Wrestlemania 41'in Şarkısı "FE!N" Oldu

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
Nerde eskinin rock/metal ağırlıklı theme songları nerde bu gay şarkıları kardeşim bu ne ya? Nickelback’e bizi hasret bırakanlar utansın.
Baba ben I Made It’ten Written In The Stars’tan falan da büyük keyif aldım ya, söylediğin genre bir yana. Bence 2010’ların başında geçilen üst başlıkta “türün” bile daha kötü versiyonlarını dinliyoruz artık.

@keka ’ya respect atmadan konudan çıkmam ayıp olurdu.

Ganbarimasu

PG.net Kullanıcısı
Konular
493
Beğeni sayısı
712
PG Nakit
1,425
FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N FE!N

Bogi

Jön Türks
Konular
21
Beğeni sayısı
473
PG Nakit
0
Baba ben I Made It’ten Written In The Stars’tan falan da büyük keyif aldım ya, söylediğin genre bir yana. Bence 2010’ların başında geçilen üst başlıkta “türün” bile daha kötü versiyonlarını dinliyoruz artık.

@keka ’ya respect atmadan konudan çıkmam ayıp olurdu.

Ya zaten iş biraz da aslında şova ne kadar uyuyor oluyor. Written in the stars falan baya iyi şarkılar ve contexte de uyuyor yani. Bu trapleşme şeysi beni darlıyo belki de genel olarak. Şarkı güzel de ben şapamıyorum.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi