibi Serbest Kürsü konularında konu açma sayısını azaltma kararı aldı. Bundan sonra gerçekten önemli olduğu düşünülmediği sürece yönetim ekibimiz Serbest Kürsü konularından daha çok Sadece Güreş bölümündeki alt forumlarda konu açmaya özen göstermeye başlayacak. Bu sayede ana sayfa üzerindeki son mesajlar bölümünde güreş özelinde konuların yoğunluğunu sağlamayı hedefliyoruz.

Üçüncü ve son olarak haftalık şovların tartışma konuları hakkında bir değişikliğe daha gitme kararı aldık. Uzun ve fazla konu sayısından uzaklaşıp tek konu özelinde açmaya başladığımız tartışma konularının içerik olarak eksik olduğunu ve tartışma ortamına yeterince elverişli olmadığı konusunda bir kaç fikir vardı. Bu fikirler doğrultusunda biz de haftalık şovlar için açtığımız tartışma konularının içeriğini...

''Şovda yaşanan önemli olaylar + önemli segmentlerin çevirisi + maç sonuçları''

şeklinde güncelleyerek forum üyelerimize en doğru tartışma ortamını, platformunu sağlamayı amaçlıyoruz. Aynı zamanda haftalık şovların tartışma konularının sonlarında üyelerimizin belli maçlar ve yaşanan olaylar hakkında ki düşüncelerini paylaşabileceği konuları da, o haftalık şovun tartışma konusuna sabitleyerek en rahat şekilde o konulara ulaşımı sağlanacak. Böylece üyelerin o gün gerçekleşen haftalık şovda yaşanan her önemli olaydan haberdar olması ve bu olay hakkında düşüncesini en rahat ve kolay yoldan paylaşabilmesi sağlanacak. Bu yeni formatı da bu gece gerçekleşecek olan ''AEW: Collision'' şovu ile birlikte uygulamaya başlayacağız.

Yönetim ekibi olarak bu kararlar doğrultusunda umarım sizlere beklediğiniz ve içerisinde bulunmaktan daha da keyif aldığınız bir forum ortamı sağlamayı hedefliyoruz. Eğer ki başka bir düşünceniz, fikriniz var ise sizleri tekrardan bu ay ki İstek Öneri Konumuza davet ediyoruz.

Tekrardan teşekkürler ve hepinize iyi forumlar.​
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: