PPV NJPW: BOSJ 31 Genel Sohbet Konusu


Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
46
Mesajlar
1,618
Beğeni sayısı
635
PG Nakit
200
Katılımcılar:

GMVLV-jb0AA9fWJ


Puan Durumu:

1*3h5pzUrCEYRb-2nESzuj2A.jpeg


1*VRNZuiv9ADVVa1cTxglgjg.png






 
Son düzenleme:

Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
46
Mesajlar
1,618
Beğeni sayısı
635
PG Nakit
200
İlk günü ancak izleme fırsatı bulabildim.

Undercarddaki 10< dk. maçlarda kayda değer bir şey yoktu. DG'den gelen adamlara hep meraklıyım ama Dia'ya sadece Taguchi'nin boşluğunu doldurmak için fırsat vermişler gibi duruyor, fırsatı bile olmadı. Hayata Noah içindeki o kadar kötü şey arasında gerçekten en kötülerden. Jr divizyonunun ası olarak felaket sıkıcıydı ve Morris'ten openweight National'ı aldıktan sonra da Bosj'ye katılması ilginç oldu. Mack'in kariyer bayağı ilginç ama undercardda birkaç eğlenceli maçtan fazlası çıkmayacaktır.

Fujita'yla ilgili her şey çok iyi gidiyor, Okada'nın emeklilik turunda gösterdiği performanstan beri gözler üstünde. Turnuvanın favorisi değil ama match logicte NJ'in kesinlikle en iyilerinden, bu Bosj'da olmaz da gelecekte aslığa en büyük aday. Sho'nun War Dogs ile olan sohbetini seviyorum bayağı. Şov öncesi de imza alıp temiz dövüşelim mizanseni yapıldı. Genel olarak Hot'un sevilmediğini biliyorum ama Sho'nun bu rolü gerçekten iyi kotardığını da söylemek lazım. Maç sonu gelen double low blow harikaydı. Maloney için single-run'ı görmek gelecek 2-3 yıldaki en büyük hayalim ama çok erken.

Blake Christian'ın tüm kariyer özeti bir gelişim kaydettiğini görmeyi beklemekten ibaret. Match logicte Ospe'den bile daha kötü tek adam ve blokta en uyumlu eşleşmesi olduğuna inandığım Clark'la da çok iyi performans veremedi. GCW'da varlık gösterdiğinden beri GCW'ya bakmadığım için tahammül eşiğim biraz daha yüksek, bir bekleyip görmek lazım.

Ishimori BC'da kaybolmuş gidiyor ama turnuva sonunda sakatlıktan gerçekten döndüğü yer oldu. Geleceği çok muallak ama Douki'de olduğu gibi iyi maçlara yardımcı olacaktır. Douki içinse bu Bosj ilk kez >6 puanı geçeceği turnuva olacak gibi duruyor. Yıllarca alt kartlarda süründükten sonra bugün hala kendisine pek yükselmiyorum ama bu seneki iyi maçlarına Bosj'dan da ilave yapar muhakkak. Ayrıca Ishi'ye karşı 0-4 oldu ilk günden sonra. Hiromu ve Sho'yla olan rövanşları beklemedeyiz.

TJP'nin bayrak adam potansiyelinde olduğuna kesinlikle inanıyorum ve Finlay'den Knight'a kadar da çok iyi maçlar çıkarabiliyor ama o da mevcut NJ'de kaybolmuş gibi. Özellikle Catch22 arasında nasıl bir denge sağlanacak, Akira turnuvada ne kadar ileri gidecek onları görmek lazım. Bosj için Jet ikilinin önemi ne derece büyük şüpheliyim. Son finalist Titan'ı nasıl kullanacaklarını kestirmek zor ama bu gidişle rakamsal olarak en başarılı Bosj katılımcılarından biri olacak. Çok final tahmini yapmak istemiyorum, özellikle NJ Cup'tan sonra ama Hiromu vs. Despe en bariz seçenek. İkisi de ilk günden tapledi, Despy iki kez finalde Hiromu'ya yenilip Bosj kazanamadı ve Sho hala şampiyon. Despy için daha doğru bir zaman yok.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,100
Mesajlar
13,463
Beğeni sayısı
3,484
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
KUSHIDA… Herif 10 sene önce de BOSJ’de güreşiyordu bugün de aynı. Bir insan dönüp dolaşıp hiç mi yol katetmez yahu.


Jet gibi giriş yapmış turnuvaya mesela, CV'ye yazacak bir başarı daha elde etmiş deriz.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: